Ara sıra degisiyor canim.korkma biraz dinlen duz yat dene olmadi cikolata ye deneArkadaşlar yaaa ben bugün kızımı pek hissetmedim 28 haftaligim dün kıpır kıpır di ayyy çok stres yaptim arada olurmu ki böyle başına gelen varmi
ben bugun sordum doktora bol su ic ayaklari havada tut yapacak hicbirsey yok dedi. Sicak ve nemden dolayi damarlar genisliyormus. Odem gibi toplanir dedi. Cok sikayetimiz olursa varis corabi filan giyilebilirmis ama onermem dedi. Bir de yuruyus cok iyi gelir hafif sisecegini hissettin mi hemen kalk biraz yuru dedi
Yaz hamilelerinde normal.maalesef. Bugün daha iyiyim sanki çok rahatsız edici birşeymiş ama
Ben eskişehirde yim orada nem hiç yok. Hiç sorun yaşamadım ama Sakarya hem nem hem sıcak el ve ayaklarımı tanıyamadım :)Valla benim ayakları görenler çok şaşırıyor normal.olarak..fark edilmeyecek gibi de değiller yani..muhtemelen sıcaktan oluyor zaten çünkü daha 2 hafta öncesine kadar ayakkabılarımı çok rahat giyiuordum5
Arkadaşlar yaaa ben bugün kızımı pek hissetmedim 28 haftaligim dün kıpır kıpır di ayyy çok stres yaptim arada olurmu ki böyle başına gelen varmi
alesta cok sirin mobilyalar almissin gercekten! bebek odamizda buyuk bir kiyafet dolabi var su anda, kaldiramiicaz maalesef. o gozume okadar batiyo ki anlatamam. tek kisilik yatak neden orda, misafir icin mi canim?
ya cok yaslilar. nekadar 'sen otur kizim sen dur kizim' desede kayinvalidem, hizmet bekliicekler. hic hic ugrasasim yok. annem bile (ki annem her zaman kv ve kp coook saygili hormetli olmam konusunda asiri zorlar beni hic sikayet ettirmez) gelmesinler bu halinle ne isleri varmis diyo.Hepsi hallolur sen düşünme. Sonucta evde duzen yok şu anda, onlar da gelince görecek ve uyum saglayacaklar.
Bu mükemmel misafir agirlama seyleri hep dnamiza islenmis. Sanmam ki diger ulkelerde olsun.
daha iki ayim var, oda dizme boyama isi hic gozumu korkutmuyor hersey yetisir. gozumu korkutan gelmeleri be kuzum. daha yeni geldi kayinvalide, ama goturdugu eurolari ogullari yedi bitirdi orda tabi hemen. yine gelmek istiyorlar o yuzden. ordaki maas kiralar yetmiyo ki kaynima. koca adam calismiyo etmiyo, ama muazzam keyifli bi hayati var. Allahim, dilimi isiriyorum Yarabbim, ne veriyosan hayirli ver, akilli uslu ver, amiiin!Sen misafir derdine.dusme kac aylık hamilesin.kimse.kusuruna bakmasin tatlimm yaparsiniz esinle sen.panikleme
Ara sıra degisiyor canim.korkma biraz dinlen duz yat dene olmadi cikolata ye dene
Dün dolandım biraz gelen giden ziyaret falan biraz dinleneyim bugünHasta olduğum da yada yorulduğum da ben de hiç hareket hissedemiyorum. Onlar da yoruluyor galiba dinlen biraz düzelir
Ben 3 gun evvel hic hissetmedim saatler gecti sakinligimi korumaya calistim ama en az 4 5 saat bekledim seker yiyorum olmuyo falan en son ensemden ates gbi ter akiyodu stresten sonra acildi gitti vurdu ama fazla yine de hareketli degildi ondan somraki gun daha hareketliydi yani olabiliyo canim maalesef ama o duyguyu biliyorumArkadaşlar yaaa ben bugün kızımı pek hissetmedim 28 haftaligim dün kıpır kıpır di ayyy çok stres yaptim arada olurmu ki böyle başına gelen varmi
Yaa miss gibi hava ne guzel sanslisinEvde camları açarak ii yaptırırmıyız yani
Dağa bakıo dur bide öle deniyelim belki heveslenir beyim
heralde evi pembeye boyarken mantikli dusunme yetimi kaybetmisim arada oluyor boyle sapitik psikolojik manyakliklarimpembe mii, tum ev mii ahah! zevk meselesi elbette ama erkek bebek odasi da pembe pek olmaz mi sanki?
Canim kiz erkek renkler çok farketmz bence ama benim yaptgm gibi yarısını cadence boya ile boya yarim litresi 35 tl ve orta boy bir odanın alt kısmını yapablrsn turkuaz yada şu yeşili yada istdgn bir renk yapablrsn emin ol içine çok sinecek.heralde evi pembeye boyarken mantikli dusunme yetimi kaybetmisim arada oluyor boyle sapitik psikolojik manyakliklarim
Walla son derece haklisin biraz anlayis ya bir gidim... İnsanin kendi annesi bile gelince ne bilim hic olmadi ulan dur banyoyu bi daha temizlim.diyosunalesta cok sirin mobilyalar almissin gercekten! bebek odamizda buyuk bir kiyafet dolabi var su anda, kaldiramiicaz maalesef. o gozume okadar batiyo ki anlatamam. tek kisilik yatak neden orda, misafir icin mi canim?
ya cok yaslilar. nekadar 'sen otur kizim sen dur kizim' desede kayinvalidem, hizmet bekliicekler. hic hic ugrasasim yok. annem bile (ki annem her zaman kv ve kp coook saygili hormetli olmam konusunda asiri zorlar beni hic sikayet ettirmez) gelmesinler bu halinle ne isleri varmis diyo.
esimle sabah ise gitmeden konustuk, bugun son kez arayip teklif edicem gelmelerini dedi (dun sabah ta soyledi, kirazlarin yetmesini bekliicekmisiz ki getirsinlermis, ne kirazi Allah askina!). ben ise 'lutfennn israr etme, benide hic yanlis anlama bosuna, goruyosun halimi' dedim. hak verdi. bakalim ne anlaticak aksam.
daha iki ayim var, oda dizme boyama isi hic gozumu korkutmuyor hersey yetisir. gozumu korkutan gelmeleri be kuzum. daha yeni geldi kayinvalide, ama goturdugu eurolari ogullari yedi bitirdi orda tabi hemen. yine gelmek istiyorlar o yuzden. ordaki maas kiralar yetmiyo ki kaynima. koca adam calismiyo etmiyo, ama muazzam keyifli bi hayati var. Allahim, dilimi isiriyorum Yarabbim, ne veriyosan hayirli ver, akilli uslu ver, amiiin!
Pembeden kastin cok baskin bi pembe mi beyaza yakin bi pembe micok hos bir renk ferah gorunuyor zaten, benim oglusumun odasi da pembe olcak malesef gecen yil tum evi pembeye boyayınca bebisin odasini tekrar boyayalim demeye cesaret edemiyom ☹
Ewet cok guzel akil hem bi daha boyamaz seninki de cok guzel olmus canimCanim kiz erkek renkler çok farketmz bence ama benim yaptgm gibi yarısını cadence boya ile boya yarim litresi 35 tl ve orta boy bir odanın alt kısmını yapablrsn turkuaz yada şu yeşili yada istdgn bir renk yapablrsn emin ol içine çok sinecek.
ya hem.ben hasta falan.olursa bakarim.basinda hem annem.gelince kalir mantığıalesta cok sirin mobilyalar almissin gercekten! bebek odamizda buyuk bir kiyafet dolabi var su anda, kaldiramiicaz maalesef. o gozume okadar batiyo ki anlatamam. tek kisilik yatak neden orda, misafir icin mi canim?
ya cok yaslilar. nekadar 'sen otur kizim sen dur kizim' desede kayinvalidem, hizmet bekliicekler. hic hic ugrasasim yok. annem bile (ki annem her zaman kv ve kp coook saygili hormetli olmam konusunda asiri zorlar beni hic sikayet ettirmez) gelmesinler bu halinle ne isleri varmis diyo.
esimle sabah ise gitmeden konustuk, bugun son kez arayip teklif edicem gelmelerini dedi (dun sabah ta soyledi, kirazlarin yetmesini bekliicekmisiz ki getirsinlermis, ne kirazi Allah askina!). ben ise 'lutfennn israr etme, benide hic yanlis anlama bosuna, goruyosun halimi' dedim. hak verdi. bakalim ne anlaticak aksam.
daha iki ayim var, oda dizme boyama isi hic gozumu korkutmuyor hersey yetisir. gozumu korkutan gelmeleri be kuzum. daha yeni geldi kayinvalide, ama goturdugu eurolari ogullari yedi bitirdi orda tabi hemen. yine gelmek istiyorlar o yuzden. ordaki maas kiralar yetmiyo ki kaynima. koca adam calismiyo etmiyo, ama muazzam keyifli bi hayati var. Allahim, dilimi isiriyorum Yarabbim, ne veriyosan hayirli ver, akilli uslu ver, amiiin!
pierre cardin markasi.canim tesekkur ederim daha iyisi sizin.olsunCanm bayildim takıma markası falan bellimi bende bu tarz biseyler bakiyorum
Yok kız nerde içinde sadrce manzarası dağa karşıYaa miss gibi hava ne guzel sanslisinönceden evim deniz kenarinda olsn hatta sahilde direk evden gireyim derdim şimdi de agac icinde olsa diyorum
Mersi kuzucumBiz de evde balkondan kopeklerle dışarıya bakiyoruz napalim hayaller.hayatlaryerimize de gez canim tadini cikar bebitom sefan olsunnn ohhh ohhhh ❤
Bahce falan da yok burda, o fotoğraflar karşıda bir arazide cekildi, en acik trafikte 45dk mesafedeKızlar dun arkadasim almis makinede yıkayabilir dedi ben begendim ilgilenen olursaTüm Ürünler - Trendyol
Sevdiğin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanya fırsatları Trendyol’da!m.trendyol.com
Mysonismysun teşekküler teyzesi daha iyisi sizlerin.olsun.insallah ❤
I ikuayko sizin bahceniz vardi ama bizim yok
cok ucuk beyaza yakin bir pembe boyanin adi çisil di hatta, ben bi kocaya citlatayim bakayim ne diyecekPembeden kastin cok baskin bi pembe mi beyaza yakin bi pembe mi
benim koca ugrasmaz ki boyle seylerle biraz tembeldir keske yapsaCanim kiz erkek renkler çok farketmz bence ama benim yaptgm gibi yarısını cadence boya ile boya yarim litresi 35 tl ve orta boy bir odanın alt kısmını yapablrsn turkuaz yada şu yeşili yada istdgn bir renk yapablrsn emin ol içine çok sinecek.
Anladim canim esin yanasmiyosa boyamaya ister besihinin ust kismina duvar kagidi olabilir ya da buyuk stickerlar oluyo ya duvari kaplayan farkli farkli ya dacok ucuk beyaza yakin bir pembe boyanin adi çisil di hatta, ben bi kocaya citlatayim bakayim ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?