ben devlwtte yaptim kesim atiyorlar eger beebk cok.iri degilse hic gerrek yok bencedeYok yaa korkulacak bişey yokama Allah yardım ediyor ve gerçekten doktorunuzla konuşun doğum kesisi atmazsa çok iyi olur yeterli açılma olunca gerek jkalmıyo dikiş olmasa bence normal doğum en iyisi
Ben şuanda çok çok mecbur kalmadıkça ayrı kullanıyorum. Evde iki tane tuvalet var. Benim kullandığımı eşim dışında biri kullandiysa yıkamadan girmiyorum. Dikkat etmekte fayda var :)aksama kardesim gelecekmis. yarinda kvler gelecek diye temizdi ama yine de banyoyu temizleyim dedi. iste o an aklima geldi.. size de yazayim da sonra aklima gelmeyebilir dedim.
dogum yaptiktan sonra lohusaligim (kanama suresi yani) bitene kadar annem bana ayri wc kullandirtti. o wc yi baska kimse kullanmadi. rahim yolu acik mikrop kapma olasiligin fazla olur diye ayirmisti oyle.
Aynen öyle dikiş olmasa hiç bi problem kalmıyor.. Benim de ikisinde de dikişlerim oldu iyileşme süreci zor geliyor bana gerçekten yarayı temiz tutmak oturamamak kötü tarafları ama 2 haftada bişey kalmıyor o da geçiyor çok şükürben devlwtte yaptim kesim atiyorlar eger beebk cok.iri degilse hic gerrek yok bencede
benim kiz 2.5 kiloydu zaten ama cok kestiler
kesi olmazsa zatem ertesi gun normal hayata dönülür
Geçmiş olsun cnm sarmisak köy iltihaba iyi geliyor sık sık ta sirkeyle gargara yapinşallah geçer ya sirke koyuyrm arada çoğalmadı ağrısı ama çenem değilde dişin cıktıgi yer agryo et parcasi sallaniyor ztn bide sislik ve kizariklik var bende iltahap varsa diye sirke yapiyorm
korkma canim gayet iy i normal dogumNormala sıcak bakiyorum o zaman sayenizde kızlartesekkurler ya korkutucu geliyor.normal
ama sezeryan dikisleri cok daha kotu degil mi. bende o 7 kat kesilmesi olayindan cokcokcok korkuyorum. Allah basima vermesin insallah.Aynen öyle dikiş olmasa hiç bi problem kalmıyor.. Benim de ikisinde de dikişlerim oldu iyileşme süreci zor geliyor bana gerçekten yarayı temiz tutmak oturamamak kötü tarafları ama 2 haftada bişey kalmıyor o da geçiyor çok şükür
bilmiyorum ki canim hic kullanmadimŞuan cektirmem imkansız herlde ona da dayanamamkaranfil yağı alsam ağrı çoğalmadan sıksam bi zararı olmaz dmi
ya sorma. ben sezeryan oldum gecesine bebege kendim kalkip bakiyordum. kocam alti ustu kapali apandisit ameliyati oldu. 20 gun yatti yahuKızlar korkutmayın kendinizi. Sezeryan olmak zorunda kalırsanız da öyle korkulacak büyük bir fark yok ki. Normalde altta dikiş oluyor çoğunlukla ve tam toplanma bakın 15 günü buluyormuş. Sezeyanda da 15 güne toparlanılıyor. Aynı gün maksimum ertesi gün ayaklanılıyor. İllaki bu bebişler bir yerden çıkacak. Birazcık da canımız yanacak. Şöyle düşünün gerek sezeryan gerek normal milyonlarca kadın ve çoğu birden çok sefer bunları yaşıyor. Ve çok kötü şeyler yaşasalar ilkini yaşayıp ikincisini istemezler. İlla ki geçecek. Allah korusun şu an azıcık parmağınızı kesseniz acır ve başınıza gelince de gayet katlandığınız bir şey. Bir kez parmağım kesildi bir daha bıçak göremem korkum var diyebilir misiniz? Ya da yine keseceğim bir gün kesin diye strese girmek mantıklı mı? Öyle düşünün yani.
ben de garip bir sogukkanlilik var. ilkinde de boyleydim. sezeryan yada normal sifir korkuydu. neden acaba bilemiyorumBu arada ben sezeryan olmuş biri olarak şunu söyleyebilirim: evet canım yandı çıktıktan sonrA ama hayatta başka canımın acıdığı zamanlar da oldu. Zaten ağrı kesici falan yapıyorlar geçiyor ilk saatler. Korkuyor muyum? Hepimizin canı tatlı illa ki korkacağız gerileceğiz ama şimdiden değil. Hem emin olun ki ödül büyük. O anlık stresi atlattık mı tamam. Şimdiden düşünmeye gerek yok. Düşünmesi yaşanmasından zor kesinlikle. Hatta ben istiyorum ki apar topar gireyim sezeryana çünkü önceden ki stresi istemiyorum. Hop zamanı geldi mi gerisi kolay
Demek hollandada da burdaki okuzlerden warinternette ingilizce olarak ayni seyi bende gordum, aynen onu yasadim bu sabah ilk kez. Allah korusun, devamli olan bisey olsa elimizi resmen kullanamayiz
bi yerden sonra aliskanlik oluyor, istasyondan bisiklet kiralayabiliyoruz cok basit bi sekilde kendi bisikletin gibi istasyonun bodrumundan bisikleti alip binip gidiyosun. bu koca karinla cokta mantikli degil bisiklet diicem ama tum hollanda bisiklet uzerinde yasiyo nerdeyse
o degilde, trende afakanlar basti, yine herifin biri geldi bi milyon yer icinde benim yanima oturdu. resmen bakislarimla kufur ettim cantami kaldirirken, okuz okuz bakti. KÖRMÜSÜN de diyemiyosun. donus yolunda yine biri oturmaya kalkarsa baska yer bulmasini rica edicem.
ilk kez oldu doktorluk bi durum degil simdilik, dus aldiktan sonra makyajimi yaparken yavas yavas gecti sabah.
Elleri yuksekte mi tutucam? Bi google amcada arastiriim onuda sagol canim!
tatlim skype ve facetime ile hallediyorum bazi toplantilari, ama bugun 3 toplantim var. gelmeye degiyor yani. ama yolda afakanlar basiyo artik oturmaktan. idare edicez, baska turlu avantajlarim var mesela carsambalari evden calisiyorum. cuma gunleri ise calismiyorum. yani aslinda 3 gün gel git yapiyorum farkli sehirlerdeki departmanlara. neyse ki arabami sorunsuz kullanabiliyorum sukur halauzun mesafeyi tercih etmiyorum, hadi cisim geldi arabada ve ben trafige takildim? arabamda bos sise bulunduruyorum bu ihtimale karsi. Allah korusun. ama tammm benim basima gelebilecek bisey olurdu. neyse saydim az once, bu haftayi saymaz isem 5 is haftam kalmis.
bi hollandali kadinla calismistim vakti zamaninda, hamileliklerinin birinde anlattigi bi hikayeye asiri gulmustum. cisi gelmis, trafikteler arabada, esi kullaniyomus arabayi. ama trafik kapali, zerre kimildama yokmus. bir baska bebegi daha varmis, o bebegin bebek bezlerine taksit taksit cis yapmak zorunda kalmis. arabada cisini uc parcaya bolup uc adet bebek bezine cis yaptigini dusunsene? evet gulerken gozlerimden yas gelmisti gercekten. Allah korusun Yarabbim basima gelmesin hic insallah
kolay gelsin
Evet ben de kendim baktım. Hatta ertesi gün çamaşır yıkadım astım. Eşim işe gitmek zorundaydı o zaman.ya sorma. ben sezeryan oldum gecesine bebege kendim kalkip bakiyordum. kocam alti ustu kapali apandisit ameliyati oldu. 20 gun yatti yahu
ben de garip bir sogukkanlilik var. ilkinde de boyleydim. sezeryan yada normal sifir korkuydu. neden acaba bilemiyorum. suan basima neler gelecek daha tecrubeliyim ama yine stres ve korku sifir
Canım bu beğenme tuşu 10 sefer fln olmuyor mu acaba çok güzel yazmışsın ağzına sağlıkKızlar korkutmayın kendinizi. Sezeryan olmak zorunda kalırsanız da öyle korkulacak büyük bir fark yok ki. Normalde altta dikiş oluyor çoğunlukla ve tam toplanma bakın 15 günü buluyormuş. Sezeyanda da 15 güne toparlanılıyor. Aynı gün maksimum ertesi gün ayaklanılıyor. İllaki bu bebişler bir yerden çıkacak. Birazcık da canımız yanacak. Şöyle düşünün gerek sezeryan gerek normal milyonlarca kadın ve çoğu birden çok sefer bunları yaşıyor. Ve çok kötü şeyler yaşasalar ilkini yaşayıp ikincisini istemezler. İlla ki geçecek. Allah korusun şu an azıcık parmağınızı kesseniz acır ve başınıza gelince de gayet katlandığınız bir şey. Bir kez parmağım kesildi bir daha bıçak göremem korkum var diyebilir misiniz? Ya da yine keseceğim bir gün kesin diye strese girmek mantıklı mı? Öyle düşünün yani.
Ya minnoş çok güzel birşey rabbim hayırlısı ile giydirmek nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?