kizlar sanki yıllardır tanisoyor gibi.olmisuz farkli bi ses gelimce hemen ortami germis
uyuyordum 10 sayfa okudum ne olmus dedim
onemli olan nasil dogduklari degil ne yeyip ictikleri ne giyimdikleri cidden degil
cocuklar sadece anne ve babadan sefkat ve merhamet sevgi bekliyirlar
yegenim normal dogdu ama kac yasina geldi hala sık sık hasta
yani sezeyam olunca cocugu hastaliga itmiyorsunuz anne olarak o çocuğun kendi vucut yapisi ile ilgili
onemli.olan bebislerimize sevgimizi vermemiz
bebekler cocuklar digerleriyle ilgilenmiyor cunku
kizlar sanki yıllardır tanisoyor gibi.olmisuz farkli bi ses gelimce hemen ortami germis
onemli olan nasil dogduklari degil ne yeyip ictikleri ne giyimdikleri cidden degil
yani sezeyam olunca cocugu hastaliga itmiyorsunuz anne olarak o çocuğun kendi vucut yapisi ile ilgili
Sadece doğum.icin geçerli değil..aynı şey estetik.icin de geçerli.. insanlar dünya kadar.laf ediyor..tamam doğallık güzeldir sadelik güzeldir de...o insan o şekilde mutlu değilse napsın...insanları mutlu etmek adına kendini mi.mutsuzluga itsin yani
Aynen öyle malesef canım.. ben ameliyat olmasaydım o memelerle asıl çocuğumu emziremezdim. Sağlığıma da zararı dokunuyordu artık. Omuzlarımda oluklanma boyun sırt baş ağrısı.. insan nasıl mutluysa öyle yapmalı, öyle yaşamalı
Aynen öyle malesef canım.. ben ameliyat olmasaydım o memelerle asıl çocuğumu emziremezdim. Sağlığıma da zararı dokunuyordu artık. Omuzlarımda oluklanma boyun sırt baş ağrısı.. insan nasıl mutluysa öyle yapmalı, öyle yaşamalı
Eskiden insanları kırmaktan insanlara laf söylemeye falan çekinirdim yanlış anlaşılmaktan korkardım..'taki anne olup oğlum doğana kadar..ondan sonra dünya umrumda olmadı kime ne gerekiyorsa onu söyledim ve yaptım...ben oturup düşünüp uzulecegime onlar uzulsun
Dimi yaa eşim telefonu ne zaman elimde görse ağustos anneleri mi yine diyorr hee ne olacaktı diyorum siz yakında buluşma da ayarlarsınız diyor aile gibi olduk burda iyiki de olduk çokta güzel olduukk ♥
Eskiden insanları kırmaktan insanlara laf söylemeye falan çekinirdim yanlış anlaşılmaktan korkardım..'taki anne olup oğlum doğana kadar..ondan sonra dünya umrumda olmadı kime ne gerekiyorsa onu söyledim ve yaptım...ben oturup düşünüp uzulecegime onlar uzulsun
İnsan yaş aldıkça değil yaşadıkça daha iyi tecrübe ediyor herşeyi. İnsanları memnun etmek zor. Kırmayayım dedikçe sen kırılıyorsun. En güzelini yapıyorsun valla. Şimdi onlar düşünsün diyip kenara çekilmek en güzeli
Bu arada bugun cok gerildim ya bayram oncesi canim sıkıldı..Bir arkadasim var (eskiden samimiydik ama 4 senedir falan pek gorusmuyorduk) bayram bitimi esiyle cocuguyla gelip 2 gun bende kalmak istiyor.Ben bayramda yokum diyorum bayramdan sonra diye israr ediyor daha ve ben hic iyi degilim ayaklarim şiş, alerjim felaket durumda..Hic misafir agirlayacak durumda degilim ve eşim çok kızdı tartistik arkadasimin düşüncesizligi yüzünden..Insanlar niye boyle anlamiyorum ya 7 aylik hamile oldugumu biliyo birde
Evet, eskiden öyleymiş. Ama evde doğan bir ben varım ailede.
Annemin arkadaşıydı ebe, sen hastaneye gelme, eve gelirim, rahat edersin demiş :)
Kısmet olursa normal doğum planlanıyor ama şartlar ne getirir bilinmez.
Onun için sadece beklemedim :)
Bu arada bugun cok gerildim ya bayram oncesi canim sıkıldı..Bir arkadasim var (eskiden samimiydik ama 4 senedir falan pek gorusmuyorduk) bayram bitimi esiyle cocuguyla gelip 2 gun bende kalmak istiyor.Ben bayramda yokum diyorum bayramdan sonra diye israr ediyor daha ve ben hic iyi degilim ayaklarim şiş, alerjim felaket durumda..Hic misafir agirlayacak durumda degilim ve eşim çok kızdı tartistik arkadasimin düşüncesizligi yüzünden..Insanlar niye boyle anlamiyorum ya 7 aylik hamile oldugumu biliyo birde
Ahhh yapabilseydim keşke reddemedim artık kız gununu ayarladi su gun geliyoruz dedi yapcak birsey yok ve en onemlisi esimi pazartesi cok onemli sinavi var kendimi gectim adam ders calisamayacak