2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Teşekkür ederim canim Allah razı olsun iyi dileklerin için.

Sanırım bu tip hastalıklar yıllar ön
Suşi yemeye izin var mı oralarda
Burada izin yok. Doğumdan sonra dışarı çıkabildiğimde ilk yiyeceğim şey midye-kokoreç ikincisi suşi. Çok özledim

Burda da yok :) Ama eşimin annesi, büyükler biz hep yedik diyorlar.
Az pişmiş yumurta, et vs de önerilmiyor.
tmm canım sagol

Ben de çok severim.

gunaydin. 12.30da yatip 5.00da uyanmak ve bir daha uyuyamamak nedendir yahu... diyrm bak yavrum (kendime), kopruden onceki son cikis, yat uyu, birgun ararsin bu gunleri. ama nerdeee... oh 29 haftayi da bitirmjs bulunmaktayim
Günaydınnnn. Yalnız değilsin kader arkadaşım. 1 saattir dönüp duruyorum yatakta. İstanbullu gelini izleyip yattım bende. Gece de çok sıcak bastı kaç kere uyandım. Yatakta bi ayak ucuma yatıyorum bir normale dönüyorum serin yer arıyorum. Ona rağmen zombi gibiyim.

vallahi zombi olduk. gunduz tekrar uyuyamjyorum da ben. geceye kadar ayaktayim.

Hepsi cok guzel gule gule kullansin oğlusun ❤ battaniyeler aşırı iyimis bayıldım

3 saat falan uyudum yine, mal gibiyim. Aksamustu uykusu geri geldi, bulanti geri geldi, tekrar hamile kaldim diycem ölümüne kankayiz o da olamaz
Bi tek okuzz gibi uyuyan ben miyim ya kendimi kotu hissetmeye basladim su bulantilar bana da gelse de yemeyi kessem bari

Böbreği zarar görmeye başlarsa erken alacakları için her ihtimale karşı ciğerlerini geliştirelim dedi önlemimizi almakta fayda var dedi dualarınızda bizide unutmayın canlar
Persmbe gunu kontrolde doktor bana bugun dogsa yaşar bebegin hic korkma gelisimi tamamlandi artik dedi 28+4tum o gun. o beni bir rahatlatti ki.. Erken dogum korkularim falan bitti bi anda. Senin de bebisin erken gelse bile yasayacak hayata tutunacak gonlunu ferah tut. Insllah boyle bisey olmaz zamaninda gelir bobreklerindeki sorun da biter. Allah daha kotulerinden korusun ❤

KIızlar biz şimdilik bebek odası yapmayı düşünmüyoruz. sepet beşikten var birde çilek mobilyadan bu dolabı almayı düşünüyoruz. rafları kullanışlı mı nasıl sizce ?
Biz de bunun takimini alicaz canim ben cok begendim ya bu ya mavisi baby boy

Merhabalar, baby cotton serisinden memnun kaldınız mı? İnternette suntaların 3 yaşındaki çocuk tarafından bile kırıldığı yazılmış, memnunmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…