2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
fringe guzeldi sonunda biraz sacmalasada yasli profesor amca favorimdi
ayyyyy adam şahsına.münhasır bir deliydi
Bende yolculuk yapacağım için depresyondayım benide çıkarsanıza hayrınızaa
kizzz ne.güzel.ohhhh missss tadini.çıkar yerime.gezzz
Bishop amca benim dr house sonrası izledgm 2. Diziydi ve en guzeliydi
evet house de kapisirdi ama fringe ağır basar
ben doktoruma sordum canim eger guvenilir bi suciksa ye dedi bende canim cok cekoyordu yedim simdi canim istemiyop bile
ya tatlim.guvenemiyorum napim içerigini biliyorsan yenilebilir diyorlar ama icime.sinmiyor

Evet lohusalıkta dizi kitap bunlar iyi olur. Ben dizi izlerim emzirirken diye düşünüyorum. Altered Carbon netflix evet ama normal dizi sitelerinde de bulunuyordu. Kitap; bebiş karanlıkta uyurken emerken zor olur ama az büyüyünce oğlumu uyuturken telefon ışığıyla çok okurdum ben. Kucağımdan inip yatağında uyumaya başlayınca kitaba geçerim. Bebek kitaplarına gelince ben onlara 1 yaşında falan başlamıştım. Önce pek anlamaz gibi geldi. Şimdi yeni şeyler de çıkmıştır az büyüyünce bakarız seçeriz diye düşünüyorum. İlk 3 ay uzun emzirmeli kucakta tutmalı seanslar dizi ile kolay geçer buradan birbirimize öneririz diziler

Gecen bir uzmana denk geldim. Diyordu ki "anne karnindayken tanistirin kitapl. Her gun okuyun bbeginize" diye. Eh abisi sayesinde kizimda her gece kitap dinliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…