İki hafta kapali yagisli ne diyorsun.durumaValla kuzu hava nemli ve kapaliysa geç kururlar pamuklu olduklarından bir iki gün bekle güneş varken yıka aynı gün kurur en azindan
aynisi bana da oldu doguruyorum sanmis deli kocam, nefes nefes al deyip durdu deli panik oldu kramp girdi deyince heeee dedi aninda geri uyudu ben yatakta oturuyorum hala aci cekiyom ama baktim benim koca ayi uyudu yastikla vurdum bi tane kafasinaBenimki böyle uykudan uyandırılınca bi şoka giriyo gözleri kocaman açılıyo idrak edemiyo nolduğunu geçen bacağıma kramp girdi çığlık atıyorum yatakta doğuruyom sandı kalpten gidiyodu çok yorulduğumda bacağım kasılıyo bak gece kramp girebilir korkma diyorum hııı olur diyo
cnm bebek arabasi almadik.Kızlar çok alakasız olacak ama bebek arabası ve park yatak alan var mı?Dün tüm günümüz bunların içinde geçti, artık puset falan kusacağım. Tam karar veremedik ama bebek arabası Chicco Trio Sprint ya da Duo Love; park yatak olarak da Kraft Calipso 2 gibi düşünüyoruz. Bunlar hakkında fikri olan var mııı? Çok tenkyu şimdiden.
kapali balkon varsa oraya yoksa evin icine ser cnm. utuleyeceksin nasil olsa. 2 hafta beklenmez.Kızlar makineyi.boş çalıştırdım vira bismillah dicem bebek kiyafetleri icin ama sansima ankara hava yagmur yagacak guneste kurutmasak şartmı bekliyimi.yoksa.gunesi
Iki hafta havayı bekleyeceğine 2 gün kurumasını bekle yıka gitsin be yeahhhİki hafta kapali yagisli ne diyorsun.duruma
Korkutma kendini herşey yolundadır inşallah az mı su içiyordun acaba niye öyle oluyo kiii.. Güzel haberlerle dön inşallah canımkızlar sagolun insalalh acil bisey cikmaz normal konrolr gelmistim dua edin
cikinca haber ederim insallh
Ayy evet 100 en son sancı hayırlısı ile inşallah sağlıkla rabbim sizi korusun birbirinize bağışlasınritmik ve baya kuvvetli sancilar cikti kizlar
80lere vuruyor artik. en fazla 100 zaten. dr.un muayeneye cagirmasini bekliyorum..
Senin bu zillos bizi dinlemiyor kafasına gore hareket ediyor..gelsinde rahatlasın bi...şöyle ona sağlıkla gelsin korkutmasın bizi başta annesiniritmik ve baya kuvvetli sancilar cikti kizlar
80lere vuruyor artik. en fazla 100 zaten. dr.un muayeneye cagirmasini bekliyorum..
Hadi kolay gelsin=802236]@Rzg14[/USER]peridrol84 o zaman.basliyorum canlar.yikamaya hadi bakalim.kalkip.ayiriyim ben
Ben ayırma.islemini yaptım allahtan belkide.o yüzden bu kadar.rahatim..burada 2 gün yağmurlu gösteriyor bende hafta sonu geçsin yıkayacağım artik...ama henüz bi sifonyer almadım...yıkar ütüler bizim.oglanin beşiğe yerleştiririm yikananlari o zamana kadar belkide alırım.cekmeceli sifonyer
Ayy evet 100 en son sancı hayırlısı ile inşallah sağlıkla rabbim sizi korusun birbirinize bağışlasın
Senin bu zillos bizi dinlemiyor kafasına gore hareket ediyor..gelsinde rahatlasın bi...şöyle ona sağlıkla gelsin korkutmasın bizi başta annesini
Eline sağlıkaynisi bana da oldu doguruyorum sanmis deli kocam, nefes nefes al deyip durdu deli panik oldu kramp girdi deyince heeee dedi aninda geri uyudu ben yatakta oturuyorum hala aci cekiyom ama baktim benim koca ayi uyudu yastikla vurdum bi tane kafasina
Doguracak mısın demek bu? Vay bea kız gelecek belki de. Minnos minnos elleri ayaklari mi olcak şimdi onunritmik ve baya kuvvetli sancilar cikti kizlar
Kayinvalidem hep camasirlarini koy asansore ben asarim der, bende kalan cok malum hepsinin carsafi ayri, onlari yikadim ciktim astim. Efil efil esiyor hemen kurur.Iki hafta havayı bekleyeceğine 2 gün kurumasını bekle yıka gitsin be yeahhh
Ya gelsin ya dursun ben dogurucam artıkSenin bu zillos bizi dinlemiyor kafasına gore hareket ediyor..gelsinde rahatlasın bi...şöyle ona sağlıkla gelsin korkutmasın bizi başta annesini
Kac gun fark ediyo önde gidişi :)Benimki önden gidiyo normal diyo canım
Disardan soylenenler icini ferahlatmiyor biliyorum. Dogarsa dogsun be ya, teknoloji cok ilerledi, 26 haftayi falan gectik ben rahatladim, yaşantırlar sorunsuz diye. Böyle beklemek de kötüsormayin kizlar. durmuyr zilli. vallahi aglama krizine girdim ilk kez. cok tuttum icimde. korkum sifir kendim icin
.sadecw kizim icin korkuyorum. Allahim korusun onu. Agustosun ilk.annesi olabilecegim hic aklima gelmemisti.
Çünkü çok sıktın kendini..etrafındakileri rahatlatmak.icin içine attın hep..dolayısıyla da asiri yükleme yaptın kendine ve sonunda.patladin...agla.kuzum ayıp değil günah değil rahatlarsın..sormayin kizlar. durmuyr zilli. vallahi aglama krizine girdim ilk kez. cok tuttum icimde. korkum sifir kendim icin
.sadecw kizim icin korkuyorum. Allahim korusun onu. Agustosun ilk.annesi olabilecegim hic aklima gelmemisti.
ohhhh yine ritmik sanci. hemde 60lara yukselmis. nedir arkadasim bu acelen yahuuu.
dogum katintayim. itiraf edeyim bebekler agladikca arada duygusallasiyprum. ben dogurup evime elim bos gitmek istemiyrm diye. Beklesin benim yavrumda. burda gozyaslari devreye girer.
Ben kilo almadim ve gelisimi onde onceden 1 haftaydi simdi 2 oldu. Doktora bizden kucuk bise cikmaz dedim :) ama normal dogum icin zorlar heralde beni 4 ü gecerse kilosu 39 40 haftada falan1 hafta önden gidiyor oda geçen ay 3 kilo fazla aldın ondan diyor.
annenin kilo alımıyla bebeğin alakası yok diyorlar ama benim doktor kabul etmiyor bunu ve az ye diyor
Ya artik 24 hafta doğan bebisler bile yaşıyor.. rzg14 de biliyor bunu allahın izniyle tabikide bisey olmayacak sağlıkla dünyaya gelecek..tek sorun kısa bir süre küvezde durma.ihtimali olur oda sorun değil artik sağlıklı olsunlar yeterDisardan soylenenler icini ferahlatmiyor biliyorum. Dogarsa dogsun be ya, teknoloji cok ilerledi, 26 haftayi falan gectik ben rahatladim, yaşantırlar sorunsuz diye. Böyle beklemek de kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?