2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu velet kafasini mi cikarmaya calisiyo gotunu mu cikarmaya calisiyo bilmiyorum ama gobek deligim hizasinda sag tarafta bir tepe olusturuyor. Derdin ne oglum senin? Alien oldun iyice basima. Yarin obur gun icerden el hareketi de yaparsin anana

Ya sorma aynı şey bende de var. Göbek sağdan sola oynayıp duruyor. Uzuyor, tepeleniyor. Bariz hareketler yapıyor, takla mı atıyor napıyorsa.
Ben de alien düşüncesi ile izliyorum patlayacak gibiiii hissediyorum kendimi.

Günaydın kızlar bu arada.

9 gün tatil iyi gelmişti. Şuan resmen sendrom yüklüyüm
Ayağımda baş parmağım ve işaret parmağımın arasında göz göz olan bişey çıktı. Uçuk gibi. Stres falan yaptım sanırım. Batıyor ve kaşınıyor. Deri ile ilgili ilaç da vermiyor doktorlar. Napsam bilemedim. Herşeye parol kullan diyorlar.
Bekleyip gözlemlesem mi yoksa cildiyeye mi gitsem bilemedim.

Bu velet kafasini mi cikarmaya calisiyo gotunu mu cikarmaya calisiyo bilmiyorum ama gobek deligim hizasinda sag tarafta bir tepe olusturuyor. Derdin ne oglum senin? Alien oldun iyice basima. Yarin obur gun icerden el hareketi de yaparsin anana

tahminim poposu
ayni modelden bende de var. avcumla tutup seviyorum
dr.a git. krem kullanabilirsin

Parmakarasi terlik mi giydin??

Bende dün sabah ilk defa oldu gözümü bi açtım sırt üst yatmışım göbeğime bi baktım sağ tarafta kocaman bi kafa gibi bişey çıkmış ödüm koptu eşimi uyandırdım karnıma bak çabuk dedim kalktı uzun uzun baktı gözlerini ovuşturdu çatlakların rengi daha koyulaşmış sanki dedi ve geri uyudu sabah uyandığında anlattım hiç bişey hatırlamıyo adam

Aynısının tıpkısı
Benimki popo ve ayak dayıyor kafasi asagida cunku :)
Bir de artik kanala dogru ilerlemeye basliyorlarmis sanirim dün hafif sızı oldu alt kismim da . Hergün değişikli birşeylerle devam ediyoruz :) sağlıkla kavuşalım da Allahın izniyle. Hazır yazmışken sorumu da sorayim bebek gelisimi biraz fazla önde giden var mi? Doktor ne diyor bu duruma?

Totosu olabilir benmki gobek deligimin ustunde.. totosunu dayiyo paso elleyince iceri cekiyo serseriii

Benimki önden gidiyo normal diyo canım

R Rzg14 canim bu nst de ekranda cikanlar nasil oluyor
cok cahikim bu konuda biri bebk kalp atisi dogeri sanci falnmi
ustte cikan 100 kusur olanlar kalp atisi.
altta cikan rahim kasilmasina bagli sanci cnm.0 10 20... diye gider olceklendirmesi.

tahminim poposu
ayni modelden bende de var. avcumla tutup seviyorum

dr.a git. krem kullanabilirsin
He bi de isim yok tutup sevicem. Hareketlerini hissetmeye yeni alismistim, fikir rahatsiz etmiyordu da gotunu de sevemicim şimdi. Dur size bisi atayim

Elbette kocam atti. Bence 3d printirda basacakti benden yüz bulsa

tum olcumlerin ortlamasina.bakiyr benimki.
3 gun ondeydi. normal.diyr

Ahaha manyak bu adamlar ya. Boyle ilk okul cocuguna anlatir gibi anlatip soracaksin, heceleyerek falan

Go be gim de bir te pe var bu ne ?!?!

Ahaha manyak bu adamlar ya. Boyle ilk okul cocuguna anlatir gibi anlatip soracaksin, heceleyerek falan

Go be gim de bir te pe var bu ne ?!?!
Benimki böyle uykudan uyandırılınca bi şoka giriyo gözleri kocaman açılıyo idrak edemiyo nolduğunu geçen bacağıma kramp girdi çığlık atıyorum yatakta doğuruyom sandı kalpten gidiyodu çok yorulduğumda bacağım kasılıyo bak gece kramp girebilir korkma diyorum hııı olur diyo

1 hafta önden gidiyor oda geçen ay 3 kilo fazla aldın ondan diyor.
annenin kilo alımıyla bebeğin alakası yok diyorlar ama benim doktor kabul etmiyor bunu ve az ye diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…