Senin koca yine destekçi, benimki dan dan söylüyor. Tamam bizde nezaket kari koca yerlerde de az pohpohlasana be adam
Nefret ediyorum bu insan tipinden. Hayır küfür de edemiyosun yüzlerine çünkü ayıp. Ne dediklerinin farkinda mi degiller, biz yandik siz de yanacaksiniz diye kina mi sürüyorlar anlamıyorum.
Dun yine bir ciftleydik, iste araba icin benim motoru saticam diyince sen zaten binemezsin konusuna geldik tekrar. Yahu dedim neden adama bunu demiyorsunuz da bana diyorsunuz? Bir motor kalacak sonucta. O biniyor ben binemiyor neden?? Nasil o cikabiliyorsa tek ben de cikabilirim. İnek olmak haric anne ile baba arasinda ne fark var? Benim yapabilecegim herseyi o da yapabilir.
Ama cocuklar annelerine düşkün oluyor, ihtiyac duyuyor.
Hayir kardesim anne bakiyor baba ilgilenmiyor cocuk anneyi istiyor. O da ilk günden aynı sekilde ilgilense ona da düşkün olur. Madem öyle neden velayet eşit?
Hayatim bitmedi diye tişört bastiricam.
Bazisi köyü niyetten demiyor onu anlıyorum. Ancak gecmisimi taradigimda böyle konustugumu hic hatirlamiyorum. Bunlar özel şeyler, benim ve bizim hayatimiz, bu kadar icinde olmaniza, görüş beyan etmenize hakkiniz oldugunu nerden çıkardınız?
Sanane lan sanane?!?! Ay lohusaligin arkasina siginsam da birilerine dalsam.
Siz cok tazesiniz annem, bizim evliligin 2.yili dolmak üzere, birlikte yasama da 4.5 desen, oy biz eskidikkkk
Mutlu'cuk
Baba kim ki kimsin sen köpek ahahah