2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yok yaa korkulacak bişey yok ama Allah yardım ediyor ve gerçekten doktorunuzla konuşun doğum kesisi atmazsa çok iyi olur yeterli açılma olunca gerek jkalmıyo dikiş olmasa bence normal doğum en iyisi
ben devlwtte yaptim kesim atiyorlar eger beebk cok.iri degilse hic gerrek yok bencede
benim kiz 2.5 kiloydu zaten ama cok kestiler
kesi olmazsa zatem ertesi gun normal hayata dönülür

Ben şuanda çok çok mecbur kalmadıkça ayrı kullanıyorum. Evde iki tane tuvalet var. Benim kullandığımı eşim dışında biri kullandiysa yıkamadan girmiyorum. Dikkat etmekte fayda var :)

ben devlwtte yaptim kesim atiyorlar eger beebk cok.iri degilse hic gerrek yok bencede
benim kiz 2.5 kiloydu zaten ama cok kestiler
kesi olmazsa zatem ertesi gun normal hayata dönülür
Aynen öyle dikiş olmasa hiç bi problem kalmıyor.. Benim de ikisinde de dikişlerim oldu iyileşme süreci zor geliyor bana gerçekten yarayı temiz tutmak oturamamak kötü tarafları ama 2 haftada bişey kalmıyor o da geçiyor çok şükür

inşallah geçer ya sirke koyuyrm arada çoğalmadı ağrısı ama çenem değilde dişin cıktıgi yer agryo et parcasi sallaniyor ztn bide sislik ve kizariklik var bende iltahap varsa diye sirke yapiyorm
Geçmiş olsun cnm sarmisak köy iltihaba iyi geliyor sık sık ta sirkeyle gargara yap ins cabuk geçer

ama sezeryan dikisleri cok daha kotu degil mi. bende o 7 kat kesilmesi olayindan cokcokcok korkuyorum. Allah basima vermesin insallah.
hepimiz bi nefeste guzeeelce kurtulalim insallah!

tren yolculugu dedim, biri kendini benim guzergahta trenin onune atmis yani trenler iptal guzergahta. maalesef ara duraklardan birinde durduk ve indirildik trenden. ana baba gunu o bicim kalabalik. neyse ki otobusler ayarlanmis, şu gobegimi gostereyimde yol versinler dedim kendi kendime, baktim kimse orali olmuyo. kosede iki bebekli kadini gorunce bastim feryadi figani ‘cocuklulari one aliniz lutfen, bebekler var lutfen onlari öne!!’ diye. ben oyle diyince bikac kisinin tabi centilmenligi tuttu, ‘sizde one buyrun lutfen!’ diye herkesi ittirip beni one aldilar benim mutevazice ‘hayir beklerim hic sorun degil ha yarim saat once ha sonra ’ larima ragmen tabikide ilk iki otobuse bindim! nasil bi kayseriliyim yaa ben.

geceki uykusuzlugun yorgunlugu beni mahvetmis durumda bu arada.

Kızlar korkutmayın kendinizi. Sezeryan olmak zorunda kalırsanız da öyle korkulacak büyük bir fark yok ki. Normalde altta dikiş oluyor çoğunlukla ve tam toplanma bakın 15 günü buluyormuş. Sezeyanda da 15 güne toparlanılıyor. Aynı gün maksimum ertesi gün ayaklanılıyor. İllaki bu bebişler bir yerden çıkacak. Birazcık da canımız yanacak. Şöyle düşünün gerek sezeryan gerek normal milyonlarca kadın ve çoğu birden çok sefer bunları yaşıyor. Ve çok kötü şeyler yaşasalar ilkini yaşayıp ikincisini istemezler. İlla ki geçecek. Allah korusun şu an azıcık parmağınızı kesseniz acır ve başınıza gelince de gayet katlandığınız bir şey. Bir kez parmağım kesildi bir daha bıçak göremem korkum var diyebilir misiniz? Ya da yine keseceğim bir gün kesin diye strese girmek mantıklı mı? Öyle düşünün yani.

Bu arada ben sezeryan olmuş biri olarak şunu söyleyebilirim: evet canım yandı çıktıktan sonrA ama hayatta başka canımın acıdığı zamanlar da oldu. Zaten ağrı kesici falan yapıyorlar geçiyor ilk saatler. Korkuyor muyum? Hepimizin canı tatlı illa ki korkacağız gerileceğiz ama şimdiden değil. Hem emin olun ki ödül büyük. O anlık stresi atlattık mı tamam. Şimdiden düşünmeye gerek yok. Düşünmesi yaşanmasından zor kesinlikle. Hatta ben istiyorum ki apar topar gireyim sezeryana çünkü önceden ki stresi istemiyorum. Hop zamanı geldi mi gerisi kolay

ya sorma. ben sezeryan oldum gecesine bebege kendim kalkip bakiyordum. kocam alti ustu kapali apandisit ameliyati oldu. 20 gun yatti yahu
ben de garip bir sogukkanlilik var. ilkinde de boyleydim. sezeryan yada normal sifir korkuydu. neden acaba bilemiyorum . suan basima neler gelecek daha tecrubeliyim ama yine stres ve korku sifir

Demek hollandada da burdaki okuzlerden war

Evet ben de kendim baktım. Hatta ertesi gün çamaşır yıkadım astım. Eşim işe gitmek zorundaydı o zaman.
İşte o zaman bende soğukkanlılık yok. Aslında gerek yok telaş etmeye ama elimde olmuyor. Şunu net söylüyorum ki sezeyandan sonrakine göre önceki gecem daha zordu. Sırf stres
Bana senin soğukkanlılığından lazım eğit beni öğret beni çırağın olayım

Canım bu beğenme tuşu 10 sefer fln olmuyor mu acaba çok güzel yazmışsın ağzına sağlık

Eki Görüntüle 2275795
hazirliklara basladik ... asarken yoruldum, bu sicakta nasil utulecek bunlar
Ya minnoş çok güzel birşey rabbim hayırlısı ile giydirmek nasip etsin inşallah ben daha başlamadım eğer bir aksilik olmazsa temmuz ortası gibi izne ayrılırsan ondan sonra yaparız diyorum annemle ama bakalım

Kızlar size birşey soracağım. Bizim bebis her iki tarafında ilk torunu olacak herkes çok hevesli. Annemle benim zevklerimiz çok benzer o bir sürü kıyafet aldı. Kayinvalidem de şehir dışında oda bişeyler almış ama çoğunu beğenmedim bişey de demedim tabi ama onun aldıkları hiç hoşuma gitmedi eksik kalmadı kıyafet konusunda sen daha alma desem de dinlemiyor durumu da çok yok aldıkları boşa gitsin istemem ama gerçekten beğenmedim ne yapabilirim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…