Vala sezaryen de zor her türlüsü acı ama normal daha sağlıklı tabi Bi de içi Bi temizleniyor insanın ne var ne yok çıkıyor bebişleama sezeryan dikisleri cok daha kotu degil mi. bende o 7 kat kesilmesi olayindan cokcokcok korkuyorum. Allah basima vermesin insallah.
hepimiz bi nefeste guzeeelce kurtulalim insallah!
tren yolculugu dedim, biri kendini benim guzergahta trenin onune atmis yani trenler iptal guzergahta. maalesef ara duraklardan birinde durduk ve indirildik trenden. ana baba gunu o bicim kalabalik. neyse ki otobusler ayarlanmis, şu gobegimi gostereyimde yol versinler dedim kendi kendime, baktim kimse orali olmuyo. kosede iki bebekli kadini gorunce bastim feryadi figani ‘cocuklulari one aliniz lutfen, bebekler var lutfen onlari öne!!’ diye. ben oyle diyince bikac kisinin tabi centilmenligi tuttu, ‘sizde one buyrun lutfen!’ diye herkesi ittirip beni one aldilar benim mutevazice ‘hayir beklerim hic sorun degil ha yarim saat once ha sonra’ larima ragmen tabikide ilk iki otobuse bindim! nasil bi kayseriliyim yaa ben.
geceki uykusuzlugun yorgunlugu beni mahvetmis durumda bu arada.
Vala son günlerde insan o kadar bunalıyor ki beklemekten çıksın yeter ki nasıl çıkıyorsa çıksın diyosunHep diyorum, kusmadigimiz sürece bir şekilde çıkacaklar. Geri dönmek için çok gecgünü gelince öğreneceğiz
bence cocuklar hizli buyuyor evde giydir kimse zaten gormez çoksa bazılarını hediyelik gotur kizz daha ne bizimki kv tik yok şükredinKızlar size birşey soracağım. Bizim bebis her iki tarafında ilk torunu olacak herkes çok hevesli. Annemle benim zevklerimiz çok benzer o bir sürü kıyafet aldı. Kayinvalidem de şehir dışında oda bişeyler almış ama çoğunu beğenmedim bişey de demedim tabi ama onun aldıkları hiç hoşuma gitmedi eksik kalmadı kıyafet konusunda sen daha alma desem de dinlemiyor durumu da çok yok aldıkları boşa gitsin istemem ama gerçekten beğenmedim ne yapabilirim sizce
anammmm sen kizlara nasil ihanet edersinBnde merak ediyorum hatta artık ne kdr çok düşündüysem rüyama girdi ama ikiside erkek olarak doğmuştu ve kivircik saçlı siyahi bebekleri ne alakaysa
ayy ben hayal edemiyorum hala sadece hamilelikten once.iki hafta once ruyamda gordum.cok.fgüzeldiKizlar demek.sizde de ayni sey var artik.elllerini tutmak kucagima almak doya doya bakmak istiyorum minigimin... Gormeden ozlemek diye bisey warmis
demesin kiz derse.ayip olurCanım bence hatırı kırılmadın diye o gördüğü zamanlarda giydir. Ne olacak ki senin misafirin vs göreceği zaman kendi beğendiklerini giydirirsin. Kasım heves etmiş almış sevinir mutlu olur üzerinde görünce. Bir kaç parçasını da hediyelik yine ayırabilirsin. Anneciğim çok kıyafet vardı sıra gelmedi bunları ayırdım çok güzeller hediye götürürüz filan dersin. Yani bence böyle.
Kolay gelsin çok tatlılar minnak ciciler
Sorma cnm hemde ne ihanet ne cinsiyet tutuyor ne ırkbence cocuklar hizli buyuyor evde giydir kimse zaten gormez çoksa bazılarını hediyelik gotur kizz daha ne bizimki kv tik yok şükredin
anammmm sen kizlara nasil ihanet edersin
ayy ben hayal edemiyorum hala sadece hamilelikten once.iki hafta once ruyamda gordum.cok.fgüzeldi❤
demesin kiz derse.ayip olur
sinemist57 sizin.cicilerinizi yerler masallah saglikla huzurla giysin.insallah oglus
daha bile kucuk ben kizima yeni dogan aldigim kiyaferleriMinicikler demi ❤ gerçekten o kadar küçük mü olacaklar
Ben@onigirichan ben de evde dogmusum.bildiğin ebeşimdi evde dogum nerdeee hatta normal.dogum.nerde
Kizlar aranizda normal.dogum.yapan var mi ?
Uzaktaysa bazılarını hediye götürürsün farketmeyebilirler, bazılarını da özellikle onun yanındayken giydirirsin hem onun gönlünü almış olursun hem de kullanılmış olur, o kadar çok üst değişiyor ki zaten her zaman öyle mükemmel giydirilmiyor çocuk bazen eline ne geçerse onu giydiriyorsun. Ben normalde de hediye getiren kişilere gideceğim zaman özellikle onların aldığı şeyler varsa onları giydiririm, ya da fotoğrafını çekip gönderirim, hoşlarına gidiyor mutlu oluyorlar.Kızlar size birşey soracağım. Bizim bebis her iki tarafında ilk torunu olacak herkes çok hevesli. Annemle benim zevklerimiz çok benzer o bir sürü kıyafet aldı. Kayinvalidem de şehir dışında oda bişeyler almış ama çoğunu beğenmedim bişey de demedim tabi ama onun aldıkları hiç hoşuma gitmedi eksik kalmadı kıyafet konusunda sen daha alma desem de dinlemiyor durumu da çok yok aldıkları boşa gitsin istemem ama gerçekten beğenmedim ne yapabilirim sizce
Yaa benim de hep ruyalarima giriyoninsallah Allah saglikli dogum versim saglikli bebekler versin kawusalim ewlatlarimiza isteyen kimsenin de kucagini bos birakmasinbence cocuklar hizli buyuyor evde giydir kimse zaten gormez çoksa bazılarını hediyelik gotur kizz daha ne bizimki kv tik yok şükredin
anammmm sen kizlara nasil ihanet edersin
ayy ben hayal edemiyorum hala sadece hamilelikten once.iki hafta once ruyamda gordum.cok.fgüzeldi❤
demesin kiz derse.ayip olur
sinemist57 sizin.cicilerinizi yerler masallah saglikla huzurla giysin.insallah oglus
Ben yaptım canım ama 5 aylıkti yaşamadı
Ohhh mis gibi bebek kokusu sarmıştır şimdiden evi
Bayan mantıkBen merak etmiyorum ya, hepsi birbirine benziyor.
Ben normal.dogumdan.korkuyorum açıkçası sezeryan herkes oneriyor dikişler agrisada o sanci kasilma.normal dogum bekleme felaketmis Allah.kolay dogum nasip etsin insallah planlamayla olmuyor keske.tak diye girip kucaga alsak acisiz sancisiz
cnm ben kv ve kp ye asiri uyuz oldugum halde ogluma ne aldilarsa giydirdim. gizel yada cirkin demedim. ozellikle onlar geldiginde giydirdim..Kızlar size birşey soracağım. Bizim bebis her iki tarafında ilk torunu olacak herkes çok hevesli. Annemle benim zevklerimiz çok benzer o bir sürü kıyafet aldı. Kayinvalidem de şehir dışında oda bişeyler almış ama çoğunu beğenmedim bişey de demedim tabi ama onun aldıkları hiç hoşuma gitmedi eksik kalmadı kıyafet konusunda sen daha alma desem de dinlemiyor durumu da çok yok aldıkları boşa gitsin istemem ama gerçekten beğenmedim ne yapabilirim sizce
Cok.guzel yazmissiniz tesekkur ederim insallah herkesin.dogumu kolay sağlıklı olur maşallah 3. ALLAH bagislasin korkmuyorum artik baya korkutmuslardi.normal.dogumu tesekkur ederim bilgi icinBen Belcika'da yasiyorum. Burada gerekmedikce (gercekten de gerekmedikce) sezeryan yasak. Oyle kafasina gore kimse kimseyi bicip, bagirsaklarini disari cikarip, rahmini cekistirip bebek alamiyor burda.
Benim iki cocugum var, ikisini de aslanlar gibi normal dogumla dogurdum. Su anda ucuncuye hamileyim ve insallah hersey sorunsuz giderse yine normal dogum yapacagim. Dogum gerceklesiyor, 10 dakika sonra ayaktasiniz. Sutunuz bol bol geliyor, ne agri, ne sanci, ne dikis patlamasi var. Daha da onemlisi bebek vajinal kanaldan gecerken anneden gerekli butun antikorlari aliyor. Vajinadaki sivi bebegi kapliyor (burada bebekleri iki gun yikamiyorlar o sivi ile kapli kalsin diye), bebek alerjilere karsi bagisiklik kazaniyor, dogum esnasindaki baski sayesinde cigerlerindeki su atiliyor vs vs. Meme emzirmek ne kadar destekleniyor, keske bir o kadar onemli olan vajinal doguma Turkiye'de de geri donulse.
Ayrica normal dogumdan neden korkuyorsunuz? Epidural yaptiracaksiniz, ne agri ne sanci hissedeceksiniz. Sezeryanda da anestezi ya da epidural oluyorlar, neden epidural ile vajianal dogumu tercih etmiyorsunuz? Ben dedigim gibi epidural ile iki kere vajinal dogum yaptim, sanci falan da hissetmedim.
Herkese guzel, dogal vajinal dogumlar diliyorum. Doktorlarin elinde oyuncaga donmeyin. Bebeklerinizin anne sutu kadar hakki olan vajinal dogumu lutfen onlara verin. Bu onlarin hakki.
gecen gun uzun suredir gormedigim arkadasimi gordum. ikiz kizlari var. benkini sordu kiz dedim. insallah oyledir dedi. 3 sefer bakildi desem de dinlemedi. bununla dogum yapan baska bir kadin ikiz erkek bekliyormus. ama cikanlar kizmisBnde merak ediyorum hatta artık ne kdr çok düşündüysem rüyama girdi ama ikiside erkek olarak doğmuştu ve kivircik saçlı siyahi bebekleri ne alakaysa
cnm kiyafetler buyuk bile gelecek :)Minicikler demi ❤ gerçekten o kadar küçük mü olacaklar
Yaa ben senin ikizleri görmeden sevdim ya sanırım birini alcazzzzBnde merak ediyorum hatta artık ne kdr çok düşündüysem rüyama girdi ama ikiside erkek olarak doğmuştu ve kivircik saçlı siyahi bebekleri ne alakaysa
Cok.guzel yazmissiniz tesekkur ederim insallah herkesin.dogumu kolay sağlıklı olur maşallah 3. ALLAH bagislasin korkmuyorum artik baya korkutmuslardi.normal.dogumu tesekkur ederim bilgi icin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?