2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bismillah R Rzg14 acar acmaz okudum, hayır olsun insallah, gecmis sayfaya bakmadan yazayım dedim. allah yardımcın olsun canım, cok dua.
cok saol cnm amin. cumartesiden beri hastanedeyim. dogmaya calisiyr kucuk hanim. biz de durdurmaya calisiyiruz. ciger gelisim ignesi de yapildi. beklemedeyiz...

gunaydın cumleten,

calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdekilere cok selamlar. ozlemisim burayı.

umarım herkes iyidir,

hayırlısı olsun R Rzg14 geriye donuk bir 5 6 sayfa okudum ama masallah cok kısa tek cumlelerle koca sayfa geciyor, cozemedim niye oyle olmus. ama olan olmus artık, onumuze bakmak gerek. içini ferah tut arkadasım. benim kızım erken dogum yogunbakımda kaldı dogduktan sonra, planlı erken dogum. cigerleri icin seninki gibi 24 saat arayla igne yapıldı ona da. 34. haftada dogdu. su an ellerinden oper. simdi yogun bakımlarda cok iyi biliyorsun.

cok dua ediyorum sana.

yazısırız yine gun icinde.

herkese guzel bir gun dilerim

baktım 31. haftadaysmıssın. arkadasımın 30. haftada oldu oglu, bin masallah turp gibi. canımızı cıkartıyor sıpa:) R Rzg14
amin cnm
yasamis biri olarak umut oldun ,)
sebep belli degil. zaten pihtilasmadan dolayi riskliydim. simdi komple riskliyim.

R Rzg14 gözümü acar açmaz burdayim rüyamda seni gördüm biz toplaşıp sana hastane ziyaretine geliyormuşuz gruptakilerle sen yatmışsın kafada kırmızı kurdele cok mutlusun gülücükler saçıp duruyordun bebis doğmuş küveze girmemiş bile ruya boyunca aslinda 40 hafta cok uzun bak bebisler 30. Haftada gelişimini tamamlıyor diye sohbet ediyorduk

insallah cnm. dururda sancilar kuvez gerekmeden evimize doneriz...

aaa geçmiş olsun canım bende öyleyim ağrı yok ama çok sertleşiyor bebeğin kemikleri ağrıtıyor diye düşünüyordum lütfen erken doğum olmasın

cok gecmis olsun, bir an once iyilesirsin ins

Napsın inatçı zilli illede tutturdu ağustos ablası ben.olucam diye ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…