2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Vala sezaryen de zor her türlüsü acı ama normal daha sağlıklı tabi Bi de içi Bi temizleniyor insanın ne var ne yok çıkıyor bebişle
Hamilelere çocuklulara yer veren çok az ya ben bu halde biniyorum hiç kimse yer vermiyor Vala hemde çocuklarla yım bide.. İyi yapmışsın helaall

bence cocuklar hizli buyuyor evde giydir kimse zaten gormez çoksa bazılarını hediyelik gotur kizz daha ne bizimki kv tik yok şükredin
Bnde merak ediyorum hatta artık ne kdr çok düşündüysem rüyama girdi ama ikiside erkek olarak doğmuştu ve kivircik saçlı siyahi bebekleri ne alakaysa
anammmm sen kizlara nasil ihanet edersin
Kizlar demek.sizde de ayni sey var artik.elllerini tutmak kucagima almak doya doya bakmak istiyorum minigimin... Gormeden ozlemek diye bisey warmis
ayy ben hayal edemiyorum hala sadece hamilelikten once.iki hafta once ruyamda gordum.cok.fgüzeldi
demesin kiz derse.ayip olur

sinemist57 sizin.cicilerinizi yerler masallah saglikla huzurla giysin.insallah oglus

Sorma cnm hemde ne ihanet ne cinsiyet tutuyor ne ırk

Uzaktaysa bazılarını hediye götürürsün farketmeyebilirler, bazılarını da özellikle onun yanındayken giydirirsin hem onun gönlünü almış olursun hem de kullanılmış olur, o kadar çok üst değişiyor ki zaten her zaman öyle mükemmel giydirilmiyor çocuk bazen eline ne geçerse onu giydiriyorsun. Ben normalde de hediye getiren kişilere gideceğim zaman özellikle onların aldığı şeyler varsa onları giydiririm, ya da fotoğrafını çekip gönderirim, hoşlarına gidiyor mutlu oluyorlar.

Yaa benim de hep ruyalarima giriyoninsallah Allah saglikli dogum versim saglikli bebekler versin kawusalim ewlatlarimiza isteyen kimsenin de kucagini bos birakmasin

Ben Belcika'da yasiyorum. Burada gerekmedikce (gercekten de gerekmedikce) sezeryan yasak. Oyle kafasina gore kimse kimseyi bicip, bagirsaklarini disari cikarip, rahmini cekistirip bebek alamiyor burda.

Benim iki cocugum var, ikisini de aslanlar gibi normal dogumla dogurdum. Su anda ucuncuye hamileyim ve insallah hersey sorunsuz giderse yine normal dogum yapacagim. Dogum gerceklesiyor, 10 dakika sonra ayaktasiniz. Sutunuz bol bol geliyor, ne agri, ne sanci, ne dikis patlamasi var. Daha da onemlisi bebek vajinal kanaldan gecerken anneden gerekli butun antikorlari aliyor. Vajinadaki sivi bebegi kapliyor (burada bebekleri iki gun yikamiyorlar o sivi ile kapli kalsin diye), bebek alerjilere karsi bagisiklik kazaniyor, dogum esnasindaki baski sayesinde cigerlerindeki su atiliyor vs vs. Meme emzirmek ne kadar destekleniyor, keske bir o kadar onemli olan vajinal doguma Turkiye'de de geri donulse.

Ayrica normal dogumdan neden korkuyorsunuz? Epidural yaptiracaksiniz, ne agri ne sanci hissedeceksiniz. Sezeryanda da anestezi ya da epidural oluyorlar, neden epidural ile vajianal dogumu tercih etmiyorsunuz? Ben dedigim gibi epidural ile iki kere vajinal dogum yaptim, sanci falan da hissetmedim.

Herkese guzel, dogal vajinal dogumlar diliyorum. Doktorlarin elinde oyuncaga donmeyin. Bebeklerinizin anne sutu kadar hakki olan vajinal dogumu lutfen onlara verin. Bu onlarin hakki.

cnm ben kv ve kp ye asiri uyuz oldugum halde ogluma ne aldilarsa giydirdim. gizel yada cirkin demedim. ozellikle onlar geldiginde giydirdim..

senin yerinde olsam kirmazdim kv yi. durumu yokken heves yapmis almis. onlar varken giydirirsin, ya da giydirir foto ceker yollarsin.

Cok.guzel yazmissiniz tesekkur ederim insallah herkesin.dogumu kolay sağlıklı olur maşallah 3. ALLAH bagislasin korkmuyorum artik baya korkutmuslardi.normal.dogumu tesekkur ederim bilgi icin

Bnde merak ediyorum hatta artık ne kdr çok düşündüysem rüyama girdi ama ikiside erkek olarak doğmuştu ve kivircik saçlı siyahi bebekleri ne alakaysa
gecen gun uzun suredir gormedigim arkadasimi gordum. ikiz kizlari var. benkini sordu kiz dedim. insallah oyledir dedi. 3 sefer bakildi desem de dinlemedi. bununla dogum yapan baska bir kadin ikiz erkek bekliyormus. ama cikanlar kizmis ... ne yapayim erkek cikarsa 1 sene pembe giyer dedim
Minicikler demi ❤ gerçekten o kadar küçük mü olacaklar
cnm kiyafetler buyuk bile gelecek :)

Yaa ben senin ikizleri görmeden sevdim ya sanırım birini alcazzzz ay bu sohbetleri sevmem ama ikiz olan tüm çocuklari başka bir sever oldum bu hamilelkte

Cok.guzel yazmissiniz tesekkur ederim insallah herkesin.dogumu kolay sağlıklı olur maşallah 3. ALLAH bagislasin korkmuyorum artik baya korkutmuslardi.normal.dogumu tesekkur ederim bilgi icin

Korkmayin. Epidural isteyin. Hic bir sey hissetmeyeceksiniz. 30 sene oncesinde yasamiyoruz, artik epiduralli dogum var. Sanci yok. Agri yok. Hic birsey yok. Ne olur herkes elinden geldigince normal dogum yapsin. Meme vermekle baslamiyor bebegin sagligi, anne karninda ve dogum esnasinda basliyor.

O cocuk dogarken sizin bagirsak floraniza mi degsin yoksa saglikli vajinal floraya mi degsin? Bebeklerinizi bu haktan yoksun etmeyin. Benim burda, kayinvalidem disinda, bir tane bile sezeryanli tanidigim yok. Yap-mi-yor-lar. Siz de yaptirmayin ve korkmayin lutfen :)

Iki kere normal, vajinal dogum yapmis ve ucuncuye hazirlanan biri olarak bana soru sorabilirsiniz. Ben doktor degilim ama tecrube edindim hem dogum hem meme emzirme konusunda. Lutfen gerek olmadikca sezeryan yaptirmayin. Hayati tehlike varsa elbette sezeryan olacaksiniz. Ama gerekmiyorsa kimse yaptirmasin.

Normal dogum bebeginizin hakki, bunu onlardan esirgemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…