2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kul plan yapar kader gülermiş derler. Ama Umut fakirin ekmeğidir de derler. Neticede her bir şeyi diyorlar. Hayırlısı olsun diyelim
Aynen hayırlısıyla inşallah valla el mahkum.. Benim kız 42. Haftada zorla getirirttik ondan tırsıyom biraz bıraksam içimde büyüyecek

Kızlar doktorumdan geldim herşey ýolunda şükür 1276 gr 38 cm olmuş minnoş kızım. Yine yüzünü göstermedi.Rahim ağzı uzunluğum da iyiymiş yolculuğa izin verdi
mAşallah prensese
kizlar haftasonu sinavim var lutfen cok dua edin bana bütünlemeye falan kalmadan bitireyim inşalalh hepsimden yuksek alirim dua edin
Allah yardimcin.olsun canim dualarimiz seninle
Aynen hayırlısıyla inşallah valla el mahkum.. Benim kız 42. Haftada zorla getirirttik ondan tırsıyom biraz bıraksam içimde büyüyecek
ohoooo o orda üniverste bitirir gelirdi bıraksaydın

kontrole giden arkadaşları bebeğin pozisyonu nasıldı. benimki kafayı indirmiş aşağı bakalım:)

Benim ki makat gelişiydi kafası karnımın sol üst kısmındaydı.Doktorum daha çok erken çok döner daha dedi2hafta önce gittiğimde de secde pozisyonunda kafası aşağıdaydı

mAşallah prensese
Allah yardimcin.olsun canim dualarimiz seninle
ohoooo o orda üniverste bitirir gelirdi bıraksaydın
Babası bırakmadı hastaneye kadar yürüttü beni yürü açılma olur belki bugün bu bebek gelecek deyip duruyordu hahha adama dert olmuştu sıkılmıştı beklemekten.. Taşıyan benim sıkılan o

Bu arada salonun camlarını sileyim dedim bugün sandalyeye çıkmıştım sandalye ayağımın altından kaydı ben hooop diye düştüm ama Allah korudu yumuşacık oturdum böyle eşim koşuyo odadan gürültüye noldu diye ben de kahkaha atıyorum korkudan ters tepki yaptı herhalde ayy Allah korudu ya neyse geldi kendi sildi camları bitirdi fırçaladı da beni bir sürü ayy

Sort açık renk diye ben kararsız kaldım diğer rengide tükenmiş..çok açık mi duruyor rengi

Ayy dikkat et ya cok geçmiş olsun ben bıraktım temizlik isini bugün yardımcı kadin geldi pırıl pırıl yapmış sağolsun artik gecti benden o işler

Resmen zorla doğurttuk ya böyle bişey yok en son sancılar tavan açılma tavan bebek inmiyo ebe squat yaptırdı bana ayy allahım gülsem mi ağlasam mı bilemedim o an
Anammm hamileyken nasıl yapılır ki o. hayal bile edemedim şu an. Koltukta otururken bacaklarımın normal oturma pozisyonu göbüşü sıkıştırıp rahatsız ediyor square nedir ya.
Senin bebişin yeri rahatmış demek ki. Ne çıkamaya uğraşacağım bana ne benim meselem mi demiştir kuzucuk benim oğlan da 40+3 de sezeryan. Beklesek belki 42 yi görürdük çünkü kasılma falan bişiy de yoktu. Neyse ki beklemedik 40 zaten çokkkk uzunnn. Bin yıldır falan hamileyim zannımca öyle hissediyorum şu an

Deli yaa gülüyor birde...cam silmeyi geçtim de sandalye tepesinde ne işin var be kuzum..allah korumuş

Ayyyy canım allah korumuş ve korusun ne yaptın duruversin camlar da aman dikkat et bir daha. Hay allah değer mi riske atmaya. Bak yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…