2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bın lıra normal dogum ve sezeryan. Istege baglı bızım burda daha uygun mesaı saatlerı ıcınde yaptıgı ıcın ek ucret talep etmıyor yoksa doktoru mesaı dısı cagırırsan +300 alıyormus
bizim burda sezeryan daha uygun, doktorum 2017 de en çok normal doğum yaptıran doktor olarak ödül almış devlette, destekliyor. ama ben sıkıntımı paylaşınca hak verdi. konuşuruz dedi.

bizim burda sezeryan daha uygun, doktorum 2017 de en çok normal doğum yaptıran doktor olarak ödül almış devlette, destekliyor. ama ben sıkıntımı paylaşınca hak verdi. konuşuruz dedi.
Benım arkadasım planlı sezeryan ıstemıs sorunu yokmus korkuyorım demıs catı muanesı bıle yaptırmamıs doktor oylese 30 hazıran gel demıs ozel oldugu ıcın bu kadar rahat galıba zaten son ıkı uc yıldır normal dogum revaşta eskıden ınsanlar sezeryan dıyordu ama artık normal ıstıyeb dah fazla

Kaç parmak kaldirayimmmben varim..aslında hep normal doğum istiyordum ilk gebeliğimde ama kürtaj olmak zorunda kaldım 3 aylıkken..kendisi düşsün rahim zarar görmesin ilk gebelik diye suni sancı verdiler bana o zaman tirstimmm.ama oğlumda dr ikna etmişti beni normal yaparsın çok müsaitsin vs vs diye bende gaza geldim.ne kadar istemesem de..ama sonuç gene sezeryan oldu çünkü bu sefer sipa yola girmedi..
Bu arada suni savcıdan da.korkutmak istemem yanlış anlamayın normal doğum sancısı öyle değil.. daha kolay bide önünde güzel bir mutluluk olacağından göz görmez...benim kişi farklıydı psikolojik olarak

bennnnnn:) dün konuştuk bu konu hakkında, bahsettim ben taleplerimden. hatta 15 ağusttosa tarih bile verdi:) ama her an herşey olabilir, terazi burcuyum ben sürekli fikir değiştiriyorum:)
Annemmm aynı gün doğurucaz seninleee..hadi bakalım.hayirlisi..dr da bana bi aksilik çıkmazsa o tarihî verdi

aynen etrafımda son yılda çok var normal doğuran, bence her ikisinin de zorluğu aynı tabi yaşayanlar daha iyi bilir.

Rica ederim canım inşallah birde doğumdan sonra kullanmak için hasta bezi numunesi sipariş ettim linkinş bulursam atayım zaten 1 2 tane yeter öyle aman aman bi kanama olmuyormuş boşuna para vermeyelim demi
Aynen en iyisini yapmissin canim

Hayal kirikligina ugradim, kociskom tek kaldi
Hepsine girdim, numune bulamadiklarima iletisim formundan yazdim. Baya yere girdim valla bir sey gelirse paylasirim.
Söyle düşünün ağrıları sancıları birini basında birini sonunda yaşıyorsunuz tercih sizin
Başını tercih ederim.

Hayal kirikligina ugradim, kociskom tek kaldi

Hepsine girdim, numune bulamadiklarima iletisim formundan yazdim. Baya yere girdim valla bir sey gelirse paylasirim.

Başını tercih ederim.
Benim ki 110 kg sekerim uzulme

Söyle düşünün ağrıları sancıları birini basında birini sonunda yaşıyorsunuz tercih sizin
Ya ıste ımkanlar benı bu duruma ıtıyor yanlız olmadıgımı bılmek sevındırdı. Kğrtaj ıcınde gecmıs olsun basın sagolsun en zoru o arkadasm oldu uyutmamıslar dıyor keske dogursaydm bu kadar acımazdı

bennnnnn:) dün konuştuk bu konu hakkında, bahsettim ben taleplerimden. hatta 15 ağusttosa tarih bile verdi:) ama her an herşey olabilir, terazi burcuyum ben sürekli fikir değiştiriyorum:)
Benimle değilsin gun arkadaşımdin ammaaaa

zuhahaha baksan en aktif sosyal.uyelerdeniz ama asosyaliz kiz facebookum var amma
lannnnn korkutmaaaa
Kız face yukleyeli 4 yıl.yeni oldu geriden geliyorum benonu da ben değil koca açmıştı..pek sarmıyor aslında öyle şeyler beni...
Doguma gelince ne korkuyorsun korkacak bi durum.yok... orada.kalacak değiller yaa öyle de böylede cikacakkk..yaparken doğum.anini düşünmedin heralde.hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…