2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Suan 25 kisi var kv lerde bende kenarda size yaziyorum valla kendi ailen.disinda uzaklar yabancisin her zaman bu doganin kanunu bosverrrrrr sen dedikodu yapalim

Suan 25 kisi var kv lerde bende kenarda size yaziyorum valla kendi ailen.disinda uzaklar yabancisin her zaman bu doganin kanunu bosverrrrrr sen dedikodu yapalim
Ahh aynı durumdayım. Ne 25i bir grup geliyor bir grup gidiyor delirmeme ramak var. Köydeyiz birde telefonda zor çekiyor mesajlar çift çift gelebilir :) kendi ailen gibisi yok yemin ederim.

Ahh aynı durumdayım. Ne 25i bir grup geliyor bir grup gidiyor delirmeme ramak var. Köydeyiz birde telefonda zor çekiyor mesajlar çift çift gelebilir :) kendi ailen gibisi yok yemin ederim.
Saf saf bebek.esprileri geleneksel gevşek.sohbetler kendi.caplarinda eglenmeler

Bizim durum daha vahım ama alıstım artık kaderıme mahkum oldum eşimin için en son gercekten çig tavuk yıcem

Bizim durum daha vahım ama alıstım artık kaderıme mahkum oldum eşimin için en son gercekten çig tavuk yıcem
Benimde baya vahim yahu ahh ahh bi başlasam anlatmayaa ohooo sabır taşı olsa çatlar o derece :) işte benim sıkıntım orda alışamıyoruumm herşey batıyor bu seferde böyle olunca

Yolluyorum sana burdan.pozitif ayyyy daralıyorum de kalk çık disari hepsini izleyip malzeme.topluyorum
Kız bura köy evler müstakil dışarı da kaçamıyorsun millet bahçe de oturuyor kuzu bendr malzeme o kadar çok ki sanırım içim çok dolu olduğu için bu tahammülsüzlüğüm. Sabır diyip oturucaz napalım. Yaaa sabır :)

Pis pis izliyorum ben de gıcık gıcık bakiyorum

cnm benim. sana o hissi veremedikleri icin onlara yakin hissedemiyorsunudr. kim ne derse desin, buyuk basta buyuklugunu yapmazsa kucuk de sonradan isinamiyor ne yazik ki...

cnm benim. sana o hissi veremedikleri icin onlara yakin hissedemiyorsunudr. kim ne derse desin, buyuk basta buyuklugunu yapmazsa kucuk de sonradan isinamiyor ne yazik ki...
Kesinlikle ya kesinlikle öyle.. Sebepsiz değil aslında böyle hissetmem. Rol de yapamıyorum, ister istemez belli oluyor yüzümden ses tonumdan verdiğim cevaplardan. Elimde değil yani gerginliğim bir şekilde belli oluyor. Bazen bu yüzden evlendiğime pişman oluyorum. Bekarlık gibisi yok. Off bee.

Karsi taraf kizi degul gelin olarak gordugu icin bu problemler cikiyor maalesef ve devamli bi beklenti oyle edeydini boyle edeydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…