2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Acaba bizimki nasıl olcak sanki benimkine aşık olcak gibi geliyo gitarla şarkıyla kandırcak kızçemi bana yaptığı gibi
simdiden alis kacinilmaz son
Yolda yürüyoruz ikisi de elime yapışıyor ya babanıza gidin biriniz diyorum yok iki çocuk elim de bi tane karnımda gidiyoz teee
ayyy masallah harika
Neresi güzel ya benimki de yürüyor elini kolunu sallayıp karnımdan sıpayı sırtımdan sopayı eksik etmemiş havasında
eli arkada mi hahahahah
Yalnız bişey dicem sözüm Ağustos kaynanalarına şimdi siz oğluşum oğluşum yapıyosunuz ya ilerde belki dünür falan olur ben kızımı ezdirmemmmm ona göre he
talibiz kiziniza simdiden

Sormaya korkuyorum acaba ne.uygun.gorurlerdi aile.buyukleri sevgili aile.fertleri biz tasiyici anneyiz hakkimiz.yok zaten.isim.hakki elalemin olmali
Tabii canim 9 ay karnimda tasim skintiyi cekim ikimizden bi parca olsun ama baskasi koysun ismini nolcak canim bizim dusuncemizin ne onemi var onemli olan onlar mutlu olsun

Ya kizlar bisey sorucam bu karinda kasilma yasayan varmi yarim saattir falan karnim kasiliyo bi yerde toplaniyo devamli simdi hastaneye mastameye gitmeye gerek var mi ki sizden de yasayan var mi normal mi bu agri yok kasilma var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…