2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah yanaklari ısirmalik olmuş annesi

hepsi de cok guzel cnm.
goruntu de 9 haftam kaldi cidden. ama ben daha dogsun istemiyorummmmm.
oy yesinler onu. masallah cnm.

Çok güzeller..
Bizim bebeğin hala bir adı yok seçemedik bi türlü..

efenim magdem uyuyamadim dedim. oglumda 7de kalkinca kahvaltiyla basladik. tuzlu simit yaptim birazi buzluga birazi bugune. olmadi corba da pisirdim. yetmedi pogaca hamuru yogurdum. o da cokkkk olmus. Allahim zor yogurdum karnima incitmeyim diye. mayasi gelsin de pissinler hem bayrama hem oglumun sene sonu gosterisine diye buzluga

Bol su için, kramplar genellikle susuzluktan kaynaklanıyor..

benim esim yan cizdi. ne guzel denize gidecektik. kiza bisi olur diye baska bahananeler uydurarak gitmek istemiyor. dr.um izin vermisken ben de 1 tane mayo alayim da hic degilse havuza gidelim diyorum. temiz bizim buradaki..

Bi tek okuzz gibi uyuyan ben miyim ya kendimi kotu hissetmeye basladim su bulantilar bana da gelse de yemeyi kessem bari
Basa dondum derken 11de kalkiyorum, uyansam da uyumaya devam ediyorum. Bu 3 saat dedigim aksamustu uykusu.
Bence tarifleri de yaz, yapan olur elbet. Buzluga atilan cozumler arayan vardi.
Ben yoguramam, normalde de yogurmak bana zor gelir. Kocama desem tamam der ama hepimiz biliyoruz. Kayimvalidem gerek yok ben taze yaparim der ve Allah icin de yapar.
Bol su için, kramplar genellikle susuzluktan kaynaklanıyor..
Akli basinda arastirmaci bir tipe benziyorsunuz hanfendi, sizi sevdim, başak olabilir misiniz?

Bugün riske atmadim, peynir ekmege geri döndüm. Gece zor uyudum sabah cok uyandim ama 11de kalktım. Gobegim buyumeyi durdurdu sanırım, cocugun hareketlerini takip ediyorum. Dün midem kötü olunca hic hissetmeyip stres yapmistim sonra sahlandi sehzade.

@greyfurt_ yüz gorumlugu ne taktiniz kiza? Sonunda gosterdi

elaide yaparsiniz ya, bi silikon tabancasi biraz toplu igne hallolur.

Bütün bunları sabah 7de mi yaptın gerçekten , harikasın :)
Ya 2 lt gecemiyorum midem.almıyor
Canım içemiyorsan suyunu sevdiğin meyvelerle tatlandırabilirsin , taze nane-çilek-limon mükemmel bir tat bırakıyor suda. İçtikçe içesi geliyor insanın

Deneyim bakalim yavrum bu arada hamarat anne masallah oglusunla takilin.parka.falan gidin
saol cnm. yigenim gelecek. ikisi oynarlar. sicakta sokak mahvediyor beni.
ben de taze taze yapacak yok cnm. mecbur yapip buzluga atiyorum. pogaca yeni tarif denedim. guzel olursa yazarim

7den sonra yaptim cnm.

Ya 2 lt gecemiyorum midem.almıyor

Sıvı şeyler içmeye çalış en azından.. Ben normalde de su içerdim ama hamileliğimin başından beri su kurbağasına döndüm. Sanırım vücut kendi gereksinime göre su istiyor. Yine de kramplar için başka sıvılarla destekle biraz daha, mutlaka iyi gelecektir.

Ben de sürekli susuz hissediyorum, sanki bu da pek iyi değil gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…