2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mevsim gecisi hormonlarin etkisiyle birlesince boyle zamanlar gecirebiliyoruz canim. Uzulme..

Günaydın canlar

Simran_ cok gecmis olsun canım cok sukur hersey temiz cikmis bebek de iyi kendimize en cok dikkat etmemiz kollamamiz gereken dönemdeyiz
Canım çok teşekkür ederim ♥ çok şükür herşey yolunda. Kesinlikle en dikkat etmemiz gereken zamanlardayız, artık daha dikkatliyim :)
Güzel dualarına kocaman aminn cancağzımm ♥ Çok teşekkür ederim amiinn inşallah ♥

gunaydin cnm. gecmis olsun. migde agrisi ile baslayan ve ishale ceviren iki durum olabilir. ya ben gibi yedigin birseyden zehirlendin ya da dedigin gibi usuttun. migdenden kaynakli yasadiklarin aslinda.
Çok teşekkür ederim canım ♥ Doktorda zehirlenmeden şüphelendi aslında. Dışarıdan bişey yedin mi paketli gıda yedin mi vs. sordu. Dün kahvaltı da tost yedim sadece. Ben üşüttüm büyük ihtimalle. Ay Allah kimseye yaşatmasın.
Çok geçmiş olsun Bende yaşadım Muz ye
Çok teşekkür ederim canım ♥
Simran_ çok geçmiş olsun canım Allah tekrar yasatmasin
Aminn canım inşallah ♥
Gecmis olsun cNim fena usutmussun sen vantilatorle yatma ayina daha girmedik bence hic risk alma o adami oyle bi carparki aman diim cami arala yat bosver
Çok sağol canım ♥ aynen yaptım valla bir salaklık acısını çekiyorum. Fena çarptı yahu. Şimdide ayağımda çorap sırtımda hırka öyle oturuyorum :)
Geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim canım ♥

Canım geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede iyi olursun. İshal için tuzlu ayran hemen kesiyor. Birde demlenmemiş normal çaydan söyle parmağının ucuyla ye oda iyi geliyor. Tabiki bol su iç ve dinlen. Vantilatörden olabilir.

aslında bende aynı durumdayım, ağlak moddayım akşam bende bu şekil ağladım yalnız değilsin merak etme :)
gebeliğin ilk dönemlerinde bu kadar hassas olmamıştım inan ...

Cok geçmiş olsun cnm şükür bebekle ilgili sıkıntı yokmuş sende atlatırsın kısa zmn da ins havalar bi tuhaf dikkat etmek gerekiyor

Çok teşekkür canım tavsiyelerini dikkate alıcam ♥ bende vantilatörden olduğunu düşünüyorum. Çarpıldım resmen :)

Cok geçmiş olsun cnm şükür bebekle ilgili sıkıntı yokmuş sende atlatırsın kısa zmn da ins havalar bi tuhaf dikkat etmek gerekiyor
Çok sağol canım benim çok şükür ya bebek iyi olsunda ben atlatırım bi şekilde Allahın izniyle. Sorma vallahi iki güneş gördüm dötü başı dağıttım hemen :) daha dikkatliyim artık.

bende korkuyorum iri bebekten, böyle söyleyince kızıyorlar bana. ama ideali neyse o olsun.

uyumlu sukur canim masallah ama ileriki haftalar duruyor yavasliyor dediler 30 sonrasi
Bilmiyorum canim alternatifini ye gitsin cocugun kilosu dusukse
normaldi en son ama hani dolu yiyim mantigiyla.bos yemek yerine
kuzum depresyon bahar sendromu hormonlar ara ara yokluyor hepimizi bebisi dusun sen.agladikca o da anliyor etkileniyor uzme kendini bebegini de vücudun oyunu bunlar kendi kendini telkin et
Eki Görüntüle 2271071
Günaydın kızlar. Fotoğraftan da anlaşılacağı üzre şu an çok mes’udum.
Oooo baskan mor etmeden gelme afiyet olsun

Cnm çok geçmiş olsun. Üşüttün veya gıda enfeksiyonu. İshalle kusmayla atmışsın zaten. Her yerinin ağrıması normal organlar sıkıştı yer değiştirdi

Günaydınnnn.gece 12 gibi sızmışım uykusuzluktan çok uyandım ama yinede uyumuşum.. uzun zamandır bu kadar saat uyuyamamistim
ohhh yarasin bebise sifa olsun kocan izinliydi ya ondan yani kocasi.kocası

Cnm bol bol balık , bol bol köy yumurtası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…