biset olmuyor demi canim hic bi cevap alamadim burda ozele gidecem 3 bucukdaSakin ol benimde 20 di nst
Evet bizim bebeler asiri nazli ya da cok sicaklara biraktik son aylarini suan mesela mart olsa ben ayaklarimin falan bunkadar odem olacagini dusunmiyorumBizim bebeler çok nazlı valla iki iş yaptırıyorlar yorulmaya gelemiyorlar gerçekten.. Ben böyle değildim diğerlerinde ya her hamilelik farklı demek ki.. Ama dikkat etmek zorundayız o bir gerçekAllah korusun onları inşallah sağlıkla vakitli gelsinler.. Dinlenin boll bol
Canim azar azar yap sakin hepsini bi gune sigdirma vallahi bel mel bisey kalmiyo ben camasir yikama isini bile boldum biliyorum cunju basima gelecekleri asarken vs bel kalmicak bendeAllahim evde her yer her yerdebodruma goturmek icin zilyon tane esya cikardim, ne cok yorganim yastiklarim pike takimlarim varmis anasini satim. yatagim baza altinda esya koyma bolmesi var tiklim tiklim. bosalsin biraz dedim dedigime pisman oldum. esimin bürosunu bizim odaya tasidik hic estetik durmadi neyse oturma odasina koyacakti o fikirden vazgecti sukur. asansor bozulacak gunu buldu. zilyon tane merdiven inip cikacak simdi. bide bodrum karsi binanin bodrumunda gulmeyim diyorumda cok komik. hala spora gidicem bitsin diyo. kufuru basicam hic is yapmiicak tamam hayatim gidersin diyorum, ama ev savas alani. la havle iyimser iyimser gaza getire getire yaptirdim spora gitti dayanamadi stresini atsin bakalim sabrim nereye kadar idare edicek. ediz kizmasa valla kendim yuklencem bohcaci ablalar gibi cantalari esyalari ben indiricem. Allah razi olsun herkesten de ne cok hediye varmis bodruma indirmedigim evin bi kosesine soktugum.
koca hala alisverise gidicez diyo, nezaman gitcekse. biraz bacaklar dinlensin diye uzandim nöriim. tv unitesi dolaplarini bosaltip yer mi acsan dedi. basladim ama kim bitirecekEki Görüntüle 2277192 Eki Görüntüle 2277193
ay delircem. kuveti doldurup giresim var icine kalsin ev boyle.
Valla kayimvalidem iki tanesini 5kg normal doğurmuş. Cok detay soramiyorum tabi
Benim bildiğim doğruysa 4 ve üstü sezeryan..ama dr a gore değişirse bilemem tabi
Gorumce ilk çocuğunu 4.5 kg ve normal doğurmuş duyunca istemsizce bi ohaa yaptım azcik ayıp oldu ama neysee :)
Biri kuwete giriyo biri spora yerli kardashianimiza bu yakisireheh. ay R Rzg14 sahlicakla ciksa hastaneden bizde bi oh ceksek. saka maka korktum bende. 2 kilocuk bebisle napicaz ele avuca gelmez, nasil emzirecez nasil banyo yaptircaz.he kiza verdigim morale bak. saka maka; gorumcem ikizlerini 2ser kilo dogurmus, sorunsuz buyumusler canim. yani var olan teknolojiyle bisiicikler olmaz Allahin izniyle sakin aglama.
bu arada doldurdum kuveti gircem simdi. kocam keyfince sporuna gidiyoda evin enayisi ben mi oluyorum
Yok kuzum korkma sorun.yoktur 27 falan da olmustu ritmik olmadığı surece sorun yok 40 falan sorun su etaptabiset olmuyor demi canim hic bi cevap alamadim burda ozele gidecem 3 bucukda
Asagida 31 yaziyor imza.alaninda 1 hafta geriden geliyoruz 30. Haftadasın tatlimkızlar beni ateş basmaya başladı acayip terledim, bu sabah da terli uyandım... İlk kızımda 24. haftada başlamıştı ateş basması ki kış ayıydı, bu kız yine iyi 30+3 de başladı...
ya hep kafam karısıyor 30 muyum 31 mi ?
hımm evet benim de aklımda o var hangi modeli ve fiyatı nedir?
Deli akşam.aksam güldürdün benio konuda bende rahatim allahtan..hamilelik oncesi bitirmiştim.. yalniz o degilde bu grupta temmuzda doğuracak bu gidişle herkezde bi sancı bi sertleşme.. oğlumda sanki böyle şeyler yaşamadım yada acemilik farkında degilim
Pierre cardin twist bebek arabasi aldim park yatagida kraft north aldimKızlar çok alakasız olacak ama bebek arabası ve park yatak alan var mı?Dün tüm günümüz bunların içinde geçti, artık puset falan kusacağım. Tam karar veremedik ama bebek arabası Chicco Trio Sprint ya da Duo Love; park yatak olarak da Kraft Calipso 2 gibi düşünüyoruz. Bunlar hakkında fikri olan var mııı? Çok tenkyu şimdiden.
Af gelmis af, açık görüş temmuzda da olabilir diyollaYaaa demeyin öyle ben daha hazır hissetmiyorum bu sertleşmeler bende de var herkes gibi ama hani 2 ay vardıya hamilelikte indirim falan mı oldu bizim mi haberimiz yok
Biz de baby cotton aldik bizimki de 3 kapili iyi ki 3 kapili almisiz anca yetecekmisNatura Baby modeli. Biz 3 kapılı dolap aldık. Alanınız dar ise 2 kapılı da seçebilirsiniz. Dolap ve Şifonyer 2700 tuttu. Beşik almadık, anne yanı ve park yatak ile 1 yaşına kadar idare edip, montessori yatağı alacağız. Tabi tercih sizin. Beşiği de büyüyor. Onu da çok beğendim ama sonra koymaya yerim olmayacak diye almadımbu arada şifonyerin üstünde etkinlik masası var. Biraz büyüyünce üstünden ayırıyorsun masası ayrı kullanılıyor.
Ben hiç bilmiyorum ya nstye girdiğimde diğerlerinde doğuma gidiyordum..biset olmuyor demi canim hic bi cevap alamadim burda ozele gidecem 3 bucukda
Sağlıkla inşallah hastanelerin çoğu para koparıyor ondandır bence kafan karışmasın o da doktor sonuçta riske atmaz kiYa kızlar hani bebişin böbreklerinde sıvı birikmesi var demiştim ya her zaman gittiğim doktorum erken alabiliriz demişti ciğer geliştirici iğne yapalım dedi fiyatı 270 tlydi sabah 8de yatıp akşam 8de hastaneden çıkarsın dedi ben başka doktorada görünmek istediğim için o gün yaptırmadım bugün başka bi doktora gittik evet bi böbreği sıkıntılı böyle giderse 3 4 haftaya alabiliriz bebeği dedi ciğer geliştirici iğne yapalım dedi eczaneden ücretsiz alınıyo acilde vuruluyosonuz 2 dozuda yarın sabah yapacaz dedi kafam karıştı 2 side özel hastane birisi 270 tl istedi diğeri ücretsiz birince 12 saat hastanede yatacan dedi diğerinde vurulup çıkacan dedi bende vurulup çıktım ama kafam çok karıştı
bebek hareketiyle kasilma ayni andaysa korkma demisti doktorum yanlisim varsa duzelt R Rzg14 yani soyle kasilma.ardindan bebek vurur kayar bisey yapar.normal.dedi can yakan bele.vajinaya kasığa vuran tarzi tehlikeliResmen nazar değdi bize ya gruba komple kurşun döktürücem kocamcim hastalanmış ates istiğfar acile götürdüm 2 saate yakin durduk acilde derken benim kasilmalarim basladi ilk defa ama düzenli degil 2 dk arasida oluyordu yarim saatte oluyordu doktoru aradim eve gelince kanama varmi dedi yok dedim bebek hareketlerini takip et artma olursa gel dedi ama aciklamadi bebek hareketsiz olursa mi sorun cok hareket ederse mi onu anlamadim sormakta aklima gelmedi yattim hareket satıyorum istirahat et kalkma yat sürekli dedi noliyi bize anneme 1 haftadır kasilma nasil birsey diye soruyordm bugun ogrendim basima ne geldiyse meraktan geldi zaten
Allah yardimcin.olsun canim.dur.bakalim bence.baska hastahaneye de gorun gecmis.olsunYa kızlar hani bebişin böbreklerinde sıvı birikmesi var demiştim ya her zaman gittiğim doktorum erken alabiliriz demişti ciğer geliştirici iğne yapalım dedi fiyatı 270 tlydi sabah 8de yatıp akşam 8de hastaneden çıkarsın dedi ben başka doktorada görünmek istediğim için o gün yaptırmadım bugün başka bi doktora gittik evet bi böbreği sıkıntılı böyle giderse 3 4 haftaya alabiliriz bebeği dedi ciğer geliştirici iğne yapalım dedi eczaneden ücretsiz alınıyo acilde vuruluyosonuz 2 dozuda yarın sabah yapacaz dedi kafam karıştı 2 side özel hastane birisi 270 tl istedi diğeri ücretsiz birince 12 saat hastanede yatacan dedi diğerinde vurulup çıkacan dedi bende vurulup çıktım ama kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?