2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bu bayram tatilini evde el değmemiş yer bırakmayıp, hastane cantasını hazır hale getirerek geçirdik. Taşınıyor gibi o kadar çok sey attık ki. Benim bir işim var işimle ilgili bir makale onuda yazıp doğuma öyle hazır olurum inşallah.bir tek tüller kaldı yıkanacak...

Oh elinize sağlık. Kendi evim temizlenmis gibi rahatliyorum valla okuyunca.

Film izledik uykum var gibi uyuyamıyorum da bende ne istediğimi anlamadım
Ayyy ben de ayni haldeyim suan patlucam ama disari cikasim da yok yuruyus bile yapcak halim yok ama skintidan da patliyorum netflixe abandim yemek yaptim yok mu tartisma cikaracak forum disindan katilim laf dalasi vs soyle adrenalin salgilim

canım geçmiş olsun kasılmalar yalancımı doğum kasılmalarımı. benimde olmuştu oğlumda açılmam olmayınca eve yolladılar üstünden tam 1 ay geçtkten sonra mecburi sezaryen oldum.
dogum sancisi cnm. 6dk da bir duzenli ve drecesi artti. 20lerden 50lere cikti. baska ilac deneyeclermjs

Oh elinize sağlık. Kendi evim temizlenmis gibi rahatliyorum valla okuyunca.
Kız bn strese giriyorum herkes ne güzel yapıyor bn niye birşey yapamıyorum diye normalde tavşan gibi hizliyimdir ama şimdi kaplumbağa bile beni geçer o seviyeye dustugumden birden bire kabullenemiyorum yapamamayi bırakın lenn ben yapamıyorum sizde yapmayın diye isyan ediyor muşum şimdi

Ben de hep yavasimdir, iyice yavasladim. İs suremden fazla mola surem var

Para ayarlamadim daha, bir de ne alacagima tam karar veremedim.
Aksam olsun da Mutlu' nun (ki kendisi ekstra is çıkarmakta mükemmel bi insan şimdiden) esyalarini utuliyim bari.

Nefret ediyorum utu fikrinden
Bende de eksikler var kart kullanmadigim icin bekliyorum ayın 15 ı gelseydi bir maaş günü bir hafta kaldı bir de annemin yaptıkları gelecek daha şehir dışından onlarla birlikte yıkarım hepsini dedim işler kaldı bekliyor şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…