2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet bizim bebeler asiri nazli ya da cok sicaklara biraktik son aylarini suan mesela mart olsa ben ayaklarimin falan bunkadar odem olacagini dusunmiyorum

Canim azar azar yap sakin hepsini bi gune sigdirma vallahi bel mel bisey kalmiyo ben camasir yikama isini bile boldum biliyorum cunju basima gelecekleri asarken vs bel kalmicak bende

Valla kayimvalidem iki tanesini 5kg normal doğurmuş. Cok detay soramiyorum tabi
Benim bildiğim doğruysa 4 ve üstü sezeryan..ama dr a gore değişirse bilemem tabi
Gorumce ilk çocuğunu 4.5 kg ve normal doğurmuş duyunca istemsizce bi ohaa yaptım azcik ayıp oldu ama neysee :)

Beni annem 5,5 kilo olarak evde ebeyle doğurmuş ve en kolay doğumuymuş. Söyleyeceklerim bu kadar.

Ay R Rzg14 'ten ses çıkmadı, ben de doğurcam heyecandan.

Biri kuwete giriyo biri spora yerli kardashianimiza bu yakisir simdi bisey diycem diyceksinki ulan hicbi yerde rahat yok kuwete fazla sicak su doldurma dogumu tetikliyo cunku

kızlar beni ateş basmaya başladı acayip terledim, bu sabah da terli uyandım... İlk kızımda 24. haftada başlamıştı ateş basması ki kış ayıydı, bu kız yine iyi 30+3 de başladı...
ya hep kafam karısıyor 30 muyum 31 mi ?

I ikuayko elaide ortakligindan dogan alisveris urunlerim.geldi havlu ve battaniye icin 1 adet daha aldim daha almam. iki makine yikadim.battaniye fasli yeter battaniyem.havlum

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-10-14-55-25.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2019-06-10-14-55-39.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 47
Asagida 31 yaziyor imza.alaninda 1 hafta geriden geliyoruz 30. Haftadasın tatlim

hımm evet benim de aklımda o var hangi modeli ve fiyatı nedir?

Natura Baby modeli. Biz 3 kapılı dolap aldık. Alanınız dar ise 2 kapılı da seçebilirsiniz. Dolap ve Şifonyer 2700 tuttu. Beşik almadık, anne yanı ve park yatak ile 1 yaşına kadar idare edip, montessori yatağı alacağız. Tabi tercih sizin. Beşiği de büyüyor. Onu da çok beğendim ama sonra koymaya yerim olmayacak diye almadım bu arada şifonyerin üstünde etkinlik masası var. Biraz büyüyünce üstünden ayırıyorsun masası ayrı kullanılıyor.

Eklentiler

• CD2A01D8-8B82-49D6-8799-C39D0F15C27E.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 49

Yaaa demeyin öyle ben daha hazır hissetmiyorum bu sertleşmeler bende de var herkes gibi ama hani 2 ay vardı ya hamilelikte indirim falan mı oldu bizim mi haberimiz yok

Pierre cardin twist bebek arabasi aldim park yatagida kraft north aldim

Resmen nazar değdi bize ya gruba komple kurşun döktürücem kocamcim hastalanmış ates istiğfar acile götürdüm 2 saate yakin durduk acilde derken benim kasilmalarim basladi ilk defa ama düzenli degil 2 dk arasida oluyordu yarim saatte oluyordu doktoru aradim eve gelince kanama varmi dedi yok dedim bebek hareketlerini takip et artma olursa gel dedi ama aciklamadi bebek hareketsiz olursa mi sorun cok hareket ederse mi onu anlamadim sormakta aklima gelmedi yattim hareket satıyorum istirahat et kalkma yat sürekli dedi noliyi bize anneme 1 haftadır kasilma nasil birsey diye soruyordm bugun ogrendim basima ne geldiyse meraktan geldi zaten

Ya kızlar hani bebişin böbreklerinde sıvı birikmesi var demiştim ya her zaman gittiğim doktorum erken alabiliriz demişti ciğer geliştirici iğne yapalım dedi fiyatı 270 tlydi sabah 8de yatıp akşam 8de hastaneden çıkarsın dedi ben başka doktorada görünmek istediğim için o gün yaptırmadım bugün başka bi doktora gittik evet bi böbreği sıkıntılı böyle giderse 3 4 haftaya alabiliriz bebeği dedi ciğer geliştirici iğne yapalım dedi eczaneden ücretsiz alınıyo acilde vuruluyosonuz 2 dozuda yarın sabah yapacaz dedi kafam karıştı 2 side özel hastane birisi 270 tl istedi diğeri ücretsiz birince 12 saat hastanede yatacan dedi diğerinde vurulup çıkacan dedi bende vurulup çıktım ama kafam çok karıştı

Biz de baby cotton aldik bizimki de 3 kapili iyi ki 3 kapili almisiz anca yetecekmis

Sağlıkla inşallah hastanelerin çoğu para koparıyor ondandır bence kafan karışmasın o da doktor sonuçta riske atmaz ki

bebek hareketiyle kasilma ayni andaysa korkma demisti doktorum yanlisim varsa duzelt R Rzg14 yani soyle kasilma.ardindan bebek vurur kayar bisey yapar.normal.dedi can yakan bele.vajinaya kasığa vuran tarzi tehlikeli
Allah yardimcin.olsun canim.dur.bakalim bence.baska hastahaneye de gorun gecmis.olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…