2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Anammmm cok tatlis masallah cok yakismis cok.şirin
gayette guzel olmus. giy gez yavrum
udg06 çokk yakışmış gerçekten niye öyle diyorsun tam bir hamiş
I ikuayko senden de bekliyoruz hadii öyle minnak tatlış çocukluk fotoğrafını atarak unutturamassın
Taptatlı anneler canımsınız. Teşekkür ederim siz güzel bakıyorsunuz güzel görüyorsunuz ondan. Feci oldu ya bir de renk çok dikkat çekici ya giyemem onu ben. Başka elbise alıyım yine atarım size

Mysonismysun

Kiz yine sinirlenmissin! Hormonlari dizginle be tatlimm! Senin motorun niye dert olmus herkese yahuu!

her kulturde, avrupali 7000 göbektir hollandali olan ailelerde bile cocukla en cok ilgilenen en cok pesinde kosan en cok vakit geciren sorumlulugu tasiyan annedir. Ustelik cogumuz bunu isteyerek ve severek yapiyoruz.

Hala calisiyorum, temmuz ortasina kadar devam. Nisanda tekrar is basi yapicam Allah izin verirse cicegi burnunda bir anne olarak. Esim haftada bir gun evde kalacak bebegimize bakmak icin. Bende simdikinden farkli olarak 2 haftada 1 gün evde kalicam ekstradan. Ben nekadar anne olarak o gun evladimla ilgileneceksem esimde ayni sekilde ogluyla ilgilenecek. Bu onu simdiden okadar mutlu ediyor ki. Iple cekiyor gercekten. Yani anne de baba da arzulayarak evlat sahibi olunca sanki daha bilincli yaklasiyorlar annelige babaliga.

Ya kuzum esim ikinci isim olarak babasinin ismini koymamizi istedi (Ediz de karar kilmistik). Kabul ettim hic dusunmeden ustelik. Dinimizde Allah’in dostu olarak anilan Hz Ibrahim’in ismi, begenilmeyecek bir isim degil. Ama icimden defalarca ‘dedesine cekmez insallah hicbir huyu’ diye dua ediyorum yalan soyleyemem:)) Ediz Ibrahim cok sindi icime ama, sevmeseydim zaten koymazdim.

I ikuayko ‘nun bahsettiği pembe elbiseden ben de almıştım. Asla giyebileceğim bir şey değil. Şeker paketi gibi ama tostombalak bu da benim göbüş
Gercekten begenmedin mi? Gayet yazlik hos ve guzel olmus bence! Sonucta hamileyiz, o karini ice cekemiyoruz saklayamiyoruz neyse o gayet hos olmus bence gercekten:))

bu arada biz buyumeye son gaz devam ediyoruz. +12,5 kg dayim. futbol topu oldu bana basketbol topu. bikac guzel elbise aldim, hic pantalon tight giyesim gelmiyor artik. annemde annemlerde kalan kiyafetlerimin arasindan nerden bulduysa muazzam bikac oversized elbise bulmus bana, unutmusum varliklarini hepsini bi makineye aticam, ardindan yaz boyu efil efil giycem

Masallah masallah kuzum cok.seker ya

Ya kizlar bisey sorucam bu karinda kasilma yasayan varmi yarim saattir falan karnim kasiliyo bi yerde toplaniyo devamli simdi hastaneye mastameye gitmeye gerek var mi ki sizden de yasayan var mi normal mi bu agri yok kasilma var
Bu aksam 2 saattir falan benimki de öyleydi simdi mesanmde baski agirlik hissediyorum o toplanma gecti anlamadim noluyo

Senin ozel hayatin benim ozel hayatim dusuncelerimiz insanlar icin hicbi onemi yok herseye burnunu sokmaya hak goruyolar valla ya evlendikten sonra basladi bu olay

Bu aksam 2 saattir falan benimki de öyleydi simdi mesanmde baski agirlik hissediyorum o toplanma gecti anlamadim noluyo
Valla suan hala toplanma suruyo ama bi agri yok ama doktora gitmek istemiyorum cunku agri da yok anlamadim insallah su olagan kasilmalar oluyo ya oyle biseydir gercek sanci olsa belki kanama eslik ederdi peki sen bugun agir is yaptin mi ya sa yuruyus egzersiz vs

hakkaten abartiyosun sende. karnin cok tatli, hamilelik cok yakismis. yuzunu gormesekte orasi kesin. hollanda agizi yapicam simdi; karninla gurur duymalisin! gostermelisin! ilgiyi ceksin iste insan devamli hamile olmuyoki!
bacaklarinin inceligini kiskandim. benimkiler zaten her zaman kalindi ama simdi iyice kutuk. sor bi umrunda mi? evet ama elbise giymeye israrla devam

Tek değilsin üzülme aynisi ni kocam bana söyledi kaç tane bikinin var onları giyersin diye..

Ya gobegim degil bana garip gelen, elbisenin kendisi. Elbise konseptini bunyem almiyorsa demek

Canım biraz dinlen geçiyor. Çok mu yordun bu gün kendini? Ben yorulduğumda oluyor. Aralıklarına dikkat et düzenli aralıkla ve sancılı olmuyor değil mi? Sakin ol hemen telaşlanma canım.
Benm duzenli araliklarla mi bilmem ama sancili oluyo batiyo gibi cok aciyo :/

Yok agir is yapmadim banyo yaptm sadece ondan sonra oldu aksam uzeri. Sonra yuruyuse ciktik ben bi sure sonra yuruyemedim gobek deligimn solunda tas gibi oldu cok acidi fln eve zor geldik hemen oturdum smdi de uzaniyorum. Bi de benm artik uzaninca gogsum sıkısıyo nefesim daraliyo (
sen de yat dinlen uzan hic bisey yapma daha da ders olsun cam fln silmek agir is yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…