2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Burdaki en iyi iki doktorada gördündüm ikiside aynı şeyi diyo canım inşallah sağlıkla alırım kucağıma yavrumu küvöze girmesinden korkuyorum

R Rzg14 çok bile tuttun kendini benim gözlerim doldu okurken ağla hem içinde kalmasın ama nolur ümitsizliğe düşme Rabbim bu kapıyı açmışsa muhakkak bi bildiği vardır herşey yolunda gidecek biz inanıyoruz İnan işi gücü bıraktım takip ediyorum ama bi yandan da mutluyum senin için sana birazcık erken bile olsa gelmek istemiş hayırla sağlıkla gelsin gelecekse de hayırlısını iste kötüyü düşünme Allah’a emanet

Burdaki en iyi iki doktorada gördündüm ikiside aynı şeyi diyo canım inşallah sağlıkla alırım kucağıma yavrumu küvöze girmesinden korkuyorum
Yasam eşiğini gectiler tatlim korkulcak.bisey yok.Allahin.izniyle.yasicaklar.gelseler bile.zorluklari.olucak.ama dermansız dert vermesin.rabbim Allah tum zor.durumdaki hastalara şifa derman versin kuvezde.kalcaklarsa kalcaklar napcaz mecbur Allah saglik.guc kuvvet.versin saglik.olsun icini ferah tut doktorlar ne.oneriyorsa yapicaz hepimiz

Öyle canım ya allah yardımcımız olsun

Biz de baby cotton aldik bizimki de 3 kapili iyi ki 3 kapili almisiz anca yetecekmis
Hadi ya, bizim mobilyalar cumartesi gelecek. Ona bile heyecanlanıyorum
Ben de yorganını battaniyesini falan tüm eşyalarını koyarım diye düşünerek 3 kapılı istemiştim. Ama yıkarken zaten ne çok eşyası varmış dedim kendi kendime. İyi yapmışız o zaman 3 kapılı alarak

Ben de eczaneden alıp evimize yakın bi hastanede vurdurup çıkmıştım..ilk hastanen kontrol altında tutalım ayağına para yolmaya çalışmış gibi geldi bana özellerin hepsi ticarethane gibi geliyor artık bana ama mecbur gidiyoruz yine de bişey olmaz korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…