2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
inanin birseyin hayali daha aci verici ve kotu oluyor. yasadiginizda daha guclu hissediyorsunuz. o yuzden hixbirseyden korkmayin. hep diyrm zamani gelince oyle boyle cikacak bu cocuklar.
Takdiri ilahi hesapla olmuyor.Tevekkül edeceğiz.Ben sanırım en geniş hamileyim hiç bişey almadım.Hersey bu ay yapılacak kalanlar Temmuz ayına oldu bitti.Bişey olursada kader,kısmet derim sağlık olsun.Bu arada yaz canım sen merak ediyoruz seni
Allah şifa versin Grip seni yormuş Yarın iyi geçer inşallah doktor muayenen yaz gruba

Çok geçmiş olsun.. İnşallah atlatırsın gribi bebiş de iyidir güzel haberlerle dönersin

Hayırlısı kuzum yaaa... o kadar ilaca etki etmiyor mu sancı...erken merken sağlıkla dünyaya gelsinde önemli olan o

Hayırlısı kuzum yaaa... o kadar ilaca etki etmiyor mu sancı...erken merken sağlıkla dünyaya gelsinde önemli olan o
amin suan. son 20dk dir yine artti hissettiriyor bana baya baya...

ya ne geldi aklima...iyi ki orama burama lazer epilasyon yaptirmisim he . bi de onun telasina dusmesim.

amin suan. son 20dk dir yine artti hissettiriyor bana baya baya...

ya ne geldi aklima...iyi ki orama burama lazer epilasyon yaptirmisim he . bi de onun telasina dusmesim.
Deli akşam.aksam güldürdün benio konuda bende rahatim allahtan..hamilelik oncesi bitirmiştim.. yalniz o degilde bu grupta temmuzda doğuracak bu gidişle herkezde bi sancı bi sertleşme.. oğlumda sanki böyle şeyler yaşamadım yada acemilik farkında degilim

bence stres yaptilar. o yuzden cnm. benim sancilar artti yine
nst deyim.simdi

bence stres yaptilar. o yuzden cnm. benim sancilar artti yine
nst deyim.simdi
Muhakkak bi etkilenme.olmustur tabi ama bazılarımız da vardı zaten bu şikayetler.. mesela bende 3.4 gündur bel ağrısı tam belde değil kuyruk sokumu dünden beride adet sancısı eklendi kasiklarima..

evettttt. benim kiz gelmeye kararli.
onceki sancilar ritmik geneli 20-30 araluginda olan tek sanciydi. en son 13 dakika bir gelenlerde tek sanci ve 10lardaydi.
2 saat sonra yani simdi yapilanda ritmik 20dk da bir ammaaaaa 3 lu kombo seklinde. yani pes pese 3 sanci birden geliyor. kuvvetliler. hemsire az tirsti. hemen dr.a yollayalim dediler. cati ve kasik agrimda basladi yine.

Geçmiş olsun. Bu havalarda dikkat etmek lazım. Sıcak diye camları kapıları açıyoruz oda çarpıyor. Yarın ki doktor kontrolünde inşallah iyi gecer, Bebeğinde iyidir kötü düşünme.

Merhaba kızlar. Bende Antalya’dan geldim. Denize bir kere girdim yattım hep sezlongda. Eve geldim çamaşırla uğraş. Ama daha bebişimin çamaşırlarını yıkamadım hiç birsey hazır değil hazırlayan varmı geçmi kaldım yoksa

Hadi bakalım. Dogarsa da bizim yegen beklerse de bizim yeğen. Yeriz biz onu bu kadar ana

Canım gelecekse de sağlıkla gelsin inşallah . Ama söyle o cadı kızına ne acelesi varmış bu kadar azıcık daha beklesin :)

Hadi bakalım. Dogarsa da bizim yegen beklerse de bizim yeğen. Yeriz biz onu bu kadar ana ❤
tabi. ben yinr de agustos anasiyim. ikizler once gelecek derken benim arap ati öne gecti cok lazimmis gibi ..
olaki doguma girersem hepinize dua edecegim.

evde cnm. birakamam diyrdim hatirlarsaniz. oluyrmus ama.
esim cok hasta ama evdr bakiyr ona
evde cnm. birakamam diyrdim hatirlarsaniz. oluyrmus ama.
esim cok hasta ama evdr bakiyr ona
Evet canım ama oda hastane de perişan olacağına yatağında uyusun. Zaten hastalıklar geldi mi üst üste gelir. Eşinde en kısa zamanda düzelir inşallah. Yanında olur. Sen uyuyamıyor musun biraz dinlensen.

tabi. ben yinr de agustos anasiyim. ikizler once gelecek derken benim arap ati öne gecti cok lazimmis gibi ..
olaki doguma girersem hepinize dua edecegim.
Kime niyet kime kısmet hayırlısı ne ise o olsun ins seninde bebeğininde sağlıklı hayırlı haberlerini alirz habersiz koyma aklımiz hep sende hepimizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…