2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar.onden gelisim.ile.doktorumun söylediğini soyluyorum ne kadar kac hafta onden giderse.gitsin dogum.tarihini etkilemiyormus adet tarihi baz alinir dedi annenin kilosu kesinlikle alakasi yokmus tamamen bunye genetik faktörler anne 10 kg alip bebek faydalanabilir faydanalamaz dedi korkulcak bir durum yokmus son.aylarda duruyormus geriden de.gelebiliyormus iki hafta kritikmis geriden gelmesi
afroditi benim de tuhaf yerlerde geziyor canim.hahahahah Allah sonumuzu hayir etsin bu bebeler.bizi.mahvetti
I ikuayko senin.koca da.benimki gibi gereksiz isler.muduru isi.gucu girgir samata kopek.yikar kopeklerle gezer çocuk odasina.yanasmaz oldu bitti ya diyor zaten bebek sonra.gecicek bilmem.ne

dr.jm geldi. nstedyim yine. muayeneye cagirip rahim agzina bakacagim udg ile dedi.

cok inatci cikti dedi. normalde.2.ci ilaca baslamam kasilma icin.nadiren baslarim ama ona ragmen duzelmiyor dedi. gece cikan sanci onu da endiselendirmis. dogmak icin zorluyor minik dedi. erken dogum genetik olabilirmis ben de 8ayligim. ya da tekrarlayan dusuklerim oldugu icin de olabilirmis. oglumu sordu 38+3 deyince o iyi dogmus dedi yuzunu eksitti. belliki bunu beklemiyr o kadar. bakalim bekliyrm.

Hadi insallah gecicek kuzum

Diren kuzumm bana niyeyse şaşırtacak bizi, bekleyecek gibi geliyor küçük inatçı. Heyecan yaşatmak istiyor bence.

ohhhh yine ritmik sanci. hemde 60lara yukselmis. nedir arkadasim bu acelen yahuuu.

dogum katintayim. itiraf edeyim bebekler agladikca arada duygusallasiyprum. ben dogurup evime elim bos gitmek istemiyrm diye. Beklesin benim yavrumda. burda gozyaslari devreye girer.

Elin boş dönmeyeceksin canım. Cadı kızınla döneceksin. Bozma moralini. Kaç kişi söyledi bak erken doğsada Allaha emanet hiç bir şey olmayacak. Azıcık kız şu cadıya söz dinlesin böyle olmaz ki :)

Yok giymedim canım. Aksine 9 günlük tatilde evdeydim. Bebişle ilgili işleri hallettik evde. Ev terliği vardı ayağımda sadece. o da normal açık terlik (yazlık)
Aklima ilk o geldi tahris etmistir vs diye gecmis olsn canm. Illaki hamilelikte surulecek bi krem bisey vardir mesela bepanthen kullanabiliyoruz

29 haftalıkken 1650 idi çarşamba günü kontrol var bakalım ne oldu Abartı bi öndelik olmayınca güzel diyor zaten ben sezeryan olacağım en son ki 3650 doğdu yani bence normal herşey

Böyle bi durumda dr maaşallah maşallah der ne desin

Inşallah biraz dha bekler minigin

yazik yahu
Inşallah biraz dha bekler minigin
amin kizlar..

Kızlar çok alakasız olacak ama bebek arabası ve park yatak alan var mı? Dün tüm günümüz bunların içinde geçti, artık puset falan kusacağım. Tam karar veremedik ama bebek arabası Chicco Trio Sprint ya da Duo Love; park yatak olarak da Kraft Calipso 2 gibi düşünüyoruz. Bunlar hakkında fikri olan var mııı? Çok tenkyu şimdiden.

Eklentiler

• chicco-trio-sprint-travel-sistem-bebek-arabasi-kirmizi-3776.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 41
  • chicco-duo-love-up-travel-sistem-bebek-arabasi-beige-102366.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 38
  • kraft-calipso-pembe-z.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 45

Eklentiler

• images.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 39
Rahat ol kuzumm..bak gectigimiz aralıkta eşimin kuzeni 4 hafta önce doğum yaptı.. ama gayet sağlıklıydi..önlem.amacli yaklaşık bir hafta küvezde durdu ama onun tamamen kanıyla ilgili bi problem vardı o yüzden küvezde kaldı.. allahın izniyle doğsada sağlıklı sadece biraz minik olacak.ama biliyorsun ki çok çabuk toparlıyorlar hemen...o kadar fazlada ayrı kalmazsınız allahın izniyle

Kızlar makineyi.boş çalıştırdım vira bismillah dicem bebek kiyafetleri icin ama sansima ankara hava yagmur yagacak guneste kurutmasak şartmı bekliyimi.yoksa.gunesi
Valla kuzu hava nemli ve kapaliysa geç kururlar pamuklu olduklarından bir iki gün bekle güneş varken yıka aynı gün kurur en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…