2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydınlar❤ aksam deli gibi yorgundum. Neyseki kasilma fln yaşamadık ama beni nefes almak cok zorlamaya basladi aksam baya bi nefes darligi cektim
Westworld en son nerde kaldi valla unuttum bu kdr uzun ara mi olur yahu yeter!
Kitap okumaya başladım yeniden cok şükür ama bu kitabi bebise okursam depresif melankolik bi kiz olabilir frida kahlo aci ve ask.. Aslinda burayi okumaktan kitapta pwk ilerleyemiyorum ya neyse Bir suru kitabim var sirada bekleyen gercekten de lohusalikta kitap okuyabilecek miyiz benm pek umidim yok.. Emzirirken telde takilirim herhalde en fazla kafasina surekli teli dusurmemek icin parmaga gecirilen kiliflardan alicam sanırım

Amin inşallah canım benim cümlemizi

Merhabalar, baby cotton serisinden memnun kaldınız mı? İnternette suntaların 3 yaşındaki çocuk tarafından bile kırıldığı yazılmış, memnunmusunuz?
Merhaba kullanacak kisi daha dunyaya gelmedi ama suan itibariyle bi sorun gormedim her magaza hakkinda baya bi sikayet var internette en azindan en guvendigim markadan almak istedim

gunaydin. 12.30da yatip 5.00da uyanmak ve bir daha uyuyamamak nedendir yahu... diyrm bak yavrum (kendime), kopruden onceki son cikis, yat uyu, yarin birgun ararsin bu gunleri. ama nerdeee... oh 29 haftayi da bitirmjs bulunmaktayim
Günaydın uyuyamayan arkadaslarım,yalnız değilsiniz. 6ya kadar bir sağa bir sola derken sonra uyuyakalmışım bu saate kadar güzel uyumuşum. Kalkayım da kahvaltı yapayım

gunaydin agustos anneleriii nasilsiniz bakiim:)

havalar burdada guzellesti artik, 29 derecelere cikacak haftasonu. bakalim sicaklarda nasil idare edicem:)

benim kapida ödemeler kayinvalideme ulasmis bu arada:) maalesef paketlerden birinde eksikler var, bayram sonrasi gondericez dediler bakalim. kapi süsü-cü falan degildim aslinda ama ona ragmen siparis verdim sadece bisii, oda cok guzel oldu yahu:))

^ cok sevdiim, bal kavanozlariyla bunlar hediyeliklerimiz olacak insallah. süslemesini yapmadilar maalesef, kapida ödemeli ancak sadece lazer kesici bi sirket bulabildim neyse biraz ugrasicaz artik, alttaki örnek gibi olacak ama ben onu tabiki beceremiicem neyse bakicaz artik.

^ bu soldaki kapi süsümüz alttaki örnek gibi olcak. baska sirketler bide buna cicek bocek sacak macak takiyo, devenin nali dedirttiriyorlar. alttaki örnek gibi sade bi sekilde kullanicam ♥

Eklentiler

• 8586D43A-46E0-4943-88FC-0938169B088C.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 27
Ben de aynıyım. Normalde çok üşüyen yazın sıcağında bile boğazına kadar pikeyle örtünen biriydim. Şimdi çok ateşliyiz daha bunun lohusalığı var. zombi gibi dolanacağız evde sabahlara kadar

Cok güzeller cnm kullanmak nasip olsun insallah

gunaydin. 12.30da yatip 5.00da uyanmak ve bir daha uyuyamamak nedendir yahu... diyrm bak yavrum (kendime), kopruden onceki son cikis, yat uyu, yarin birgun ararsin bu gunleri. ama nerdeee... oh 29 haftayi da bitirmjs bulunmaktayim
zombi listesine beni de katin ohh kaldi 9 haftan masallah
Keampla güne uyanmak günaydın kızlar
sag bacağıma girdi sabah kalkalamadim
Eee sana sucuk yasak mii ben arada yiyorum valla pisiripp
ye sen yavrum afiyet olsun bana yeme.dedi hain doktor
Yolculuk yasak degil ama evdeyim canim yalniz degilsin
oleyyy yalniz degilimm ev.kuslari

elaide cok.beğendim cicilerinizi gule.gule kullanin insallah sağlıkla

Günaydın Ağustosun en güzel anneleri ve onların minik minnoşları ❤
50 sayfa okuyamadım şaşı olmak istemiyorum umarım herkes iyidir..

Dün kontrolümüz vardı herşey çok güzel ilerledi. Şekerim çıkmadı, b12 ve kan düşüklüğü çıktı hiç şaşırmadım. tsh biraz yüksek dedi ama onla ilgili bi ilaç vermedi. B12 için dil altı hapı verdi. Kan için zaten maltofer kullanıyordum sabah akşam içicem.
Almilanın boyu 39 cm kilosu 1582 kg suyu da gayet iyi dedi çok şükür rahim ağzında açıklık yok erken doğum riskim yok. Bebeğin başı da kasıklarımda popişide yukardaymış

Ve sonunda o Gül yüzünü görebildik cimcimenin
Burundan yukarısı eşim, ağız burun yanak ben

Eklentiler

• 6622B05A-CCF6-49A1-B9F9-9BE2A74EADB6.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 62
  • 92167453-5B86-441E-AC4D-949712A1F467.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
Oooo masallah masallah prensese cok guzel zarif kibar duruyorrr masallah
Bu arada herkese gunaydinnnnnn guzel.anneler ve yavrucuklari mutlu saglikli.gunleriniz olsunnnnn

Ben ilkinde normal doğumu hiç düşünmedim, direk sezaryan istiyorum dedim ilki sezaryan oldu, bu da öyle olacak

Ilk gebeligimde ben oldum. Kalçadan yapilan normal bir iğne, korkacak bisey değil, tamamen kötü ihtimale karşı alınan bir önlem..igneyi oldum ama 37+5 de sorunsuz alındı sıpam içini ferah tut, kuzularımız artık doğsa da yaşayabilecek durumdalar, bak bi de 2 hafta önden gidiyormuş maşallah benim kuzu da 2 hafta önde gözüküyor..hepimiz sağlıkla alacağız inşallah kucağımıza

Aynen, kara kara düşünüyorum ağustos nasıl gelecek diye odanın cam açık, tavanda pervane çalışır durumda ancak uyuyabiliyorum, o bile kesik kesik ama yanımda eşim pikeye sarılıyor, yine de üşütmüş boğazları ağrıyor ben artık salonda yatayım dedi dün

Herkese günaydın ve şimdiden hayırlı bayramlar, tatilcilere iyi tatiller biz de öğlen yola çıkacağız Ayvalığa doğru, yol feci gözümde büyüyor ama abimizin de tek tatil şansı olacak diye gitmeye karar verdik..sonra garibim benle istanbula tıkılacak zaten kendinize ve bebişlerinize iyi bakın, allaha emanet olun

Bi tek okuzz gibi uyuyan ben miyim ya kendimi kotu hissetmeye basladim su bulantilar bana da gelse de yemeyi kessem bari
Canım bugün bende hayretler içindeyim uyudum gece 9373648 kez wc gitmeden hemde uyanıp mide bulantsyla aglamdn.
Hee bu arada inan kilo almayı yeglersin o bulantı olmasa diye kafanı duvarlara vurmak istysn o şekilde psikoptlasysn inan. Allah vermesin dilini ısır derim

İyi yolculuklar hic kiskanmadim ayvalikkk her yaz ordayız simdi gidemedim iyi eglenceler tadini.cikarin.dikkat edin kendinize bebise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…