2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gecmıs olsun canım kan uyusmazlıgı varsa ıgnenı yaptır. Bısey olmaz Allahın ıznı ıle artık haftası ılerledı pek yorma kendını

Hadi masallah kuzum baya kolayladin ellerine saglik kurutma varsa bosver ne asican sifonlarin nasil merak ettim oda mi mese
3lu malm beyaz aldim 2 tane. Kahveler daha pahali. Zaten o besik 2 maksimum 3 sene kullanilacak. Sifonyerleri baska yere de alabilirim, bu sebeple ayrı aldim 2 tane. Birinin üstünü alt degistirme yapacagim (4 tarafina cita tamamdir veya tepsi gibi bisi yapar garajda) digeri de bitişik, malzemelerini koyarım üstüne.

Yorulmaya da gerek yok, kalkar kalkmaz topuklarim ve ayaklarimin alti açıyor. Benim gibi olan var mi?
Evet benim de bir süre basmakta zorlanıyorum. Ayak bileklerim de ağrıyor. Ben ki ne çılgın yürüyüşler yapar 20lik çıtırları sollar geçerdim. Ördek gibi yürüyorum kalktığımda

Her geleni alisverise goturuyorsan biz turkiyeden ucakla gelelim.kizlar ucuz yerlere gotur bizi ohh son is
ehehe sen gel seni ozel gotururum, sehir turlari bile yaptiririm!

beni iyice paniklettiriyosunuz, buda camasir yikiyo yaa! haftaya camasirlari yikiicam bu gidisle sizin yuzunuzden. gecen babam soylenip duruyodu, temiz gelmiyomu magazadan, ne yikamasi cikardiniz da bebegin elbiselerini yikiyosunuz diye. valla babama hak verdim, onlarin aklina uyuyorum baba dedim gelinlerimizi gostererek haha..

uff korkuyorum valla! simdiden catlarsa daha iki ay var! gobek desen zaten basketbol topu anasini satiim. gelen giden 'umarim cok daha buyumez' diyo. bende umuyorum bendeeee!

Sanırım ondan oldu bugün bi kendimi takip edeyim ve dinleneyim. İnşallah birşey olmayacak. Herr gün yağ sürüyorum. Bu zamana kadar incecik damarlar oluştu inşallah çatlağa dönmezler.

Sen isi. Çözmüşsün bacim
Ya ama haksız mıyım? Bir adam ya da Kadın beğenip hayatına alıyor her şeyini paylaşıp biz oluyorsun. Yanında bonus onlarca gereksiz olma ihtimali çok yüksek insan kakalıyorlar. Haydi bakalım uğraş dur. Adamı seçmiştik ama onlarda seçme şansı da yok. Ömür boyu muhataplık garantili ve neticede gelin ya da damat olunduğundan gerçekleri yüzlerine çat çat söyleme insiyatifin de elinden alınmış zorunlu ilişkiler oluşturuyorsun. Ama yani evlilik güzel de bilmiyorum bu kadarına değiyor mu? Bazen sorguluyorum yani özellikle bayramlarda

elaide benim cogu kiyafet gorumce ve arkadasimdan malum. Satin alinanlar icin de sunu soyleyeyim; tekstil de calistim ve biz neyse de bebekler cocuklar yikanmadan bir sey giymemeli. Temizler mi evet, leke vs olmaz ama nerelerden gectiler bilemezsin. Üstüne magazalarda yere dusmeler, kolilerden çıkmalar, üstünde tozlar ve pamukcuklar derken ben yikiycam.
Kendime aldiklarimi yikamadan giydiğim cok oluyor gerçi.

deme oyle deme. esini sevdigini dusun gerisini salla. bayramdannnnn bayrama iste.
ben asiri uyuzum. hatta kp yi gorunce dikenlerim cikiyor resmen . ama yapacak birsey yok ayni sehirdeyiz. surekli gormek zorundayim..
Zaten eşimin sevgisi olmasa 5 dk düşünmez çeker giderdim :) ahahah valla al benden de o kadar benimde dikenler çıkıveriyor Allah yardımcımız olsun sabır versin canım yaa :)

Ateacherlady canım çok geçmiş olsun neyse ki ciddi bir şey çıkmamış. Çok yorma kendini. Beş desteklerinden alınca bize de bilgi ver çok belim ağrıyor ayakta kalınca benim de işe yararsa ben de almak istiyorum ❤

Bu arada kızlar bir çok kişinin ayağı ağrıyormuş demek yataktan kalkınca. Ben de taktım ya yaş mevzusuna siz yazmasanız yaşlılıktan sanıyordum. Demek ki normalmiş iyi moral oldu bana yahu

Diyorum sen çözmüşsün kadın haklı dagilin

Maşallah Rabbim bozmasın, bizede nasip etsin o günleri görmeyi (gerçi çok umudum yok ama neyse) mesele iyilik kötülük değil aslında. Mesele uyuşmamazlık. Iki farklı aile iki farklı yaşam tarzı. Birde valla yapılanlar yapılmayanlar olunca ister istemez sıkıntılar oluyor.
Dipnot: evlilik pişmanlıktır. ahahah

udg06 evliligin neresi güzel yahu; alakasız iki insani alıp ayni eve koyuyor, yetisme sartlari vs fark etmeksizin uyumlu yasamalarini, hayata karsi tek fikirde olmalarını bekliyorsun.

Bence o da mantıksız.
Evet ama insan bir çiçeği koklasa bir güzelliği görse paylaşmazsa anlamsız oluyor. Yıllar içinde ben iken biz olmak, aynı yönde değişmek, bir çocuğu birlikte yetiştirip gurur duymak, ortak bir geçmişi beraber anmak çok güzel paylaşımlar. Bunları yaşadığında da anlıyorsun ki toplumun dayattığı evlilik müessesesi ile ulaştığın bu duygulara ulaşabileceğim başka bir şey yok. Ailen ya da arkadaşlarınla bunları yaşayamazsın. Yalnızlık ve özgürlük güzel getirileri olan şeyler ve bir tercih tabiki ama asla evliliğin sağladıklarını sağlayamaz. Yanlızlıktan büyük keyif alırım zorunluluklardan da nefret ederim ama benim tercihim yine de evlilikten yana. Tabi mutlu bir evlilikse.

Eklenen dip not: arada boğmak istesek bile

Son düzenleme:
Maşallah Rabbim bozmasın, bizede nasip etsin o günleri görmeyi (gerçi çok umudum yok ama neyse) mesele iyilik kötülük değil aslında. Mesele uyuşmamazlık. Iki farklı aile iki farklı yaşam tarzı. Birde valla yapılanlar yapılmayanlar olunca ister istemez sıkıntılar oluyor.
Dipnot: evlilik pişmanlıktır. ahahah

Geçmiş olsun kotu düşünme cnm..gunler ve yaşananlar tesadüf olabiliyor..onlara takılma.. ilk gebeliğimde bi cenazemiz vardı yeni öğrenmiştim hamileliğimi dediğin gibi leke geldi..ondan kürtaj oldum ama..oğlumda yine ilk zamanlar da gene cenaze denk geldi tesadüfün bu kadarı.. ama bak oğlum yanımda şükürler olsun..kahve lekeyi çok önemsemiyorlar rahat ol hem hareketleri de varmış...

kv kp ve diger gereksiz akrabalara ragmen ben evli olmayi seviyorum..
dunyaya 100 kere gelsem 101 kere de esimle evlenirdim. hatta mumkunse Allah birlikte yasamayi nasip ettiyse yaslanana kadar, o zamanda beraber ölelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…