Kızlar doktorumdan geldim herşey ýolunda şükür 1276 gr 38 cm olmuş minnoş kızım. Yine yüzünü göstermedi.Rahim ağzı uzunluğum da iyiymiş yolculuğa izin verdi❤
Benim ki makat gelişiydi kafası karnımın sol üst kısmındaydı.Doktorum daha çok erken çok döner daha dedi2hafta önce gittiğimde de secde pozisyonunda kafası aşağıdaydı
Babası bırakmadı hastaneye kadar yürüttü beni yürü açılma olur belki bugün bu bebek gelecek deyip duruyordu hahha adama dert olmuştu sıkılmıştı beklemekten.. Taşıyan benim sıkılan o
Resmen zorla doğurttuk ya böyle bişey yok en son sancılar tavan açılma tavan bebek inmiyo ebe squat yaptırdı bana ayy allahım gülsem mi ağlasam mı bilemedim o an
Benim ki makat gelişiydi kafası karnımın sol üst kısmındaydı.Doktorum daha çok erken çok döner daha dedi2hafta önce gittiğimde de secde pozisyonunda kafası aşağıdaydı
Bu arada salonun camlarını sileyim dedim bugün sandalyeye çıkmıştım sandalye ayağımın altından kaydı ben hooop diye düştüm ama Allah korudu yumuşacık oturdum böyle eşim koşuyo odadan gürültüye noldu diye ben de kahkaha atıyorum korkudan ters tepki yaptı herhalde ayy Allah korudu ya neyse geldi kendi sildi camları bitirdi fırçaladı da beni bir sürü ayy
lcw den siparisle geldi. cok begendim. @ikuayko bana yine gicik olacak ama elbise M aldim ... gecelik ve sortu L aldim. daha rahat olsun sicakta diye. gecelik 35tl idi. dogumhaneden cikinca giyerim dedim. emzirme ozellikli..sonra rahat hissedince asil aldigim susluyu giyerim dedim..
elbiseyi de kuzenim kinasinda yada dugununde giyerim diye aldim.Eki Görüntüle 2274355
Eki Görüntüle 2274356
Eki Görüntüle 2274357
Bu arada salonun camlarını sileyim dedim bugün sandalyeye çıkmıştım sandalye ayağımın altından kaydı ben hooop diye düştüm ama Allah korudu yumuşacık oturdum böyle eşim koşuyo odadan gürültüye noldu diye ben de kahkaha atıyorum korkudan ters tepki yaptı herhalde ayy Allah korudu ya neyse geldi kendi sildi camları bitirdi fırçaladı da beni bir sürü ayy
Resmen zorla doğurttuk ya böyle bişey yok en son sancılar tavan açılma tavan bebek inmiyo ebe squat yaptırdı bana ayy allahım gülsem mi ağlasam mı bilemedim o an
Anammm hamileyken nasıl yapılır ki o. hayal bile edemedim şu an. Koltukta otururken bacaklarımın normal oturma pozisyonu göbüşü sıkıştırıp rahatsız ediyor square nedir ya.
Senin bebişin yeri rahatmış demek ki. Ne çıkamaya uğraşacağım bana ne benim meselem mi demiştir kuzucuk benim oğlan da 40+3 de sezeryan. Beklesek belki 42 yi görürdük çünkü kasılma falan bişiy de yoktu. Neyse ki beklemedik 40 zaten çokkkk uzunnn. Bin yıldır falan hamileyim zannımca öyle hissediyorum şu an
Ayyyy canım allah korumuş ve korusun ne yaptın duruversin camlar da aman dikkat et bir daha. Hay allah değer mi riske atmaya. Bak yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
Ayyyy canım allah korumuş ve korusun ne yaptın duruversin camlar da aman dikkat et bir daha. Hay allah değer mi riske atmaya. Bak yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik