Hadi insallah gecicek kuzumdr.jm geldi. nstedyim yine. muayeneye cagirip rahim agzina bakacagim udg ile dedi.
cok inatci cikti dedi. normalde.2.ci ilaca baslamam kasilma icin.nadiren baslarim ama ona ragmen duzelmiyor dedi. gece cikan sanci onu da endiselendirmis. dogmak icin zorluyor minik dedi. bakalim bekliyrm.
dr.jm geldi. nstedyim yine. muayeneye cagirip rahim agzina bakacagim udg ile dedi.
cok inatci cikti dedi. normalde.2.ci ilaca baslamam kasilma icin.nadiren baslarim ama ona ragmen duzelmiyor dedi. gece cikan sanci onu da endiselendirmis. dogmak icin zorluyor minik dedi. bakalim bekliyrm.
Elin boş dönmeyeceksin canım. Cadı kızınla döneceksin. Bozma moralini. Kaç kişi söyledi bak erken doğsada Allaha emanet hiç bir şey olmayacak. Azıcık kız şu cadıya söz dinlesin böyle olmaz ki :)ohhhh yine ritmik sanci. hemde 60lara yukselmis. nedir arkadasim bu acelen yahuuu.
dogum katintayim. itiraf edeyim bebekler agladikca arada duygusallasiyprum. ben dogurup evime elim bos gitmek istemiyrm diye. Beklesin benim yavrumda. burda gozyaslari devreye girer.
Aklima ilk o geldi tahris etmistir vs diye gecmis olsn canm. Illaki hamilelikte surulecek bi krem bisey vardir mesela bepanthen kullanabiliyoruzYok giymedim canım. Aksine 9 günlük tatilde evdeydim. Bebişle ilgili işleri hallettik evde. Ev terliği vardı ayağımda sadece. o da normal açık terlik (yazlık)
29 haftalıkken 1650 idi çarşamba günü kontrol var bakalım ne oldu Abartı bi öndelik olmayınca güzel diyor zaten ben sezeryan olacağım en son ki 3650 doğdu yani bence normal herşeyAynısının tıpkısı
Benimki popo ve ayak dayıyor kafasi asagida cunku :)
Bir de artik kanala dogru ilerlemeye basliyorlarmis sanirim dün hafif sızı oldu alt kismim da . Hergün değişikli birşeylerle devam ediyoruz :) sağlıkla kavuşalım da Allahın izniyle. Hazır yazmışken sorumu da sorayimbebek gelisimi biraz fazla önde giden var mi? Doktor ne diyor bu duruma?
Böyle bi durumda dr maaşallah maşallah der ne desinAynısının tıpkısı
Benimki popo ve ayak dayıyor kafasi asagida cunku :)
Bir de artik kanala dogru ilerlemeye basliyorlarmis sanirim dün hafif sızı oldu alt kismim da . Hergün değişikli birşeylerle devam ediyoruz :) sağlıkla kavuşalım da Allahın izniyle. Hazır yazmışken sorumu da sorayimbebek gelisimi biraz fazla önde giden var mi? Doktor ne diyor bu duruma?
Inşallah biraz dha bekler miniginohhhh yine ritmik sanci. hemde 60lara yukselmis. nedir arkadasim bu acelen yahuuu.
dogum katintayim. itiraf edeyim bebekler agladikca arada duygusallasiyprum. ben dogurup evime elim bos gitmek istemiyrm diye. Beklesin benim yavrumda. burda gozyaslari devreye girer.
yazik yahuBenimki böyle uykudan uyandırılınca bi şoka giriyo gözleri kocaman açılıyo idrak edemiyo nolduğunu geçen bacağıma kramp girdi çığlık atıyorum yatakta doğuruyom sandı kalpten gidiyodu çok yorulduğumda bacağım kasılıyo bak gece kramp girebilir korkma diyorum hııı olur diyo
Elin boş dönmeyeceksin canım. Cadı kızınla döneceksin. Bozma moralini. Kaç kişi söyledi bak erken doğsada Allaha emanet hiç bir şey olmayacak. Azıcık kız şu cadıya söz dinlesin böyle olmaz ki :)
amin kizlar..Inşallah biraz dha bekler minigin
pierre cardinden aldik canim.bizMerhabalar, bebek odası nereden aldınız acaba, alanlar var mı?
Adrenalin yüklü doğacak bebe..sonra bizi strese sokacakDiren kuzumm bana niyeyse şaşırtacak bizi, bekleyecek gibi geliyor küçük inatçı. Heyecan yaşatmak istiyor bence.
pierre cardinden aldik canim.biz
sekersizfistikezmesi duo.love daha iyi biz de chicco aldik duo style go up aldik park yatak guzel o da bakmistik guzel.secimler
Adrenalin yüklü doğacak bebe..sonra bizi strese sokacak
Rahat ol kuzumm..bak gectigimiz aralıkta eşimin kuzeni 4 hafta önce doğum yaptı.. ama gayet sağlıklıydi..önlem.amacli yaklaşık bir hafta küvezde durdu ama onun tamamen kanıyla ilgili bi problem vardı o yüzden küvezde kaldı.. allahın izniyle doğsada sağlıklı sadece biraz minik olacak.ama biliyorsun ki çok çabuk toparlıyorlar hemen...o kadar fazlada ayrı kalmazsınız allahın izniyleohhhh yine ritmik sanci. hemde 60lara yukselmis. nedir arkadasim bu acelen yahuuu.
Valla kuzu hava nemli ve kapaliysa geç kururlar pamuklu olduklarından bir iki gün bekle güneş varken yıka aynı gün kurur en azindanKızlar makineyi.boş çalıştırdım vira bismillah dicem bebek kiyafetleri icin ama sansima ankara hava yagmur yagacak guneste kurutmasak şartmı bekliyimi.yoksa.gunesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?