2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
merhaba kızlar ben bebek arabasını travel sistem almayacağım... ilk basta cok guzel oluyor ama sonradan sığmıyor bagaja vs. Chicco lite way 3 alacağım oda biraz buyuyunce...Tek kusuru tek yön olması ama ilk çocugumda da bebek arabası yeni doğdugu zamanlar kullanamadık... kışa girdik oylece kaldı sonra da birine verdim... Bebekelrimizde biraz buyüyunce kış geleccek. ergonomik kamguru aldım onun yerine .... Siz neler aldınız araba ?

Ne bilim kiz ben daha hic dogurmadim ki
eheh. ay R Rzg14 sahlicakla ciksa hastaneden bizde bi oh ceksek. saka maka korktum bende. 2 kilocuk bebisle napicaz ele avuca gelmez, nasil emzirecez nasil banyo yaptircaz. he kiza verdigim morale bak. saka maka; gorumcem ikizlerini 2ser kilo dogurmus, sorunsuz buyumusler canim. yani var olan teknolojiyle bisiicikler olmaz Allahin izniyle sakin aglama.

bu arada doldurdum kuveti gircem simdi. kocam keyfince sporuna gidiyoda evin enayisi ben mi oluyorum

sormayin kizlar. durmuyr zilli. vallahi aglama krizine girdim ilk kez. cok tuttum icimde. korkum sifir kendim icin
.sadecw kizim icin korkuyorum. Allahim korusun onu. Agustosun ilk.annesi olabilecegim hic aklima gelmemisti.

canım en son durumun ne ben kaçırdım birdaha da yakalayamadım.. beklemede mi bebek yoksa doğacak mı ???umarm seni üzmez annesi dua ediyorum hep sana

Ay bizim evde böyle şuanda bırakıp işe geldim bi de :)
"Çingen çalar, kurt oynar" diye bir ata sözü var, ev şuanda o modda. Ben de daha yerleştirecek yer bulamadım. Koli koli yapıp bodrumdaki depoya indireceğim ama sonra da orda unutursam diye de korkuyorum. Ev üstünde ev varmış meğersem. Kolay gelsin canım sana da.

sormayin kizlar. durmuyr zilli. vallahi aglama krizine girdim ilk kez. cok tuttum icimde. korkum sifir kendim icin
.sadecw kizim icin korkuyorum. Allahim korusun onu. Agustosun ilk.annesi olabilecegim hic aklima gelmemisti.
Korkma saglikla kucagina alacaksin. Allah yardimcin olsun canım. ❤

Ben de travel almadim . cok hantal ve buyuk geldi gozume ve kisa sureli kullaniliyo gereksiz. Baston olabilen ustune anakucagi takilan bir araba aldik. Yenidogandan 4 yasa kdr kullanimi. Sling istiyorum aslnda ilk aylari icin ama bi emin olamadim. Kanguru da arkadasim verdi ama ergonomik olandan degl klasik tiplerden. Onunla anca biraz buyuyunce esim tasir artik.

İnşallah düzelir ya dinlen bol bol..

Anaamm.. Kolay gelsin yorma kendini sakın bak..

Aklım da kalbim de seninle R Rzg14 inşallah sapasağlam çıkacaksınız her nasıl olursa

Jetlag beni perişan etti kızlar, 1 haftaya yaklaştı geleli, anca kendime geliyorum. Bugünlerde benim de çok kasılmalarım var, burayı okudukça da tansiyonum çıkmaya başladı korkudan. Sürekli kendimi dinler oldum. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

elaide birak.kalsın.lütfen.bole.bole.yap.iki.kalktim.karnim yine.basladi benim
Bizim bebeler çok nazlı valla iki iş yaptırıyorlar yorulmaya gelemiyorlar gerçekten.. Ben böyle değildim diğerlerinde ya her hamilelik farklı demek ki.. Ama dikkat etmek zorundayız o bir gerçek Allah korusun onları inşallah sağlıkla vakitli gelsinler.. Dinlenin boll bol

bu devlet hastanelerinden nefretteyum ya
cikacm simdi özele gidecem eger yetisebikirsem sanci nin 20 cikmasi nasil oluyor acaba
kötümü
hic bicevap alamadim burda

telaş yapma 20 normal. yine de git tabi için rahatlasın. devlette doğru düzgün bilgilendirmiyolar ne yazk ki insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…