2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla sancıdan kıvranırken hem de hopp otur kalk sağa aç bacak sola aç bacak göbek atmadığım kaldı ama şıp diye kaydı bebek kanala yöntem işe yaradı

Türkiye dışında doğurasım geldi valla...burada kesin cvp olmadığı takdirde bile dünya kadar teste tabii oluyoruz sadece moral bozukluğu...doğum olduktan sonra sezeryan da bile ertesi gün çıkaran yerler var...nerdeee bi haftaaa..

Canım resim veriyor ama orda yazilanlrdn bisey anlmyrm ki kendisi rakam da demiyor o kadar kısa tutuyor ki usgyi. 2 gttgm doktorda özel hatta buna 125tl veriyorum diğerine 120tl. Doğum konsnu açmak istedm yakın zmaanda knsrz doğuma dedi.
Ben de ona guvenyrm ablamın ağır bir amelytini yaptı diye ama bugün hiç güzel bir enerji almadm ondan.

ay canim gecmis olsun Allah korumus dikkat et silme cam falan

Kızlar bu hastanede giyeceğiniz gecelik pijama vs son aylarda mı karar vereceksiniz beden çok değişir mi bilemiyorum aslında almakta istiyorum ama daha erken mi emzirme sütyeni içinde aynı sorum geçerli şıankinden farklı olur mu

Benimki de hiç rakam vermiyor en son şu haftada sın şu kadar gram su iyi şu iyi dedi yolladı hadi benimki devlet seninki özel yine aynı hepsi bunların demek

Kızlar bugun hastanedeyken doktor bana böyle bir paket verdi. 7. ay doğuma hazırlık paketiymiş. Bunca ay niye vermediler acaba sevindim valla bepanthol alacaktım zaten iyi oldu
Eki Görüntüle 2274442
Bende geçen duydum birinden..oturdugun semtin belediyesi ne haber veriyormuşsun doğum yaptım diye sana bir koli yolluyorlarmis..içinde bez şampuan krem vs vs vs biseyler varmış iste

Valla şahsen çok genişliyor insan hele de süt dolunca göğüsler baya fark oluyo ama pijama takımını şimdikinden 1 beden büyük alabilirsin

Türk halkı olarak halimize gülsek mi ağlasak mi bilemedim...burda sabah normal doğur akşama çıkarırlar seni

Kız dikkat etsene Allah korumuş valla çıkmayın öyle yükseklere boşverin ya bu bayramda pis olsun camlar yeterki sagligimizdan olmayalım bebisler iyi olsun kızdım valla

Benimki de hiç rakam vermiyor en son şu haftada sın şu kadar gram su iyi şu iyi dedi yolladı hadi benimki devlet seninki özel yine aynı hepsi bunların demek
Hani diğer gttgmde aşırı kalablk oluyordu da bugün çok kimse de yoktu mesela birde iğne gergnlgi de vardı da
Bu arada 1 ay sonra kontrle gel dedi 2 hafta diye okyrm arkdslrn

Ben oğlumda normal.kendi bedenimi almıştım..şimdi yineoyle yapicam da.bi halt beğenemedim bir türlü.. sutyenler de gene kendi bedenim.oluyor sadece sırttan dar geliyor ona da ek takıyorum

Sezeryan dedikce dikiş yerlerim sızlamaya basliyor

Benim ki makat gelişi ama ayaklar hep sol tarafıma vuruyor ,nasıl oluyor anlamıyorum
Oturur pozisyonda olduğundan olabilir. Yani bazen ayak Doğum kanalına yakın oluyor bazen poposu Doğum kanalına yakın oluyor. Benim oğlan öyleydi çünkü. Normal doğamaz çünkü poposu kanalın önünde demişti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…