2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bizimde kontrolümüz vardı suyun fazla biraz dedi şeker tahlili istedi tekrar idrar tahlili bisey cikmaz insallah canım sıkıldı
temiz sonuclar alirsin insallah cnm.
riskli gebe oldugum icin dr yatmak zorundasin demisti cnm. o nedenle devam edememistim...

Töbeee nasıl uyumamışlar bayılmadan nasıl yapmışlar arkadaşının psikolojisini düşünemiyorum.hicc..ben bile uzun ca bi süre kendime gelemedim..hem.istenen bir bebekti ilk heves ilk heyecan..ve bi sorun yokken normal kontrol.diye gittiğimde öğrendim şok geçirdim.. kolay atlatamamıştım açıkçası.. ama.takdir.allahin tabi verende.alanda.o allah evlatlarımıza.uzun ömür versin

Bende yeni actim sayilir facebooku 4 yil.falandir seninn gibi ben de sevmiyorum sahte shoplu fotolar.reklamli yapmacık pahhh kisisel.gorusum kimse.yanlis.anlamasin herkes ayni degildir şimdiki aklim olsa yaparmiydik yapardim ya zuhahahah gaza geldim yaptim cikacak illa Allah kolaylik versin ne.diyim ama.dusunmemeye calisiyorum suan o ani son ay yusuffff yusufffff

Bende artık bayram donusu doktoruma acılayım sezeryan ıstegımı erkene mı verıyor sezeryanı tarıh olarak.
Benim ilk de 40 haftayı bekledik biz ama.tabi normal.olacak diye bekledik günü gelip yola girmeyince o zaman alındı zaten..ikinciler genelde 38.39 haftalarda.aliniyor...ama senin planlı olunca 40 haftayı beklemez sanirim

Benim ilk de 40 haftayı bekledik biz ama.tabi normal.olacak diye bekledik günü gelip yola girmeyince o zaman alındı zaten..ikinciler genelde 38.39 haftalarda.aliniyor...ama senin planlı olunca 40 haftayı beklemez sanirim
Tesekkurler bılgı ıcın hepımız ıcın hakkımızda hayırlısı mubarak kadır gecesı dogum yapacak butun kadınların dogumu guzel gecsın benıslerı sorunsuz dunyaya gelsın herkes yavrusu ıle mutlu olsun

Hiçç korkmaaa o minigi kucağına verdiklerinde herşeyi unutuyorsun gözün bisey gOrmez korkmaaa

herhangi bir sorun yok cnm.
1-2 kez cisim geldi diye geliyor. hadi annem git yap diyrm. sonra yataginda gidiyor.
bazen de kabus goruyor, iste o zaman gece de 12345kere kalkiyorum ..

Hiçç korkmaaa o minigi kucağına verdiklerinde herşeyi unutuyorsun gözün bisey gOrmez korkmaaa
Ayyy evet o an hersey uçup gidiyormuş insallah rabbim o.gunleri gosterir kuzum annelik cidden ogrenince basladi korumaci dikkat etme hareketle.bag kuvvetlendi kucaga alinca kafayi yeriz

R Rzg14 tatlim.dun okudum cati darligim.yazmissin o ne zaman belli oluyor mesela kaçıncı.hafta.yani mesela.bize.normal.sezeryan ne karar vercekler
seker ben bekarken cilt hastalagi yasadim. nereden kaynakli diye arastirirlarken kadin dogumda baksin dediler. teeeee o zaman usg de dr ustten tabi bakti ve catin dar senin dedi.

senelerrrr gecti. oglumun 37+5 kontrol gununde nst de sancilar cikti. bebek de dogum kanalinda diye dr catu muayenesi yapti (aksilik yoksa 38den once yapilmiyor diye biliyorum). catin cok dar doguramazsin masada kalirsin dedi. 1cm de acian var dedi. 38+3te alalim dedi. oyle iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…