Takdiri ilahi hesapla olmuyor.Tevekkül edeceğiz.Ben sanırım en geniş hamileyim hiç bişey almadım.Hersey bu ay yapılacak kalanlar Temmuz ayına oldu bitti.Bişey olursada kader,kısmet derim sağlık olsun.Bu arada yaz canım sen merak ediyoruz seniinanin birseyin hayali daha aci verici ve kotu oluyor. yasadiginizda daha guclu hissediyorsunuz. o yuzden hixbirseyden korkmayin. hep diyrm zamani gelince oyle boyle cikacak bu cocuklar.
Allah şifa versin Grip seni yormuş Yarın iyi geçer inşallah doktor muayenen yaz grubaKızlar 4 gözle beklediğim bayram tatili burnumdan gelditatile girdiğimiz ilk cumartesi kontrole gittim ara ara karnım çok sertleşiyo dedim doktorda ağrın oluyo mu dedim valla bazen oluyo bazen olmuyo dedim. Bu önemli takip et eğer ağrılı sertleşme ve gunde 4-5 den fazla oluyosa erken doğum belirtisi dedi. Ben tırstım tabi. Neyse dikkat etmeye başladım ama bugüne kadar öyle büyük bi sıkıntı olmadı. Pazartesi gecesi yazlığa gittik güya tatil salı günü grip oldum burun akıntısı baş ağrısı elimde parol cok kotu 3 gun geçirdim persembe gecesi döndük ve cuma acile gittim bademcikler pert ve soğuk algınlığı dedi doktor. Serum taktı amoklavin bogaz spreyi ve parol verdi. Hala iyilesemedim. O kadar ilaç kullanmakta ayrıca korkutuyo zaten moralim aşırı bozuk. Ve bugün karnım belki 20 kere sertleşti sürekli sertleşti bebeğin hareketleri de sertleşti hemen yarın sabah ilk randevuyu aldım doktoruma, iş yerinden de izin aldım. Korkuyorum. Inşallah sıkıntılı bi durum olmaz. Allah hepimize evladımızı sağlıkla bağışlasın. Bu grip ve boğaz ağrısı beni mahfetti. Resmen iyileşemiyorum. Burun tıkanıklığı baş ağrısını besliyo resmen dualarınıza ihtiyacım var.
Çok geçmiş olsun.. İnşallah atlatırsın gribi bebiş de iyidir güzel haberlerle dönersinKızlar 4 gözle beklediğim bayram tatili burnumdan gelditatile girdiğimiz ilk cumartesi kontrole gittim ara ara karnım çok sertleşiyo dedim doktorda ağrın oluyo mu dedim valla bazen oluyo bazen olmuyo dedim. Bu önemli takip et eğer ağrılı sertleşme ve gunde 4-5 den fazla oluyosa erken doğum belirtisi dedi. Ben tırstım tabi. Neyse dikkat etmeye başladım ama bugüne kadar öyle büyük bi sıkıntı olmadı. Pazartesi gecesi yazlığa gittik güya tatil salı günü grip oldum burun akıntısı baş ağrısı elimde parol cok kotu 3 gun geçirdim persembe gecesi döndük ve cuma acile gittim bademcikler pert ve soğuk algınlığı dedi doktor. Serum taktı amoklavin bogaz spreyi ve parol verdi. Hala iyilesemedim. O kadar ilaç kullanmakta ayrıca korkutuyo zaten moralim aşırı bozuk. Ve bugün karnım belki 20 kere sertleşti sürekli sertleşti bebeğin hareketleri de sertleşti hemen yarın sabah ilk randevuyu aldım doktoruma, iş yerinden de izin aldım. Korkuyorum. Inşallah sıkıntılı bi durum olmaz. Allah hepimize evladımızı sağlıkla bağışlasın. Bu grip ve boğaz ağrısı beni mahfetti. Resmen iyileşemiyorum. Burun tıkanıklığı baş ağrısını besliyo resmen dualarınıza ihtiyacım var.
Hayırlısı kuzum yaaa... o kadar ilaca etki etmiyor mu sancı...erken merken sağlıkla dünyaya gelsinde önemli olan oson havadisler..
gecen sancilar 6dk.da tekrar duzenli gelirken 4dk da duzenli gelmeye baslado. ekstra ilaclara basladilar. yazdim mi bilmiyrm ciger gelistirici igne yaptilar. ilaclara devam. simdi cekilen nst de 13 dk ya uzamis sancilar ama yine duzenli...
Olur mu öyle şey yaz sen muhakkak..aklımız sende..merakta bırakma bizi sakinamin cnm.
bende korkan olacak diye surekli yazmak istemiyrm.
amin suan. son 20dk dir yine artti hissettiriyor bana baya baya...Hayırlısı kuzum yaaa... o kadar ilaca etki etmiyor mu sancı...erken merken sağlıkla dünyaya gelsinde önemli olan o
Deli akşam.aksam güldürdün beniamin suan. son 20dk dir yine artti hissettiriyor bana baya baya...
ya ne geldi aklima...iyi ki orama burama lazer epilasyon yaptirmisim he. bi de onun telasina dusmesim.
bence stres yaptilar. o yuzden cnm. benim sancilar artti yineDeli akşam.aksam güldürdün benio konuda bende rahatim allahtan..hamilelik oncesi bitirmiştim.. yalniz o degilde bu grupta temmuzda doğuracak bu gidişle herkezde bi sancı bi sertleşme.. oğlumda sanki böyle şeyler yaşamadım yada acemilik farkında degilim
Muhakkak bi etkilenme.olmustur tabi ama bazılarımız da vardı zaten bu şikayetler.. mesela bende 3.4 gündur bel ağrısı tam belde değil kuyruk sokumu dünden beride adet sancısı eklendi kasiklarima..bence stres yaptilar. o yuzden cnm. benim sancilar artti yine
nst deyim.simdi
Geçmiş olsun. Bu havalarda dikkat etmek lazım. Sıcak diye camları kapıları açıyoruz oda çarpıyor. Yarın ki doktor kontrolünde inşallah iyi gecer, Bebeğinde iyidir kötü düşünme.Kızlar 4 gözle beklediğim bayram tatili burnumdan gelditatile girdiğimiz ilk cumartesi kontrole gittim ara ara karnım çok sertleşiyo dedim doktorda ağrın oluyo mu dedim valla bazen oluyo bazen olmuyo dedim. Bu önemli takip et eğer ağrılı sertleşme ve gunde 4-5 den fazla oluyosa erken doğum belirtisi dedi. Ben tırstım tabi. Neyse dikkat etmeye başladım ama bugüne kadar öyle büyük bi sıkıntı olmadı. Pazartesi gecesi yazlığa gittik güya tatil salı günü grip oldum burun akıntısı baş ağrısı elimde parol cok kotu 3 gun geçirdim persembe gecesi döndük ve cuma acile gittim bademcikler pert ve soğuk algınlığı dedi doktor. Serum taktı amoklavin bogaz spreyi ve parol verdi. Hala iyilesemedim. O kadar ilaç kullanmakta ayrıca korkutuyo zaten moralim aşırı bozuk. Ve bugün karnım belki 20 kere sertleşti sürekli sertleşti bebeğin hareketleri de sertleşti hemen yarın sabah ilk randevuyu aldım doktoruma, iş yerinden de izin aldım. Korkuyorum. Inşallah sıkıntılı bi durum olmaz. Allah hepimize evladımızı sağlıkla bağışlasın. Bu grip ve boğaz ağrısı beni mahfetti. Resmen iyileşemiyorum. Burun tıkanıklığı baş ağrısını besliyo resmen dualarınıza ihtiyacım var.
Hadi bakalım. Dogarsa da bizim yegen beklerse de bizim yeğen. Yeriz biz onu bu kadar anaevettttt. benim kiz gelmeye kararli.
onceki sancilar ritmik geneli 20-30 araluginda olan tek sanciydi. en son 13 dakika bir gelenlerde tek sanci ve 10lardaydi.
2 saat sonra yani simdi yapilanda ritmik 20dk da bir ammaaaaa 3 lu kombo seklinde. yani pes pese 3 sanci birden geliyor. kuvvetliler. hemsire az tirsti. hemen dr.a yollayalim dediler. cati ve kasik agrimda basladi yine.
Canım gelecekse de sağlıkla gelsin inşallah . Ama söyle o cadı kızına ne acelesi varmış bu kadar azıcık daha beklesin :)evettttt. benim kiz gelmeye kararli.
onceki sancilar ritmik geneli 20-30 araluginda olan tek sanciydi. en son 13 dakika bir gelenlerde tek sanci ve 10lardaydi.
2 saat sonra yani simdi yapilanda ritmik 20dk da bir ammaaaaa 3 lu kombo seklinde. yani pes pese 3 sanci birden geliyor. kuvvetliler. hemsire az tirsti. hemen dr.a yollayalim dediler. cati ve kasik agrimda basladi yine.
tabi. ben yinr de agustos anasiyim. ikizler once gelecek derken benim arap ati öne gecti cok lazimmis gibiHadi bakalım. Dogarsa da bizim yegen beklerse de bizim yeğen. Yeriz biz onu bu kadar ana ❤
amin cnm. annem yanimda. icti antideoresani uyuyor. doguma gitsem ruhu duymazCanım gelecekse de sağlıkla gelsin inşallah . Ama söyle o cadı kızına ne acelesi varmış bu kadar azıcık daha beklesin :)
Ohh ilaçla baya sakinleşti demekki :) oğluşun ne durumda evde mi o :)amin cnm. annem yanimda. icti antideoresani uyuyor. doguma gitsem ruhu duymaz.
evde cnm. birakamam diyrdim hatirlarsaniz. oluyrmus ama.Ohh ilaçla baya sakinleşti demekki :) oğluşun ne durumda evde mi o :)
evde cnm. birakamam diyrdim hatirlarsaniz. oluyrmus ama.
esim cok hasta ama evdr bakiyr ona
Evet canım ama oda hastane de perişan olacağına yatağında uyusun. Zaten hastalıklar geldi mi üst üste gelir. Eşinde en kısa zamanda düzelir inşallah. Yanında olur. Sen uyuyamıyor musun biraz dinlensen.evde cnm. birakamam diyrdim hatirlarsaniz. oluyrmus ama.
esim cok hasta ama evdr bakiyr ona
Kime niyet kime kısmet hayırlısı ne ise o olsun ins seninde bebeğininde sağlıklı hayırlı haberlerini alirz habersiz koyma aklımiz hep sende hepimizindetabi. ben yinr de agustos anasiyim. ikizler once gelecek derken benim arap ati öne gecti cok lazimmis gibi..
olaki doguma girersem hepinize dua edecegim.
Napsın kadincagizda stres oldu yoruldu dinlensin azıcık ins herşey yolunda gidecek senin içindeamin cnm. annem yanimda. icti antideoresani uyuyor. doguma gitsem ruhu duymaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?