Akintiniz var diye günlük ped sakin kullanmayin. Hava almasini engeller. Pamuklu camasir, her gün degistirme yeterli. Genital temizlik kimyasallari da ph derecesini bozar. Camasiri gerekirse 2 kere degistirin ama disardan mudehale etmeyin. Her tuvalet sonrasi kurulama sart zaten. Bunlar hamilelikte degil genelde de uygulanmasi gereken seyler.
bayram donusune kadar ne internet -yani acıkcası internet olsa bile telefondan bakamam sanırım- ne pc erisimim olur benim. cıkmadan da ofiste yogunluk olur, yazamayabilirim gun icinde.
hepimizin bayramını tebrik ederim agustos anneleri,
donene kadar her sey yolunda gitsin hepimiz icin.
Hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller kızlar rabbim evlatlarımızı zamanında ve sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bizde yarın bayram için yola çıkıyoruz gideceğimiz yer köy olduğu için telefon ve internet çekmez maalesef sizlere şimdiden hayırlı bayramlar dilerim. Döndüğümüzde sizleri tam takım ve sağlıcakla bulmayı bekliyorum
Kontrol için hastaneye gittim ben şok doktorum izne erken ayrılmış. Mecbur başka bir doktora oldum kontrolümü.
1600gr olmuş oğlum. Haftasıyla uyumlu dedi. Boy söylemedi bu haftalardan sonra net boy söylemek mümkün olmuyor dedi. İnanılmaz ama 500gr almışım 1 ayda. Bu işte bir terslik var gibi geliyor ben kilo alma potansiyeli feciat yüksek bir insanım ve yeme içmeme hiç dikkat etmiyorum yarım dünya olmayı beklerken kilo almıyor olmam evet sevindirici ama saçma da gelmiyor değil :)
Dün gece uyumaya çalışırken vajinada çok şiddetli tekmeler hissettim. Normalin baya dışındaydı. Dedim oğlanın ayakları vajinada heralde çıktı çıkacak. Doktora anlattım kasılmadır dedi. Dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok. Bu haftadan itibaren yalancı kasılma yaşanır hissettiğin an 2-3 bardak su iç yat dinlen, dinlenince geçmezse hastaneye gelin dedi. Yatay duruyormuş bizimki kafası sağ tarafımda sırt ve poposu göbek deliğimin olduğu kısımda ayaklarıda sol tarafımdaymış. Bayramda eşimin memleketine gidicez 3-4 saatlik yolculuk yapmamda sakınca var mı dedim içimden de var desin diye dua ettim ama demedi ya laaa ahahah :) yolculuk yapmamda bir sıkıntı yokmuş. 1-2 kere mola verip 10dakika yürüyün dedi. Velhasıl herşey yolundaymış çok şükür.
Kızlar herkese hayırlı kandiller :) sudocremin sitesine girip https://www.sudobebek.com/sudocrem-tanisma-paketi-formu/ bunu doldurup ücretsiz deneme ürünü gönderiyolar faydalanmak isteyenler olur diye düşündüm :) bugün bizde kontrole gideceğiz çok heycanlıyım çok özledim oğlumu yüzünü hiç göremedik bugün görme ümidiyle :)
Ohh ne güzel 9 gün :) bana pazarteside yarım gün cuma c.tesi de var ahh ahh :) salı günü tam 30 haftalık olcam nasipse . o zaman 32 . haftada doktor banada öle mi yapçak hiç sormadım. nts ye mi sokup izin vercek yada vermicek ?
ahh bu isyerenler bazen cok gicik oluyorlar bizim is yeri o yonden iyi hatta ramazan diye 5 te paydos yapiyoz.
bana doktorum 11 haziranda 32. haftaya giriyorsun, o gun gel hem muayeneni yapariz hemde raporunu yazarim demisti, bende biraz daha calismak istiyorum demistim o zaman nts ye girersin riskin var mi bakariz demisti, nts sonucuna gore raporumu uzatacakmis.
Kızlar herkese hayırlı kandiller :) sudocremin sitesine girip https://www.sudobebek.com/sudocrem-tanisma-paketi-formu/ bunu doldurup ücretsiz deneme ürünü gönderiyolar faydalanmak isteyenler olur diye düşündüm :) bugün bizde kontrole gideceğiz çok heycanlıyım çok özledim oğlumu yüzünü hiç göremedik bugün görme ümidiyle :)
ben de senin gibi düşünüyorum canım :) o kadar yatırım yaptım ki bu çocuğa uzun zaman geçmeden 2. yapacaksak yapalım yoksa bi daha bu yatırımı yapamam aldıklarım 2 çocuk büyütsün diyorum. Dediğin gibi dünya para verdik herşeyine. Resmen ev düzmek gibi birşey.
Evet bana diyolarda sen cocuklarin arasini ac yas olarak 5 6 yas koy doye iyide o zamana ben de ne şevk kalir suanki ne enerji kalir gercekten her yil icimdeki enerjinin azaldihini hissediyorum...hem de madem bu kadar aldim kullansinlar iste kardesler
Rica ederim canım inşallah birde doğumdan sonra kullanmak için hasta bezi numunesi sipariş ettim linkinş bulursam atayım zaten 1 2 tane yeter öyle aman aman bi kanama olmuyormuş boşuna para vermeyelim demi
Kız benim koca 100 üstü değil nettin sen90 kusurlerde oda yaklaşık 2 yıldır spor yapamıyordu kolundan ötürü ameliyat oldu geçen sene..ama şimdi yavaştan gizli gizli başlamış bana çaktırmadan aklınca kilo verecek...yermi anadolu kadiniii
Kızlar bu sayfanında en altına numune ürün iste formu var onu doldurup hasta bezi bebek bezi ped ne istiyosanız ondan gönderiyolar ben ilk gün kanamam çok olabilir diye hasta bezi aldım sizede faydası olur umarım :)
Kontrol için hastaneye gittim ben şok doktorum izne erken ayrılmış. Mecbur başka bir doktora oldum kontrolümü.
1600gr olmuş oğlum. Haftasıyla uyumlu dedi. Boy söylemedi bu haftalardan sonra net boy söylemek mümkün olmuyor dedi. İnanılmaz ama 500gr almışım 1 ayda. Bu işte bir terslik var gibi geliyor ben kilo alma potansiyeli feciat yüksek bir insanım ve yeme içmeme hiç dikkat etmiyorum yarım dünya olmayı beklerken kilo almıyor olmam evet sevindirici ama saçma da gelmiyor değil :)
Dün gece uyumaya çalışırken vajinada çok şiddetli tekmeler hissettim. Normalin baya dışındaydı. Dedim oğlanın ayakları vajinada heralde çıktı çıkacak. Doktora anlattım kasılmadır dedi. Dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok. Bu haftadan itibaren yalancı kasılma yaşanır hissettiğin an 2-3 bardak su iç yat dinlen, dinlenince geçmezse hastaneye gelin dedi. Yatay duruyormuş bizimki kafası sağ tarafımda sırt ve poposu göbek deliğimin olduğu kısımda ayaklarıda sol tarafımdaymış. Bayramda eşimin memleketine gidicez 3-4 saatlik yolculuk yapmamda sakınca var mı dedim içimden de var desin diye dua ettim ama demedi ya laaa ahahah :) yolculuk yapmamda bir sıkıntı yokmuş. 1-2 kere mola verip 10dakika yürüyün dedi. Velhasıl herşey yolundaymış çok şükür.
Peki bu gece uyandirma kac yasina kadar sürüyor? Net sayı verin bana kac senemi zombi gibi gecirecegim??
Obsesifim ben saymaya baslarsam yanariz.
İnsan dara dusunce kendinden güçlü bir seye siginmak istiyor; ben de okuldan eve gec kaldigimda falan cok yapardim ordan biliyorum :) annem biraz disiplinliydi.
Çok beğendim
Bir ara paylasiyorduk da bu ara kimse bir sey almiyor sanirim.
Benim oğlum 2 yaşından sonrA beni asla uykısuz bırakmadı. Çişi falan gelince çağırdı ama sonrA hemen geri uyuduk maksimum 2 kez falan çağırdı yani. Her çocuk öyle olmaz