2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya kizlar bisey sorucam bu karinda kasilma yasayan varmi yarim saattir falan karnim kasiliyo bi yerde toplaniyo devamli simdi hastaneye mastameye gitmeye gerek var mi ki sizden de yasayan var mi normal mi bu agri yok kasilma var
Canım biraz dinlen geçiyor. Çok mu yordun bu gün kendini? Ben yorulduğumda oluyor. Aralıklarına dikkat et düzenli aralıkla ve sancılı olmuyor değil mi? Sakin ol hemen telaşlanma canım.

Çok haklısın, emzirme hariç senin yaptığın herşeyi babası da yapabilir eskisi gibi gezemezsin, onu bunu yapamazsın diyenlere hee de geç moralini bozarak mutlu olmalarına izin verme..
oğlum 14 aylıktı gece dahil tüm gün ilk kez babasıyla yanlız bıraktığımda..o günden beri o da ben de arkadaşlarımızla rahatlıkla çıkarız, diğeri çocukla kalır..ayaklandigindan beri babası banyosunu yaptırır..aklına ne gelirse..ayy dur sen yapamazsın demedim hiç..en baştan nasıl alıştırırsanız öyle gider

Ya kizlar bisey sorucam bu karinda kasilma yasayan varmi yarim saattir falan karnim kasiliyo bi yerde toplaniyo devamli simdi hastaneye mastameye gitmeye gerek var mi ki sizden de yasayan var mi normal mi bu agri yok kasilma var
O bendim bugun nst bile.girdim tatlim.hemen.tarif ediyorum kasılma dinlenince.oturunca geçip peryodik tekrarlamiyorsa korkma cocuk bazen.kenara.vurup kasiyor şişiriyor indiriyor aciyor onla karistiriyormusuz dikkat etmen gereken surekli 15 dk 30 dk 1 saat de tekrar ediyormu uzandin pozisyon degistirince geçiyor mu cok.aci.verip.duzelme.yoksa o zaman.hemen git

Canım biraz dinlen geçiyor. Çok mu yordun bu gün kendini? Ben yorulduğumda oluyor. Aralıklarına dikkat et düzenli aralıkla ve sancılı olmuyor değil mi? Sakin ol hemen telaşlanma canım.
Evet bugun cok yordum yok sancim yok sasece telastan karnim agridi suan sanci gbi degil sagol canim beklim bari

Oylemi benim tam.olarak o yazdigin sekilde belki de cok yoruldugum icin canim o zaman
Korkma kendini rahat bırak yorma dediğim.gibi.olursa yogun.sistemli geçmeyen.o zamann gidersin.icini.ferah tut.canim geçmiş.olsun dinlennn lutfen yorma

Ayyy telaslanmaya basladim suan bak yine nerden cikti simsi bu
telas yok cnm. yalanci kasilmalar bunlar. olmasi da cokkkk dogal. soluna yat dinlen simdi. geciyor mu o zaman?
belinden giren karna gelen ve sonra kasiga gecen agriyla olmuyorsa hic sorun yok. bir de sure olc bakalim ne zaman da bir oluyor?

Korkma kendini rahat bırak yorma dediğim.gibi.olursa yogun.sistemli geçmeyen.o zamann gidersin.icini.ferah tut.canim geçmiş.olsun dinlennn lutfen yorma
Cok tesekkurler canim kendim ettim kendim buldum cok lazimdi cam silmek sagolasinn bidaha da bisey etmem zaten kalsin oyle

Evet bugun cok yordum yok sancim yok sasece telastan karnim agridi suan sanci gbi degil sagol canim beklim bari
ah o camlar. arkadas anlamiyorum ki bayram gelince neden ille de cam siliniyor
yormayin kendinizi...kizdim bak burda ..
belki is yaparken soguk aldiysan gaz sancisi da olabilir.

I ikuayko ‘nun bahsettiği pembe elbiseden ben de almıştım. Asla giyebileceğim bir şey değil. Şeker paketi gibi ama tostombalak bu da benim göbüş
Sende daha mi iyi durmuş ne. Bende beyaz cikolatayi fujya paketlemissin gibi oldu

Biz bunu hangi akla hizmet aldik acaba? Xs manken kullanirlarsa böyle olur

ah o camlar. arkadas anlamiyorum ki bayram gelince neden ille de cam siliniyor
yormayin kendinizi...kizdim bak burda ..
belki is yaparken soguk aldiysan gaz sancisi da olabilir.
Haklisin canim gerizekaliliktan baska bisey degil kiz istedigin kadar bak simdi dustugum telaseye sanki birisi elimi opmeye gelecek tovbe yarabbim... İnsallah canim gecer de bi daha tovbe

Sende daha mi iyi durmuş ne. Bende beyaz cikolatayi fujya paketlemissin gibi oldu

Biz bunu hangi akla hizmet aldik acaba? Xs manken kullanirlarsa böyle olur
Yok canım ya bende de fena durdu. Varile şeker paketi sarmış gibi. Bununla hayatta çıkamam insan içine ben rengi de sitede daha bir farklı duruyordu. Ben hemen iade edeceğim zaten

Yok canım ya bende de fena durdu. Varile şeker paketi sarmış gibi. Bununla hayatta çıkamam insan içine ben rengi de sitede daha bir farklı duruyordu. Ben hemen iade edeceğim zaten
Cok guzel durmus ne guzel ben cesaret esemiyorum elbiseye giyenlere hayranlikla bakiyorum cok yakismis bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…