2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar yaaa ben bugün kızımı pek hissetmedim 28 haftaligim dün kıpır kıpır di ayyy çok stres yaptim arada olurmu ki böyle başına gelen varmi
Ara sıra degisiyor canim.korkma biraz dinlen duz yat dene olmadi cikolata ye dene

Ben eskişehirde yim orada nem hiç yok. Hiç sorun yaşamadım ama Sakarya hem nem hem sıcak el ve ayaklarımı tanıyamadım :)
Kızımı şubatta doğum yaptım 14 kilo almama rağmen şişmemiştim bunda daha 5 buçuk kilo aldım ama parmaklar dolma gibi oldu :)
Sıcakla alakalı bence de

Kabaca odamiz boyle avize takilip perde degiscek fon takilcak ortadaki ivir zıvır kalkicak
I ikuayko katil olma dur bakalim elektrikçi cagirmayi dusunuyorum. gelmisken perde de taktiririm
alesta cok sirin mobilyalar almissin gercekten! bebek odamizda buyuk bir kiyafet dolabi var su anda, kaldiramiicaz maalesef. o gozume okadar batiyo ki anlatamam. tek kisilik yatak neden orda, misafir icin mi canim?

Hepsi hallolur sen düşünme. Sonucta evde duzen yok şu anda, onlar da gelince görecek ve uyum saglayacaklar.
Bu mükemmel misafir agirlama seyleri hep dnamiza islenmis. Sanmam ki diger ulkelerde olsun.
ya cok yaslilar. nekadar 'sen otur kizim sen dur kizim' desede kayinvalidem, hizmet bekliicekler. hic hic ugrasasim yok. annem bile (ki annem her zaman kv ve kp coook saygili hormetli olmam konusunda asiri zorlar beni hic sikayet ettirmez) gelmesinler bu halinle ne isleri varmis diyo.
esimle sabah ise gitmeden konustuk, bugun son kez arayip teklif edicem gelmelerini dedi (dun sabah ta soyledi, kirazlarin yetmesini bekliicekmisiz ki getirsinlermis, ne kirazi Allah askina!). ben ise 'lutfennn israr etme, benide hic yanlis anlama bosuna, goruyosun halimi' dedim. hak verdi. bakalim ne anlaticak aksam.

Sen misafir derdine.dusme kac aylık hamilesin.kimse.kusuruna bakmasin tatlimm yaparsiniz esinle sen.panikleme
daha iki ayim var, oda dizme boyama isi hic gozumu korkutmuyor hersey yetisir. gozumu korkutan gelmeleri be kuzum. daha yeni geldi kayinvalide, ama goturdugu eurolari ogullari yedi bitirdi orda tabi hemen. yine gelmek istiyorlar o yuzden. ordaki maas kiralar yetmiyo ki kaynima. koca adam calismiyo etmiyo, ama muazzam keyifli bi hayati var. Allahim, dilimi isiriyorum Yarabbim, ne veriyosan hayirli ver, akilli uslu ver, amiiin!

Arkadaşlar yaaa ben bugün kızımı pek hissetmedim 28 haftaligim dün kıpır kıpır di ayyy çok stres yaptim arada olurmu ki böyle başına gelen varmi
Ben 3 gun evvel hic hissetmedim saatler gecti sakinligimi korumaya calistim ama en az 4 5 saat bekledim seker yiyorum olmuyo falan en son ensemden ates gbi ter akiyodu stresten sonra acildi gitti vurdu ama fazla yine de hareketli degildi ondan somraki gun daha hareketliydi yani olabiliyo canim maalesef ama o duyguyu biliyorum

heralde evi pembeye boyarken mantikli dusunme yetimi kaybetmisim arada oluyor boyle sapitik psikolojik manyakliklarim
Canim kiz erkek renkler çok farketmz bence ama benim yaptgm gibi yarısını cadence boya ile boya yarim litresi 35 tl ve orta boy bir odanın alt kısmını yapablrsn turkuaz yada şu yeşili yada istdgn bir renk yapablrsn emin ol içine çok sinecek.

Eklentiler

• 20190602_200101.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 58
Walla son derece haklisin biraz anlayis ya bir gidim... İnsanin kendi annesi bile gelince ne bilim hic olmadi ulan dur banyoyu bi daha temizlim.diyosun

Ewet cok guzel akil hem bi daha boyamaz seninki de cok guzel olmus canim

ya hem.ben hasta falan.olursa bakarim.basinda hem annem.gelince kalir mantığı
Canm bayildim takıma markası falan bellimi bende bu tarz biseyler bakiyorum
pierre cardin markasi.canim tesekkur ederim daha iyisi sizin.olsun

Bahce falan da yok burda, o fotoğraflar karşıda bir arazide cekildi, en acik trafikte 45dk mesafede

benim koca ugrasmaz ki boyle seylerle biraz tembeldir keske yapsa cok guzel olmus bu arada ellerinize saglik

cok ucuk beyaza yakin bir pembe boyanin adi çisil di hatta, ben bi kocaya citlatayim bakayim ne diyecek
Anladim canim esin yanasmiyosa boyamaya ister besihinin ust kismina duvar kagidi olabilir ya da buyuk stickerlar oluyo ya duvari kaplayan farkli farkli ya da PiaLeon ki gbi olabilir... Biz de gecen yil boyattik bu yil besigin ustune degisik bi sticker ya da sadece besigin oldugu yere duvar kagidi yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…