2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Öyle diyon da kendi canından kanından olunca o çirkin ordek sana nasıl güzel görünecek geçen halam la konuşurken anlattı bn ilk yegan ilk çocuğum doğmuşum daha yikadiklari yok sarmış battaniyeye çıkarmışlar beni halam başlamış beni öpmeye annem dur napiyon pis yikanmadi fln demiş ama diyo umrumda olmadi öyle güzel göründün ki gözüme bide zayıf kara mara birşeymişim bn duşun

Benimki bana kesin şehzade, kesin biricik olacak da henüz hormonlar tam yuklenmedi. Dogum aninda salgilanacaklar, onlari bekliyorum

ya bi elde bizim eve atsanizda salonu boyasak
R Rzg14 ya neresi normal, insan insandan çıkar mi gozunu seveyim? 21 yuzyila gelmisiz hala icimizde alien gibi canli buyutuyoruz, teknoloji bir gıdım ilerlememis hale bak ya
normal tabi canim. teknolojiyle laboratuarda insan uretemeyecegimize gore ..
bizden cikacaklar tabi .

ya bi elde bizim eve atsanizda salonu boyasak

normal tabi canim. teknolojiyle laboratuarda insan uretemeyecegimize gore ..
bizden cikacaklar tabi .
Bence yapabiliriz. Yere lif düşünce gozgoze bakisiyorum diyorum sana, bunun daha 2 ay buyumesi var, karnim nereye kadar buyuyebilir ki?

Amaaaan neyse ne. Yarin odayi boyiycam, isyan bayragini cektim (koca habersiz). Yine kendi icimde bir firtinalar bir şeyler

Ayyy ne konuşmalar olmuş okurken nefesimi tutmuşum korku filmi gibi ya keşke hiç doğum konusulmasa her türlü olacak ben mi öyleyim sadece bilmiyorum ama cok etkileniyorum sezaryan olmak zorundayim ve boyle normal doğumda çocuk daha sağlıklı oluyor çocuk sezaryanda erken alınıyor falan yazılınca cocuguma kötülük yapiyormusum gibi geliyor sezaryan olacağım için

İcki icen oldu de icmeyen olmedi mi?

Alakası yok. Düşünme bunları. Biz zararli seyleri yiyip içen anneler bile düşünmüyoruz.

gelem de lifini verem ...
odaya tek basina dalma. boya kokusu ne kadar su bazli da olsa rahatsiz edebilir. onun yerine kocaya bas yapsin boyayi
hah dedigim nokta bu iste.
kimsenin sana kendini yetersiz yada yanlismissin hissettirmesine izin verme. sen benegin icin en iyisine karat verirsin. annesi sensin. uzulme ve korkma lutfen.

Yaa daha doğmadan kismetleri çıktı doğduktan sonra bakalım napariz ama neyseki damatları belirledik onlar düşünsün artık

Ya susayım susayim diyorum ama yok sen uzattıkça uzatıyorsun arkadaşım..kimsenin burada normal doğumu köTuledigi sezeryanida savunduğu yok...herkez yaşadığını anlatıyor sadece..bi tutturmuşsun florasa florasa diye..ne yani normal doğum olduğun da onu alıp sağlıklı oluyorda sezeryan olunca almadığında sağlıksız mi oluyor...allaha şükürler olsun sezeryan oldum.turp gibide evlada sahibim...nasıl doğum yaptığım değil nasıl bir ebeveyn olupta hayata nasıl bir evlat yetiştirdiğin bence daha önemli...burada doğum yapmamış onca insan var..Bu kadar net konusupta insanları korkutmaya yada rendice etmeye hakkin yok...öyle bir cümle kuruyorsun ki sezeryan olanlar sanki çocuğu dışardan getiriyormuş gibi...lütfen size soru soracak yada sizden fikir alacak birada birisinin olduğunu düşünmüyorum..herkez akli basında neyin ne olduğunu bilen akilli insanlar..kimse cahil değil.. öğrenmek istedigi bisey olursa acar int öğrenir yada gider dr konusur zaten...o yuzden rica ediyorum sizden sizi bu konuda kim.bu kadar sabit fikirlere soktuysa gidip onlara laf yetistirin bence

Labfaresi de ikiz belki erkektir bence onla kertin
Yok olmaz aynı aileye iki kiz vermem ben kız biriyle kötü olursam ötekininin başına ekşirim da aynı aile olursa kısıtlanır imkânlarım daha doğmadan kaynanalik damarım tuttu ya Allahtan erkek değiller ( ataerkil bir toplum oldugumuzdan yoksa bana gore ikiside ayni da ) o zmn tutmayın beni leyn derdim kesin

Bağırsak mi çıkarılıyor yaa grubu çok sevyrm ama yalvrrm böyle şeyleri yazmasnlar zaten şuan farklı psikljdyz ve ilk dogmmz cogumzn
Yahu bakma.okuma kuzumm su yazilarii her kafadan bin ses çıkar...her iki doğumun faydası olduğu gibi zararı da var..o yüzden ne tur doğum.oulursa olsun allah saglikli dogim yapmayo nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…