hepinizden Allah razi olsun cnm.
aaaa ne guzel nasil kiskandim valla!! cok tatlisiniz!
cok cok uzuldum sana. insallah senin ufaklik yarattigi korkudan pismanlik duyar sakinlesir de annesi rahat eder..Allah yardimcin olsun canim!! dualarim seninle!hepinizden Allah razi olsun cnm.
Kuzum ben iyiyim.sukur de iste R Rzg14 biraz korkuttu insallah.toplayacakhay Allah upuzun bi mesaj yaziyodum sayfa kendi kendini guncelledi sildiizinli bir gun buralarda yine, cok yogun bi haftasonundan sonra yatiyoruz hala kocam bebegi ozlemis seviyo opuyo:)
Asiri cok kisi gordum haftasonu, asiri cok karnin inmis bugun yarin dogarlari dinledik. esim haftaya bikac gunlugune memlekete gitcek. ben annemlerde kalacaktim ama annemlerde gidecek bi hafta. neyse en kucugumuz erkek kardesim evde yinede gidicem annemleresanci manci tutarsa gece ablasini hastaneye o yetistirir. hatta durun korkutayim onu dogumda yanimda olmak zorunda biri oda sen olacaksin diye
hala yuruyusu cok yap diyo annem. tamam dedim daga dogru yuruyup gelcem dedim.
herkesin bugun yarin dogurursun lafina da lutfen dua edin kurban bayramina dogsun, bebek henuz 1,5 kilo filan dedim, ancak dank ediyo millete soyledikleri seyin sacmaligi. gobek buyuklugune gore mi doguracaz canim hepiniz annesiniz dimi. Allah tan bilincli hatunlarda var ben ne dedi bu simdi yine yaa diye dusunurken onlara durumu izah eden.
aaaa ne guzel nasil kiskandim valla!! cok tatlisiniz!
I ikuayko senin gibi evi (ozellikle dolaplari) yeniden duzenlemeye basladim bende. gezmekten firsat kalmadi haftasonu gerci, ev karisik kurusuk. carsamba bebek odasinin gelmesini iple cekiyoruz. duvar boyasini bitirmedi esim henuz ama cok az bi isi kaldi.
hic koku yapmadi boya ilginctir ki.
Efelihayat senin kasilma kanaman falan yok degilmi?
tatilciler de hosgelmis, is basi yapanlara kolay gelsin! evdeki hatunlarida operim, yormayin cok kendinizi ama bitirin evin isinide gittikce zorlascak (esim alisveris yapalim diyodu evde mi dursak yapilcak bi ton is var-diye ic gecirip hemen vazgectim tabikide cikicam ahah).
Gecmis olsun canim insallah binskinti cikmazkızlar sagolun insalalh acil bisey cikmaz normal konrolr gelmistim dua edin
cikinca haber ederim insallh
Canim dur hemen moralini bozma insallah kotu hic bir sey olmayacak ❤bende hastanedeyim kizlsr dktr morslimi bozdu suyun sinirda bebek hsreketi nasil faln diye
nst ye baglancm biraz dan dua edin
Günaydın güzel anneler bu ayak ağrısı öldürüyor beni dün iki parça utu yaptım oda oturduğum yerde hemen şişti ayaklar sabaha dek uyutmadı ağrıdan
saol kuzum. gececek insallahcok cok uzuldum sana. insallah senin ufaklik yarattigi korkudan pismanlik duyar sakinlesir de annesi rahat eder..Allah yardimcin olsun canim!! dualarim seninle!
ben korkutmadim
Doğsun onu yicem.issircam popodansaol kuzum. gececek insallah
ben korkutmadim
.zillos yapti
Ya bu bir dramdir bebegim. Kız daha dogmadan bizimle oynuyo görüyor musun? Biz lohusa yatagimizda ne oluyor derken onun 40i cikmis fink atiyor olabilir. Kandirildik ey halkim!?!?O bu değilde biz daha doğuralım diye beklerkene kadın çoktan iyileşip bebeyi büyütmüş olacak hee
Abisini merak ediyosa demekicerde kac gun daha tutarsam kar cnm. dursun sipa. nedir bu acele.
İlk basta cok soyleniyodum, 40 hafta cok uzun bu ne böyle diye, kayinvalidem deme öyle erken gelir diyoduR Rzg14 gözümü acar açmaz burdayim rüyamda seni gördüm biz toplaşıp sana hastane ziyaretine geliyormuşuz gruptakilerle sen yatmışsın kafada kırmızı kurdele cok mutlusun gülücükler saçıp duruyordun bebis doğmuş küveze girmemiş bile ruya boyunca aslinda 40 hafta cok uzun bak bebisler 30. Haftada gelişimini tamamlıyor diye sohbet ediyorduk
Herkes yazdi ama havuc suyu. Burda birinin suyu azdi onunla duzelmisti. Kimdi o?bende hastanedeyim kizlsr dktr morslimi bozdu suyun sinirda bebek hsreketi nasil faln diye
nst ye baglancm biraz dan dua edin
Degiliz daha bea! Başak olacak oglum, bekliycek 23 agustosu (beklemedi)Bebişin dolabi tam tekmil hazir hersey yikandi utulendi katlandı. Kendi dolabimizi da gectigimiz haftaici sildim duzenledim toparladim. Dun de mutfak dolaplarini sildi eşim. Bi tek camlar ve kapilar kaldi. Onlari da sildik mi hersey biticek(umarim). Bebegin son alisverisini bu ay yapacaktik ama bu ay fuckfakirizzInsallah onumuzdeki aybaşı artik..
Hiç bel agrim olmamisti artik yavastan bel ve kasık agrilarim basladi bir iki gundur.. İyi ki çoğu isi erkenden halletmişim. Şuan baslasam asla yapamazdim herhalde..
Artik son donemecteyiz galiba kızlar
Degiliz daha bea! Başak olacak oglum, bekliycek 23 agustosu (beklemedi)
Bel agrisina zaten aliskinim, bakalim rotoskolyozdan ne kadar farkli olacak.
babylionmother diYa bu bir dramdir bebegim. Kız daha dogmadan bizimle oynuyo görüyor musun? Biz lohusa yatagimizda ne oluyor derken onun 40i cikmis fink atiyor olabilir. Kandirildik ey halkim!?!?
Abisini merak ediyosa demek ❤
İlk basta cok soyleniyodum, 40 hafta cok uzun bu ne böyle diye, kayinvalidem deme öyle erken gelir diyodu
Herkes yazdi ama havuc suyu. Burda birinin suyu azdi onunla duzelmisti. Kimdi o?
Sagol canisii cok net hissediyorum canimin neremde oldugunu artikbabylionmother di
afroditi ellerine sağlık yarin.bende baslicam.dolap olayina inşallah hallederim.bende.ufak ufak sende dinlen.lutfen artik canimiz .icimizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?