Bu büyüklerin isme karışmalarını hiç anlamıyorum ya.. ben doğurcam sanane bütün hakkı bende saklıdır. Kocam bile benim istediğimi seçti (surat trip binumum çeşitli işkenceler sayesinde) başkası hiç karışamaz. Kv de bir sürü isim söyledi hiç birini sallamadım.
Aynen öyle ben ne dediysem onu koyuyoruz, iki isimli olacak. Bana kalsa tek olurdu eşim çok istedi bende kendi beğendiğimi koyarım dedim. Bizde hiç iki isim olmadığı için sorana birini ben birini eşim beğendi diyorum oyüzden iki isim. Kv inatla eşim beğendi dediğimi söylüyor garibim bilmiyorki ikisinide ben koydum
Benm duzenli araliklarla mi bilmem ama sancili oluyo batiyo gibi cok aciyo :/
Yok agir is yapmadim banyo yaptm sadece ondan sonra oldu aksam uzeri. Sonra yuruyuse ciktik ben bi sure sonra yuruyemedim gobek deligimn solunda tas gibi oldu cok acidi fln eve zor geldik hemen oturdum smdi de uzaniyorum. Bi de benm artik uzaninca gogsum sıkısıyo nefesim daraliyo (
sen de yat dinlen uzan hic bisey yapma daha da ders olsun cam fln silmek agir is yok
Ayyyni sekil suan ben de nefes alamiyorum gogsumun altinda tas var sanki yok kiz zaten kakilmis gbi elimde bezle ne diye cikarsin sen cama ah gidi yok.bi daha cikmam zaten... Suanda ben de uzaniyorum bide sunu hatirladim yemekte yapmistim sabah yok yani cok yuklenmisim ben kendime cok asiri gereksiz
benimde bu ara kayınpederin ismi geziyor ortada ama bana direk birşey diyen olmadı. kaynım çıkardı bunu eşiminde hoşuna gitti sanki, ama hiç kesinlikle diyorum. ayıp bizde söylüyemeyiz diyorum. (kayınpeder, kayınvalide isimlerini gelinler söylemez adet olarak ayıp karşılanır) olsun sen kendi taktığını söylersin işte diyor. tek isimli olacak diyorum bakalım
hamile elbisesi rahatligi gibisi yok, pantalonu bacağımdan sokasim gelmiyor yapis yapış hic cekilmiyor bende bir de hamile bahcivan tulum var o da cok rahat tavsiye ederim
benimde bu ara kayınpederin ismi geziyor ortada ama bana direk birşey diyen olmadı. kaynım çıkardı bunu eşiminde hoşuna gitti sanki, ama hiç kesinlikle diyorum. ayıp bizde söylüyemeyiz diyorum. (kayınpeder, kayınvalide isimlerini gelinler söylemez adet olarak ayıp karşılanır) olsun sen kendi taktığını söylersin işte diyor. tek isimli olacak diyorum bakalım
Ne bileeyiimm iyi gelir darlandim dedim ciktim... Yazdiklarin icimi cok rahatlatti okudum hepsini canim ❤
dikkat edicez kendimize yuzduk yuzduk kuyrugundayiz artik Mysonismysun
Alt tarafı 4 saat disari ciktim insaf yaaaa 25 sayfa yazmışsınız anca okudum.bitirdim..hafta ici hızınıza.yetisemiyorum valla..çukur dizisini izliyorum sezon finali sizi okuyacağım diye bi halt anlamadim
Alt tarafı 4 saat disari ciktim insaf yaaaa 25 sayfa yazmışsınız anca okudum.bitirdim..hafta ici hızınıza.yetisemiyorum valla..çukur dizisini izliyorum sezon finali sizi okuyacağım diye bi halt anlamadim
Benim herifte ona sardi ayyyy bende mecbur yaninda bakiyorum vurdulu kirdili sadece yabanci filmlerde guzel be burda sanki egreti yapmacık onlar hissederek yapiyor gibi degil.mi ?