2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
afroditi ben de yogurt yapacagim ama tefal in makinasini kullandigimdan pastorize sut aliyorum, kaynatmiyorum. 2ltlik bendeki makina. Boylece yogurt bozulmasin diye ayrandie caciktir abaniyorum, yemeye sevk ediyor beni

Bir ara migros tan organik süt aldim, sek in yoğurt sutunu denedim, normal günlük sutle yaptım. Simdi gprumcemden duydugum itimat' in 2ltlik pet sisesini deneyecegim.

Ben ilk doğumumda kullanmamıştım, benim de normal doğumdu. Doktoruma sormuştum istiyorsan kullanabilirsin ama bence etkili değil demişti. Bazı doktor öneriyor ama benim doktor bilimsel olarak kanıtlanmamış her şeye mesafeli. Bir de yaz sıcağında korse takmak gerçekten sabır işi, emzirirken insan zaten kan ter içinde kalıyor bir de korseyi çekemeyeceğim. Dediğin gibi önemli olan beslenme ve spor.
Ben de reaktif hipoglisemi vardı, ben çok şükür atlattım ama hamilelik tüm düzeni değiştirdi. Bakalım doğumdan sonra ne olacak.

Sevgili arkadaşlar kimsenin aklni karıştırmak istemem ama benim 40 yıllık doktor olan 2. Doktorum iğneye gerek olmadgni söyledi epey bir şeyler anlatti. Benim aklım rahatladi hem de akrabam olan bu doktora devam edcgm.
Evet son yıllarda doktorlar ancak bir darbe durumunda ve doğumda yapıyorlar iğneyi. Birde kürtaj durumunda yapıyorlar. Bende iki doktora sordum onlarda doğumda yapılacak dedi bende yaptırmayacağım. Ama ben ilk hamileliğimde kürtaj olduğu için o zaman yapılmıştı.

Beni bırakın siz devam edin oda işine
hahaha yok olmaz sensiz
Aylardir ilk defa midem agzima geldi, a aaa bu ne bea? Hic cikarmadan hamileligi bitiricem derken yine ucundan döndüm.
ben iki haftadır oyleyim canim gecmis.olsun
Yok cidden biyikli miyikli giysimler benim pek unisex biseyim yok hep erkeksi oldu ama 2. Kaderi buymus demekki kendime hicbi eey almadim bu yil bikac hamile giysisi disinda para kalmadiki
Giysinler amannn ne.olcak havalarimi.bozulcak

Tatlım benim ki kan uyuşmazlığı iğnesi seninkinden farklı

Sen öyle söyleyince kendi.kocami hayal ettim.bi an anakucagin üstünde

Bizim büyük velet emmeyi ce bezi biraktiktan sonra hic uyanmadi geceleri bi rahatsizligi olmadi surece...wc icin ben bi kere uyandirir yaptirirdim o kadar..gece uykusuzlugumuz olmadı hiç.. umarım.sizlerin de benim de tekrar öyle olur

Canım haftalrdr içimi kemiryrdu kan uyusmazlik ignesi. Kac doktora sordum ettim ama ben aşı karşıtı bir anneym zaten 2 yaşına kadar çocuğuma da asi yaptrmycgm o yuzden normale gore daha takıntılıydim icim rahatladi.
Dedgm gibi bebegiicin en iyisini annesi bilir biz araştırmakla mukellfz. Ben yavruma karnimda zarar verecek hiç bir şey yapmamlym doğunca da tabi ki.
(_) kan grubu olmak kolay değil

arabayi en sona bakiraktik valla.2. de hicbi sey almam bu arada daha da kiz bile olsa bunlarla idare etsin bu nedir ya el kadar esyalara dunya para verildi

ben de senin gibi düşünüyorum canım :) o kadar yatırım yaptım ki bu çocuğa uzun zaman geçmeden 2. yapacaksak yapalım yoksa bi daha bu yatırımı yapamam aldıklarım 2 çocuk büyütsün diyorum. Dediğin gibi dünya para verdik herşeyine. Resmen ev düzmek gibi birşey.

hayirli cumalar, Kadir gecemiz mubarek olsun kizlar aksam camiye gitsem, sandalye de oturarak namaz kilacak yer bulabilir miyim acaba..nasil oturarak kilindigini da bilmiyorum artik ablalari teyzeleri taklit ederim..karni burnunda caminin ortasinda doguracak simdi, ne diye gelmis diyen bakislarda cabasi neyse hele bi aksam olsun.

Bu arada dün misafirlerim geldi gittiler, aslinda cok yorulmamistim geldiklerinde gibi hissediyodum, ama mahvolmusum. yorgunluk uyutmadi, karnim kasilmasa bile rahatsiz etti (cok buyuk yaa..), biraz sirtim belim agridi.
Annemde vardi aksam, ceyiz serdim (bebisimin esyalarini kontrol etti daha dogrusu ahah), bu cok az, sunu sunu sunu sunu al dedi ‘anne sen bana yeterki al de, hemen yarin giderim!’ dedim
Yenidogan kiyafetlerini az buldu, beyaz bulabilirsen beyazli al dedi, beyaz citcitli hic almamissin uc tane al dedi, iki tane havlu yetmez iki daha al dedi (havlunun birini sariyomussun, daha kurutamadan banyodan cikar cikmaz usuyup cis yapiyomus ahaha), bu yenidogan coraplari az, ekleme yap dedi, baska neydi durun bi dusuniim. hah, evet, disari cikarken uzerine ince ceket gibi bisey al dedi, aldigim muslin bezlerini kucuk buldu (iki tane daha en buyuk boy alicam en az 80e 80).

ayrica bi ton tembih etti; camasirlarini biriktirme bebegin herrr gun at makineye kurut kullan, bebege ayri camasir sepeti al, yatagini pencere kenarina koyma, evinin isini duzgun planla, cocuk dogunca kocani unutma, her gun en az bi sicak corba pisecek ona gore vs vs diye herseye YES and AMEN dedim

dun aksam ki tencereleri balkona atmistim getireyim yikayim bari, sonra hazirlanayim carsi beni bekler ayol bisuru esya alicam Indirimden alayim (malum bir ay sonra indirimler baslar) diyodum vazgectim iyice agirlasiyorum. Yaz indiriminden yararlanabilme sansim olursa da daha buyuk bedenlerden alirim.

arada cok kaynatmayin zor yetisiriyorum ha!

Haydi gecmis olsunnnn misafirlik fasli atlattin anne candir.dedigini uygula tabiki al biran.önce hepimiz temmuz basina cantalari hazırlamamiz gerekiyor fazla yorma.kendini isleri bole.böle yap kolay gelsin

Canım bebısler banyodan sonra agzının tıtremesı üsüdügğnden degıl. Kan sekerı dustugu ıcın hemen emzırmak lazım. Yoksa bebısler yıkandıgı ıcın usumuyormus. Dr dınlemıstım.

Bu arada test kultur sonuclarim cikmis enfeksiyon mantar yok şükür lakin vajinada flora bozuklugu varmis takip et kotu kokulu yesil akıntı olursa antibiyotik dedi anlamadim flora bozuklugu duyan eden.varmi aranizsa netten baktim arastirdim bebege zarari.yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…