2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kanaman ne renk canım ve miktarı ne kadar herhangi bi ağrın falan var mı
Canim akinti icinde serit halinde geliyor aylardir bu sekilde doktor artik diyorki rahime baskı yapınca kılcal damarlar patliyormus ayaga kalkinca yorulunca basınçtan yanlardan batmalar kasilmalar agrilar var ama buyume dedi cuma kontrolüm var bakalım insallah sorun cikmaz taze kan ve sanci olmadikcs korkma demisti en son

Anladım canım. Geçmiş olsun ilaç olarak bir şey veriyor mu peki

Kızlar hepinize günaydın. Dün biraz stresli ve yorucu bir gündü. Gece 1 civarında çamaşırımda iki toplu ucu kadar kahve rengi leke oluştu. Ama herhangi bir ağrı sancı başka bir şey yok. Bebeğimde maşallah gayet hareketli. Bu saate kadar bir daha gelmedi. Doktora ulaşma imkanım yok ancak acile gitmem lazım. Oda bayram ve çok kalabalıktır. Bir tek devlet hastanesinde kadın doğum doktoru var burada Napayım sizce. Birde coraspin kullanıyorum. Bugün içmesem mi. Şuda var doktor kanama durumunda bırak ilacı ve acile gel kan uyuşmazlığı ignen yapılsın demişti. Bilemedim. Eşimde normal diyorda. Geçen senede kurban bayramında ilk hamileliğimde bebeğimi böyle 6 haftalikken kahve rengi lekelenme ile kaybettim. Şimdi gene bayram ve gene aynı durum.

neinnn gercekten mi, afroo seninki catlarsa benimkide catlamaya baslar gobeklerimiz yakindi buyukluk olarak birbirine iki gundur yaglamadim bide, sabahlari elbiselerim yapis yapis olcak diye aksamlarida usendigimden! ay korktum aksam bi guzel bakim yapayim...(keseliyorum karnimi sonra masaj yaparak yagliyorum bakimda bu yani ).

yok ben artik kv kp dedikodusu yapmiicam kararliyim.

yeni evlisin kuzum, naz niyazla soz gecer, ha gayret.

Gunaydinlar hanimlar! Iyisiniz insallah? Serin bir sabaha uyandik Allaha coook sukur hahah. Ben hala yaniyorum o baska haftanin benim icin son is gunu. Ogleden sonra uzak sehirden iki kadin gelecek bi toplanti icin. Alisverise goturcektim onlari toplantidan sonra (outlet centre var bu calistigim sehirde). Insallah fikir degistirmislerdir canim istemiyo. Kaldi ki cimri bu hollandalilar bisii almiicaklar ben bos bos yorulcam.

Toplu ucu bayagi az gibi, cogalirsa gidersin? Kalbini ferah tut, 6 hafta nereee 29/30 hafta nere:) sukur cogu gitti azi kaldi.

Hâlâ var mı kanama...
kuzum suan yok gece vardi biraz
Canim.doktorum.kahve kanamadan korkma.demisti eski kanama alanindan.gelen.kandir o bebegin hareketlerini takip etmen gerekiyor icini ferah tut Allahin izniyle uygun zamanda doktora gidersin acile.git kanama alanın var mi bebek nasil baksinlar ama kendi doktoruna ulasman.lazim ona danis ilac konusunu dinlen sen de ayakta kalma kaybın icin uzuldum 6 haftayken daha riskli suan korkma.biseycikler olmaz.insallah gecmis olsun

Toplu ucu bayagi az gibi, cogalirsa gidersin? Kalbini ferah tut, 6 hafta nereee 29/30 hafta nere:) sukur cogu gitti azi kaldi.
Evet az olmasından dolayı ve birdaha gelmediği için içim biraz rahat. Valla ya şu ağustos bi gelsin şu kuzular sağlıkla doğsun razıyım uykusuz gecelere. Şimdi de pek uyuduğum söylenmezde neyse

Her geleni alisverise goturuyorsan biz turkiyeden ucakla gelelim.kizlar ucuz yerlere gotur bizi ohh son is

Ama bu hamileliğimde hiç Kanamam olmadı benim. Bende kahverengi olduğu için biraz daha rahatım. Teşekkür ederim canım biraz bi takip edeyim.

Camasir makinasinin sabun gozunu cikardim yikadim, karbonat koyup 60derecede calistirdim. Makina temizlensin, Mutlu' nun esyalarini yikayayim. Kurutma makinasina atacagim ya, ugrasamam kayimvalideme çıkıp camasir asmakla toplamakla. İnşallah cekmezler
Camasir filelerim var, onlarla atacağım. Kurutmaya da rossman in mendiliyle atayim; degisik bir koku bırakıyor ama rutubet vs diger koku riskine girmemis oluyorsun

Sifonyerler gece kuruldu, oda baya daraldi gibi.

Hadi masallah kuzum baya kolayladin ellerine saglik kurutma varsa bosver ne asican sifonlarin nasil merak ettim oda mi mese

bilemiyorum cnm.yine de dr.a gorunmende fayda olabilir.
kolay gelsin cnm.

Ya tatlım ben 16 yılımı bitirdim evlilikte allah nazardan korusun çok da mutlu bir evliliğim var. Öyle ciddi bir kv sorunu da yaşamadım Kadının kızdığım özellikleri var ama bir bana değil herkese öyle yani kadının huyu bana yaptığı bir kötülük asla yok. Bunlara rağmen bayramın ilk günü eve dönerken şunu dedim içimden: İnsan sırf bu başka aileler ile muhatap olmamak için bile evlenmese yeridir. Yani bu eş akrabaları meselesi çok sıkıntı evlilik fikrinden soğutur insanı yaa

S Shrrbtk korkma canım yoruldun diye olmuştur devam ediyorsa ya da ederse bi git tabi hastaneye baksınlar nolur nolmaz. bol su iç ve yat dinlen
elaide ah sorma sormaa 3.aydan beri yağ sürüyodum tabi duştan duşa ama.. bu kdr büyümeye göbek de dayanamadı aşağıya doğru ağırlaşmaya başladığını hissediyodum zaten ve derimde gerilme oldu 2 gün içinde baktım çatlamış. hiç kaşınma fln olmadı.. son günlerde daha sık sürüyodum krem ve yağ ama kaçınılmaz son ( derin esnekse olmaz belki sende

Sen isi. Çözmüşsün bacim

çamaşırları ben 30 derecede yıkadım. kurutmanın da derecesi ayarlanıyorsa düşük dereceye getir. Evet kesinlikle çamaşır filesiyle yıka. hadi maşallah bitirdin sayılır artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…