Anammmm cok tatlis masallahcok yakismis cok.şirin
gayette guzel olmus. giy gez yavrum
Taptatlı anneler canımsınız. Teşekkür ederim siz güzel bakıyorsunuz güzel görüyorsunuz ondan. Feci oldu ya bir de renk çok dikkat çekici ya giyemem onu ben. Başka elbise alıyım yine atarım size
Yalnız bişey dicem sözüm Ağustos kaynanalarına şimdi siz oğluşum oğluşum yapıyosunuz ya ilerde belki dünür falan olur ben kızımı ezdirmemmmmona göre he
KizDun yine bir ciftleydik, iste araba icin benim motoru saticam diyince sen zaten binemezsin konusuna geldik tekrar. Yahu dedim neden adama bunu demiyorsunuz da bana diyorsunuz? Bir motor kalacak sonucta. O biniyor ben binemiyor neden?? Nasil o cikabiliyorsa tek ben de cikabilirim. İnek olmak haric anne ile baba arasinda ne fark var? Benim yapabilecegim herseyi o da yapabilir.
Ama cocuklar annelerine düşkün oluyor, ihtiyac duyuyor.
Hayir kardesim anne bakiyor baba ilgilenmiyor cocuk anneyi istiyor. O da ilk günden aynı sekilde ilgilense ona da düşkün olur. Madem öyle neden velayet eşit?
Hayatim bitmedi diye tişört bastiricam.
Bazisi köyü niyetten demiyor onu anlıyorum. Ancak gecmisimi taradigimda böyle konustugumu hic hatirlamiyorum. Bunlar özel şeyler, benim ve bizim hayatimiz, bu kadar icinde olmaniza, görüş beyan etmenize hakkiniz oldugunu nerden çıkardınız?
Sanane lan sanane?!?! Ay lohusaligin arkasina siginsam da birilerine dalsam.
Ya kuzum esim ikinci isim olarak babasinin ismini koymamizi istedi (Ediz de karar kilmistik). Kabul ettim hic dusunmeden ustelik. Dinimizde Allah’in dostu olarak anilan Hz Ibrahim’in ismi, begenilmeyecek bir isim degil. Ama icimden defalarca ‘dedesine cekmez insallah hicbir huyu’ diye dua ediyorum yalan soyleyemem:)) Ediz Ibrahim cok sindi icime ama, sevmeseydim zaten koymazdim.benimde bu ara kayınpederin ismi geziyor ortada ama bana direk birşey diyen olmadı. kaynım çıkardı bunu eşiminde hoşuna gitti sanki, ama hiç kesinlikle diyorum. ayıp bizde söylüyemeyiz diyorum. (kayınpeder, kayınvalide isimlerini gelinler söylemez adet olarak ayıp karşılanır) olsun sen kendi taktığını söylersin işte diyor. tek isimli olacak diyorum bakalım
Gercekten begenmedin mi? Gayet yazlik hos ve guzel olmus bence! Sonucta hamileyiz, o karini ice cekemiyoruz saklayamiyoruz neyse o
Masallah masallah kuzum cok.seker yaEki Görüntüle 2273422
bu arada biz buyumeye son gaz devam ediyoruz. +12,5 kg dayim. futbol topu oldu bana basketbol topu. bikac guzel elbise aldim, hic pantalon tight giyesim gelmiyor artik. annemde annemlerde kalan kiyafetlerimin arasindan nerden bulduysa muazzam bikac oversized elbise bulmus bana, unutmusum varliklarinihepsini bi makineye aticam, ardindan yaz boyu efil efil giycem ♥
Emojine bayıldım
Bu aksam 2 saattir falan benimki de öyleydi simdi mesanmde baski agirlik hissediyorum o toplanma gecti anlamadim noluyoYa kizlar bisey sorucam bu karinda kasilma yasayan varmi yarim saattir falan karnim kasiliyo bi yerde toplaniyo devamli simdi hastaneye mastameye gitmeye gerek var mi ki sizden de yasayan var mi normal mi bu agri yok kasilma var
Senin ozel hayatin benim ozel hayatim dusuncelerimiz insanlar icin hicbi onemi yok herseye burnunu sokmaya hak goruyolar valla ya evlendikten sonra basladi bu olaySenin koca yine destekçi, benimki dan dan söylüyor. Tamam bizde nezaket kari koca yerlerde de az pohpohlasana be adam
Nefret ediyorum bu insan tipinden. Hayır küfür de edemiyosun yüzlerine çünkü ayıp. Ne dediklerinin farkinda mi degiller, biz yandik siz de yanacaksiniz diye kina mi sürüyorlar anlamıyorum.
Dun yine bir ciftleydik, iste araba icin benim motoru saticam diyince sen zaten binemezsin konusuna geldik tekrar. Yahu dedim neden adama bunu demiyorsunuz da bana diyorsunuz? Bir motor kalacak sonucta. O biniyor ben binemiyor neden?? Nasil o cikabiliyorsa tek ben de cikabilirim. İnek olmak haric anne ile baba arasinda ne fark var? Benim yapabilecegim herseyi o da yapabilir.
Ama cocuklar annelerine düşkün oluyor, ihtiyac duyuyor.
Hayir kardesim anne bakiyor baba ilgilenmiyor cocuk anneyi istiyor. O da ilk günden aynı sekilde ilgilense ona da düşkün olur. Madem öyle neden velayet eşit?
Hayatim bitmedi diye tişört bastiricam.
Bazisi köyü niyetten demiyor onu anlıyorum. Ancak gecmisimi taradigimda böyle konustugumu hic hatirlamiyorum. Bunlar özel şeyler, benim ve bizim hayatimiz, bu kadar icinde olmaniza, görüş beyan etmenize hakkiniz oldugunu nerden çıkardınız?
Sanane lan sanane?!?! Ay lohusaligin arkasina siginsam da birilerine dalsam.
Siz cok tazesiniz annem, bizim evliligin 2.yili dolmak üzere, birlikte yasama da 4.5 desen, oy biz eskidikkkk
Mutlu'cuk
Baba kim ki kimsin sen köpek ahahah
Valla suan hala toplanma suruyo ama bi agri yok ama doktora gitmek istemiyorum cunku agri da yok anlamadim insallah su olagan kasilmalar oluyo ya oyle biseydir gercek sanci olsa belki kanama eslik ederdi peki sen bugun agir is yaptin mi ya sa yuruyus egzersiz vsBu aksam 2 saattir falan benimki de öyleydi simdi mesanmde baski agirlik hissediyorum o toplanma gecti anlamadim noluyo
Yaa o suratina koyduguna gulmekten elbisenin yakisip yakismadigina adapte olamiyorum
Masallah masallah kuzum cok.seker ya
Bakalım ben kac cikacagim haziran başında. Doktor haric tartilmiyorum. Reddediyorum♥ sagol canim, ah bide 12,5 almamis olsam
Tek değilsin üzülme aynisi ni kocam bana söyledi kaç tane bikinin var onları giyersin diye..Can kocişime diyorum ki mayo Almam lazım, bir sürü bikinin var zaten onlardan giyersin diyoiçine sığabileceğimi düşünüyo garibim ya inek gibi gezeyimmi ortalarda onumu istiyosun çok dikkat çekerim dedim her türlü dikkat çekiyosun zaten diyo
Akşam denicem bakayım bikinimi acaba neresiyle gülecek bana
Ya gobegim degil bana garip gelen, elbisenin kendisi. Elbise konseptini bunyem almiyorsa demekhakkaten abartiyosun sende. karnin cok tatli, hamilelik cok yakismis. yuzunu gormesekte orasi kesin. hollanda agizi yapicam simdi; karninla gurur duymalisin! gostermelisin! ilgiyi ceksin iste insan devamli hamile olmuyoki!
bacaklarinin inceligini kiskandim. benimkiler zaten her zaman kalindi ama simdi iyice kutuk. sor bi umrunda mi? evet ama elbise giymeye israrla devam
Benm duzenli araliklarla mi bilmem ama sancili oluyo batiyo gibi cok aciyo :/Canım biraz dinlen geçiyor. Çok mu yordun bu gün kendini? Ben yorulduğumda oluyor. Aralıklarına dikkat et düzenli aralıkla ve sancılı olmuyor değil mi? Sakin ol hemen telaşlanma canım.
Yok agir is yapmadim banyo yaptm sadece ondan sonra oldu aksam uzeri. Sonra yuruyuse ciktik ben bi sure sonra yuruyemedim gobek deligimn solunda tas gibi oldu cok acidi fln eve zor geldik hemen oturdum smdi de uzaniyorum. Bi de benm artik uzaninca gogsum sıkısıyo nefesim daraliyoValla suan hala toplanma suruyo ama bi agri yok ama doktora gitmek istemiyorum cunku agri da yok anlamadim insallah su olagan kasilmalar oluyo ya oyle biseydir gercek sanci olsa belki kanama eslik ederdi peki sen bugun agir is yaptin mi ya sa yuruyus egzersiz vs
gaaayet yakismis. ben zaten elbiseciyim, abes gelmiyo tabi bana o yuzden. deneyiver seversin belki kim bilirYa gobegim degil bana garip gelen, elbisenin kendisi. Elbise konseptini bunyem almiyorsa demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?