Amin inşallah canım benim cümlemiziPersmbe gunu kontrolde doktor bana bugun dogsa yaşar bebegin hic korkma gelisimi tamamlandi artik dedi 28+4tum o gun. o beni bir rahatlatti ki.. Erken dogum korkularim falan bitti bi anda. Senin de bebisin erken gelse bile yasayacak hayata tutunacak gonlunu ferah tut. Insllah boyle bisey olmaz zamaninda gelir bobreklerindeki sorun da biter. Allah daha kotulerinden korusun ❤
Merhaba kullanacak kisi daha dunyaya gelmediMerhabalar, baby cotton serisinden memnun kaldınız mı? İnternette suntaların 3 yaşındaki çocuk tarafından bile kırıldığı yazılmış, memnunmusunuz?
Tesekkür ederim cevap için, genelde daha kurulum asamasında sorun yaşamışlarda. Sağlıkla doğsun inşMerhaba kullanacak kisi daha dunyaya gelmediama suan itibariyle bi sorun gormedim her magaza hakkinda baya bi sikayet var internette en azindan en guvendigim markadan almak istedim
gunaydin. 12.30da yatip 5.00da uyanmak ve bir daha uyuyamamak nedendir yahu... diyrm bak yavrum (kendime), kopruden onceki son cikis, yat uyu, yarin birgun ararsin bu gunleri. ama nerdeee... oh 29 haftayi da bitirmjs bulunmaktayim
Günaydın uyuyamayan arkadaslarım,yalnız değilsiniz. 6ya kadar bir sağa bir sola derken sonra uyuyakalmışım bu saate kadar güzel uyumuşum. Kalkayım da kahvaltı yapayımGünaydınnnn. Yalnız değilsin kader arkadaşım. 1 saattir dönüp duruyorum yatakta. İstanbullu gelini izleyip yattım bende. Gece de çok sıcak bastı kaç kere uyandım. Yatakta bi ayak ucuma yatıyorum bir normale dönüyorum serin yer arıyorum.Ona rağmen zombi gibiyim.
Ben de aynıyım. Normalde çok üşüyen yazın sıcağında bile boğazına kadar pikeyle örtünen biriydim. Şimdi çok ateşliyizGünaydın hanımlar ♥ sürekli uykumdan kan ter içinde uyanıyorum yastığım bile sırılsıklam oluyor. Hayatımda hiç terlemediğim kadar terliyorum normal mi yahu nolacak böyle nasıl geçecek bu günler
Cok güzeller cnmgunaydin agustos anneleriii nasilsiniz bakiim:)
havalar burdada guzellesti artik, 29 derecelere cikacak haftasonu. bakalim sicaklarda nasil idare edicem:)
benim kapida ödemeler kayinvalideme ulasmis bu arada:) maalesef paketlerden birinde eksikler var, bayram sonrasi gondericez dediler bakalim. kapi süsü-cü falan degildim aslinda ama ona ragmen siparis verdim sadece bisii, oda cok guzel oldu yahu:))
Eki Görüntüle 2275027
^ cok sevdiim, bal kavanozlariyla bunlar hediyeliklerimiz olacak insallah. süslemesini yapmadilar maalesef, kapida ödemeli ancak sadece lazer kesici bi sirket bulabildimneyse biraz ugrasicaz artik, alttaki örnek gibi olacak ama ben onu tabiki beceremiicem neyse bakicaz artik.
Eki Görüntüle 2275024
Eki Görüntüle 2275025
^ bu soldaki kapi süsümüzalttaki örnek gibi olcak. baska sirketler bide buna cicek bocek sacak macak takiyo, devenin nali dedirttiriyorlar. alttaki örnek gibi sade bi sekilde kullanicam ♥
Eki Görüntüle 2275026
zombi listesine beni de katingunaydin. 12.30da yatip 5.00da uyanmak ve bir daha uyuyamamak nedendir yahu... diyrm bak yavrum (kendime), kopruden onceki son cikis, yat uyu, yarin birgun ararsin bu gunleri. ama nerdeee... oh 29 haftayi da bitirmjs bulunmaktayim
sag bacağıma girdi sabah kalkalamadimKeampla güne uyanmakgünaydın kızlar
ye sen yavrum afiyet olsun bana yeme.dedi hain doktorEee sana sucuk yasak mii ben arada yiyorum valla pisiripp
oleyyy yalniz degilimm ev.kuslariYolculuk yasak degil ama evdeyim canim yalniz degilsin
Oooo masallah masallah prensese cok guzel zarif kibar duruyorrr masallahGünaydın Ağustosun en güzel anneleri ve onların minik minnoşları
50 sayfa okuyamadım şaşı olmak istemiyorumumarım herkes iyidir..
Dün kontrolümüz vardı herşey çok güzel ilerledi. Şekerim çıkmadı, b12 ve kan düşüklüğü çıktı hiç şaşırmadım.tsh biraz yüksek dedi ama onla ilgili bi ilaç vermedi. B12 için dil altı hapı verdi. Kan için zaten maltofer kullanıyordum sabah akşam içicem.
Almilanın boyu 39 cm kilosu 1582 cm suyu da gayet iyi dedi çok şükürrahim ağzında açıklık yok erken doğum riskim yok. Bebeğin başı da kasıklarımda popişide yukardaymış
Ve sonunda o Gül yüzünü görebildik cimcimenin
Burundan yukarısı eşim, ağız burun yanak ben
Sağol canım aminnnOooo masallah masallah prensese cok guzel zarif kibar duruyorrr masallah
Bu arada herkese gunaydinnnnnn guzel.anneler ve yavrucuklari mutlu saglikli.genleriniz olsunnnnn
Kızlar planlı sezeryan hakkında ne dusunuyorsunuz. Ikınmamam lazım bır rahatsızlıgım var ama dr soylemedım acıkca. Uzun uzun sezaryan olanlar hakkında bılgı ıstemıyorum. Yanı benım gıbı ılk dogumda ben sezaryan ıstıyorum dıyen var mıbarmak kaldırsın ya da
Kızlar kontrolden geldik 2 hafta öncen gidiyomuş oğluşum böbreklerindeki büyüme biraz daha artmış her ihtimale karşı yarın ciğer geliştirici iğne olacağım önceden yaptıran var mı nasıl oluyor
Günaydın hanımlar ♥ sürekli uykumdan kan ter içinde uyanıyorum yastığım bile sırılsıklam oluyor. Hayatımda hiç terlemediğim kadar terliyorum normal mi yahu nolacak böyle nasıl geçecek bu günler
Sütüne civa karışır soraaa diyollarDoğum sonrası ahtım .var koca bir tepsi midye yiyeceğimmm
Canım bugün bende hayretler içindeyim uyudum gece 9373648 kez wc gitmeden hemde uyanıp mide bulantsyla aglamdn.Bi tek okuzz gibi uyuyan ben miyim ya kendimi kotu hissetmeye basladimsu bulantilar bana da gelse de yemeyi kessem bari
İyi yolculuklar hic kiskanmadimBen ilkinde normal doğumu hiç düşünmedim, direk sezaryan istiyorum dedimilki sezaryan oldu, bu da öyle olacak
Ilk gebeligimde ben oldum. Kalçadan yapilan normal bir iğne, korkacak bisey değil, tamamen kötü ihtimale karşı alınan bir önlem..igneyi oldum ama 37+5 de sorunsuz alındı sıpamiçini ferah tut, kuzularımız artık doğsa da yaşayabilecek durumdalar, bak bi de 2 hafta önden gidiyormuş maşallah benim kuzu da 2 hafta önde gözüküyor..hepimiz sağlıkla alacağız inşallah kucağımıza
Aynen, kara kara düşünüyorum ağustos nasıl gelecek diyeodanın cam açık, tavanda pervane çalışır durumda ancak uyuyabiliyorum, o bile kesik kesik ama yanımda eşim pikeye sarılıyor, yine de üşütmüş boğazları ağrıyor ben artık salonda yatayım dedi dün
Herkese günaydın ve şimdiden hayırlı bayramlar, tatilcilere iyi tatillerbiz de öğlen yola çıkacağız Ayvalığa doğru, yol feci gözümde büyüyor ama abimizin de tek tatil şansı olacak diye gitmeye karar verdik..sonra garibim benle istanbula tıkılacak zaten kendinize ve bebişlerinize iyi bakın, allaha emanet olun ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?