İkiside özel hastane ama işte iyi ki o gün yaptırmamışımBen de eczaneden alıp evimize yakın bi hastanede vurdurup çıkmıştım..ilk hastanen kontrol altında tutalım ayağına para yolmaya çalışmış gibi geldi banaözellerin hepsi ticarethane gibi geliyor artık bana ama mecbur gidiyoruz yine de bişey olmaz korkma
:) 4 gün var aramızda :)Benimkide 2 hafta önden gidiyo canım
Bu kiloya göre de 2 hafta önde mi canim ölçümlerinin ortalamasi kafa capi cevresi boy falan hepsine bakip ortalama aliyorlar yaBugün gittim 1920 gr canım
31 haftalıksın canım. 30+1 de 31 diye geçer aynı şekilde 31+1 oluncada 32.haftanda olacaksın. 30. Haftan bitmiş artı 3günle 31. Haftanın içindesin kısacakızlar beni ateş basmaya başladı acayip terledim, bu sabah da terli uyandım... İlk kızımda 24. haftada başlamıştı ateş basması ki kış ayıydı, bu kız yine iyi 30+3 de başladı...
ya hep kafam karısıyor 30 muyum 31 mi ?
Disardan soylenenler icini ferahlatmiyor biliyorum. Dogarsa dogsun be ya, teknoloji cok ilerledi, 26 haftayi falan gectik ben rahatladim, yaşantırlar sorunsuz diye. Böyle beklemek de kötü
Çünkü çok sıktın kendini..etrafındakileri rahatlatmak.icin içine attın hep..dolayısıyla da asiri yükleme yaptın kendine ve sonunda.patladin...agla.kuzum ayıp değil günah değil rahatlarsın..bu kadar anne ve anne adaylarının duası seninle allahın izniyle sağlıkla gelcek dünyaya bak gör ikinizde.cok iyi olacaksınız inanıyorum.ben...kıskanmadım da değil.seni heee...biz burada nasıl olacak nasıl edecek derken siz iyileşmiş olacaksiniz❤❤
Allahın izniyle ikiniz de çok iyi olacaksınız 7 aylık doğan çok bebiş var annesi benim kuzenime sordum o da oğlunu 7 aylık doğurmuş kuvezde kaldı Bi iki hafta sonra eve şimdi 8 yaşında dua ile inşallah iyi olacaksınız
amin kizlar. sizlerle konusmak rahatlatiyr beni. yalniz olmadigimi bilmek guzel birsey. iyi ki herkes var.
Cuma gittim bende en son 31+4 idi ve kilosu bundan baya fazlaydiBugün gittim 1920 gr canım
Oh sonunda senden mesaj gördüm saatlerdir giriyorum bakıyorum haber var mı diye nasılsın şimdi canımamin kizlar. sizlerle konusmak rahatlatiyr beni. yalniz olmadigimi bilmek guzel birsey. iyi ki herkes var.
Oo maşallah ne kadardı kilosu :)Cuma gittim bende en son 31+4 idi ve kilosu bundan baya fazlaydigeliyor benim ki yanakli baldirli popolu falan
saol cnmAllah yardımcın olsun sen çok güçlüsün inşallah hayırlı vakitte gelecek küçük kızın 2 gündür sırf seni takip için giriyorum foruma sana ve yavruna bol bol dua ediyorum geçecek inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun
saol kuzumAglama canim vallahi aglama korkulu haftalari bitirdik
dinlen cnm. gecmis olsun.Kızlar ben doktora gittim önce kendi doktoruma muayene oldum. Bu sertleşmeler için günle 4 ü geçmemeli dedi. Ama bnm ayaktayken sürekli oluyor. 1 hafta rapor verdi işe gitmek yok yatıp dinleniceksin eğer sertlesmelwr geçmezse ilaca başlayıp hastanehe yatış vericem dedi. Nst istedi ve nst de çok küçük dalgalar çıktı. Dinlenerek geçer iyi dinlen dedi. Grip içinde enfeksiyon doktoruna gönderdi o da ilaçlarımı değiştirdi 4 güne toparlarsın dedi. Bebeğin gelişimi iyi çok şükür. Ultrasonda bi anormallik çıkmadı. Durumum bu. Allah hepimizin yardımcısı olsun❤
amin cnm insallah.
Gecmis olsun canim korkulcak.bir durum.yokmus sukur dikkat et dinlen yorma kendini ve 4 az.rakam 10 falan demişti doktorum hafif.hafif.10 sen harekete takilma sanci aci verirse sorunKızlar ben doktora gittim önce kendi doktoruma muayene oldum. Bu sertleşmeler için günle 4 ü geçmemeli dedi. Ama bnm ayaktayken sürekli oluyor. 1 hafta rapor verdi işe gitmek yok yatıp dinleniceksin eğer sertlesmelwr geçmezse ilaca başlayıp hastanehe yatış vericem dedi. Nst istedi ve nst de çok küçük dalgalar çıktı. Dinlenerek geçer iyi dinlen dedi. Grip içinde enfeksiyon doktoruna gönderdi o da ilaçlarımı değiştirdi 4 güne toparlarsın dedi. Bebeğin gelişimi iyi çok şükür. Ultrasonda bi anormallik çıkmadı. Durumum bu. Allah hepimizin yardımcısı olsun❤
2200 kusuru da vardi :) doktor sebze protein agirlikli beslen diyo ben zaten bi sabah ekmek kullaniyorum cok yemekte yiyemiyorum hemen mide. Bulaniyo tikaniyorum. Ama tatli cikolata yemedigim gun sanirim yokOo maşallah ne kadardı kilosu :)
Maşallah canım :) bende çok yiyemiyorum az bişey yesem yok yemiş gibi hissediyorum2200 kusuru da vardi :) doktor sebze protein agirlikli beslen diyo ben zaten bi sabah ekmek kullaniyorum cok yemekte yiyemiyorum hemen mide. Bulaniyo tikaniyorum. Ama tatli cikolata yemedigim gun sanirim yok
Hayirli olsun canimHadi ya, bizim mobilyalar cumartesi gelecek. Ona bile heyecanlanıyorum
Ben de yorganını battaniyesini falan tüm eşyalarını koyarım diye düşünerek 3 kapılı istemiştim. Ama yıkarken zaten ne çok eşyası varmış dedim kendi kendime. İyi yapmışız o zaman 3 kapılı alarak
Maşallah bakalım benim küçük adam ne olmuşBugün gittim 1920 gr canım
Seninle aynı Doğum tarihimiz bakalım ne zaman gelecekler2200 kusuru da vardi :) doktor sebze protein agirlikli beslen diyo ben zaten bi sabah ekmek kullaniyorum cok yemekte yiyemiyorum hemen mide. Bulaniyo tikaniyorum. Ama tatli cikolata yemedigim gun sanirim yok
Nasil oldun canm ya sessiz takipteyim doktor nededi sanciya beklermiymis minnos .. arkadaslara katiliyorum olasi bir erken dogumda gelisiminin cogunu tamamlamis olcak korkmasaol cnm
saol kuzum
dinlen cnm. gecmis olsun.
amin cnm insallah.
İnsallah bekler 34 u en azindan guzel haberler bekliyoruzkizlar herkese tesekkur ederim. tek tek okuyup yazayim dedim suan yapamadim. serum var elde. ciger gelistirici 2.ci dozu oldum. hapi da yuttum. nst ilk kez.duzgun cikmjs. simdi beklemece.
odada aglarken ben baya baya de cagirmjs. gittik. cok aglama moral bozmak yok dedi. ciddi sakin ve guclusun dedi. ikimizde sogukkanli olup cozecegiz dedi. once ustten usg bakti. herseyi guzel ama asiri hareketli hanim dedi. sonra vajinal usg ile rahim agzi olcumu yapti. kapali olmasi super dedi. eger acilmis olsaydi o zaman isimiz zordu dedi. sonra konusma fasli basladi. 1 gunde cikaririz seni demistik ama suan belli degil dedi. cunku sancilari bu sekilde beklemiyormus. duzenli dogum sancisi yasiyorum 3 gundur cunku. riske girip seni gonderemem dedi. artik 1 haftami olir 10 gun mu belli olmaz burda kalisin dedi. kuvez ekibiyle gorusmus yer ayarlamis bile. 30 haftalik gebem var hazir olun, her ne kadar istemesem de gerekirse alabiliriz demis. ama 34 haftaya kadar zorlayacagim dedi. kasilma icin 2 hap veriyrdu. prosedur olarak 48 saat sonra 1ini kesmek zorundaymis. asil benim sancilar o zaman ne olacak bakalim...
kisacasi, dr.dan aldigim izlenim kizin en fazla 10gun icerde kalacagi..
saol cnm iyiyim. yukarda yazdimNasil oldun canm ya sessiz takipteyim doktor nededi sanciya beklermiymis minnos .. arkadaslara katiliyorum olasi bir erken dogumda gelisiminin cogunu tamamlamis olcak korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?