2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Simran_ canım üşütmüşsün kendini bence ve böbreğinede vurmuş olabilir ayaklarını sıcak tut bol su iç geçmiş olsun

zaten sonlara doğru çok kilo alımı oluyormuş bebekte bakalım 3 üzeri ideal herhalde :) 3200-3500 civarı nasıl olcak bakalım :)
3200 3500 evet ideal kilosu rabbim.tum yavrulari sağlıkla ideal kolay kiloyla dogurmamizi nasip etsin

Kizkardesler bir sorum var.kucukken.benim.ayicigim vardı 4 sene yasadik.uyku arkadasimdi.heryere gelirdi en son parcalandi yikilmistim simdi eeee diyenler sorum su uyku arkadasi tarzi oyuncak yada polarlar var onerirmisiniz yada alıcak almayu dusunen var mi?

Son kontrolde benimki de ufak bir dana olmuştu 2 hafta önden gidiyormus diye korkuttu beni ama ben de bebekken öyleymisim zaten erken doğmuşum. Bu da anası kılıklı galiba.
Sen yemekde yiyemiyordun dogrumu demekki arkadaslar genetik masallah masallah

Mutlu yıllar canım iyi senelerin olsun olsun da..isteyecek başka hediye bulamadın miben bu sefer sipariş verdim dedim bana ya gözlük yada saat al evlilik yıldönümünde
anneler gününde de hiçbirşey istemedim çünkü doğum hediyem biraz büyük olacak. şimdiden başladım alacaksın demeye.

insallah canim, Allah yardimcimiz olsun idare edicez bi sekilde. baktim olmuyor, uzun mesafelere gitmiicem. o noktaya yaklasiyorum artik.

elaide adam.melek melek masallah cadilasma vucudunu dinleme safak 1.5 ay izin icin agir kaldirma cantani hafiflet iyisin iyi masallah kiz herkese goster amcana der gibi gobegini niye elletiyon elletmee
ahaha niye kiz bende hamile is arkadaslarimin karinlarina hep dokunurdum! ben dokunmayi dokunulmayi severim problem yok yani, kaldi ki karnimda cizgi (yukardan asagiya) henuz olusmadi (coook hafif golgesini gosteriyo ama..), yirtiklarimda yok (kendime masallah!), simdilik gostermekte sakinca yok hahahh..

masallah, kiz onu nasil cikarican sonra. ben onu hesapliyorum bi taraftan. hamilelik sekerin var buyuk ihtimal denildiginde muzu biraktim, kasar ve cevize devam ama. sutu zaten cok severim iciyorum bolca.
karnim cok buyuk oldugundan acaba tosuncuk mu diye de korkuyorum. kibar olsun bebegim, beni cok zorlamasin dogumda insallah.

slm guzel anneler gebelik kursuna gidenler, gitmeyi dusunenler var mi ?
gitmeyi hep dusundum, ama yoga kursu oldugundan, ve bu karnimla kendimi yoga yaparken hicbir sekilde dusunemedigimden gitmekten vazgectim. hic canim istemiyo ayrica.

kizlar ya bende ayak bacak sismesinden muzdaribim hic inmiyo artik ya o kaadr sarkitmmay calisoyorum gecmiyo
hahah kuzum ayni durum bendede var. zaten kalin bacaklarim ayak bileklerim, simdi daha da beter oldu. hatirlattigin iyi oldu gecen bana ayak sandalyesi verdiler ofiste onu koydum ayagimin altina (unutuyorum!).

Adım çıkacak en sonunda
Ben bir şark ilindeyim, oldukça gelişmemiş bir yer.
Acaba dedim cihaz mı yanlış ölçtü ki
Ben 11 kilo aldım arkadaşlar merak etmeyin
Rekor her türlü ben de

Bak.ilaclar kullanıyor herkes amma.porsiyonun hepimizin.iki.kati.anladim sen.kac.kilo aldin bacim benden.azsa vurucam

2-3 haftadır arttırdım sütü özellikle.
Onu da bir bardağa indireyim en iyisi
Çuçuğum doğmadan diyete girecek garibim

Her gün mü :) maşallah muz 2 hafta olmuştur yemiyeli :) aman çok kilolu olmasın kız nasıl çıkartçaz :)

Aslında muzu sadece kilo alması için değil de eklem ağrılarım olmuştu, potasyum ihtiyacından yiyorum biraz da.
Çok kilolu olmasını istemiyorum, keseyim muzu napayım

Maşallah multivitaminli bebiş anası iyi yapıyorsun devam bence baktın kilosu iyi artık yarıya indirirsin yedikleri

Yarım muz, 1 ceviz, 2 badem felan yapayım bari ben napayım
Utandım vallahi

Ohhh rahatladim gidiyim.yemek.yiyim yani uc porsiyon fazlan.var bir porsiyona.dusur bir zahmet yahuuu oda çocuk adam.olarak.gelmesin.dunyaya masallah masallah ama azcik frenle tamam guzel ama ileriki aylar sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…