Maşallah yanaklari ısirmalik olmuş annesiGünaydın Ağustosun en güzel anneleri ve onların minik minnoşları ❤
50 sayfa okuyamadım şaşı olmak istemiyorumumarım herkes iyidir..
Dün kontrolümüz vardı herşey çok güzel ilerledi. Şekerim çıkmadı, b12 ve kan düşüklüğü çıktı hiç şaşırmadım.tsh biraz yüksek dedi ama onla ilgili bi ilaç vermedi. B12 için dil altı hapı verdi. Kan için zaten maltofer kullanıyordum sabah akşam içicem.
Almilanın boyu 39 cm kilosu 1582 kg suyu da gayet iyi dedi çok şükürrahim ağzında açıklık yok erken doğum riskim yok. Bebeğin başı da kasıklarımda popişide yukardaymış
Ve sonunda o Gül yüzünü görebildik cimcimenin
Burundan yukarısı eşim, ağız burun yanak ben
Yok kardeş yalnız değilsin bıraksan kış uykusuna yatmış gibi uyurum iyi bişey mi kötü bişey mi şimdilik anlayamadımBi tek okuzz gibi uyuyan ben miyim ya kendimi kotu hissetmeye basladimsu bulantilar bana da gelse de yemeyi kessem bari
hepsi de cok guzel cnm.gunaydin agustos anneleriii nasilsiniz bakiim:)
havalar burdada guzellesti artik, 29 derecelere cikacak haftasonu. bakalim sicaklarda nasil idare edicem:)
benim kapida ödemeler kayinvalideme ulasmis bu arada:) maalesef paketlerden birinde eksikler var, bayram sonrasi gondericez dediler bakalim. kapi süsü-cü falan degildim aslinda ama ona ragmen siparis verdim sadece bisii, oda cok guzel oldu yahu:))
Eki Görüntüle 2275027
^ cok sevdiim, bal kavanozlariyla bunlar hediyeliklerimiz olacak insallah. süslemesini yapmadilar maalesef, kapida ödemeli ancak sadece lazer kesici bi sirket bulabildimneyse biraz ugrasicaz artik, alttaki örnek gibi olacak ama ben onu tabiki beceremiicem neyse bakicaz artik.
Eki Görüntüle 2275024
Eki Görüntüle 2275025
^ bu soldaki kapi süsümüzalttaki örnek gibi olcak. baska sirketler bide buna cicek bocek sacak macak takiyo, devenin nali dedirttiriyorlar. alttaki örnek gibi sade bi sekilde kullanicam ♥
Eki Görüntüle 2275026
goruntu de 9 haftam kaldi cidden. ama ben daha dogsun istemiyorummmmm.zombi listesine beni de katinohh kaldi 9 haftan masallah
sag bacağıma girdi sabah kalkalamadim
ye sen yavrum afiyet olsun bana yeme.dedi hain doktor
oleyyy yalniz degilimm ev.kuslari
elaide cok.beğendim cicilerinizi gule.gule kullanin insallah sağlıkla
oy yesinler onu. masallah cnm.Günaydın Ağustosun en güzel anneleri ve onların minik minnoşları ❤
50 sayfa okuyamadım şaşı olmak istemiyorumumarım herkes iyidir..
Dün kontrolümüz vardı herşey çok güzel ilerledi. Şekerim çıkmadı, b12 ve kan düşüklüğü çıktı hiç şaşırmadım.tsh biraz yüksek dedi ama onla ilgili bi ilaç vermedi. B12 için dil altı hapı verdi. Kan için zaten maltofer kullanıyordum sabah akşam içicem.
Almilanın boyu 39 cm kilosu 1582 kg suyu da gayet iyi dedi çok şükürrahim ağzında açıklık yok erken doğum riskim yok. Bebeğin başı da kasıklarımda popişide yukardaymış
Ve sonunda o Gül yüzünü görebildik cimcimenin
Burundan yukarısı eşim, ağız burun yanak ben
Çok güzeller..gunaydin agustos anneleriii nasilsiniz bakiim:)
havalar burdada guzellesti artik, 29 derecelere cikacak haftasonu. bakalim sicaklarda nasil idare edicem:)
benim kapida ödemeler kayinvalideme ulasmis bu arada:) maalesef paketlerden birinde eksikler var, bayram sonrasi gondericez dediler bakalim. kapi süsü-cü falan degildim aslinda ama ona ragmen siparis verdim sadece bisii, oda cok guzel oldu yahu:))
Eki Görüntüle 2275027
^ cok sevdiim, bal kavanozlariyla bunlar hediyeliklerimiz olacak insallah. süslemesini yapmadilar maalesef, kapida ödemeli ancak sadece lazer kesici bi sirket bulabildimneyse biraz ugrasicaz artik, alttaki örnek gibi olacak ama ben onu tabiki beceremiicem neyse bakicaz artik.
Eki Görüntüle 2275024
Eki Görüntüle 2275025
^ bu soldaki kapi süsümüzalttaki örnek gibi olcak. baska sirketler bide buna cicek bocek sacak macak takiyo, devenin nali dedirttiriyorlar. alttaki örnek gibi sade bi sekilde kullanicam ♥
Eki Görüntüle 2275026
Bol su için, kramplar genellikle susuzluktan kaynaklanıyor..zombi listesine beni de katinohh kaldi 9 haftan masallah
sag bacağıma girdi sabah kalkalamadim
ye sen yavrum afiyet olsun bana yeme.dedi hain doktor
oleyyy yalniz degilimm ev.kuslari
elaide cok.beğendim cicilerinizi gule.gule kullanin insallah sağlıkla
Ya 2 lt gecemiyorum midem.almıyorBol su için, kramplar genellikle susuzluktan kaynaklanıyor..
2ltnin yanina 1 bardak ayran. arada 1 soda vs de ekle cnm. sivi alimini artirmis ol en azindanYa 2 lt gecemiyorum midem.almıyor
Deneyim bakalim yavrum bu arada hamarat anne masallah oglusunla takilin.parka.falan gidin2ltnin yanina 1 bardak ayran. arada 1 soda vs de ekle cnm. sivi alimini artirmis ol en azindan
Basa dondum derken 11de kalkiyorum, uyansam da uyumaya devam ediyorum. Bu 3 saat dedigim aksamustu uykusu.Bi tek okuzz gibi uyuyan ben miyim ya kendimi kotu hissetmeye basladimsu bulantilar bana da gelse de yemeyi kessem bari
Bence tarifleri de yaz, yapan olur elbet. Buzluga atilan cozumler arayan vardi.efenim magdem uyuyamadim dedim. oglumda 7de kalkinca kahvaltiyla basladik. tuzlu simit yaptim birazi buzluga birazi bugune. olmadi corba da pisirdim. yetmedi pogaca hamuru yogurdum. o da cokkkk olmus. Allahim zor yogurdum karnima incitmeyim diye. mayasi gelsin de pissinlerhem bayrama hem oglumun sene sonu gosterisine diye buzluga
Akli basinda arastirmaci bir tipe benziyorsunuz hanfendi, sizi sevdim, başak olabilir misiniz?Bol su için, kramplar genellikle susuzluktan kaynaklanıyor..
Bütün bunları sabah 7de mi yaptın gerçekten , harikasın :)efenim magdem uyuyamadim dedim. oglumda 7de kalkinca kahvaltiyla basladik. tuzlu simit yaptim birazi buzluga birazi bugune. olmadi corba da pisirdim. yetmedi pogaca hamuru yogurdum. o da cokkkk olmus. Allahim zor yogurdum karnima incitmeyim diye. mayasi gelsin de pissinlerhem bayrama hem oglumun sene sonu gosterisine diye buzluga
Canım içemiyorsan suyunu sevdiğin meyvelerle tatlandırabilirsin , taze nane-çilek-limon mükemmel bir tat bırakıyor suda. İçtikçe içesi geliyor insanınYa 2 lt gecemiyorum midem.almıyor
En heyecanlı olay isim seçmekÇok güzeller..
Bizim bebeğin hala bir adı yokseçemedik bi türlü..
saol cnm. yigenim gelecek. ikisi oynarlar. sicakta sokak mahvediyor beni.Deneyim bakalim yavrum bu arada hamarat anne masallah oglusunla takilin.parka.falan gidin
ben de taze taze yapacak yok cnm. mecbur yapip buzluga atiyorum. pogaca yeni tarif denedim. guzel olursa yazarimBasa dondum derken 11de kalkiyorum, uyansam da uyumaya devam ediyorum. Bu 3 saat dedigim aksamustu uykusu.
Bence tarifleri de yaz, yapan olur elbet. Buzluga atilan cozumler arayan vardi.
Ben yoguramam, normalde de yogurmak bana zor gelir. Kocama desem tamam der ama hepimiz biliyoruz. Kayimvalidem gerek yok ben taze yaparim der ve Allah icin de yapar.
Akli basinda arastirmaci bir tipe benziyorsunuz hanfendi, sizi sevdim, başak olabilir misiniz?
Bugün riske atmadim, peynir ekmege geri döndüm. Gece zor uyudum sabah cok uyandim ama 11de kalktım. Gobegim buyumeyi durdurdu sanırım, cocugun hareketlerini takip ediyorum. Dün midem kötü olunca hic hissetmeyip stres yapmistim sonra sahlandi sehzade.
@greyfurt_ yüz gorumlugu ne taktiniz kiza? Sonunda gosterdi
elaide yaparsiniz ya, bi silikon tabancasi biraz toplu igne hallolur.
7den sonra yaptim cnm.Bütün bunları sabah 7de mi yaptın gerçekten , harikasın :)
Canım içemiyorsan suyunu sevdiğin meyvelerle tatlandırabilirsin , taze nane-çilek-limon mükemmel bir tat bırakıyor suda. İçtikçe içesi geliyor insanın
Sabah yemek yapmayi ben de severim. Günün işi bitmiş gibi olur. Annemden alışkanlık.7den sonra yaptim cnm.
En heyecanlı olay isim seçmek1 Japonca 1 Türkçe seçmeyi düşünüyor msnz
Ya 2 lt gecemiyorum midem.almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?