Canım bayıldımm bebişin odasına ne kadara aldınızpierre cardinden aldik canim.biz
@sekersizfistikezmesi duo.love daha iyi biz de chicco aldik duo style go up aldik park yatak guzel o da bakmistik guzel.secimler
eheh. ay R Rzg14 sahlicakla ciksa hastaneden bizde bi oh ceksek. saka maka korktum bende. 2 kilocuk bebisle napicaz ele avuca gelmez, nasil emzirecez nasil banyo yaptircaz.Ne bilim kiz ben daha hic dogurmadim ki
sormayin kizlar. durmuyr zilli. vallahi aglama krizine girdim ilk kez. cok tuttum icimde. korkum sifir kendim icin
.sadecw kizim icin korkuyorum. Allahim korusun onu. Agustosun ilk.annesi olabilecegim hic aklima gelmemisti.
Ay bizim evde böyle şuanda bırakıp işe geldim bi de :)Allahim evde her yer her yerdebodruma goturmek icin zilyon tane esya cikardim, ne cok yorganim yastiklarim pike takimlarim varmis anasini satim. yatagim baza altinda esya koyma bolmesi var tiklim tiklim. bosalsin biraz dedim dedigime pisman oldum. esimin bürosunu bizim odaya tasidik hic estetik durmadi neyse oturma odasina koyacakti o fikirden vazgecti sukur. asansor bozulacak gunu buldu. zilyon tane merdiven inip cikacak simdi. bide bodrum karsi binanin bodrumunda gulmeyim diyorumda cok komik. hala spora gidicem bitsin diyo. kufuru basicam hic is yapmiicak tamam hayatim gidersin diyorum, ama ev savas alani. la havle iyimser iyimser gaza getire getire yaptirdim spora gitti dayanamadi stresini atsin bakalim sabrim nereye kadar idare edicek. ediz kizmasa valla kendim yuklencem bohcaci ablalar gibi cantalari esyalari ben indiricem. Allah razi olsun herkesten de ne cok hediye varmis bodruma indirmedigim evin bi kosesine soktugum.
koca hala alisverise gidicez diyo, nezaman gitcekse. biraz bacaklar dinlensin diye uzandim nöriim. tv unitesi dolaplarini bosaltip yer mi acsan dedi. basladim ama kim bitirecekEki Görüntüle 2277192 Eki Görüntüle 2277193
ay delircem. kuveti doldurup giresim var icine kalsin ev boyle.
Durdurmaya calisiyorlardi hala en soncanım en son durumun ne ben kaçırdım birdaha da yakalayamadım.. beklemede mi bebek yoksa doğacak mı ???umarm seni üzmez annesi dua ediyorum hep sana
evet bi arkadaş da ondan almış ama bana epey boyutları büyük geldi, benim odam cok büyük değilpierre cardinden aldik canim.biz
@sekersizfistikezmesi duo.love daha iyi biz de chicco aldik duo style go up aldik park yatak guzel o da bakmistik guzel.secimler
Korkma saglikla kucagina alacaksin. Allah yardimcin olsun canım. ❤sormayin kizlar. durmuyr zilli. vallahi aglama krizine girdim ilk kez. cok tuttum icimde. korkum sifir kendim icin
.sadecw kizim icin korkuyorum. Allahim korusun onu. Agustosun ilk.annesi olabilecegim hic aklima gelmemisti.
merhaba kızlar ben bebek arabasını travel sistem almayacağım... ilk basta cok guzel oluyor ama sonradan sığmıyor bagaja vs. Chicco lite way 3 alacağım oda biraz buyuyunce...Tek kusuru tek yön olması ama ilk çocugumda da bebek arabası yeni doğdugu zamanlar kullanamadık... kışa girdik oylece kaldı sonra da birine verdim... Bebekelrimizde biraz buyüyunce kış geleccek. ergonomik kamguru aldım onun yerine .... Siz neler aldınız araba ?
Gorumce ilk çocuğunu 4.5 kg ve normal doğurmuş duyunca istemsizce bi ohaa yaptım azcik ayıp oldu ama neysee :)Benim bildiğim doğruysa 4 ve üstü sezeryan..ama dr a gore değişirse bilemem tabi
Sakin ol benimde 20 di nstbu devlet hastanelerinden nefretteyum ya
cikacm simdi özele gidecem eger yetisebikirsem sanci nin 20 cikmasi nasil oluyor acaba
kötümü
hic bicevap alamadim burda
hımm evet benim de aklımda o var hangi modeli ve fiyatı nedir?Biz Çilek Mobilyadan aldık.
İnşallah düzelir ya dinlen bol bol..Kızlar ben doktora gittim önce kendi doktoruma muayene oldum. Bu sertleşmeler için günle 4 ü geçmemeli dedi. Ama bnm ayaktayken sürekli oluyor. 1 hafta rapor verdi işe gitmek yok yatıp dinleniceksin eğer sertlesmelwr geçmezse ilaca başlayıp hastanehe yatış vericem dedi. Nst istedi ve nst de çok küçük dalgalar çıktı. Dinlenerek geçer iyi dinlen dedi. Grip içinde enfeksiyon doktoruna gönderdi o da ilaçlarımı değiştirdi 4 güne toparlarsın dedi. Bebeğin gelişimi iyi çok şükür. Ultrasonda bi anormallik çıkmadı. Durumum bu. Allah hepimizin yardımcısı olsun❤
Yaa inşallah geçici bişeydir sağlıkla gelsin minnoşlar ya vakitlicebenimde sanci kisminda 20 civari yazdi hep hic dusmedi doktora ogleden sonra gizukecm
Anaamm.. Kolay gelsin yorma kendini sakın bak..Allahim evde her yer her yerdebodruma goturmek icin zilyon tane esya cikardim, ne cok yorganim yastiklarim pike takimlarim varmis anasini satim. yatagim baza altinda esya koyma bolmesi var tiklim tiklim. bosalsin biraz dedim dedigime pisman oldum. esimin bürosunu bizim odaya tasidik hic estetik durmadi neyse oturma odasina koyacakti o fikirden vazgecti sukur. asansor bozulacak gunu buldu. zilyon tane merdiven inip cikacak simdi. bide bodrum karsi binanin bodrumunda gulmeyim diyorumda cok komik. hala spora gidicem bitsin diyo. kufuru basicam hic is yapmiicak tamam hayatim gidersin diyorum, ama ev savas alani. la havle iyimser iyimser gaza getire getire yaptirdim spora gitti dayanamadi stresini atsin bakalim sabrim nereye kadar idare edicek. ediz kizmasa valla kendim yuklencem bohcaci ablalar gibi cantalari esyalari ben indiricem. Allah razi olsun herkesten de ne cok hediye varmis bodruma indirmedigim evin bi kosesine soktugum.
koca hala alisverise gidicez diyo, nezaman gitcekse. biraz bacaklar dinlensin diye uzandim nöriim. tv unitesi dolaplarini bosaltip yer mi acsan dedi. basladim ama kim bitirecekEki Görüntüle 2277192 Eki Görüntüle 2277193
ay delircem. kuveti doldurup giresim var icine kalsin ev boyle.
Aklım da kalbim de seninle R Rzg14 inşallah sapasağlam çıkacaksınız her nasıl olursaohhhh yine ritmik sanci. hemde 60lara yukselmis. nedir arkadasim bu acelen yahuuu.
dogum katintayim. itiraf edeyim bebekler agladikca arada duygusallasiyprum. ben dogurup evime elim bos gitmek istemiyrm diye. Beklesin benim yavrumda. burda gozyaslari devreye girer.
Bizim bebeler çok nazlı valla iki iş yaptırıyorlar yorulmaya gelemiyorlar gerçekten.. Ben böyle değildim diğerlerinde ya her hamilelik farklı demek ki.. Ama dikkat etmek zorundayız o bir gerçekelaide birak.kalsın.lütfen.bole.bole.yap.iki.kalktim.karnim yine.basladi benim
bu devlet hastanelerinden nefretteyum ya
cikacm simdi özele gidecem eger yetisebikirsem sanci nin 20 cikmasi nasil oluyor acaba
kötümü
hic bicevap alamadim burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?