Alla alla ben ayın 11 inde gittim haziranın 22 sine aldım bir dahaki randevuyu o zaman der artık ama o zaman gittiğimde de zaten 33 haftalık olcam nasipseBenim doktorum 28 den sonra 2 haftada bir 36dan sonra haftada bir çağıracakmış
Mevsim gecisi hormonlarin etkisiyle birlesince boyle zamanlar gecirebiliyoruz canim. Uzulme..Günaydın kızlar, dünden eksik kalan yazışmaları şimdi okumaya başlıyorum.
Dün o kadar çok ağladım ki anlatamam size. Eve gittik akşam 10 gibi ve ben çok yorgun uykusuzdum sinirlerim bozuldu ortada başka bi şeyde yok. Bi başladım ağlamaya gece 1e kadar. Yorgunluğuma mı üzüldüm sabah 6 da işe kalkıcam ona mı yada neye bilmiyorum böyle sanki dolmuşum aylarca da patladım gibi. Ya galiba halime ağladım sürekli yorgun ve uykusuzum diye. Eşimde zavallım beni sakinleştirmeye çalışıyo. Ne zor bi akşamdı. Şimdi işteyim gözler şiş baş ağrıyor. Allah yardım etsinde bugünü atlatıp erkenden uyuyim bari.
Sabah sabah sizi de darlamadım inşallah. Nasıl bir ruh halindeyim anlamadım ben
Canım çok teşekkür ederim ♥ çok şükür herşey yolunda. Kesinlikle en dikkat etmemiz gereken zamanlardayız, artık daha dikkatliyim :)Günaydın canlar
Simran_ cok gecmis olsun canım cok sukur hersey temiz cikmis bebek de iyi kendimize en cok dikkat etmemiz kollamamiz gereken dönemdeyiz
Güzel dualarına kocaman aminn cancağzımm ♥ Çok teşekkür ederim amiinn inşallah ♥Gunaydin en tatli en guzel anneler ve minnos sirin bebisleriherkese saglikli mutlu günler diliyorum agrisiz sizisiz su uc ayimiz biteydi insallah Allah kolaylık versin
Simran_ cok gecmis olsun kuzum Allah sifa versin bol sıvı al.
Çok teşekkür ederim canım ♥ Doktorda zehirlenmeden şüphelendi aslında. Dışarıdan bişey yedin mi paketli gıda yedin mi vs. sordu. Dün kahvaltı da tost yedim sadece. Ben üşüttüm büyük ihtimalle. Ay Allah kimseye yaşatmasın.gunaydin cnm. gecmis olsun. migde agrisi ile baslayan ve ishale ceviren iki durum olabilir. ya ben gibi yedigin birseyden zehirlendin ya da dedigin gibi usuttun. migdenden kaynakli yasadiklarin aslinda.
Çok teşekkür ederim canım ♥Çok geçmiş olsun Bende yaşadım Muz ye
Aminn canım inşallah ♥Simran_ çok geçmiş olsun canım Allah tekrar yasatmasin
Çok sağol canım ♥ aynen yaptım valla bir salaklık acısını çekiyorum. Fena çarptı yahu. Şimdide ayağımda çorap sırtımda hırka öyle oturuyorum :)Gecmis olsun cNim fena usutmussun sen vantilatorle yatma ayina daha girmedik bence hic risk alma o adami oyle bi carparki aman diim cami arala yat bosver
Teşekkür ederim canım ♥Geçmiş olsun canım.
Canım geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede iyi olursun. İshal için tuzlu ayran hemen kesiyor. Birde demlenmemiş normal çaydan söyle parmağının ucuyla ye oda iyi geliyor. Tabiki bol su iç ve dinlen. Vantilatörden olabilir.Günaydın herkese, dün akşam çok zor bigün geçirdim. Dün öğleden sonra 3 buçuk gibi uyudum 5 buçuk gibi uyandım. Allahım öyle bir sancıyla uyandım ki. Tarifini yapmakta bile zorlanıyordum. Böyle midemden başlayıp böbreklerimden sırtıma doğru giden bir sancı ama beni inim inim inletti resmen. Eşim gece vardiyasına gideceği için uyuyordu kaldırdım hemen. Biraz sırtımı falab ovdu önce ama geçmeyince kalktık acile gittik. Idrar ve kan tahlili verdim hemen. Sonra alttan ve üstten muayenem yapıldı. Sonrasında da nst ye bağladılar. Dedim doğurucam heralde tövbe tövbe. Neyse doktor bebekle ilgili hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi. Açılma vs yok tahlillerinde temiz çıkmış deyip tekrar acile yönlendirdi. Acildeki doktora giderken lavaboya uğramak istedim ve çok afedersiniz çok fena ishal olduğumu farkettim. Neyse gittik doktora o da aynı şeyleri söyledi idrar ve kan tahlili temiz bir sıkıntı yok dedi. İshal olduğumu söyledim. Parol ve bi şase yazdı ishal için. Gece 11 buçuk gibi eve geldik eşim mecbur işe gitti. O gittikten sonra 2 lokma bişey yiyim parol içeyim dedim. Aradan 10dk geçti geçmedi müthiş bir mide bulantısı eklendi sancılarıma. Kusma ishal gece mahvoldum. Sonra uyumaya çalıştım az önce uyandım işte.
Yahu ben dünden beri ne yaşadım bilmiyorum. Tahliller temiz, bebekte bir sıkıntı yok. Beni öldüren sancı neyin nesiydi? İshalden desem böbreğe sırtıma kadar vurur mu ki ağrısı? Şuan biraz daha iyiyim çok şükür. Ama aklım çıkıyor sancı yine gelecek diye. Birde ishal hala devam ediyor. Yahu dün çok sıcaktı vantilatörü açmıştım o mu çarptı beni acaba üşüttüm falan mı.. Aman dikkat edin kızlar Rabbim kimseye yaşatmasın
aslında bende aynı durumdayım, ağlak moddayım akşam bende bu şekil ağladım yalnız değilsin merak etme :)Günaydın kızlar, dünden eksik kalan yazışmaları şimdi okumaya başlıyorum.
Dün o kadar çok ağladım ki anlatamam size. Eve gittik akşam 10 gibi ve ben çok yorgun uykusuzdum sinirlerim bozuldu ortada başka bi şeyde yok. Bi başladım ağlamaya gece 1e kadar. Yorgunluğuma mı üzüldüm sabah 6 da işe kalkıcam ona mı yada neye bilmiyorum böyle sanki dolmuşum aylarca da patladım gibi. Ya galiba halime ağladım sürekli yorgun ve uykusuzum diye. Eşimde zavallım beni sakinleştirmeye çalışıyo. Ne zor bi akşamdı. Şimdi işteyim gözler şiş baş ağrıyor. Allah yardım etsinde bugünü atlatıp erkenden uyuyim bari.
Cok geçmiş olsun cnm şükür bebekle ilgili sıkıntı yokmuş sende atlatırsın kısa zmn da ins havalar bi tuhaf dikkat etmek gerekiyorGünaydın herkese, dün akşam çok zor bigün geçirdim. Dün öğleden sonra 3 buçuk gibi uyudum 5 buçuk gibi uyandım. Allahım öyle bir sancıyla uyandım ki. Tarifini yapmakta bile zorlanıyordum. Böyle midemden başlayıp böbreklerimden sırtıma doğru giden bir sancı ama beni inim inim inletti resmen. Eşim gece vardiyasına gideceği için uyuyordu kaldırdım hemen. Biraz sırtımı falab ovdu önce ama geçmeyince kalktık acile gittik. Idrar ve kan tahlili verdim hemen. Sonra alttan ve üstten muayenem yapıldı. Sonrasında da nst ye bağladılar. Dedim doğurucam heralde tövbe tövbe. Neyse doktor bebekle ilgili hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi. Açılma vs yok tahlillerinde temiz çıkmış deyip tekrar acile yönlendirdi. Acildeki doktora giderken lavaboya uğramak istedim ve çok afedersiniz çok fena ishal olduğumu farkettim. Neyse gittik doktora o da aynı şeyleri söyledi idrar ve kan tahlili temiz bir sıkıntı yok dedi. İshal olduğumu söyledim. Parol ve bi şase yazdı ishal için. Gece 11 buçuk gibi eve geldik eşim mecbur işe gitti. O gittikten sonra 2 lokma bişey yiyim parol içeyim dedim. Aradan 10dk geçti geçmedi müthiş bir mide bulantısı eklendi sancılarıma. Kusma ishal gece mahvoldum. Sonra uyumaya çalıştım az önce uyandım işte.
Yahu ben dünden beri ne yaşadım bilmiyorum. Tahliller temiz, bebekte bir sıkıntı yok. Beni öldüren sancı neyin nesiydi? İshalden desem böbreğe sırtıma kadar vurur mu ki ağrısı? Şuan biraz daha iyiyim çok şükür. Ama aklım çıkıyor sancı yine gelecek diye. Birde ishal hala devam ediyor. Yahu dün çok sıcaktı vantilatörü açmıştım o mu çarptı beni acaba üşüttüm falan mı.. Aman dikkat edin kızlar Rabbim kimseye yaşatmasın
Çok teşekkür canım tavsiyelerini dikkate alıcam ♥ bende vantilatörden olduğunu düşünüyorum. Çarpıldım resmen :)Canım geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede iyi olursun. İshal için tuzlu ayran hemen kesiyor. Birde demlenmemiş normal çaydan söyle parmağının ucuyla ye oda iyi geliyor. Tabiki bol su iç ve dinlen. Vantilatörden olabilir.
Çok sağol canım benim çok şükür ya bebek iyi olsunda ben atlatırım bi şekilde Allahın izniyle. Sorma vallahi iki güneş gördüm dötü başı dağıttım hemen :) daha dikkatliyim artık.Cok geçmiş olsun cnm şükür bebekle ilgili sıkıntı yokmuş sende atlatırsın kısa zmn da ins havalar bi tuhaf dikkat etmek gerekiyor
bende korkuyorum iri bebekten, böyle söyleyince kızıyorlar bana. ama ideali neyse o olsun.Kuzum bebisin haftasıyla uyumluysa gelisimi normalse kilo aldirmaya calismaya gerek yok bence benm ödüm kopuyo iri olacak da doguramicam diye cok seviyorum muzu fln azalttim meseladengeli saglikli vitamin ve mineral yonunden zengin beslen yeter
Güzel sonuçlar alırsın ins ama kutunun rengine bayıldım :)
Ohh sefan olsunGünaydınnnn.gece 12 gibi sızmışım uykusuzluktan çok uyandım ama yinede uyumuşum.. uzun zamandır bu kadar saat uyuyamamistim
uyumlu sukur canim masallah ama ileriki haftalar duruyor yavasliyor dediler 30 sonrasiKuzum bebisin haftasıyla uyumluysa gelisimi normalse kilo aldirmaya calismaya gerek yok bence benm ödüm kopuyo iri olacak da doguramicam diye cok seviyorum muzu fln azalttim meseladengeli saglikli vitamin ve mineral yonunden zengin beslen yeter
normaldi en son ama hani dolu yiyim mantigiyla.bos yemek yerineBilmiyorum canim alternatifini ye gitsin cocugun kilosu dusukse
kuzum depresyon bahar sendromu hormonlar ara ara yokluyor hepimizi bebisi dusun sen.agladikca o da anliyor etkileniyor uzme kendini bebegini de vücudun oyunu bunlar kendi kendini telkin etGünaydın kızlar, dünden eksik kalan yazışmaları şimdi okumaya başlıyorum.
Oooo baskan mor etmeden gelme afiyet olsun
Cnm çok geçmiş olsun. Üşüttün veya gıda enfeksiyonu. İshalle kusmayla atmışsın zaten. Her yerinin ağrıması normal organlar sıkıştı yer değiştirdiGünaydın herkese, dün akşam çok zor bigün geçirdim. Dün öğleden sonra 3 buçuk gibi uyudum 5 buçuk gibi uyandım. Allahım öyle bir sancıyla uyandım ki. Tarifini yapmakta bile zorlanıyordum. Böyle midemden başlayıp böbreklerimden sırtıma doğru giden bir sancı ama beni inim inim inletti resmen. Eşim gece vardiyasına gideceği için uyuyordu kaldırdım hemen. Biraz sırtımı falab ovdu önce ama geçmeyince kalktık acile gittik. Idrar ve kan tahlili verdim hemen. Sonra alttan ve üstten muayenem yapıldı. Sonrasında da nst ye bağladılar. Dedim doğurucam heralde tövbe tövbe. Neyse doktor bebekle ilgili hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi. Açılma vs yok tahlillerinde temiz çıkmış deyip tekrar acile yönlendirdi. Acildeki doktora giderken lavaboya uğramak istedim ve çok afedersiniz çok fena ishal olduğumu farkettim. Neyse gittik doktora o da aynı şeyleri söyledi idrar ve kan tahlili temiz bir sıkıntı yok dedi. İshal olduğumu söyledim. Parol ve bi şase yazdı ishal için. Gece 11 buçuk gibi eve geldik eşim mecbur işe gitti. O gittikten sonra 2 lokma bişey yiyim parol içeyim dedim. Aradan 10dk geçti geçmedi müthiş bir mide bulantısı eklendi sancılarıma. Kusma ishal gece mahvoldum. Sonra uyumaya çalıştım az önce uyandım işte.
ohhh yarasin bebise sifa olsun kocan izinliydi ya ondan yani kocasi.kocasıGünaydınnnn.gece 12 gibi sızmışım uykusuzluktan çok uyandım ama yinede uyumuşum.. uzun zamandır bu kadar saat uyuyamamistim
Cnm bol bol balık , bol bol köy yumurtasıaslında normal doktorda normal dedi ama benim oğlumdan dolayı kilo takımtım var acaba benmi beslenemedim diye aklıma takılıyordu. şimdi iyi beslenmeye çalışıyorum genetikmi yoksa beslenmeylemi alakalı diye onu deniyorum.
gecmis olsun canim.Gunaydin oglum hasta bende öksürükten uyuyamadım gece pert durumdayız yani.
ben bunun 75ini ictim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?