2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
aynisi bana da oldu doguruyorum sanmis deli kocam, nefes nefes al deyip durdu deli panik oldu kramp girdi deyince heeee dedi aninda geri uyudu ben yatakta oturuyorum hala aci cekiyom ama baktim benim koca ayi uyudu yastikla vurdum bi tane kafasina

cnm bebek arabasi almadik.
besigi de bu kraft olandan kuzen verdi.guzele benziyor

Kızlar makineyi.boş çalıştırdım vira bismillah dicem bebek kiyafetleri icin ama sansima ankara hava yagmur yagacak guneste kurutmasak şartmı bekliyimi.yoksa.gunesi
kapali balkon varsa oraya yoksa evin icine ser cnm. utuleyeceksin nasil olsa. 2 hafta beklenmez.

ritmik ve baya kuvvetli sancilar cikti kizlar
80lere vuruyor artik. en fazla 100 zaten. dr.un muayeneye cagirmasini bekliyorum..
Senin bu zillos bizi dinlemiyor kafasına gore hareket ediyor..gelsinde rahatlasın bi...şöyle ona sağlıkla gelsin korkutmasın bizi başta annesini

R Rzg14 peridrol84 o zaman.basliyorum canlar.yikamaya hadi bakalim.kalkip.ayiriyim ben
Ben ayırma.islemini yaptım allahtan belkide.o yüzden bu kadar.rahatim..burada 2 gün yağmurlu gösteriyor bende hafta sonu geçsin yıkayacağım artik...ama henüz bi sifonyer almadım...yıkar ütüler bizim.oglanin beşiğe yerleştiririm yikananlari o zamana kadar belkide alırım.cekmeceli sifonyer

Ayy evet 100 en son sancı hayırlısı ile inşallah sağlıkla rabbim sizi korusun birbirinize bağışlasın
Senin bu zillos bizi dinlemiyor kafasına gore hareket ediyor..gelsinde rahatlasın bi...şöyle ona sağlıkla gelsin korkutmasın bizi başta annesini

sormayin kizlar. durmuyr zilli. vallahi aglama krizine girdim ilk kez. cok tuttum icimde. korkum sifir kendim icin
.sadecw kizim icin korkuyorum. Allahim korusun onu. Agustosun ilk.annesi olabilecegim hic aklima gelmemisti.

aynisi bana da oldu doguruyorum sanmis deli kocam, nefes nefes al deyip durdu deli panik oldu kramp girdi deyince heeee dedi aninda geri uyudu ben yatakta oturuyorum hala aci cekiyom ama baktim benim koca ayi uyudu yastikla vurdum bi tane kafasina
Eline sağlık
ritmik ve baya kuvvetli sancilar cikti kizlar
80lere vuruyor artik. en fazla 100 zaten. dr.un muayeneye cagirmasini bekliyorum..
Doguracak mısın demek bu? Vay bea kız gelecek belki de. Minnos minnos elleri ayaklari mi olcak şimdi onun
Iki hafta havayı bekleyeceğine 2 gün kurumasını bekle yıka gitsin be yeahhh
Kayinvalidem hep camasirlarini koy asansore ben asarim der, bende kalan cok malum hepsinin carsafi ayri, onlari yikadim ciktim astim. Efil efil esiyor hemen kurur.
Kurutmanin harcadigi elekteikten tasarruf yapmaca
Ya gelsin ya dursun ben dogurucam artık

sormayin kizlar. durmuyr zilli. vallahi aglama krizine girdim ilk kez. cok tuttum icimde. korkum sifir kendim icin
.sadecw kizim icin korkuyorum. Allahim korusun onu. Agustosun ilk.annesi olabilecegim hic aklima gelmemisti.
Disardan soylenenler icini ferahlatmiyor biliyorum. Dogarsa dogsun be ya, teknoloji cok ilerledi, 26 haftayi falan gectik ben rahatladim, yaşantırlar sorunsuz diye. Böyle beklemek de kötü

Çünkü çok sıktın kendini..etrafındakileri rahatlatmak.icin içine attın hep..dolayısıyla da asiri yükleme yaptın kendine ve sonunda.patladin...agla.kuzum ayıp değil günah değil rahatlarsın.. bu kadar anne ve anne adaylarının duası seninle allahın izniyle sağlıkla gelcek dünyaya bak gör ikinizde.cok iyi olacaksınız inanıyorum.ben...kıskanmadım da değil.seni heee...biz burada nasıl olacak nasıl edecek derken siz iyileşmiş olacaksiniz❤❤

Allahın izniyle ikiniz de çok iyi olacaksınız 7 aylık doğan çok bebiş var annesi benim kuzenime sordum o da oğlunu 7 aylık doğurmuş kuvezde kaldı Bi iki hafta sonra eve şimdi 8 yaşında dua ile inşallah iyi olacaksınız

1 hafta önden gidiyor oda geçen ay 3 kilo fazla aldın ondan diyor.
annenin kilo alımıyla bebeğin alakası yok diyorlar ama benim doktor kabul etmiyor bunu ve az ye diyor
Ben kilo almadim ve gelisimi onde onceden 1 haftaydi simdi 2 oldu. Doktora bizden kucuk bise cikmaz dedim :) ama normal dogum icin zorlar heralde beni 4 ü gecerse kilosu 39 40 haftada falan

Disardan soylenenler icini ferahlatmiyor biliyorum. Dogarsa dogsun be ya, teknoloji cok ilerledi, 26 haftayi falan gectik ben rahatladim, yaşantırlar sorunsuz diye. Böyle beklemek de kötü
Ya artik 24 hafta doğan bebisler bile yaşıyor.. rzg14 de biliyor bunu allahın izniyle tabikide bisey olmayacak sağlıkla dünyaya gelecek..tek sorun kısa bir süre küvezde durma.ihtimali olur oda sorun değil artik sağlıklı olsunlar yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…