2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende buradan aldım halısını canım bayramdan sonra gelecek
Ama oldu mu bize demiyosn aliyosn sen aldysan bakım ben de bir Aslan desenli mi buldun yoksa canım

Ne cektim.beeee ınşallah inşallah uslu olur ikeada varmi.guzel biseyler

Çok tatlı görünüyor bebek odasında hiç siyah beyaz gormemstm merak ettim bitince foto at
Atarım tabiki canım inşallah bayram bitmeden boyası bitecek. Halısı perdesi gelecek kargo ile. Birtek aksesuarları kaldı onlarıda yine bayram bitmeden alacağım

Bende annemlerin evden baza mi getirdim bebek odasina yerleştirdim illaki işimize yarar :)
Valla bizim.misafir.odasiydi giyinme odasi gibi utu odasi gibi iste orda baza vardi degerlendirelim dedik dadı yatagi gelen kalir biz kaliriz gibisinden iyi yapmissin canim

Bugün 4 saatlik yolculuk sonucu eşimin memleketine geldik malesef. Berbat bir yolculuk geçirdim trafik sıcak mahvetti beni baya yordu ya. Off gerginim bi hayli buraya ne zaman gelsem böyle oluyorum. Kalabalık aile ne kötü şeymiş hiç sevmiyorum. Evime gitmek istiyorum evliliğin bi yönünü hiç sevmiyorum ya bazı şeylere mecbur olmak ne kötü. Dakka bir gol bir gelir gelmez kp eşimin teyzesine gidip gitmediğimizi sordu gitmedik dedim gitseydiniz iyi olurdu gitmeniz gerekirdi vs aradan zaman geçti kv yine aynı şekilde. Dayanamadım artık anneme gittik yani annem dururken teyzeye gidemezdik dedim. Gece 2de annemden döndük sabah buraya gelmek için yola çıktık yahu ne ara gidicektik acaba. Hey Allahım. Benim gibi hisseden var mı ya 2 yıl olacak evleneli kendimi bir türlü eşimin ailesine ait hissedemiyorum. Resmen bir yabancı gibiyim. Mal gibi oturuyorum kendi halimde. Gerçi uzak durmam için sebep çok ama ne bilim işte ayy içimi dökmek istedim yoksa patlicamm!

Bugün 4 saatlik yolculuk sonucu eşimin memleketine geldik malesef. Berbat bir yolculuk geçirdim trafik sıcak mahvetti beni baya yordu ya. Off gerginim bi hayli buraya ne zaman gelsem böyle oluyorum. Kalabalık aile ne kötü şeymiş hiç sevmiyorum. Evime gitmek istiyorum evliliğin bi yönünü hiç sevmiyorum ya bazı şeylere mecbur olmak ne kötü. Dakka bir gol bir gelir gelmez kp eşimin teyzesine gidip gitmediğimizi sordu gitmedik dedim gitseydiniz iyi olurdu gitmeniz gerekirdi vs aradan zaman geçti kv yine aynı şekilde. Dayanamadım artık anneme gittik yani annem dururken teyzeye gidemezdik dedim. Gece 2de annemden döndük sabah buraya gelmek için yola çıktık yahu ne ara gidicektik acaba. Hey Allahım. Benim gibi hisseden var mı ya 2 yıl olacak evleneli kendimi bir türlü eşimin ailesine ait hissedemiyorum. Resmen bir yabancı gibiyim. Mal gibi oturuyorum kendi halimde. Gerçi uzak durmam için sebep çok ama ne bilim işte ayy içimi dökmek istedim yoksa patlicamm!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…