2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar selamlar bugün kan uyuşmazlık iğnesi ve aylık kontrl için gittik.
Benim doktrm riskli gebeler konsnda daha dikkat ettgi için her şey iyi dedi bana sadece kafası yukarda dedi iyi mi neydi soramadm iğne heyecnndn boyu kilosu da söylemedi her şeyi uyumlu sayılara takılma dedi
Mor reçete ile iğne yazdı eczndn al istdgn yerde vurdur dedi. Diğer doktorumun sekreterini aradım vurur msnz diye o evime daha yakın ama diğer doktorm iğneye gerek gormuyrm doğum oncesi deynce yarın sabah gelsn konusalm dedi.
Yani bugün iğne olmadm yarın diğer doktrmla konsp ikna olursam ki (zaten hiç istmyrdm) yaptrmycgm. Eksileri artıları nedir diye int. Doktorları dinldm ablamın Istanbuldki Amerikan hast. Doktoruna da sordurdm o olsun demiş ama bilemyrm işte her şeyden evhamlym

Herşey gönlünüzce olsun inşallah

Ben hala göbekten yapıyorum canım zor ama bacaktan korkuyorum biraz. Doktor bacak kol veya göbek farketmez demişti hangisi kolayına gelirse öyle yapmalısın. Göbek bazen aşırı ağrı yapıyor bazen hissiz.
Ben hep göbekten yaptım sıkıldım artık gerildikce acimaya başladı sanki bazen de iğnenin icindekiyle beraber kan çıkıyor falan dün bacaktan çok rahat oldu ama sonrasında ağrıdı baya

Biz de satacak evle arabada yok ...
İnsaallah cabuk iyilesir de kimseye muhtac olmayiz cnm. Benim annem olsa da kendi bakima muhtac. Kv desen Allah korusun ondan. Ânlayacagin bende de sadece esim var
Yeter bize eşlerimiz canım. Kendi kendimize bile yeteriz sağlık olsun bize de bebişlere de gerisi hikaye. Her şey geçer atlatılır

Ben hep göbekten yaptım sıkıldım artık gerildikce acimaya başladı sanki bazen de iğnenin icindekiyle beraber kan çıkıyor falan dün bacaktan çok rahat oldu ama sonrasında ağrıdı baya
O kan olayı maalesef oluyor iğneyi çektiğim an damlıyor. Meleklerimize sağlıkla kavuşalım inşallah geçecek hepsi

Hoşgelmiş sen japon gelini

Canın senın doktorun vermıyor mu boy kılo kagıdı. Benım doktorun cok guzel dosya verıyor her gıttıgımde. Ben oldum bu bır onlem ben bebegın gelısımıne destek olacagını dusunuyorum. Yınedr en dogru kararı doktorun verır. Evham yapma ben doktoruma guvenıyorum ne derse benım ıcın uygundur zaten doktorum hıc evhamlı degıl gayet rahatlatıcı.

Sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah.. Heyecan yapıyor insan ya benimki de eylüle sarkmaz inşallah yaa siparişle geleydi iyiydi
Ben de bebişe diyorum ki: “bak 37 de gel bence çok da bekleme. Ha öyle acele edip erken de gelme.” Ayarı yapıyorum şimdiden. Ağustos’a hamile girmemek amacındayım. Temmuz’un en az üç haftası dişimi sıkmalı doğurmamalıyım. İnce hesaplar, ince hesaplar

Hayattan soğutur insanı bu arkadan konuşanlar..

Vala yoksa işim yaş benim vakitlice gelsinler ne güzel olur.. Hayat Bize ne verecek bakalım hesabımız çarşıya uyacak mı

Vala yoksa işim yaş benim vakitlice gelsinler ne güzel olur.. Hayat Bize ne verecek bakalım hesabımız çarşıya uyacak mı
Kul plan yapar kader gülermiş derler. Ama Umut fakirin ekmeğidir de derler. Neticede her bir şeyi diyorlar. Hayırlısı olsun diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…