bu bayram tatilini evde el değmemiş yer bırakmayıp, hastane cantasını hazır hale getirerek geçirdik. Taşınıyor gibi o kadar çok sey attık ki. Benim bir işim var işimle ilgili bir makale onuda yazıp doğuma öyle hazır olurum inşallah.bir tek tüller kaldı yıkanacak...
bu bayram tatilini evde el değmemiş yer bırakmayıp, hastane cantasını hazır hale getirerek geçirdik. Taşınıyor gibi o kadar çok sey attık ki. Benim bir işim var işimle ilgili bir makale onuda yazıp doğuma öyle hazır olurum inşallah.bir tek tüller kaldı yıkanacak...
Maşallah kızlar gece gündüz demeden kaynatıyorsunuz, yetişemiyorum
Biz pazar mod, galiba komşu doğuracak o derece rahattayız. Koca kendine benzetti beni azcık benide gazlasanız daha bir sürü alışveriş yapılcak
Ayyy ben de ayni haldeyim suan patlucam ama disari cikasim da yok yuruyus bile yapcak halim yok ama skintidan da patliyorum netflixe abandim yemek yaptim yok mu tartisma cikaracak forum disindan katilim laf dalasi vs soyle adrenalin salgilim
Mysonismysun
bünye adrenalin.istiyor arkadas sizden.korkulur kaynanalar ikicicek-birbocek
aman sen dur durdugun yerde minnoslari yorma bende birini bulmaya caliscam bulamadım.bole.bole
Benimde batma şekilde kasıklarımda agrım var bugün..sanki regl olacakta sokulemiyor misali..birde kuyruk sokumu ağrısı eşlik ediyor ona bir iki gündür boyle aslinda
canım geçmiş olsun kasılmalar yalancımı doğum kasılmalarımı. benimde olmuştu oğlumda açılmam olmayınca eve yolladılar üstünden tam 1 ay geçtkten sonra mecburi sezaryen oldum.
Kız bn strese giriyorum herkes ne güzel yapıyor bn niye birşey yapamıyorum diye normalde tavşan gibi hizliyimdir ama şimdi kaplumbağa bile beni geçer o seviyeye dustugumden birden bire kabullenemiyorum yapamamayi bırakın lenn ben yapamıyorum sizde yapmayın diye isyan ediyor muşum şimdi
Buraya iki koca gobek birakayim kocisle yaristiriyoruz göbekleri kocis diyo yeni bnm gobegime yetiştin ama beni gördükçe adam diyete başladı göbekli ne kdr çirkin göründüysem adama artık
Kız bn strese giriyorum herkes ne güzel yapıyor bn niye birşey yapamıyorum diye normalde tavşan gibi hizliyimdir ama şimdi kaplumbağa bile beni geçer o seviyeye dustugumden birden bire kabullenemiyorum yapamamayi bırakın lenn ben yapamıyorum sizde yapmayın diye isyan ediyor muşum şimdi
Eki Görüntüle 2276945
Buraya iki koca gobek birakayim kocisle yaristiriyoruz göbekleri kocis diyo yeni bnm gobegime yetiştin ama beni gördükçe adam diyete başladı göbekli ne kdr çirkin göründüysem adama artık
Para ayarlamadim daha, bir de ne alacagima tam karar veremedim.
Aksam olsun da Mutlu' nun (ki kendisi ekstra is çıkarmakta mükemmel bi insan şimdiden) esyalarini utuliyim bari.
Bende de eksikler var kart kullanmadigim icin bekliyorum ayın 15 ı gelseydi bir maaş günü bir hafta kaldı bir de annemin yaptıkları gelecek daha şehir dışından onlarla birlikte yıkarım hepsini dedim işler kaldı bekliyor şimdilik