2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Teşekkür ederiz canım ben emici kilot isteyeceğim. Hasta bezi fazla mı gelir acaba ilk doğumumda 2-3 tane ancak kullanmıştım.

Bende bebek eşyaşarının % 90 nı online aldım canım :)))

Kızlar planlı sezeryan hakkında ne dusunuyorsunuz. Ikınmamam lazım bır rahatsızlıgım var ama dr soylemedım acıkca. Uzun uzun sezaryan olanlar hakkında bılgı ıstemıyorum. Yanı benım gıbı ılk dogumda ben sezaryan ıstıyorum dıyen var mı barmak kaldırsın ya da

Ben normal.dogumdan.korkuyorum açıkçası sezeryan herkes oneriyor dikişler agrisada o sanci kasilma.normal dogum bekleme felaketmis Allah.kolay dogum nasip etsin insallah planlamayla olmuyor keske.tak diye girip kucaga alsak acisiz sancisiz

Kızlar adım beleşçiye çıkacak şimdi ama bunuda paylaşmalıyım bence sizinle hahhaha https://www.prima.com.tr/kayit burdan üye olup bebişinize 1 ve 2 numaralı bez numunesi alabiliyorsunuz içinde 4 tane oluyor ben 6 7 tane yeni hesap açtım hepsinden sipariş verdim baya bi bez geldi 2 3 hafta yeter o bize

bennnnnn:) dün konuştuk bu konu hakkında, bahsettim ben taleplerimden. hatta 15 ağusttosa tarih bile verdi:) ama her an herşey olabilir, terazi burcuyum ben sürekli fikir değiştiriyorum:)

Keşke tmm diyip ücretileri kullanıp istifa etseydin...

Bende bunu aldim bayrama ınsallah guzel çıkar bu arada içiniz ferahlasin oyle m falan almadim xxl aldim Eki Görüntüle 2274500

Elbise gelince mutlaka yorum yazar mısın cnm bunu bende çok beğendim mağazada deniyim dedim ama yoktu.

Bu boya çok 70 çook.. Tostoparlak oldum artık.. Neyse kilo mevzusu beni geriyor ben tartıya çıkmam daha

Kilo boyu geçeli baya oldu bnmde. Yarın doktor randevum var korkuyorum resmen tartılmaya...

Harikasın bende baş vurdum valla saolasın :)

İsteğe bağlı sezeryan ve zorunlu sezeryan olarak 2 ye ayrılıyor. İsteğe bağlı sezeryan daha pahalı özel hastanelerde. Eğer doktora söylemezsen daha çok para ödemen gerekir ama söylersen rahatsızlığını zorunlu sezeryan olman gerektiğinden daha az ödeme yaparsın. Bilgin olsun canısı

Bende makat catlatlıgı var ıkınsam baska yerlerde yırtılır dıye korkuyorum o yuzden rıske atmak ıstemıyorum erken oldugu ıcın doktorumla paylasmadm korkum yok ama benım ıcın daha zor gecebılır normal dogum ondan. Belkı bu rahatsızlıgı olan vardır. Bılgılendırır benı

Bın lıra normal dogum ve sezeryan. Istege baglı bızım burda daha uygun mesaı saatlerı ıcınde yaptıgı ıcın ek ucret talep etmıyor yoksa doktoru mesaı dısı cagırırsan +300 alıyormus

benimki suan 5 yasinda. 5 yildir devam. daha ne kadar surer tecrubesi benden fazla olana soralim .. acayip halsizim uykusuzluktan.

cnm et yiyemiyorsan... mantar ve yesil mercimek en guzel protein kaynagi.
Canım merak ettim neden uyandırıyor seni gece? Tuvaleti gelse 1 kez olur haydi 2 olsun. Onlara kalkınca su da içer. Odasında mı huzursuz? Korkuyor mu? Yanlız mı hissediyor? Kabus mu görüyor? Çünkü ben 2 yaşından sonrA bile öyle sürekli uyandırdığını görmedim. Hani hasta olunca uyuyamıyor ama o zaman ateşi filan çıkar diye zaten benim gözüme de uyku girmez. Bence artık seni uyandırma yaşını çoktan geçmiş anlayamadım ben

kız devir hesap devri aferin sana:)

hesap açtım ama neresinden yapıyorsun numune siparişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…