Suan 25 kisi var kv lerde bende kenarda size yaziyorumBugün 4 saatlik yolculuk sonucu eşimin memleketine geldik malesef. Berbat bir yolculuk geçirdim trafik sıcak mahvetti beni baya yordu ya. Off gerginim bi hayli buraya ne zaman gelsem böyle oluyorum. Kalabalık aile ne kötü şeymiş hiç sevmiyorum. Evime gitmek istiyorumevliliğin bi yönünü hiç sevmiyorum ya bazı şeylere mecbur olmak ne kötü. Dakka bir gol bir gelir gelmez kp eşimin teyzesine gidip gitmediğimizi sordu gitmedik dedim gitseydiniz iyi olurdu gitmeniz gerekirdi vs aradan zaman geçti kv yine aynı şekilde. Dayanamadım artık anneme gittik yani annem dururken teyzeye gidemezdik dedim. Gece 2de annemden döndük sabah buraya gelmek için yola çıktık yahu ne ara gidicektik acaba. Hey Allahım. Benim gibi hisseden var mı ya 2 yıl olacak evleneli kendimi bir türlü eşimin ailesine ait hissedemiyorum. Resmen bir yabancı gibiyim. Mal gibi oturuyorum kendi halimde. Gerçi uzak durmam için sebep çok ama ne bilim işte ayy içimi dökmek istedim yoksa patlicamm!
Güzel fikir canımCanım içini beyaz pamuk nevresim aldım ben içine de pamuk koydurcam. bir de 1e 1 ölçüde arada koltuğa koyarsak uzanma yada masaj yapma için yine pamuktan ici de pamuk yaptrcm. Nevresim takımları olsa da içini kendimiz yaptrrz degstrrz
Ahh aynı durumdayım. Ne 25i bir grup geliyor bir grup gidiyor delirmeme ramak var. Köydeyiz birde telefonda zor çekiyor mesajlar çift çift gelebilir :) kendi ailen gibisi yok yemin ederim.Suan 25 kisi var kv lerde bende kenarda size yaziyorumvalla kendi ailen.disinda uzaklar yabancisin her zaman bu doganin kanunu bosverrrrrr sen dedikodu yapalim
Saf saf bebek.esprileri geleneksel gevşek.sohbetler kendi.caplarinda eglenmelerAhh aynı durumdayım. Ne 25i bir grup geliyor bir grup gidiyor delirmeme ramak var. Köydeyiz birde telefonda zor çekiyor mesajlar çift çift gelebilir :) kendi ailen gibisi yok yemin ederim.
Bizim durum daha vahımBugün 4 saatlik yolculuk sonucu eşimin memleketine geldik malesef. Berbat bir yolculuk geçirdim trafik sıcak mahvetti beni baya yordu ya. Off gerginim bi hayli buraya ne zaman gelsem böyle oluyorum. Kalabalık aile ne kötü şeymiş hiç sevmiyorum. Evime gitmek istiyorumevliliğin bi yönünü hiç sevmiyorum ya bazı şeylere mecbur olmak ne kötü. Dakka bir gol bir gelir gelmez kp eşimin teyzesine gidip gitmediğimizi sordu gitmedik dedim gitseydiniz iyi olurdu gitmeniz gerekirdi vs aradan zaman geçti kv yine aynı şekilde. Dayanamadım artık anneme gittik yani annem dururken teyzeye gidemezdik dedim. Gece 2de annemden döndük sabah buraya gelmek için yola çıktık yahu ne ara gidicektik acaba. Hey Allahım. Benim gibi hisseden var mı ya 2 yıl olacak evleneli kendimi bir türlü eşimin ailesine ait hissedemiyorum. Resmen bir yabancı gibiyim. Mal gibi oturuyorum kendi halimde. Gerçi uzak durmam için sebep çok ama ne bilim işte ayy içimi dökmek istedim yoksa patlicamm!
ayyy ne yicen cok kafam atınca kiz ben kalkip.kalkip dolasiyorumBizim durum daha vahımama alıstım artık kaderıme mahkum oldum eşimin için en son gercekten çig tavuk yıcem
Millet bızı gezdırcene biz milleti gezdırıyoruz yedırıyorız ıcıyoruz nufus kalabalık esım erzurumlu. Hesaplar bizden gelın sızede ısmarlayalımayyy ne yicen cok kafam atınca kiz ben kalkip.kalkip dolasiyorum
Ahahaha ucaga atliyip.geliyimMillet bızı gezdırcene biz milleti gezdırıyoruz yedırıyorız ıcıyoruz nufus kalabalık esım erzurumlu. Hesaplar bizden gelın sızede ısmarlayalım
Yaa enerjinden pozitifliğinden istiyoruumm alestaaaa!! :) aynen öyle vallahi yaa bu kadar olur ahahaahSaf saf bebek.esprileri geleneksel gevşek.sohbetler kendi.caplarinda eglenmeler
Yolluyorum sana burdan.pozitif ayyyy daralıyorum de kalk çık disariYaa enerjinden pozitifliğinden istiyoruumm alestaaaa!! :) aynen öyle vallahi yaa bu kadar olur ahahaah
Benimde baya vahim yahu ahh ahh bi başlasam anlatmayaa ohooo sabır taşı olsa çatlar o derece :) işte benim sıkıntım orda alışamıyoruumm herşey batıyor bu seferde böyle oluncaBizim durum daha vahımama alıstım artık kaderıme mahkum oldum eşimin için en son gercekten çig tavuk yıcem
Kız bura köy evler müstakil dışarı da kaçamıyorsun millet bahçe de oturuyorYolluyorum sana burdan.pozitif ayyyy daralıyorum de kalk çık disarihepsini izleyip malzeme.topluyorum
Pis pis izliyorum ben de gıcık gıcık bakiyorumKız bura köy evler müstakil dışarı da kaçamıyorsun millet bahçe de oturuyorkuzu bendr malzeme o kadar çok ki sanırım içim çok dolu olduğu için bu tahammülsüzlüğüm. Sabır diyip oturucaz napalım. Yaaa sabır :)
Fenasın başa belasın karşiiimmmPis pis izliyorum ben de gıcık gıcık bakiyorum
Eyvallahhh broFenasın başa belasın karşiiimmmen güzelini en iyisini yapıyorsun kıızzz
cnm benim. sana o hissi veremedikleri icin onlara yakin hissedemiyorsunudr. kim ne derse desin, buyuk basta buyuklugunu yapmazsa kucuk de sonradan isinamiyor ne yazik ki...Bugün 4 saatlik yolculuk sonucu eşimin memleketine geldik malesef. Berbat bir yolculuk geçirdim trafik sıcak mahvetti beni baya yordu ya. Off gerginim bi hayli buraya ne zaman gelsem böyle oluyorum. Kalabalık aile ne kötü şeymiş hiç sevmiyorum. Evime gitmek istiyorumevliliğin bi yönünü hiç sevmiyorum ya bazı şeylere mecbur olmak ne kötü. Dakka bir gol bir gelir gelmez kp eşimin teyzesine gidip gitmediğimizi sordu gitmedik dedim gitseydiniz iyi olurdu gitmeniz gerekirdi vs aradan zaman geçti kv yine aynı şekilde. Dayanamadım artık anneme gittik yani annem dururken teyzeye gidemezdik dedim. Gece 2de annemden döndük sabah buraya gelmek için yola çıktık yahu ne ara gidicektik acaba. Hey Allahım. Benim gibi hisseden var mı ya 2 yıl olacak evleneli kendimi bir türlü eşimin ailesine ait hissedemiyorum. Resmen bir yabancı gibiyim. Mal gibi oturuyorum kendi halimde. Gerçi uzak durmam için sebep çok ama ne bilim işte ayy içimi dökmek istedim yoksa patlicamm!
Kesinlikle ya kesinlikle öyle.. Sebepsiz değil aslında böyle hissetmem. Rol de yapamıyorum, ister istemez belli oluyor yüzümden ses tonumdan verdiğim cevaplardan. Elimde değil yani gerginliğim bir şekilde belli oluyor. Bazen bu yüzden evlendiğime pişman oluyorum. Bekarlık gibisi yok. Off bee.cnm benim. sana o hissi veremedikleri icin onlara yakin hissedemiyorsunudr. kim ne derse desin, buyuk basta buyuklugunu yapmazsa kucuk de sonradan isinamiyor ne yazik ki...
Karsi taraf kizi degul gelin olarak gordugu icin bu problemler cikiyor maalesef ve devamli bi beklenti oyle edeydini boyle edeydinizBugün 4 saatlik yolculuk sonucu eşimin memleketine geldik malesef. Berbat bir yolculuk geçirdim trafik sıcak mahvetti beni baya yordu ya. Off gerginim bi hayli buraya ne zaman gelsem böyle oluyorum. Kalabalık aile ne kötü şeymiş hiç sevmiyorum. Evime gitmek istiyorumevliliğin bi yönünü hiç sevmiyorum ya bazı şeylere mecbur olmak ne kötü. Dakka bir gol bir gelir gelmez kp eşimin teyzesine gidip gitmediğimizi sordu gitmedik dedim gitseydiniz iyi olurdu gitmeniz gerekirdi vs aradan zaman geçti kv yine aynı şekilde. Dayanamadım artık anneme gittik yani annem dururken teyzeye gidemezdik dedim. Gece 2de annemden döndük sabah buraya gelmek için yola çıktık yahu ne ara gidicektik acaba. Hey Allahım. Benim gibi hisseden var mı ya 2 yıl olacak evleneli kendimi bir türlü eşimin ailesine ait hissedemiyorum. Resmen bir yabancı gibiyim. Mal gibi oturuyorum kendi halimde. Gerçi uzak durmam için sebep çok ama ne bilim işte ayy içimi dökmek istedim yoksa patlicamm!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?