2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hepinizden Allah razi olsun cnm.

hay Allah upuzun bi mesaj yaziyodum sayfa kendi kendini guncelledi sildi izinli bir gun buralarda yine, cok yogun bi haftasonundan sonra yatiyoruz hala kocam bebegi ozlemis seviyo opuyo:)
Asiri cok kisi gordum haftasonu, asiri cok karnin inmis bugun yarin dogarlari dinledik. esim haftaya bikac gunlugune memlekete gitcek. ben annemlerde kalacaktim ama annemlerde gidecek bi hafta. neyse en kucugumuz erkek kardesim evde yinede gidicem annemlere sanci manci tutarsa gece ablasini hastaneye o yetistirir. hatta durun korkutayim onu dogumda yanimda olmak zorunda biri oda sen olacaksin diye

hala yuruyusu cok yap diyo annem. tamam dedim daga dogru yuruyup gelcem dedim.
herkesin bugun yarin dogurursun lafina da lutfen dua edin kurban bayramina dogsun, bebek henuz 1,5 kilo filan dedim, ancak dank ediyo millete soyledikleri seyin sacmaligi. gobek buyuklugune gore mi doguracaz canim hepiniz annesiniz dimi. Allah tan bilincli hatunlarda var ben ne dedi bu simdi yine yaa diye dusunurken onlara durumu izah eden.

suraya cekirdek ankara bulusmasi ekleyip doktora kacayim.
Efelihayat @udg06
Eki Görüntüle 2276720
aaaa ne guzel nasil kiskandim valla!! cok tatlisiniz!

I ikuayko senin gibi evi (ozellikle dolaplari) yeniden duzenlemeye basladim bende. gezmekten firsat kalmadi haftasonu gerci, ev karisik kurusuk. carsamba bebek odasinin gelmesini iple cekiyoruz. duvar boyasini bitirmedi esim henuz ama cok az bi isi kaldi.
hic koku yapmadi boya ilginctir ki.

Efelihayat senin kasilma kanaman falan yok degilmi?

tatilciler de hosgelmis, is basi yapanlara kolay gelsin! evdeki hatunlarida operim, yormayin cok kendinizi ama bitirin evin isinide gittikce zorlascak (esim alisveris yapalim diyodu evde mi dursak yapilcak bi ton is var-diye ic gecirip hemen vazgectim tabikide cikicam ahah).

Kuzum ben iyiyim.sukur de iste R Rzg14 biraz korkuttu insallah.toplayacak

Günaydın güzel anneler bu ayak ağrısı öldürüyor beni dün iki parça utu yaptım oda oturduğum yerde hemen şişti ayaklar sabaha dek uyutmadı ağrıdan

Bol bol uzatmak lazim ayaklari iki dk ayakta dursam hem sisiyor hem de ayak kemiklerim agriyor

Bebişin dolabi tam tekmil hazir hersey yikandi utulendi katlandı. Kendi dolabimizi da gectigimiz haftaici sildim duzenledim toparladim. Dun de mutfak dolaplarini sildi eşim. Bi tek camlar ve kapilar kaldi. Onlari da sildik mi hersey biticek(umarim). Bebegin son alisverisini bu ay yapacaktik ama bu ay fuckfakirizz Insallah onumuzdeki aybaşı artik..
Hiç bel agrim olmamisti artik yavastan bel ve kasık agrilarim basladi bir iki gundur.. İyi ki çoğu isi erkenden halletmişim. Şuan baslasam asla yapamazdim herhalde..
Artik son donemecteyiz galiba kızlar

O bu değilde biz daha doğuralım diye beklerkene kadın çoktan iyileşip bebeyi büyütmüş olacak hee
Ya bu bir dramdir bebegim. Kız daha dogmadan bizimle oynuyo görüyor musun? Biz lohusa yatagimizda ne oluyor derken onun 40i cikmis fink atiyor olabilir. Kandirildik ey halkim!?!?
icerde kac gun daha tutarsam kar cnm. dursun sipa. nedir bu acele.
Abisini merak ediyosa demek
İlk basta cok soyleniyodum, 40 hafta cok uzun bu ne böyle diye, kayinvalidem deme öyle erken gelir diyodu
bende hastanedeyim kizlsr dktr morslimi bozdu suyun sinirda bebek hsreketi nasil faln diye
nst ye baglancm biraz dan dua edin
Herkes yazdi ama havuc suyu. Burda birinin suyu azdi onunla duzelmisti. Kimdi o?

Degiliz daha bea! Başak olacak oglum, bekliycek 23 agustosu (beklemedi)

Bel agrisina zaten aliskinim, bakalim rotoskolyozdan ne kadar farkli olacak.

Degiliz daha bea! Başak olacak oglum, bekliycek 23 agustosu (beklemedi)

Bel agrisina zaten aliskinim, bakalim rotoskolyozdan ne kadar farkli olacak.

Bekler bekler basak olursa kesin bekler zaten son donemec derken zaman daralıyor vakit yaklasiyor demek istemistim bacim ayrica erken gelmeleri anlaminda degl tobeler olsun
Umarim daha beter olmaz !

babylionmother di
afroditi ellerine sağlık yarin.bende baslicam.dolap olayina inşallah hallederim.bende.ufak ufak sende dinlen.lutfen artik canimiz .icimizda

babylionmother di
afroditi ellerine sağlık yarin.bende baslicam.dolap olayina inşallah hallederim.bende.ufak ufak sende dinlen.lutfen artik canimiz .icimizda
Sagol canisii cok net hissediyorum canimin neremde oldugunu artik zaten bir isi bir gun de yapiyorum otura kalka yata uzana sen de yavas yavass plss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…