2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
maalesef benim eşim balıktan nefret ediyor. balık dedikçe adama birşeyler oluyor. bende çıkıp kendim alamıyorum. bugün benim doğum günüm hediye olarak balık istiyeyim bari.
Mutlu yıllar canım iyi senelerin olsun olsun da..isteyecek başka hediye bulamadın miben bu sefer sipariş verdim dedim bana ya gözlük yada saat al evlilik yıldönümünde

Selamlar
1 ayın ardından kontrolümüz vardı bugün.
25+5 de 1026 gr, 36 cm olmuş bizimki
Her gün muz, süt, kaşar, Omega 3 olayını biraz abartmışım galiba
Ağırdan mı alsam napsam
Her gün mü :) maşallah muz 2 hafta olmuştur yemiyeli :) aman çok kilolu olmasın kız nasıl çıkartçaz :)

Maşallah multivitaminli bebiş anası iyi yapıyorsun devam bence baktın kilosu iyi artık yarıya indirirsin yedikleri

Cildindeki özellikle yüzündeki lekeleri artan var mı? Çok moralim bozuluyo aynaya bakasım gelmiyo. Krem falan herşeyi kullanıyorum ama çoğaldı
Benım lekelerım oldu yaklasık ıkı aydır yürüyorum zaten beyaz tenlı cıllıydım sımdı gozlerımın altı burnumun ustu ıyıce leke oldu solente gunes kremı aldım hem gunesten koruyormus hemde lekelerı azaltıyormus komsum onerdı kahverengı dısı olan. Bakalım deneyıp gorcez.

Bizim büyükler bebekler ağlayınca sesi güzelleşir derdi haha valla ağlamak bebiş özelliği Allah o metaneti sabrı gücü veriyor insana hormonlar bitirdi bizi ya karizma gitti

Lannn ne içtin kizim sen ohhhhh tiner kafasi bali kafasi bu dogmamis cocuga don.biçmek sakin ol şampiyon ilahi kahkaha attım evlendirme de kiz evde kalsın gelin onu alir elinden
Erkek çocuğu olanlar böyle oluyor kız deme oylebende önceden kızardım bedelli yapıp yada gitmeyenlere girenlerim suci günahı ne derdim paraları olmamaları mi suç der kızardım hep..Ama oğlumdan sonra dedim göndermem baba diyor ben yaptım o da yapacak yok öyle gitmeyecek diyorum bende..gidenleri görüyoruz dedim..parasini birliktir o zaman dedi bana bende dedim.o zaman sen oğluma borcunu ode(takıları ni borç almıştı da ) arabaya eklerken faiz odememek icin ama.bilmiyor ki ben daha fazla faiz bindiriyorim

Cildindeki özellikle yüzündeki lekeleri artan var mı? Çok moralim bozuluyo aynaya bakasım gelmiyo. Krem falan herşeyi kullanıyorum ama çoğaldı
Ya leke değil de bende de minik minik benler oluşuyor et beni şeklinde boyun kısmım da oğlum da da olmuştu.. doğumdan sonra gidip yaktiricam onları ins

Bende de var canım krem beyaz ve su gibi islaklik bugunlerde cogaldi hatta ama doktora sormustum suyundan gelmiyo dedi ama sen de nolur nolmaz bi doktoruna soyle
Dr a gittim ondan sonraki haftalarda başladı hep gittiğimde gayet iyi bebeğin suyu diyordu belki de ben bilmediğim için tedirgin oldum

Zuhahah oglusum.oglusum bizde baba kiyamaz.muhtemelen kiz sen az degilsin zhahahahah koptum

ben son 3 haftadr canim istememims den dolayu duzgun yemk bile yemiyorum benim de kesin 1 kilo olmamistir yani mid3m yine bulamiyo canim hic bisey cekmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…