2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar kontrolden ciktik. Asya'm gayet saglikli ve normalmis kilosu 1280gr bas asagi duruyomus kasilmalari sordum rahim agzin kapali zaten normal bunlar olacak dedi. Hersey cok guzel dedi suyun fazlalasmamis sekerden, bebegin de irilesmemis bu cok iyi dedi. sadece sen biraz fazla kilo almissin bol bol yuru dedi.. benm evdekinden 2 kg fazla tartiyo doktorun tartisi kahroldum 74.4 olmusum. Dikkat etmen lazim dedi deniz hvuz sorucaktim yine unuttm 3 hafta sonra gel dedi kismett

Ay yemin ediyorum aynı senin gibi düşünüyorum. Herkesin zevki farklı tabi ama kullanılmayacak gereksiz objeler, biblolar bana aşırı gereksiz geliyor ve gittiğim yerlerden de almıyorum. Nikahta mesela küçük sukulentler dağıttık, gittiğimiz her evde saksılarda büyümüş çiçekleri görüp mutlu oluyoruz. Doğumda da çok küçük kavanozlara çilek reçeli yapıp koymak isitiyorum. En azından insanlar yer. Beybi şaaavıra falan hele hiç girmeyeyim, yani bir insanın hiç mi hevesi olmaz. Kayınvalidem de aksine böyle her yer pembe olsun, her şey kutlama havasında olsun, hastane odam nikah salonu gibi olsun falan bayılır. Üzgünüm sevgili kayınvalidem...

Cilek receli desem ona da laf edecekler diycek ama süper fikir.

Ne güzel hem çocuklarına kendin bakicaksin hemde işin var Bol kazançların olur da ise dönme gereği duymazsin inşallah
kismet cnm. Evden isleri buyutmeyi cok istiyorum da bakalim. Oncelik cocuklarim suan :)
Esimle mslektasiz biz. Muhendisiz. Belik ikimiz bir yer acariz diyrz. Planlar cok da dilerim hayata gecirme imkanlarimiz olur :)

Benim ne yazik ki zorunlu canim. Cati darligim var. İlk cocugum sezeryan.. Bir de pihtilasma sorunum oldugu icin riske atmak istemiyorlar.

ben de çalılmayı
Yaaaa inşallah yoktur. Zaten kullansalar da bebeğe etki etmeyecek bir antibiyotik kullanıyorlarmış sanırım. Sızın falan varsa bi test yaptır istersen.
Canım mide bulantısı için hastane de kaldığım da Yanımda bi abla vardı 8 buçuk aylıkken kalbi durmuş bebeğin, antibiyotik çok içtim çok kullandım dedi. Demez olaydı benim beynime yerleşti bi kere çok etkilendim sürekli ağladım orda. Sizide etkilemek istemiyorum tabi ki mutlaka zararsız olanı veriyorlardır ama ben bunu atlatamıyorum malesef

Ben hala göbekten yapıyorum canım zor ama bacaktan korkuyorum biraz. Doktor bacak kol veya göbek farketmez demişti hangisi kolayına gelirse öyle yapmalısın. Göbek bazen aşırı ağrı yapıyor bazen hissiz.

Evet benim hastane de ucuz çevreye göre ay zaten özellere de güvenmiyorum ama devlet hastanelerinin hali malum seçenekler: 40 katır mı 40 satır mı? Gibi
cnm hangi hastane?
O kendi sirasini savmis. Zamaninfa yapsaymis. Simdi sira senin :)

Maaallah masallah kuzuya kiz yuruyuse ne guzel izin vermis yuru yavrum.ben yataktayim cumartesinden.beri.şiştim resmen yuru miss

Sen o ablaya bakma. Beni hatirla yavrum. İlk trimester hep antibiyotikle gecti. Hatta yetmedi damardan verdiler. 5 farkli antibiyotik kullandim yavrum. 16.ci haftada ancak kurtuldum. Hamd olsun sapasaglam yavrum.

Cilek receli desem ona da laf edecekler diycek ama süper fikir.

Zaten bu insanları memnun etmek im kan sız.

Ay çok üzüldüm ya, inşallah antibiyotikle falan ilgili değildir. Zaten hiç kullanmadım çok şükür gerek kalmadı da işte dediğin gibi insanın aklına korku bir girmeyegörsün.

O kendi sirasini savmis. Zamaninfa yapsaymis. Simdi sira senin :)

Eveeğeğeğğeet. Aynen öyle düşünüyorum.

Sen o ablaya bakma. Beni hatirla yavrum. İlk trimester hep antibiyotikle gecti. Hatta yetmedi damardan verdiler. 5 farkli antibiyotik kullandim yavrum. 16.ci haftada ancak kurtuldum. Hamd olsun sapasaglam yavrum.
Evet biliyorum sen çok çektin bu enfeksiyondan, kaşınma yanma olunca sirkeli su yapıyorum o iyi geliyor bu zamana kadar böyle geldim Allah göstermesin ciddi bi durumda mecbur kullanırım zaten de ilk gebelik olunca kendi kendime tedbir almaya çalışıyorum bilinçsiz bi şekilde işte

Canım geçmiş olsun bence de gerekiyor ise antibiyotik kullanmak en iyisi arkadaşlara katılıyorum . Enfeksiyon da risk oluşturuyor çünkü. inşallah bir sorun olmaz sağlıkla gelir bebişin. Yine de doktora söyle ihmal etme derim ben naçizane ❤

Vay arkadaş Diğer memleketlerdeki vatandaşlık haklarına hizmete bak. Ne diyim zaten desem siyaset zannedilir☹
sorma yahu. Nerdeee sezeryandan2 hafta evde olsun yatmak... 2 gun yatsan naz yapiyor da ondan biz de dogurduk hemen evimizin isini yaptik diye basliyorlar etrafimizda. Biz doguma baska ulkeye gideydik iyiydi
cnm riske atmamalisin. Enfeksiyon bebekte ciddi hasarlara yol acabiliyor. İstersen yazip seni korkutayim ne dersin? Dr.una soyle lutfen...
Eryaman Hastanesi tatlım en yakın olanı bana
Bi bulussak ya biz dogurmadan :) benim de medical park. 7500 verdim aralikta. 365 detayli usgye verdim. Bakalim dogum zamani ek cikar mi..

Buluşalım tabi ne güzel olur. Benimkine ekstralar olmazsa 4000 vereceğiz.(sadece Doğum) Muayenelere 82 veriyorum. Tüm tahlilleri devlette yaptırdım. Sadece ayrıntılı ultrason demetevlerde bir yere yaptırmıştım. Bir de şu genetik testten yaptırdım 2300 ödedim ciğerim söküldü. Arkadaş kolay da kazanılmıyor ki insan hop diye verince acıtıyor epey
Artık ekstra bir şey çıkarsa evi arabayı satarız napalım yahu. Ekonominin hali de malum aylardır.
Boşver canım ya sezeyandan sonra ne kadar hareketli olursan o kadar çabuk kaynarmış kesi yeri diye duymuştum (umarım doğrudur) Biz de oradan Polyana bakış açısıyla ayaklanır işimize bakarız. Zaten benim naz yapacak eşimden başka kimsem de kalmadı.

Biz de satacak evle arabada yok ...
İnsaallah cabuk iyilesir de kimseye muhtac olmayiz cnm. Benim annem olsa da kendi bakima muhtac. Kv desen Allah korusun ondan. Ânlayacagin bende de sadece esim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…