RRzg14
çok bile tuttun kendini benim gözlerim doldu okurken ağla hem içinde kalmasın ama nolur ümitsizliğe düşme Rabbim bu kapıyı açmışsa muhakkak bi bildiği vardır herşey yolunda gidecek biz inanıyoruz İnan işi gücü bıraktım takip ediyorum ama bi yandan da mutluyum senin için sana birazcık erken bile olsa gelmek istemiş hayırla sağlıkla gelsin gelecekse de hayırlısını iste kötüyü düşünme Allah’a emanet
Hadi ya, bizim mobilyalar cumartesi gelecek. Ona bile heyecanlanıyorum
Ben de yorganını battaniyesini falan tüm eşyalarını koyarım diye düşünerek 3 kapılı istemiştim. Ama yıkarken zaten ne çok eşyası varmış dedim kendi kendime. İyi yapmışız o zaman 3 kapılı alarak
Ya kızlar hani bebişin böbreklerinde sıvı birikmesi var demiştim ya her zaman gittiğim doktorum erken alabiliriz demişti ciğer geliştirici iğne yapalım dedi fiyatı 270 tlydi sabah 8de yatıp akşam 8de hastaneden çıkarsın dedi ben başka doktorada görünmek istediğim için o gün yaptırmadım bugün başka bi doktora gittik evet bi böbreği sıkıntılı böyle giderse 3 4 haftaya alabiliriz bebeği dedi ciğer geliştirici iğne yapalım dedi eczaneden ücretsiz alınıyo acilde vuruluyosonuz 2 dozuda yarın sabah yapacaz dedi kafam karıştı 2 side özel hastane birisi 270 tl istedi diğeri ücretsiz birince 12 saat hastanede yatacan dedi diğerinde vurulup çıkacan dedi bende vurulup çıktım ama kafam çok karıştı
Ben de eczaneden alıp evimize yakın bi hastanede vurdurup çıkmıştım..ilk hastanen kontrol altında tutalım ayağına para yolmaya çalışmış gibi geldi bana özellerin hepsi ticarethane gibi geliyor artık bana ama mecbur gidiyoruz yine de bişey olmaz korkma