2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
amin canim.
Napsın inatçı zilli illede tutturdu ağustos ablası ben.olucam diye ❤
zillossss vallahi. ilk kez karnim yumusadi sonunda... dilerim tekrar baslamaz.

Günaydın hanımlaar,

10ar saatlik gidişli dönüşlü memleket yolculuklarından, bayram telaşesinden, "Ayy kili ilmişsiiinnn" yorumlarının ardından welcome to mesai. Tam geldim bilgisayarın başına oturdum, her şeyi okuyamasam da bir göz gezdirdim kiiiiiiii oo beybi R Rzg14 kuzuum, Allah kolaylıklar versin inşallah, şu andan itibaren duamdasın. İnşallah en hayırlı en sağlıklı şekilde doğururuz hepimiz. Hiç canını sıkma sakın, demek ki bebişin biraz aceleci. Doktor teyzeleri amcaları olabildiğince uzun tutarlar onu içeride inşallah.

Inan hep aklım.sende vallahi...ne olacak diye.yakin olsak gelir hastanede beklerdim.heralde
kiyamam kiz.
aklimiz dualarimiz seninle... bebisin kac kiloydu canim?
saol cnm. 39 cm ve 1650g di cumartesi. sanirim bugunde kontrol edecekler. birdenbire oldu yahu. 1 kac saatte oldum boyle.
aminnn cnm. sana da iyi mesailer.

Günaydınlar ilk mesai gününden
Artık sayılı günler kısmına geçtik

R Rzg14 Bi arkadaşım da 29. haftada sana benzer şeyler yaşadı.
Ciğer geliştirici vs yapıldı.
Artık olacak herhalde diye düşündük hepimiz.
O perişan oldu.
Ama bak şuan 39+4 te ve bebiş gelmemeye ant içmiş gibi.
Sen gönlünü ferah tut

kiyamam kiz.
saol cnm. 39 cm ve 1650g di cumartesi. sanirim bugunde kontrol edecekler. birdenbire oldu yahu. 1 kac saatte oldum boyle.

aminnn cnm. sana da iyi mesailer.
İnsallah miyadini doldurana kadar icerde durur durmayacaksa da insallah hayirla saglikla gelsin aceleci kizimiz

amin cnm. tek istegim 34u bitirsin ..
simdi hemsire geldi yine. daha kucuk icerde tutmaya calisiyrz dedi. bugun de burdasniz dedi. cunku dogumun baslamasini gosteren belirtim gecmedi...
İnsallah miyadini doldurana kadar icerde durur durmayacaksa da insallah hayirla saglikla gelsin aceleci kizimiz
amin kuzum

günaydın, hayırlı haftalar
bende mesai başındayım, kadınlar klubü sayfası ekranın alt kısmında duruyor.
R Rzg14 bizi haberdar et bizde dua etmeye devam edelim. sağlıkla gelsin ikizler prensesi:)
amin kuzum. insallah yengece kaysin . olmadi aslani beklesin ..
dr gelince muayenede edecekmis..serviks ne durumda acildi mi vs diyr.

simdi hepiniz bu kasilmanizla dogum kasilmasini karistiryorsunuz ya... ben de maglum sezeryandan dolayi 4 dk da bir gelen sanci ne etki yaratir vucutta bilmiyrdum haliyle. simdi taze taze yaziyorum. hic birinizinki dogum kasilmasi degil. hepsiiiiiii yalanci kasilma. germeyin kendjnizi. daha simdi hemsireyle yine konustuk....evet bu normal dogumu baslatan sanci tarifimiz dedi...
kasilmalar ok. karinda toplanma, birakma var. bunlar duzensiz sekilde sizlerde cokkkkk sukur... simdi buna kasik, bel, cati agrisi da ekleyin. tamam.

ama en en onemli normal dogum gosterge unsuru su... buyuk tuvaletiniz varmis gibi his geliyor. sonra karniniza agri yayiliyor ve kasilma basliyor. derken kasik cati ve vajina agrisi basliyor. bu kisir dongu seklinde ritmik olarak devam ediyor. wc ye gidiyorsunuz ama ne buyuk tuvaletiniz var ne gaziniz. ama o hiz hic gecmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…