2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
herhangi bir sorun yok cnm.
1-2 kez cisim geldi diye geliyor. hadi annem git yap diyrm. sonra yataginda gidiyor.
bazen de kabus goruyor, iste o zaman gece de 12345kere kalkiyorum ..
Ben kabus gördüğünde koynuma alıp yattım hep. O yüzden uykusuz kalmadım kabus bile görse. Bir de küçüklüğünden beri uykumun benim için önemli olduğunu uyuyamadığımda yorgun olduğumda keyifsiz mutsuz olduğumu çok işledim. Ki öyleyim malesef. Yalnızlıktan Korkuyor ya da kabus görmekten korkuyor seninki büyük ihtimalle. Allah kolaylık versin tatlım. Uykusuzluk zor gerçekten

Bende iki kere kürtaj oldum 2 ve 2.5 aylıkken cnm 3 aylıkken suni şancı verildigini ilk defa duyuyorum bana en son kurtajdan sonra doktr kontrl ettiğinde bidha kürtaj olursan bebeğin olmaz demişti nasıl ağladığımı hiç unutmuyorum zatn normldede iki kere tüp bebek yaptrmistim Rabbim çok büyük kurtajdan iki ay sonra kendiliğinden oldu inşallah sağlıkla kucagma alırım Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Tesekkurler canim bnde bakacagim simdi. Kontrolun guzel gecsin insllh bnmki yuzunu göstermedi senin ki gosterir umarim :))
Benim ki 110 kg sekerim uzulme
I ikuayko kizlar benmkini alirken 105flndi da nisanlilik doneminde zayifladi hahah suan 92 kilo karisi hic iyi bakmiy ona

Ayy göyyaa is kitlemek icin bizimkileri getirdim yine ben yoruldm yine ben yoruldm yahu! Daha aksama pazara cikicaz

Benim de var birikti birikti oturarak.yapiyorsun.dimi kolay gelsin canim
soal cnm. oturarak yapamiyrm ben. ayakta.
saol cnm. kabustan korkuyor su aralar.

hahahha ama bizde şöyle bir tesadüf var akşam farkettik, eşimle tanışma yıldönümümüz:)
Kiz hahahah güzel o zaman bende düşündüm sen deyince esimi ilk 10 ağustos da gördüm ilk.gorusum baslamayi beklersek.ekim zuhahahaha cocuk askere gider hahah
afroditi hep.sen.yiyorsun aaaa ayip ama arada eniştemi beslesen
R Rzg14 dikkat et.kuzum yorma.kendini ben otura otura yapiyorum artik yalan yanlis derken cati için uzuldum canim ama yapacak.bisey yok cikacaklar elbet bisekilde

saol kuzum. yapacak birsey yok.
napacaaaannnn oyle boyle cikacak

S Serpico19 bende ilk gebeliğimde kürtaj oldum ama narkoz aldım, iyiki almışım zaten ruh halin kötü oluyor birde, o anı canlı yaşamak istemezedim. Allah kimseye yaşatmasın

Benimde ayikkken yapıldı kürtaj çok zordu zor atlattım Ağustos sıcağında bile hep üşüdüm bı kaç ay titredim fln

Son düzenleme:
Benimde ayikkken yapıldı kürtaj çok zordu zor atlattım Ağustos sıcağında bile hep üşüdüm bı kaç ay titreşim fln
cok uzuldum. keske anestezi verselerdi.
ben 2 bebegimde de oldum ne yazik ki ama anestezi ile. o bile ruh halimi mahvetmisti.

Hanimlar bana ve ogluma dua eder misiniz lütfen

Hoşgelmiş sen japon gelini
Hoş buldum..
Hamilelik eğitiminde bize iki hareket çok tavsiye edildi.

Biri squat, diğeri de eller ve dizde yerde masa pozisyonu. İkisini de yapabildiğiniz kadar yapın dedi doktor. Dişlerimi fırçalarken vs. yapıyorum ben bebeğin daha kolay doğması için iyi hareketlermiş.
Bi de yoga yapın dediler ama bana zor geldi. Yürüyorum ben de bol bol..
Aşağıya resim ekledim.

Ne güzelmiş o sezeryan sonrası 1 hafta kalınan hastaneler. Ben doğum fiyatını sordum tek gece tek refakatçi 1850 tl demişti 2000 olmuştur ama 24 saatten fazla kalamiyorsun hastanede

Burda da günlük ücretler dudak uçuklatıyor. Doğum yardımı ile büyük kısmını ödeyebiliyoruz ama.
Boy 1.60 kilo 70 ohh 80 90 yüüzzz
:) 5 kg falan olur en fazla doğuma kadar. Kaç ile hamile kalmıştınız.

Cıkma ya bızden kıymetlı mı

Tartı zorunlu değil mi? Ben her gittiğimde tartılıyorum ve doktora idrar tahlili, tansiyon, kilomu söylüyorum.
Tartılmayı hiç sevmiyorum ama

Gun aydinlaniyorken hala uyuyamayan bir hamis birakiyorum buraya ...sizlerdede sismeler kramplar basladi mi arkadaslar?

İki gündür sol ayağım ağrıyor benim. Uyurken ayaklarımın altına yastık koyuyorum, rahatlatıyor o ağrıyı.

Yapıyorlar burda da. Ama tarama testi, çok önemli gibi endişelendirecek şeyler söylemiyorlar. Kanını da alalım, değerlerini kontrol edelim bi diyorlar, alıyorlar. Doktora gidince o da sonuçları tek tek yorumluyor. Gayet iyi görünüyor değerlerin demişti bana. Bu kontrolümde tekrar kan verdim, gelecek sefere de bunu yorumlayacak. Çok strese sokmuyor benim doktorum, sakin biri masal anlatır gibi anlatıyor. Biz de dinleyip dönüyoruz, soru falan sormaya gerek kalmıyor herşeyi söylediği için..

Geçmiş olsun.. Bizim tekmeler o denli güçlü değil..
Karısı ıyı bakmıs derler ıste enıstem yıllardır 58 kılo 58 kılı erkek mı olur.
Benim eşim de 60 kg. 170 cm boyu olunca zayıf görünmüyor. Normal kilolu.

R Rzg14 tatlim.dun okudum cati darligim.yazmissin o ne zaman belli oluyor mesela kaçıncı.hafta.yani bize.normal.sezeryan ne karar vercekler

Rutin kontrolde söylüyorlar. Bana söyledi yani doktor.

Eklentiler

• maxresdefault.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Benım doktorum olcmuyor 11. Hafta ıdrar yaptırmıstım bır de bu hafta yaptırdm. Evde kendım takıp edıyorım kılomu

cok uzuldum. keske anestezi verselerdi.
ben 2 bebegimde de oldum ne yazik ki ama anestezi ile. o bile ruh halimi mahvetmisti.
Her türlü zor tabi ikincide kendiliğinden düşük oldu benim o da zordu tabi ama ayikkken içimi kazidiklarini söküp aldıklarını hissetmek en kötüsüydü Rabbim yasatmasin bı daha kimseye

Her türlü zor tabi ikincide kendiliğinden düşük oldu benim o da zordu tabi ama ayikkken içimi kazidiklarini söküp aldıklarını hissetmek en kötüsüydü Rabbim yasatmasin bı daha kimseye
Çok üzüldüm benim de 2 kürtajım var devlet hastanesinde ikisi de ve anestezi ile yapıldı. Zaten travmatik durum nasıl olur da anestezisiz yaparlar. Çok geçmiş olsun

Çok üzüldüm benim de 2 kürtajım var devlet hastanesinde ikisi de ve anestezi ile yapıldı. Zaten travmatik durum nasıl olur da anestezisiz yaparlar. Çok geçmiş olsun
Sağol canım yaptılar valla hiç acimadilar o kadarda bagirdim bırakın artık diye bitti diye diye yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…