2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hadi bakalim o zaman Allah hayirli dogumlar wersin insallah saglikla
amin canim. hepimize insallah

elinize saglik canim. kolay gelsin

Kabaca odamiz boyle avize takilip perde degiscek fon takilcak ortadaki ivir zıvır kalkicak
I ikuayko katil olma dur bakalim elektrikçi cagirmayi dusunuyorum. gelmisken perde de taktiririm

odalariniz guzel olmus kizlar.
daralma cnm. kizlarinda kalsinlar bu seferde. yok ille de sen de olacaklarsa birak tamamen esin hizmetlerini yapsin. zorlama kendini.
Hepsi hallolur sen düşünme. Sonucta evde duzen yok şu anda, onlar da gelince görecek ve uyum saglayacaklar.
Bu mükemmel misafir agirlama seyleri hep dnamiza islenmis. Sanmam ki diger ulkelerde olsun.
cok dogru tespit. gereksiz yere maddi manevi paraliyoruz kendimizi.

duvar kagitlarina bayiliyorum zaten cok sempatik geliyor bizim mobilyalarimiz buyuk ihtimal beyaz gri olcak diye dusunuyorum daha almadik ama, bu renklere uygun duvar kagidi bulabilirim

Gızkardeslerim az biraz pamuk yada yün alsak yorganı kendimiz diktirsek nasıl olur?
Canım içini beyaz pamuk nevresim aldım ben içine de pamuk koydurcam. bir de 1e 1 ölçüde arada koltuğa koyarsak uzanma yada masaj yapma için yine pamuktan ici de pamuk yaptrcm. Nevresim takımları olsa da içini kendimiz yaptrrz degstrrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…