Gecmıs olsun canım kan uyusmazlıgı varsa ıgnenı yaptır. Bısey olmaz Allahın ıznı ıle artık haftası ılerledı pek yorma kendınıKızlar hepinize günaydın. Dün biraz stresli ve yorucu bir gündü. Gece 1 civarında çamaşırımda iki toplu ucu kadar kahve rengi leke oluştu. Ama herhangi bir ağrı sancı başka bir şey yok. Bebeğimde maşallah gayet hareketli. Bu saate kadar bir daha gelmedi. Doktora ulaşma imkanım yok ancak acile gitmem lazım. Oda bayram ve çok kalabalıktır. Bir tek devlet hastanesinde kadın doğum doktoru var burada Napayım sizce. Birde coraspin kullanıyorum. Bugün içmesem mi. Şuda var doktor kanama durumunda bırak ilacı ve acile gel kan uyuşmazlığı ignen yapılsın demişti. Bilemedim. Eşimde normal diyorda. Geçen senede kurban bayramında ilk hamileliğimde bebeğimi böyle 6 haftalikken kahve rengi lekelenme ile kaybettim. Şimdi gene bayram ve gene aynı durum.
3lu malm beyaz aldim 2 tane. Kahveler daha pahali. Zaten o besik 2 maksimum 3 sene kullanilacak. Sifonyerleri baska yere de alabilirim, bu sebeple ayrı aldim 2 tane. Birinin üstünü alt degistirme yapacagim (4 tarafina cita tamamdir veya tepsi gibi bisi yapar garajda) digeri de bitişik, malzemelerini koyarım üstüne.Hadi masallah kuzum baya kolayladin ellerine saglik kurutma varsa bosver ne asican sifonlarin nasil merak ettim oda mi mese
Evet benim de bir süre basmakta zorlanıyorum. Ayak bileklerim de ağrıyor. Ben ki ne çılgın yürüyüşler yapar 20lik çıtırları sollar geçerdim. Ördek gibi yürüyorum kalktığımdaYorulmaya da gerek yok, kalkar kalkmaz topuklarim ve ayaklarimin alti açıyor. Benim gibi olan var mi?
Sağol canım evet var. Ne olur ne olmaz yaptırayım inşallah. Bugün hep yatacağım hiç bir şey yapmayacağım.Gecmıs olsun canım kan uyusmazlıgı varsa ıgnenı yaptır. Bısey olmaz Allahın ıznı ıle artık haftası ılerledı pek yorma kendını
ehehe sen gel seni ozel gotururum, sehir turlari bile yaptiririm!Her geleni alisverise goturuyorsan biz turkiyeden ucakla gelelim.kizlar ucuz yerlere gotur biziohh son is
beni iyice paniklettiriyosunuz, buda camasir yikiyo yaa! haftaya camasirlari yikiicam bu gidisle sizin yuzunuzden. gecen babam soylenip duruyodu, temiz gelmiyomu magazadan, ne yikamasi cikardiniz da bebegin elbiselerini yikiyosunuz diye. valla babama hak verdim, onlarin aklina uyuyorum baba dedim gelinlerimizi gostererek haha..Camasir makinasinin sabun gozunu cikardim yikadim, karbonat koyup 60derecede calistirdim. Makina temizlensin, Mutlu' nun esyalarini yikayayim. Kurutma makinasina atacagim ya, ugrasamam kayimvalideme çıkıp camasir asmakla toplamakla. İnşallah cekmezler
Camasir filelerim var, onlarla atacağım. Kurutmaya da rossman in mendiliyle atayim; degisik bir koku bırakıyor ama rutubet vs diger koku riskine girmemis oluyorsun
Sifonyerler gece kuruldu, oda baya daraldi gibi.
uff korkuyorum valla! simdiden catlarsa daha iki ay var! gobek desen zaten basketbol topu anasini satiim. gelen giden 'umarim cok daha buyumez' diyo. bende umuyorum bendeeee!elaide ah sorma sormaa 3.aydan beri yağ sürüyodum tabi duştan duşa ama.. bu kdr büyümeye göbek de dayanamadı aşağıya doğru ağırlaşmaya başladığını hissediyodum zaten ve derimde gerilme oldu 2 gün içinde baktım çatlamış. hiç kaşınma fln olmadı.. son günlerde daha sık sürüyodum krem ve yağ ama kaçınılmaz son ( derin esnekse olmaz belki sende
Sanırım ondan oldu bugün bi kendimi takip edeyim ve dinleneyim. İnşallah birşey olmayacak. Herr gün yağ sürüyorum. Bu zamana kadar incecik damarlar oluştu inşallah çatlağa dönmezler.S Shrrbtk korkma canım yoruldun diye olmuştur devam ediyorsa ya da ederse bi git tabi hastaneye baksınlar nolur nolmaz. bol su iç ve yat dinlen
elaide ah sorma sormaa 3.aydan beri yağ sürüyodum tabi duştan duşa ama.. bu kdr büyümeye göbek de dayanamadı aşağıya doğru ağırlaşmaya başladığını hissediyodum zaten ve derimde gerilme oldu 2 gün içinde baktım çatlamış. hiç kaşınma fln olmadı.. son günlerde daha sık sürüyodum krem ve yağ ama kaçınılmaz son ( derin esnekse olmaz belki sende
Ya ama haksız mıyım? Bir adam ya da Kadın beğenip hayatına alıyor her şeyini paylaşıp biz oluyorsun. Yanında bonus onlarca gereksiz olma ihtimali çok yüksek insan kakalıyorlar. Haydi bakalım uğraş dur. Adamı seçmiştik ama onlarda seçme şansı da yok. Ömür boyu muhataplık garantili ve neticede gelin ya da damat olunduğundan gerçekleri yüzlerine çat çat söyleme insiyatifin de elinden alınmış zorunlu ilişkiler oluşturuyorsun. Ama yani evlilik güzel de bilmiyorum bu kadarına değiyor mu? Bazen sorguluyorum yani özellikle bayramlardaSen isi. Çözmüşsün bacim
Zaten eşimin sevgisi olmasa 5 dk düşünmez çeker giderdim :) ahahah valla al benden de o kadar benimde dikenler çıkıveriyordeme oyle deme. esini sevdigini dusungerisini salla. bayramdannnnn bayrama iste.
ben asiri uyuzum. hatta kp yi gorunce dikenlerim cikiyor resmen. ama yapacak birsey yok ayni sehirdeyiz. surekli gormek zorundayim..
Diyorum sen çözmüşsün kadın haklı dagilinYa ama haksız mıyım? Bir adam ya da Kadın beğenip hayatına alıyor her şeyini paylaşıp biz oluyorsun. Yanında bonus onlarca gereksiz olma ihtimali çok yüksek insan kakalıyorlar. Haydi bakalım uğraş dur. Adamı seçmiştik ama onlarda seçme şansı da yok. Ömür boyu muhataplık garantili ve neticede gelin ya da damat olunduğundan gerçekleri yüzlerine çat çat söyleme insiyatifin de elinden alınmış zorunlu ilişkiler oluşturuyorsun. Ama yani evlilik güzel de bilmiyorum bu kadarına değiyor mu? Bazen sorguluyorum yani özellikle bayramlarda
Maşallah Rabbim bozmasın, bizede nasip etsin o günleri görmeyi (gerçi çok umudum yok ama neyse) mesele iyilik kötülük değil aslında. Mesele uyuşmamazlık. Iki farklı aile iki farklı yaşam tarzı. Birde valla yapılanlar yapılmayanlar olunca ister istemez sıkıntılar oluyor.Ya tatlım ben 16 yılımı bitirdim evlilikte allah nazardan korusun çok da mutlu bir evliliğim var. Öyle ciddi bir kv sorunu da yaşamadım Kadının kızdığım özellikleri var ama bir bana değil herkese öyle yani kadının huyu bana yaptığı bir kötülük asla yok. Bunlara rağmen bayramın ilk günü eve dönerken şunu dedim içimden: İnsan sırf bu başka aileler ile muhatap olmamak için bile evlenmese yeridir. Yani bu eş akrabaları meselesi çok sıkıntı evlilik fikrinden soğutur insanı yaa
Evet ama insan bir çiçeği koklasa bir güzelliği görse paylaşmazsa anlamsız oluyor. Yıllar içinde ben iken biz olmak, aynı yönde değişmek, bir çocuğu birlikte yetiştirip gurur duymak, ortak bir geçmişi beraber anmak çok güzel paylaşımlar. Bunları yaşadığında da anlıyorsun ki toplumun dayattığı evlilik müessesesi ile ulaştığın bu duygulara ulaşabileceğim başka bir şey yok. Ailen ya da arkadaşlarınla bunları yaşayamazsın. Yalnızlık ve özgürlük güzel getirileri olan şeyler ve bir tercih tabiki ama asla evliliğin sağladıklarını sağlayamaz. Yanlızlıktan büyük keyif alırım zorunluluklardan da nefret ederim ama benim tercihim yine de evlilikten yanaudg06 evliligin neresi güzel yahu; alakasız iki insani alıp ayni eve koyuyor, yetisme sartlari vs fark etmeksizin uyumlu yasamalarini, hayata karsi tek fikirde olmalarını bekliyorsun.
Bence o da mantıksız.
Maşallah Rabbim bozmasın, bizede nasip etsin o günleri görmeyi (gerçi çok umudum yok ama neyse) mesele iyilik kötülük değil aslında. Mesele uyuşmamazlık. Iki farklı aile iki farklı yaşam tarzı. Birde valla yapılanlar yapılmayanlar olunca ister istemez sıkıntılar oluyor.Ya tatlım ben 16 yılımı bitirdim evlilikte allah nazardan korusun çok da mutlu bir evliliğim var. Öyle ciddi bir kv sorunu da yaşamadım Kadının kızdığım özellikleri var ama bir bana değil herkese öyle yani kadının huyu bana yaptığı bir kötülük asla yok. Bunlara rağmen bayramın ilk günü eve dönerken şunu dedim içimden: İnsan sırf bu başka aileler ile muhatap olmamak için bile evlenmese yeridir. Yani bu eş akrabaları meselesi çok sıkıntı evlilik fikrinden soğutur insanı yaa
Geçmiş olsun kotu düşünme cnm..gunler ve yaşananlar tesadüf olabiliyor..onlara takılma.. ilk gebeliğimde bi cenazemiz vardı yeni öğrenmiştim hamileliğimi dediğin gibi leke geldi..ondan kürtaj oldum ama..oğlumda yine ilk zamanlar da gene cenaze denk geldi tesadüfün bu kadarı.. ama bak oğlum yanımda şükürler olsun..kahve lekeyi çok önemsemiyorlar rahat ol hem hareketleri de varmış...Kızlar hepinize günaydın. Dün biraz stresli ve yorucu bir gündü. Gece 1 civarında çamaşırımda iki toplu ucu kadar kahve rengi leke oluştu. Ama herhangi bir ağrı sancı başka bir şey yok. Bebeğimde maşallah gayet hareketli. Bu saate kadar bir daha gelmedi. Doktora ulaşma imkanım yok ancak acile gitmem lazım. Oda bayram ve çok kalabalıktır. Bir tek devlet hastanesinde kadın doğum doktoru var burada Napayım sizce. Birde coraspin kullanıyorum. Bugün içmesem mi. Şuda var doktor kanama durumunda bırak ilacı ve acile gel kan uyuşmazlığı ignen yapılsın demişti. Bilemedim. Eşimde normal diyorda. Geçen senede kurban bayramında ilk hamileliğimde bebeğimi böyle 6 haftalikken kahve rengi lekelenme ile kaybettim. Şimdi gene bayram ve gene aynı durum.
Ahahah manyaakk ben sustum daha yazmıyorum bişey siz bana bakmayın işin içine koca ailesi ve akrabası girince bekarlığı özlemiyorum değilUlan boşanasım geldi arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?