2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya almasa dert alsa dert kadınlar ne yapcak hedıye goturursun begendıgın bır kac parcayı ayır onların yanında bebıse gıydır. Dıgerlerını hedıye goturursun benım sımdı 4-5 kısıye hedıye gıdecek almam gerek. Kv kazak yapmıs sımdılık aldıgı bırsey yok.

Aynen canım en iyisi hediye etmek

Wc
Canım özenmiş almış bence bir şey deme onların yanında gene giydir gönülleri olsun. Sonra istersen giydirmezsin bak durumlarında yok diyorsun özencini kırma sakın

Bal damliyo mubarek

Canım bence hatırı kırılmadın diye o gördüğü zamanlarda giydir. Ne olacak ki senin misafirin vs göreceği zaman kendi beğendiklerini giydirirsin. Kasım heves etmiş almış sevinir mutlu olur üzerinde görünce. Bir kaç parçasını da hediyelik yine ayırabilirsin. Anneciğim çok kıyafet vardı sıra gelmedi bunları ayırdım çok güzeller hediye götürürüz filan dersin. Yani bence böyle.

Kizlar demek.sizde de ayni sey var artik.elllerini tutmak kucagima almak doya doya bakmak istiyorum minigimin... Gormeden ozlemek diye bisey warmis
Aynen cnm eşim diyo görmeden mi ozluyorsun diyorum sen anlamazsın şimdi beni ama doğduktan sonra senide gorucem :)

En azindan dusunup almislar parasizlikta canim zaten ne kadar giyecekki hemen buyuyolar yanlarinda giydiriverirsin

Eğer pamuklu seylerse uyuturken falan giydirirsin, onlar gelince giydirirsin. Adet fazlaysa elinde bir kismini yikamadan hediyelik ayirabilirsin.

bende temmuzda yaparim diye dusunuyordum ama cevremdekiler basla hazirliklara deyince basladik bizde cok keyifliymis aslinda kutularindan çıkarırken bile duygusala bagladim bunlari mi giyecek diye

bende temmuzda yaparim diye dusunuyordum ama cevremdekiler basla hazirliklara deyince basladik bizde cok keyifliymis aslinda kutularindan çıkarırken bile duygusala bagladim bunlari mi giyecek diye
Minicikler demi gerçekten o kadar küçük mü olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…