2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar bu gece grubun yarısı ruyada doğum yaptığını görecek kesin o nde çok konuşuldu ki ben kesin görürüm de bu aralar hormonlarım yolunu şaşırmış herşeyden etkilendiğim için :)
Adına konus ben dayak yediğimi görcem muhtemelen resmen harp çıkmış yalnız birisi.kibarca burda ne.isiniz var dogumunuz farkli ay demis.ozellikle.ona koptum

Al.iste delinin biri kuyuya taş attı çıkar çıkarabilirsen misali...ya neden zamanında önce alınsın yada sen neden kötülük yapasın yada neden sağlıksız olsun ki...ben 40 im dolduğunda sezeryan oldum..şuan sadece ikinci sezeryan olacağından 39 haftada olacak..ayrıca bebek 37 de tamamen gelişimini tamamlıyor 37 ve sonrası bi problem yok kaldiki artik 25 üstü doğan bebekler bile sağlıklı oluyor..az önce de dediğim gibi sezeryan oldum oğlum.4 yaşında havada.mikrop kapladığı surece hiç hasta olmadı...sadece iki kere ishal oldu onca zamandır.. iyi dusun iyi olsun

Adına konus ben dayak yediğimi görcem muhtemelen resmen harp çıkmış yalnız birisi.kibarca burda ne.isiniz var dogumunuz farkli ay demis.ozellikle.ona koptum
Valla o arkadaş demese ben diyecektim milleti korkutmadın herkes kör cahilmis gibi davranmanın manası yoktu tmm bnm de ilk doğum ama çok şükür her imkan elimin altında soruyor araştırıyor öğreniyorum

Ayy neler konuşulmuş anca bitirebildim. Annemdeyim iki gündür. Sabah 6da uyandık babamın mezarına gittik baya uzun sürdü yeni toprak aldık çiçek ektik vs. Eve geldik herkes pert, ben dışında herkes oruçlu. Neyse uyuduk biraz. İftara yakın yemeğe gittik, biraz mağaza gezdik falan. Ölüyorum arkadaşlar bildiğiniz ölüyoruuumm Yani aslında demek istediğim evet bende doğumun her türlüsünden elbetteki korkuyorum endişe ediyorum ama baktığınız zaman da aslında beni pert eden hayatımı mahveden sancı ve sıkıntıları bilhassa son zamanlarda sık sık yaşıyorum. Yani demem o ki doğumu bir yerde kurtuluş olarak görüyorum. Evet canım yanacak ama tünelin sonu ışık. Hem canımın acısı son bulacak, hemde evladıma kavuşmuş olacağım. Psikolojik olarak rahatlatın kızlar kendinizi. Bu çok önemli.

Tam 1 yıl önce meme küçültme ameliyatı oldum. İnsanlar neler dedi. Ne korkunç şeyler söylediler. Ama ben sonuca öyle odaklanmıştım ki kimseyi duymadım. Sonuç güzel olacak herşeye değecek diyordum. Üstüme çok gelenlere de masada kalacağımı bilsemde bu ameliyatı olacam diyordum. Oldum da. Hanımlar inanın sıfır korkuyla girdim ameliyathaneye üstelik ömrümde ilk kez narkoz alacak ve ameliyat olacaktım. Ameliyattan bir çıktım bu ne dedim bu ne yahu ne varmış bunda bir kez daha girip ameliyat olabilirim ahahah :)

Psikolojinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Lütfen korkuyla doldurmayın kendinizi. Söylenenleri duymayın. Sadece sonuca odaklanın. Bazen hayvanların doğum videolarını açar izlerim. Kimsenin yardımı olmadan nasıl da doğumlarını gerçekleştiriyorlar. Muhteşem birşey. Bizim durumumuz onlardan çok çok daha iyiii :)
Unutmayın biz kadınlar birer mucizeyiz ♥

topigi ara sıra ziyaret ederim. anam uçmuş buralar haddim değil ama dahil olmak istedim içimde çocuk olduğu için doğumdan korkan arkadaslar, lütfen lütfen kitaplar okuyun, üzerine videolar izleyin. doğum ve hamilelikle ilgili, o an’la ilgili bir sürü bilgi edinin. kadının fizyolojik yapısı olduğunu unutmayın. ama normal ama sezeryan mühim olan sağlıkla gelmeleri onların ve kendinizin sağlığına odaklanın. ve hepsinden öte kendinize içinize sinen doktorlar seçin. seçim şansı olmayan arkadaşlar var biliyorum, gerek maddi gerekse yaşadığı şehir dolayısıyla. 3. sınıf devlet hastanesinde 3 cm açıklıkla çatala çıkarıp bağırta bağırta doğurtan ebeler de var. durum buysa en başından sezeryan tercih edin en azından kafanız rahat olsun bu korkuyla geçirmeyin şu güzel günlerinizi.
herkese sağlıklı doğumlar, hayırlı bayramlar. bakarsınız bende ağustos annesi oluveririm

Bak şimdi gördünmü memeleri küçülmüşsün sütun az olur kesin..cocuk doğuracaktın emzirmeden sonra yapsaydın keşke.. (diyenler çıkar birazdan)

Yalniz bizim dışımız da takip edenler de varmis soktayim
morcivertkedi teşekkür ederiz insallah
Oğluma hamileyken saglikocagina kontrole gittim o zamanki aile.hekimi iyi bi dr du konuşkan güleç..bi gün dedi nasıl doğum düşünüyorsun dedim şahsen sezeryan istiyorum ben.kurtaj dan sonra psikolojik olarak normale hazır değilim ama eşim.illede normal olsun diye baskı yapıyor bana dedim..dr tepkisi aynen şöyleydi bu senin vücudun kimsenin karışmaya hakkı yok..senin bedenin için sadece sen karar verirsin..

Bak şimdi gördünmü memeleri küçülmüşsün sütun az olur kesin..cocuk doğuracaktın emzirmeden sonra yapsaydın keşke.. (diyenler çıkar birazdan)
Ohoo onları öyle çok duydum ki ahahah yok his kaybı oluyor emziremezsin vs. Amaan ağzı olan konuşuyor :)

Yalniz bizim dışımız da takip edenler de varmis soktayim
morcivertkedi teşekkür ederiz insallah
ağustos’da doğum yaparım belki diye göz gezdiriyorum ama normalde de hangi aydaysak o ayın topigine bakarım doğumlar nasıl oluyor diye ben tesekkür ederim

Ohoo onları öyle çok duydum ki ahahah yok his kaybı oluyor emziremezsin vs. Amaan ağzı olan konuşuyor :)
Sadece doğum.icin geçerli değil..aynı şey estetik.icin de geçerli.. insanlar dünya kadar.laf ediyor..tamam doğallık güzeldir sadelik güzeldir de...o insan o şekilde mutlu değilse napsın...insanları mutlu etmek adına kendini mi.mutsuzluga itsin yani

Kiz sen.bugun.gezdin mi dolastin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…