Anladım canım ilk gebelikte etkilemediğini biliyorum bende ama benim bı kürtaj bı düşüğüm var kürtajdan sonra da iğne olmuştum ayrıca doğumdan sonra yapılan iğne zaten ikinci gebeliğe önlem olarak yapılıyor diye biliyorum.Diyelim kan grubu farklı bebekte anne ile dedi bir kanama olussa bile ilk gebelkte anne ve bebeği etkilemz dedi
Kullandıgımız ürünler etkılıyor canım sonra camasır suyu fılan kullanıyoruz ya ondan oluyormus. Sampuanlar fılan etkılı galıba. Hamıle kalmayı zorlastırıyor dıye bılıyorum. Koku degısımı oluyor.Bu arada test kultur sonuclarim cikmis enfeksiyon mantar yok şükür lakin vajinada flora bozuklugu varmis takip et kotu kokulu yesil akıntı olursa antibiyotik dedi anlamadim flora bozuklugu duyan eden.varmi aranizsa netten baktim arastirdim bebege zarari.yok
çiş yapiyo sekerim havluyaCanım bebısler banyodan sonra agzının tıtremesı üsüdügğnden degıl. Kan sekerı dustugu ıcın hemen emzırmak lazım. Yoksa bebısler yıkandıgı ıcın usumuyormus. Dr dınlemıstım.
Genital temizleme. Urunleri.kullanmiyorum en.basindan.beri.gebeligin sanirim.tuvaleti.cok camasir suyuyla.yikiyorum.ondanKullandıgımız ürünler etkılıyor canım sonra camasır suyu fılan kullanıyoruz ya ondan oluyormus. Sampuanlar fılan etkılı galıba. Hamıle kalmayı zorlastırıyor dıye bılıyorum. Koku degısımı oluyor.
Ana kucagini onun üstüne koysak daha mantıklı. 100+ kociskolarimizla ahahahSen öyle söyleyince kendi.kocami hayal ettim.bi an anakucagin üstünde
Bana el ver kadınBizim büyük velet emmeyi ce bezi biraktiktan sonra hic uyanmadi geceleri bi rahatsizligi olmadi surece...wc icin ben bi kere uyandirir yaptirirdim o kadar..gece uykusuzlugumuz olmadı hiç.. umarım.sizlerin de benim de tekrar öyle olur
Bence kilarsin ama yaninda baska kadin da olsun, yardim gerekir vs tek çıkma kadinlar kismina.hayirli cumalar, Kadir gecemiz mubarek olsun kizlar ♥ aksam camiye gitsem, sandalye de oturarak namaz kilacak yer bulabilir miyim acaba..nasil oturarak kilindigini da bilmiyorum artik ablalari teyzeleri taklit ederim..karni burnunda caminin ortasinda doguracak simdi, ne diye gelmis diyen bakislarda cabasineyse hele bi aksam olsun.
Bu arada dün misafirlerim geldi gittiler, aslinda cok yorulmamistim geldiklerinde gibi hissediyodum, ama mahvolmusum. yorgunluk uyutmadi, karnim kasilmasa bile rahatsiz etti (cok buyuk yaa..), biraz sirtim belim agridi.
Annemde vardi aksam, ceyiz serdim (bebisimin esyalarini kontrol etti daha dogrusu ahah), bu cok az, sunu sunu sunu sunu al dedi‘anne sen bana yeterki al de, hemen yarin giderim!’ dedim
Yenidogan kiyafetlerini az buldu, beyaz bulabilirsen beyazli al dedi, beyaz citcitli hic almamissin uc tane al dedi, iki tane havlu yetmez iki daha al dedi (havlunun birini sariyomussun, daha kurutamadan banyodan cikar cikmaz usuyup cis yapiyomus ahaha), bu yenidogan coraplari az, ekleme yap dedi, baska neydi durun bi dusuniim. hah, evet, disari cikarken uzerine ince ceket gibi bisey al dedi, aldigim muslin bezlerini kucuk buldu (iki tane daha en buyuk boy alicam en az 80e 80).
ayrica bi ton tembih etti; camasirlarini biriktirme bebegin herrr gun at makineye kurut kullan, bebege ayri camasir sepeti al, yatagini pencere kenarina koyma, evinin isini duzgun planla, cocuk dogunca kocani unutma, her gun en az bi sicak corba pisecek ona gore vs vs diyeherseye YES and AMEN dedim
dun aksam ki tencereleri balkona atmistim getireyim yikayim bari, sonra hazirlanayim carsi beni bekler ayol bisuru esya alicam♥ Indirimden alayim (malum bir ay sonra indirimler baslar) diyodum vazgectim iyice agirlasiyorum. Yaz indiriminden yararlanabilme sansim olursa da daha buyuk bedenlerden alirim.
arada cok kaynatmayin zor yetisiriyorum ha!
Tatlım benim ki kan uyuşmazlığı iğnesi seninkinden farklı
gunaydin anneler bugun son iş gunü gelsin 9 gunluk tatil.. bayram dönüşü doktorum 32 haftalik raporumu verecekBakalim devam etmeme izin verecek mi nts ye girmeden kesin bisey soyleyemem demisti
benimki suan 5 yasinda. 5 yildir devam. daha ne kadar surer tecrubesi benden fazla olana soralimPeki bu gece uyandirma kac yasina kadar sürüyor? Net sayı verin bana kac senemi zombi gibi gecirecegim??
Obsesifim ben saymaya baslarsam yanariz.
İnsan dara dusunce kendinden güçlü bir seye siginmak istiyor; ben de okuldan eve gec kaldigimda falan cok yapardim ordan biliyorum :) annem biraz disiplinliydi.
Çok beğendim
Bir ara paylasiyorduk da bu ara kimse bir sey almiyor sanirim.
cnm et yiyemiyorsan... mantar ve yesil mercimek en guzel protein kaynagi.Bugun 11 e kadar uyudum, vay bea. Gece uyandiysam da hatirlamiyorum. Simdi cok uyuyunca vucutta olan o yorgunluk ağrı hissi var. Yine yemek yemek istemiyorum, ekmeğe peynir surdum azcik. Kahvalti hazirlamak falan hic icimden gelmiyor.
Doktor paça corbasi ic demisti hatirlarsaniz, ben et bile yiyemiyorum. Bu sebeple aksam sakatat olmayan özel bir corbayi icmeye gidelim dedim. Etini yiyemedim ama suyunu ictim. Bir dokundu bana, çok rahatsız etti. Onu da yiyemiycem demek. Cocuk protein hic almiyor
İnsan icine karistik corbacidan sonra, artık gobek belli motor konusmalari pek yapılamadı tabi bebek konusuldu. Gobek belli degilken ne güzel kafa dagitiyodumerkekler dahil herkese hamile kalinca anca anlarsin dedim. Klise olan sen de cocuk yap ogudunu de bir kisiye verdim, gec kalma dedim pislik mode yükleniyor
iki havlum bitanede bebek bornozum var, alicam iki havlu daha valla napiim emir buyuk yerdenBence kilarsin ama yaninda baska kadin da olsun, yardim gerekir vs tek çıkma kadinlar kismina.
Ben de havluyu ikilemistim, uclesem mi?
son aylarda akintim cogaldi, ofis gunlerinde iki kez ped degistiriyorum aksamlari zaten direkman camasir degistiriyorum. hatta uyumadan once tekrar degistiriyorum. gunde bir camasir ile asla idare edemem, akintim belki asiri degildir bile ama ben cok rahatsiz oluyorum ufacik bisiiden bile. pedsiz bir yasam dusunemiyorum bile. genital temizlik islak mendillerim bile var ofiste kullandigim.Bir hatirlatma yapayim, cok onceleri de yazmistim
Akintiniz var diye günlük ped sakin kullanmayin. Hava almasini engeller. Pamuklu camasir, her gün degistirme yeterli. Genital temizlik kimyasallari da ph derecesini bozar. Camasiri gerekirse 2 kere degistirin ama disardan mudehale etmeyin. Her tuvalet sonrasi kurulama sart zaten. Bunlar hamilelikte degil genelde de uygulanmasi gereken seyler.
Bugün benimde sıkıntılı günüm sanırım
Dün hastaneyi aradım kontrol randevusu almak için, doktorum bayramı bağlamış, yıllık izin almış.
Dedim hekim tercihim yok müsait olan doktordan randevu alayım tahlil yaptırıp gösterip, ultrasonda kontrol istiyorum zaten. Kontrol sürecinde olduğumuz için hakkımızı da kullanmak istedim açıkçası. Dönüş yapacağız dedile.r kimse dönmedi. Ben de bugün yine aradım. Bölümü arayıp sordular.Doktorum olmadığı için kabul etmiyormuş bölüm. Kime muayene olduysam ona kontrole gidebiliyormuşum. Bir sinirlendimNe demek yani doğursam başka doktor bakmayacak mı ne demek.Doktorunuz gelince ona randevu verelim diyor. Dedim şikayette bulunmak istiyorum. Valla 5 kuruş para vermem size. Bana kimse doktorun yıllık izine çıkacağını haber vermedi bu sizin hatanız. Artı zaten özel hastane ve benim hekim tercihim yok hakkımsa bu 10 gün kontrol süresi ben kabul ettikten sonra istediğim hekime gidebilirim. Tüketici haklarına ve sağlık bakanlığına şikayet edicem sizi dedim. Şikayet kaydını aldı. 10 dakika sonra hastaneden biri aradı. Kusura bakmayın biz doktorunuzun yıllık izinde olması durumunu atlamışız istediğiniz saate randevunuzu oluşturalım. Ha şöyle adam olun dedim içimden ağlamayan çocuğa meme yok bi kez daha anladım.
Evet canim 2. Bebek icinms icnmsAnladım canım ilk gebelikte etkilemediğini biliyorum bende ama benim bı kürtaj bı düşüğüm var kürtajdan sonra da iğne olmuştum ayrıca doğumdan sonra yapılan iğne zaten ikinci gebeliğe önlem olarak yapılıyor diye biliyorum.
Bugün öyle sıcak kiiiGeç oldu ama farkettim canım
Evet evet Bursa'dayım Medicana'da Neriman Çelik'e gidiyorum. Bayramı bağlamış. Cumartesi ve arife günü izinliymiş.sizde bursadaydınız diye hatırlıyorum arvien. yasadıklarınıza uzuldum, sacma sapan bir durum. birebir aynısını yasadıgım icin soracagım hangi hastane acaba? ve kimmis bu doktor?
Sen öyle söyleyince kendi.kocami hayal ettim.bi an anakucagin üstünde
Kırılır o sAniyede bommm
benimde ilk takibim medicabil recep bey ile basladı. aynı hastane oktay beyden gorus ala ala devam ettik hemen hemen iki ay. sonra yoluma oktay bey ile devam etmek isteyince etik anlayısları yuzunden kabul edilmedim. kiminle basladıysam onunla doguma girecekmisim sacma sapan br durum. bildigin ortada kaldım. oyle iste.Evet evet Bursa'dayım Medicana'da Neriman Çelik'e gidiyorum. Bayramı bağlamış. Cumartesi ve arife günü izinliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?