Kızlar size birşey soracağım. Bizim bebis her iki tarafında ilk torunu olacak herkes çok hevesli. Annemle benim zevklerimiz çok benzer o bir sürü kıyafet aldı. Kayinvalidem de şehir dışında oda bişeyler almış ama çoğunu beğenmedim bişey de demedim tabi ama onun aldıkları hiç hoşuma gitmedi eksik kalmadı kıyafet konusunda sen daha alma desem de dinlemiyor durumu da çok yok aldıkları boşa gitsin istemem ama gerçekten beğenmedim ne yapabilirim sizce
Kızlar size birşey soracağım. Bizim bebis her iki tarafında ilk torunu olacak herkes çok hevesli. Annemle benim zevklerimiz çok benzer o bir sürü kıyafet aldı. Kayinvalidem de şehir dışında oda bişeyler almış ama çoğunu beğenmedim bişey de demedim tabi ama onun aldıkları hiç hoşuma gitmedi eksik kalmadı kıyafet konusunda sen daha alma desem de dinlemiyor durumu da çok yok aldıkları boşa gitsin istemem ama gerçekten beğenmedim ne yapabilirim sizce
Canım özenmiş almış bence bir şey deme onların yanında gene giydir gönülleri olsun. Sonra istersen giydirmezsin bak durumlarında yok diyorsun özencini kırma sakın
Canım özenmiş almış bence bir şey deme onların yanında gene giydir gönülleri olsun. Sonra istersen giydirmezsin bak durumlarında yok diyorsun özencini kırma sakın
Kızlar korkutmayın kendinizi. Sezeryan olmak zorunda kalırsanız da öyle korkulacak büyük bir fark yok ki. Normalde altta dikiş oluyor çoğunlukla ve tam toplanma bakın 15 günü buluyormuş. Sezeyanda da 15 güne toparlanılıyor. Aynı gün maksimum ertesi gün ayaklanılıyor. İllaki bu bebişler bir yerden çıkacak. Birazcık da canımız yanacak. Şöyle düşünün gerek sezeryan gerek normal milyonlarca kadın ve çoğu birden çok sefer bunları yaşıyor. Ve çok kötü şeyler yaşasalar ilkini yaşayıp ikincisini istemezler. İlla ki geçecek. Allah korusun şu an azıcık parmağınızı kesseniz acır ve başınıza gelince de gayet katlandığınız bir şey. Bir kez parmağım kesildi bir daha bıçak göremem korkum var diyebilir misiniz? Ya da yine keseceğim bir gün kesin diye strese girmek mantıklı mı? Öyle düşünün yani.
Yapmazsın tabiki bizde anne olcaz annane babaanne olcaz gerçekten zor daha doğmadan zorluklarını çekiyoruz. Büyütçez nelere katlancaz kimbilir. Zor gerçekten anne olmak özellikle
Canım bence hatırı kırılmadın diye o gördüğü zamanlarda giydir. Ne olacak ki senin misafirin vs göreceği zaman kendi beğendiklerini giydirirsin. Kasım heves etmiş almış sevinir mutlu olur üzerinde görünce. Bir kaç parçasını da hediyelik yine ayırabilirsin. Anneciğim çok kıyafet vardı sıra gelmedi bunları ayırdım çok güzeller hediye götürürüz filan dersin. Yani bence böyle.
Maşallah ya elbiseler hazırlanmış yıkanmış çantalar hazırlanıyor büyük ihtimal en erken bnm bebekler gelecek ama bnm henüz duruyor herşeyim bayramdan sonra yapicam ins ama imrendim sizlere vallahi
Ya minnoş çok güzel birşey rabbim hayırlısı ile giydirmek nasip etsin inşallah ❤ ben daha başlamadım eğer bir aksilik olmazsa temmuz ortası gibi izne ayrılırsan ondan sonra yaparız diyorum annemle ama bakalım ❤
bende temmuzda yaparim diye dusunuyordum ama cevremdekiler basla hazirliklara deyince basladik bizde cok keyifliymis aslinda kutularindan çıkarırken bile duygusala bagladim bunlari mi giyecek diye
bende temmuzda yaparim diye dusunuyordum ama cevremdekiler basla hazirliklara deyince basladik bizde cok keyifliymis aslinda kutularindan çıkarırken bile duygusala bagladim bunlari mi giyecek diye