2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İkiside özel hastane ama işte iyi ki o gün yaptırmamışım

31 haftalıksın canım. 30+1 de 31 diye geçer aynı şekilde 31+1 oluncada 32.haftanda olacaksın. 30. Haftan bitmiş artı 3günle 31. Haftanın içindesin kısaca

Disardan soylenenler icini ferahlatmiyor biliyorum. Dogarsa dogsun be ya, teknoloji cok ilerledi, 26 haftayi falan gectik ben rahatladim, yaşantırlar sorunsuz diye. Böyle beklemek de kötü
R Rzg14 cnmmm Allah yardımcınız olsun. Şuan ezan okunuyor. Ezanların hürmetine Rabbim sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin. Aklım kalbim ve dualarım seninle.
amin kizlar. sizlerle konusmak rahatlatiyr beni. yalniz olmadigimi bilmek guzel birsey. iyi ki herkes var.

saol cnm

Aglama canim vallahi aglama korkulu haftalari bitirdik
saol kuzum

dinlen cnm. gecmis olsun.
R Rzg14 bu kadar ısrarla gelmek istiyorsa belki minişin bir bildiği vardır Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın merak etme tatlı anne.
amin cnm insallah.

Gecmis olsun canim korkulcak.bir durum.yokmus sukur dikkat et dinlen yorma kendini ve 4 az.rakam 10 falan demişti doktorum hafif.hafif.10 sen harekete takilma sanci aci verirse sorun

2200 kusuru da vardi :) doktor sebze protein agirlikli beslen diyo ben zaten bi sabah ekmek kullaniyorum cok yemekte yiyemiyorum hemen mide. Bulaniyo tikaniyorum. Ama tatli cikolata yemedigim gun sanirim yok
Maşallah canım :) bende çok yiyemiyorum az bişey yesem yok yemiş gibi hissediyorum

Hayirli olsun canim sizinkidenevet cok heyecanli oluyo bazen odasina girip yere oturuyorum huzur buluyorum... biz tam takim almis olduk buyuyen besik icinde vallahi simdi camasirlarin birinci partini astim yok yani baya esyasi varmis ben farkinda degilim icine yorgan yastik koyarim diye aldim bide 2. Cocukta da kullaniriz diye aldik

kizlar herkese tesekkur ederim. tek tek okuyup yazayim dedim suan yapamadim. serum var elde. ciger gelistirici 2.ci dozu oldum. hapi da yuttum . nst ilk kez.duzgun cikmjs. simdi beklemece.

odada aglarken ben baya baya de cagirmjs. gittik. cok aglama moral bozmak yok dedi. ciddi sakin ve guclusun dedi. ikimizde sogukkanli olup cozecegiz dedi. once ustten usg bakti. herseyi guzel ama asiri hareketli hanim dedi. sonra vajinal usg ile rahim agzi olcumu yapti. kapali olmasi super dedi. eger acilmis olsaydi o zaman isimiz zordu dedi. sonra konusma fasli basladi. 1 gunde cikaririz seni demistik ama suan belli degil dedi. cunku sancilari bu sekilde beklemiyormus. duzenli dogum sancisi yasiyorum 3 gundur cunku. riske girip seni gonderemem dedi. artik 1 haftami olir 10 gun mu belli olmaz burda kalisin dedi. kuvez ekibiyle gorusmus yer ayarlamis bile. 30 haftalik gebem var hazir olun, her ne kadar istemesem de gerekirse alabiliriz demis. ama 34 haftaya kadar zorlayacagim dedi. kasilma icin 2 hap veriyrdu. prosedur olarak 48 saat sonra 1ini kesmek zorundaymis. asil benim sancilar o zaman ne olacak bakalim...

kisacasi, dr.dan aldigim izlenim kizin en fazla 10gun icerde kalacagi..

İnsallah bekler 34 u en azindan guzel haberler bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…