- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
AaaGecenin bitişi hastanede oldubel agrım karin agrım artti iyice dayanilmaz oldu bide mide bulantisi basladi acile geldik biraz sonrada nst ye giricem inşallah bir sey cikmaz ağrıdan ölüyorum
Oyyy kuzum.gecmis olsun.insallah bisey.çıkmaz.sakin ol geçicek sıkma kendiniGecenin bitişi hastanede oldubel agrım karin agrım artti iyice dayanilmaz oldu bide mide bulantisi basladi acile geldik biraz sonrada nst ye giricem inşallah bir sey cikmaz ağrıdan ölüyorum
Malesef öyle canım.. Sözde gelin değil kızlarıyım. Ama sözde işte. Sürekli bir yönlendirme yıldırıyor artık insanı. Allah ben gibi olan herkesin yardımcısı olsun ne diyim..Karsi taraf kizi degul gelin olarak gordugu icin bu problemler cikiyor maalesef ve devamli bi beklenti oyle edeydini boyle edeydiniz
Canım çok geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz korkulacak birşey yoktur Allahın izniyle.Gecenin bitişi hastanede oldubel agrım karin agrım artti iyice dayanilmaz oldu bide mide bulantisi basladi acile geldik biraz sonrada nst ye giricem inşallah bir sey cikmaz ağrıdan ölüyorum
Canım nasıl oldun geçmiş olsn cokGecenin bitişi hastanede oldubel agrım karin agrım artti iyice dayanilmaz oldu bide mide bulantisi basladi acile geldik biraz sonrada nst ye giricem inşallah bir sey cikmaz ağrıdan ölüyorum
ay canim ruyamda doğum sancisi cekitorumodalariniz guzel olmus kizlar.
daralma cnm. kizlarinda kalsinlar bu seferde. yok ille de sen de olacaklarsa birak tamamen esin hizmetlerini yapsin. zorlama kendini.
cok dogru tespit. gereksiz yere maddi manevi paraliyoruz kendimizi.
Gecenin bitişi hastanede oldubel agrım karin agrım artti iyice dayanilmaz oldu bide mide bulantisi basladi acile geldik biraz sonrada nst ye giricem inşallah bir sey cikmaz ağrıdan ölüyorum
Cok gecmis olsun canim sukur ki kotu bisey cikmamis ❤ cok ayakta kalmamaya calis gripte oluyomussun takviye biseyler ye ic gucun düşmesinGünaydın canlarim gece serum nst derken gec geldik telefona bakamadan uyumuşum şükür ne enfeksiyon cıktı ne sancı ikiside yok ama agrida hic bir azalma olmadi doktor kendini hic yorma bu ağrıların sebebi bebeğin ağırlaşması dedi bende daha 1 buçuk kiloyken boyleysem 3 kilolara yaklaşınca napcam diye ağladım agrida hic bir azalma yok yine adet oluyor gibiyim parol ictim hicbir ise yaramadi annemin değerini anladim demekki analık bu yüzden kutsal dedim uyku yok rahat yok bol bol ağrı var2 gün daha bakicam hala dayanilmayacak agri olursa internette hamile bel desteği diye bir sey gördüm onu alicam. Mide bulantimda hala devam ediyor onun sebebide grip oluyormuşum geniz akintim varmış ondanmış iyi dilekleriniz icin cok cok teşekkür ederim seviliyorsunuz
Çok geçmiş olsun kuzumm.onemli bisey olmamasına sevindim❤Günaydın canlarim gece serum nst derken gec geldik telefona bakamadan uyumuşum şükür ne enfeksiyon cıktı ne sancı ikiside yok ama agrida hic bir azalma olmadi doktor kendini hic yorma bu ağrıların sebebi bebeğin ağırlaşması dedi bende daha 1 buçuk kiloyken boyleysem 3 kilolara yaklaşınca napcam diye ağladım agrida hic bir azalma yok yine adet oluyor gibiyim parol ictim hicbir ise yaramadi annemin değerini anladim demekki analık bu yüzden kutsal dedim uyku yok rahat yok bol bol ağrı var2 gün daha bakicam hala dayanilmayacak agri olursa internette hamile bel desteği diye bir sey gördüm onu alicam. Mide bulantimda hala devam ediyor onun sebebide grip oluyormuşum geniz akintim varmış ondanmış iyi dilekleriniz icin cok cok teşekkür ederim seviliyorsunuz
deme oyle deme. esini sevdigini dusunKesinlikle ya kesinlikle öyle.. Sebepsiz değil aslında böyle hissetmem. Rol de yapamıyorum, ister istemez belli oluyor yüzümden ses tonumdan verdiğim cevaplardan. Elimde değil yani gerginliğim bir şekilde belli oluyor. Bazen bu yüzden evlendiğime pişman oluyorum. Bekarlık gibisi yok. Off bee.
cnm gecmis olsun. suan iyi olmana sevindim. vucut direncin dusmus ve gezmeler de yormus seni. bol dinlen artik. gitme bir yerlere.Gecenin bitişi hastanede oldubel agrım karin agrım artti iyice dayanilmaz oldu bide mide bulantisi basladi acile geldik biraz sonrada nst ye giricem inşallah bir sey cikmaz ağrıdan ölüyorum
komik olmusuzay canim ruyamda doğum sancisi cekitorum
sen varsin yanumda sende sanci cekiyon hatta benden daha once dogurack gibiydin cok canliydi ya rabbimmm
Bizde geçen sene evlendik bir sene olacak. Eşim daha yeni boyandı tekrar boyama gerek yok diyor. Ama mecburen boyayacak. Lila bizimki de olmaz yani. Boyamam diyor ben mi boyayayim bu halimle diyorum. Kalsın diyor. Bu erkekler neden böyle yacok hos bir renk ferah gorunuyor zaten, benim oglusumun odasi da pembe olcak malesef gecen yil tum evi pembeye boyayınca bebisin odasini tekrar boyayalim demeye cesaret edemiyom ☹
Kanaman ne renk canım ve miktarı ne kadar herhangi bi ağrın falan var mıYine kanamam var vallahi delircem yacuma kontrolüm var insallah artmaz
Merak etme tek değilsin ben varım..şişmeden kaynaklanıyor bence..gün içinde şişiyor yatınca biraz iniyor ama sabah ilk kalktigimda ayak altı acıyor yere bastığımda sonra acı geçiyor şişme basliyorYorulmaya da gerek yok, kalkar kalkmaz topuklarim ve ayaklarimin alti açıyor. Benim gibi olan var mi?
çok şükür kuzum hadi geçmiş olsunn dikkat et dinlen ❤Günaydın canlarim gece serum nst derken gec geldik telefona bakamadan uyumuşum şükür ne enfeksiyon cıktı ne sancı ikiside yok ama agrida hic bir azalma olmadi doktor kendini hic yorma bu ağrıların sebebi bebeğin ağırlaşması dedi bende daha 1 buçuk kiloyken boyleysem 3 kilolara yaklaşınca napcam diye ağladım agrida hic bir azalma yok yine adet oluyor gibiyim parol ictim hicbir ise yaramadi annemin değerini anladim demekki analık bu yüzden kutsal dedim uyku yok rahat yok bol bol ağrı var2 gün daha bakicam hala dayanilmayacak agri olursa internette hamile bel desteği diye bir sey gördüm onu alicam. Mide bulantimda hala devam ediyor onun sebebide grip oluyormuşum geniz akintim varmış ondanmış iyi dilekleriniz icin cok cok teşekkür ederim seviliyorsunuz
çatlama konusunda cok canim sıkkın kırmızı oldu heryerim benim de deliriyorumGunaydin ❤
Gobegimin alt kismi catir catir catliyoo ve cok aciyo o kdr da yaglandim sürdüm sürüştürdüm yok
Esimin ailesi konusunda cok soyleyecegm var benm de neyseeee amaaan hepsi ayni bunlarin ya onemli olan esiniz sizden yana olsun sizin degerinizi bilsin gerisi bos
alev alev yanma sislik aciYorulmaya da gerek yok, kalkar kalkmaz topuklarim ve ayaklarimin alti açıyor. Benim gibi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?