Ben kabus gördüğünde koynuma alıp yattım hepherhangi bir sorun yok cnm.
1-2 kez cisim geldi diye geliyor. hadi annem git yap diyrm. sonra yataginda gidiyor.
bazen de kabus goruyor, iste o zaman gece de 12345kere kalkiyorum..
Bende iki kere kürtaj oldum 2 ve 2.5 aylıkken cnm 3 aylıkken suni şancı verildigini ilk defa duyuyorum bana en son kurtajdan sonra doktr kontrl ettiğinde bidha kürtaj olursan bebeğin olmaz demişti nasıl ağladığımı hiç unutmuyorum zatn normldede iki kere tüp bebek yaptrmistim Rabbim çok büyük kurtajdan iki ay sonra kendiliğinden oldu inşallah sağlıkla kucagma alırım Rabbim isteyen herkese nasip etsinKaç parmak kaldirayimmmben varim..aslında hep normal doğum istiyordum ilk gebeliğimde ama kürtaj olmak zorunda kaldım 3 aylıkken..kendisi düşsün rahim zarar görmesin ilk gebelik diye suni sancı verdiler bana o zaman tirstimmm.ama oğlumda dr ikna etmişti beni normal yaparsın çok müsaitsin vs vs diye bende gaza geldim.ne kadar istemesem de..ama sonuç gene sezeryan oldu çünkü bu sefer sipa yola girmedi..
Bu arada suni savcıdan da.korkutmak istemem yanlış anlamayın normal doğum sancısı öyle değil.. daha kolay bide önünde güzel bir mutluluk olacağından göz görmez...benim kişi farklıydı psikolojik olarak
hahahha ama bizde şöyle bir tesadüf var akşam farkettik, eşimle tanışma yıldönümümüz:)Ben 19.08.2019 isterim yahu 19 19 karizmatik olur kuzu sende zorlasan 4 gun
Tesekkurler canim bnde bakacagim simdi. Kontrolun guzel gecsin insllh bnmki yuzunu göstermedi senin ki gosterir umarim :))Kızlar herkese hayırlı kandiller :) sudocremin sitesine girip https://www.sudobebek.com/sudocrem-tanisma-paketi-formu/ bunu doldurup ücretsiz deneme ürünü gönderiyolar faydalanmak isteyenler olur diye düşündüm :) bugün bizde kontrole gideceğiz çok heycanlıyım çok özledim oğlumu yüzünü hiç göremedik bugün görme ümidiyle :)
I ikuayko kizlar benmkini alirken 105flndi da nisanlilik doneminde zayifladi hahah suan 92 kilo karisi hic iyi bakmiy onaBenim ki 110 kg sekerim uzulme
soal cnm. oturarak yapamiyrm ben. ayakta.Benim de var birikti birikti oturarak.yapiyorsun.dimi kolay gelsin canim
saol cnm. kabustan korkuyor su aralar.Ben kabus gördüğünde koynuma alıp yattım hep. O yüzden uykusuz kalmadım kabus bile görse. Bir de küçüklüğünden beri uykumun benim için önemli olduğunu uyuyamadığımda yorgun olduğumda keyifsiz mutsuz olduğumu çok işledim. Ki öyleyim malesef. Yalnızlıktan Korkuyor ya da kabus görmekten korkuyor seninki büyük ihtimalle. Allah kolaylık versin tatlım. Uykusuzluk zor gerçekten
Kiz hahahah güzel o zamanhahahha ama bizde şöyle bir tesadüf var akşam farkettik, eşimle tanışma yıldönümümüz:)
saol kuzum. yapacak birsey yok.Kiz hahahah güzel o zamanbende düşündüm sen deyince esimi ilk 10 ağustos da gördüm ilk.gorusum baslamayi beklersek.ekim zuhahahaha cocuk askere gider hahah
afroditi hep.sen.yiyorsun aaaa ayip ama arada eniştemi beslesen
R Rzg14 dikkat et.kuzum yorma.kendini ben otura otura yapiyorum artik yalan yanlis derken cati için uzuldum canim ama yapacak.bisey yok cikacaklar elbet bisekilde
S Serpico19 bende ilk gebeliğimde kürtaj oldum ama narkoz aldım, iyiki almışım zaten ruh halin kötü oluyor birde, o anı canlı yaşamak istemezedim. Allah kimseye yaşatmasınTöbeee nasıl uyumamışlar bayılmadan nasıl yapmışlar arkadaşının psikolojisini düşünemiyorum.hicc..ben bile uzun ca bi süre kendime gelemedim..hem.istenen bir bebekti ilk heves ilk heyecan..ve bi sorun yokken normal kontrol.diye gittiğimde öğrendim şok geçirdim.. kolay atlatamamıştım açıkçası.. ama.takdir.allahin tabi verende.alanda.o allah evlatlarımıza.uzun ömür versin
Benimde ayikkken yapıldı kürtaj çok zordu zor atlattım Ağustos sıcağında bile hep üşüdüm bı kaç ay titredim flnTöbeee nasıl uyumamışlar bayılmadan nasıl yapmışlar arkadaşının psikolojisini düşünemiyorum.hicc..ben bile uzun ca bi süre kendime gelemedim..hem.istenen bir bebekti ilk heves ilk heyecan..ve bi sorun yokken normal kontrol.diye gittiğimde öğrendim şok geçirdim.. kolay atlatamamıştım açıkçası.. ama.takdir.allahin tabi verende.alanda.o allah evlatlarımıza.uzun ömür versin
cok uzuldum. keske anestezi verselerdi.Benimde ayikkken yapıldı kürtaj çok zordu zor atlattım Ağustos sıcağında bile hep üşüdüm bı kaç ay titreşim fln
Hoş buldum..Hoşgelmiş sen japon gelini
Hamilelik eğitiminde bize iki hareket çok tavsiye edildi.Anammm hamileyken nasıl yapılır ki o.hayal bile edemedim şu an. Koltukta otururken bacaklarımın normal oturma pozisyonu göbüşü sıkıştırıp rahatsız ediyor square nedir ya .
Senin bebişin yeri rahatmış demek ki. Ne çıkamaya uğraşacağım bana ne benim meselem mi demiştir kuzucukbenim oğlan da 40+3 de sezeryan. Beklesek belki 42 yi görürdük çünkü kasılma falan bişiy de yoktu. Neyse ki beklemedik 40 zaten çokkkk uzunnn. Bin yıldır falan hamileyim zannımca öyle hissediyorum şu an
Ne güzelmiş o sezeryan sonrası 1 hafta kalınan hastaneler. Ben doğum fiyatını sordum tek gece tek refakatçi 1850 tl demişti 2000 olmuştur ama 24 saatten fazla kalamiyorsun hastanede
:) 5 kg falan olur en fazla doğuma kadar. Kaç ile hamile kalmıştınız.Boy 1.60 kilo 70 ohh 80 90 yüüzzz
Cıkma yabızden kıymetlı mı
Gun aydinlaniyorken hala uyuyamayan bir hamis birakiyorum buraya ...sizlerdede sismeler kramplar basladi mi arkadaslar?
tesekkur ederim
evey evet kan alınıyor ve bazı olcumlerle birlikte istatistiki acıdan yuksek ya da dusuk riskli diye gebeyi sınıflandırıyorlar. adı ustunde ama; tanı degil tarama testi. yinede can sıkıcı, yaptırsan stres faktörü, yaptırmasan riske girermissin gibi, belkide doğal ilerleyişine bırakmak daha mı iyidir bilemedim.
keyifli bir surec diliyorum size,
selamlar.
Geçmiş olsun.. Bizim tekmeler o denli güçlü değil..günaydın, hayırlı kandiller, hayırlı cumalar.
herkes için zor geceler başlamış. benim mide yanmamı şurup kesmiyor, bide şu kaburgaları tekmeleme işi var tecrübeli arkadaşlar bahsetmişti. gece tekmelerinden nefesim kesiliyor, bi ara nefesim kesilmiş kalktımkussam rahatlayacak bir his var ama oda olmadı sonra oturdum ağladım. eşime baktım o horluyor daha çok sinir olup ağladım
2 saatten daha az uykuyla bir an önce akşam olmasını diliyorum.
Benim eşim de 60 kg. 170 cm boyu olunca zayıf görünmüyor. Normal kilolu.Karısı ıyı bakmıs derler ısteenıstem yıllardır 58 kılo 58 kılı erkek mı olur.
Benim de negatif cikmsti 2 kere de 1 doktor olsn dedi diğeri olmasn ben yaptırmadım canimİndirekt cooms testim negatif çıkmış bu durumda iğne yapılıyor mu
Benım doktorum olcmuyor 11. Hafta ıdrar yaptırmıstım bır de bu hafta yaptırdm. Evde kendım takıp edıyorım kılomuHamilelik eğitiminde bize iki hareket çok tavsiye edildi.
Biri squat, diğeri de eller ve dizde yerde masa pozisyonu. İkisini de yapabildiğiniz kadar yapın dedi doktor. Dişlerimi fırçalarken vs. yapıyorum benbebeğin daha kolay doğması için iyi hareketlermiş.
Bi de yoga yapın dediler ama bana zor geldi. Yürüyorum ben de bol bol..
Burda da günlük ücretler dudak uçuklatıyor.
:) 5 kg falan olur en fazla doğuma kadar. Kaç ile
Tartı zorunlu değil mi? Ben her gittiğimde tartılıyorum ve doktora idrar tahlili, tansiyon, kilomu söylüyorum. Z
İki gündür sol ayağım ağrıyor benim. Uyurken ayaklarımın altına yastık koyuyorum, rahatlatıyor o ağrıyı.
Yapıyorlar burda da. Ama tarama testi, çok önemli gibi şeyler söylemiyorlar. Kanını da alalım, değerlerini kontrol edelim bi diyorlar, alıyorlar. Doktora gidince o da sonuçları tek tek yorumluyor. Gayet iyi görünüyor değerlerin demişti bana. Bu kontrolümde tekrar kan verdim, gelecek sefere de bunu yorumlayacak. Çok strese sokmuyor benim doktorum, sakin biri masal anlatır gibi anlatıyor.
Geçmiş olsun.. Bizim tekmeler o denli güçlü değil..
Benim eşim de 60 kg. 17
Rutin kontrolde söylüyorlar. Bana söyledi yani doktor
Her türlü zor tabi ikincide kendiliğinden düşük oldu benim o da zordu tabi ama ayikkken içimi kazidiklarini söküp aldıklarını hissetmek en kötüsüydücok uzuldum. keske anestezi verselerdi.
ben 2 bebegimde de oldum ne yazik ki ama anestezi ile. o bile ruh halimi mahvetmisti.
Bayram sonrası gitcem artık doktor sonuca baksın diye ne dicek bakalım.yapilmiyosa hemen gitmiyim dicektim ama doktor karar verecek demekkiBenim de negatif cikmsti 2 kere de 1 doktor olsn dedi diğeri olmasn ben yaptırmadım canim
Çok üzüldüm benim de 2 kürtajım var devlet hastanesinde ikisi de ve anestezi ile yapıldı. Zaten travmatik durum nasıl olur da anestezisiz yaparlar. Çok geçmiş olsunHer türlü zor tabi ikincide kendiliğinden düşük oldu benim o da zordu tabi ama ayikkken içimi kazidiklarini söküp aldıklarını hissetmek en kötüsüydüRabbim yasatmasin bı daha kimseye
Sağol canım yaptılar valla hiç acimadilar o kadarda bagirdim bırakın artık diye bitti diye diye yaptıÇok üzüldüm benim de 2 kürtajım var devlet hastanesinde ikisi de ve anestezi ile yapıldı. Zaten travmatik durum nasıl olur da anestezisiz yaparlar. Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?