Kızlar 4 gözle beklediğim bayram tatili burnumdan geldi
tatile girdiğimiz ilk cumartesi kontrole gittim ara ara karnım çok sertleşiyo dedim doktorda ağrın oluyo mu dedim valla bazen oluyo bazen olmuyo dedim. Bu önemli takip et eğer ağrılı sertleşme ve gunde 4-5 den fazla oluyosa erken doğum belirtisi dedi. Ben tırstım tabi. Neyse dikkat etmeye başladım ama bugüne kadar öyle büyük bi sıkıntı olmadı. Pazartesi gecesi yazlığa gittik güya tatil
salı günü grip oldum burun akıntısı baş ağrısı elimde parol cok kotu 3 gun geçirdim persembe gecesi döndük ve cuma acile gittim bademcikler pert ve soğuk algınlığı dedi doktor. Serum taktı amoklavin bogaz spreyi ve parol verdi. Hala iyilesemedim. O kadar ilaç kullanmakta ayrıca korkutuyo zaten moralim aşırı bozuk. Ve bugün karnım belki 20 kere sertleşti sürekli sertleşti bebeğin hareketleri de sertleşti hemen yarın sabah ilk randevuyu aldım doktoruma, iş yerinden de izin aldım. Korkuyorum. Inşallah sıkıntılı bi durum olmaz. Allah hepimize evladımızı sağlıkla bağışlasın. Bu grip ve boğaz ağrısı beni mahfetti. Resmen iyileşemiyorum. Burun tıkanıklığı baş ağrısını besliyo resmen
dualarınıza ihtiyacım var.