2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
29 haftalıkken 1650 idi çarşamba günü kontrol var bakalım ne oldu Abartı bi öndelik olmayınca güzel diyor zaten ben sezeryan olacağım en son ki 3650 doğdu yani bence normal herşey
29 da benimde 1700 dü olcumleri de 2 hafta hatta arti birkav gun ondeydi . Yemegi kısıtla dedi ama ben zaten az yiyorum bi tatli cikolata zevkim var onu da mi yapmayim hele meyveler cikti simdi kiiii

sormayin kizlar. durmuyr zilli. vallahi aglama krizine girdim ilk kez. cok tuttum icimde. korkum sifir kendim icin
.sadecw kizim icin korkuyorum. Allahim korusun onu. Agustosun ilk.annesi olabilecegim hic aklima gelmemisti.

Allah yardımcın olsun sen çok güçlüsün inşallah hayırlı vakitte gelecek küçük kızın 2 gündür sırf seni takip için giriyorum foruma sana ve yavruna bol bol dua ediyorum geçecek inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun

sormayin kizlar. durmuyr zilli. vallahi aglama krizine girdim ilk kez. cok tuttum icimde. korkum sifir kendim icin
.sadecw kizim icin korkuyorum. Allahim korusun onu. Agustosun ilk.annesi olabilecegim hic aklima gelmemisti.
Aglama canim vallahi aglama korkulu haftalari bitirdik

Kızlar ben doktora gittim önce kendi doktoruma muayene oldum. Bu sertleşmeler için günle 4 ü geçmemeli dedi. Ama bnm ayaktayken sürekli oluyor. 1 hafta rapor verdi işe gitmek yok yatıp dinleniceksin eğer sertlesmelwr geçmezse ilaca başlayıp hastanehe yatış vericem dedi. Nst istedi ve nst de çok küçük dalgalar çıktı. Dinlenerek geçer iyi dinlen dedi. Grip içinde enfeksiyon doktoruna gönderdi o da ilaçlarımı değiştirdi 4 güne toparlarsın dedi. Bebeğin gelişimi iyi çok şükür. Ultrasonda bi anormallik çıkmadı. Durumum bu. Allah hepimizin yardımcısı olsun❤

ah ahh
Acaba kac kilo sonrasi kesin sezaryen ?
Bide ben normal gercekten cok istiyorum. Migrenimde oldugu icin doktor en iyisi normal dogum dedi.ama tombişli olursa sezaryen isterim galiba sanırım
Valla kayimvalidem iki tanesini 5kg normal doğurmuş. Cok detay soramiyorum tabi

Allahim evde her yer her yerde bodruma goturmek icin zilyon tane esya cikardim, ne cok yorganim yastiklarim pike takimlarim varmis anasini satim. yatagim baza altinda esya koyma bolmesi var tiklim tiklim. bosalsin biraz dedim dedigime pisman oldum. esimin bürosunu bizim odaya tasidik hic estetik durmadi neyse oturma odasina koyacakti o fikirden vazgecti sukur. asansor bozulacak gunu buldu. zilyon tane merdiven inip cikacak simdi. bide bodrum karsi binanin bodrumunda gulmeyim diyorumda cok komik. hala spora gidicem bitsin diyo. kufuru basicam hic is yapmiicak tamam hayatim gidersin diyorum, ama ev savas alani. la havle iyimser iyimser gaza getire getire yaptirdim spora gitti dayanamadi stresini atsin bakalim sabrim nereye kadar idare edicek. ediz kizmasa valla kendim yuklencem bohcaci ablalar gibi cantalari esyalari ben indiricem. Allah razi olsun herkesten de ne cok hediye varmis bodruma indirmedigim evin bi kosesine soktugum.
koca hala alisverise gidicez diyo, nezaman gitcekse. biraz bacaklar dinlensin diye uzandim nöriim. tv unitesi dolaplarini bosaltip yer mi acsan dedi. basladim ama kim bitirecek

ay delircem. kuveti doldurup giresim var icine kalsin ev boyle.

Kızlar makineyi.boş çalıştırdım vira bismillah dicem bebek kiyafetleri icin ama sansima ankara hava yagmur yagacak guneste kurutmasak şartmı bekliyimi.yoksa.gunesi

Evin icinde kuruttum yagmur da yagsa guneste acsa boylee.. buyuk balkonum olmadigi icin cami actim bizim camlar yere kadar balkon kapisi seklnde onune koydm camasirligi

Valla kayimvalidem iki tanesini 5kg normal doğurmuş. Cok detay soramiyorum tabi
ay sorma annem sondan bir oncekini 4,5 dogurmus galiba, ne cektim ben diyo baska bisii demiyo. kiyamam. bebek cok siskoysa uc hafta onceden dogabilir bence dimi? dogum iznime girer girmez dogsa mi ne

ah ahh
Acaba kac kilo sonrasi kesin sezaryen ?
Bide ben normal gercekten cok istiyorum. Migrenimde oldugu icin doktor en iyisi normal dogum dedi.ama tombişli olursa sezaryen isterim galiba sanırım
Benim bildiğim doğruysa 4 ve üstü sezeryan..ama dr a gore değişirse bilemem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…