Yalnız bişey dicem sözüm Ağustos kaynanalarına şimdi siz oğluşum oğluşum yapıyosunuz ya ilerde belki dünür falan olur ben kızımı ezdirmemmmm ona göre he
Yalnız bişey dicem sözüm Ağustos kaynanalarına şimdi siz oğluşum oğluşum yapıyosunuz ya ilerde belki dünür falan olur ben kızımı ezdirmemmmm ona göre he
Tabii canim 9 ay karnimda tasim skintiyi cekim ikimizden bi parca olsun ama baskasi koysun ismini nolcak canim bizim dusuncemizin ne onemi var onemli olan onlar mutlu olsun
Ya kizlar bisey sorucam bu karinda kasilma yasayan varmi yarim saattir falan karnim kasiliyo bi yerde toplaniyo devamli simdi hastaneye mastameye gitmeye gerek var mi ki sizden de yasayan var mi normal mi bu agri yok kasilma var