2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen öyle ben ne dediysem onu koyuyoruz, iki isimli olacak. Bana kalsa tek olurdu eşim çok istedi bende kendi beğendiğimi koyarım dedim. Bizde hiç iki isim olmadığı için sorana birini ben birini eşim beğendi diyorum oyüzden iki isim. Kv inatla eşim beğendi dediğimi söylüyor garibim bilmiyorki ikisinide ben koydum

Ayyyni sekil suan ben de nefes alamiyorum gogsumun altinda tas var sanki yok kiz zaten kakilmis gbi elimde bezle ne diye cikarsin sen cama ah gidi yok.bi daha cikmam zaten... Suanda ben de uzaniyorum bide sunu hatirladim yemekte yapmistim sabah yok yani cok yuklenmisim ben kendime cok asiri gereksiz

Eşine o ne öyle kardeşinde gönlüm varmış gibi oğluma koyucam ismini olmaz dersin bir daha açmaz ağzını, sakın izin verme canım

hamile elbisesi rahatligi gibisi yok, pantalonu bacağımdan sokasim gelmiyor yapis yapış hic cekilmiyor bende bir de hamile bahcivan tulum var o da cok rahat tavsiye ederim
ayy evet katiliyorum. bi bes kilo önceki halimde ne güzel yakisiyomus su anda yanlardan etler fiskiracak nerdeyse

Az bisey yumusak dursam bizde de ismi onlar koyacakti savas verdim baya

Su gelmedikce taze kanama.olmadikca sancilar artıp.ritmik.olmadikca tekrarlayan belden.vuran.bacaga kadar.inen cok kasan agrilar olmadigi surece panik.yok bayanlar relax sertlik sislik.baski agrilar batmalar normal korkmayin.lutfen bebek hareketleriyle ayni.anda.oluyorsa da.dinlenince geciyor pozisyon degistirince hafifliyorsa korkmayin Allahin izniyle nazah35 afroditi Mysonismysun

Son düzenleme:
afroditi bende.yurudum.oldu yurume.canim.dinlen normal.korkma ben yazdim detaylica nedir nasildir agrilar gecmis.mesajlarda korkma

Ne bileeyiimm iyi gelir darlandim dedim ciktim... Yazdiklarin icimi cok rahatlatti okudum hepsini canim ❤
dikkat edicez kendimize yuzduk yuzduk kuyrugundayiz artik Mysonismysun

Alt tarafı 4 saat disari ciktim insaf yaaaa 25 sayfa yazmışsınız anca okudum.bitirdim..hafta ici hızınıza.yetisemiyorum valla..çukur dizisini izliyorum sezon finali sizi okuyacağım diye bi halt anlamadim
Benim herifte ona sardi ayyyy bende mecbur yaninda bakiyorum vurdulu kirdili sadece yabanci filmlerde guzel be burda sanki egreti yapmacık onlar hissederek yapiyor gibi degil.mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…