2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Derin nefes alamıyorum çünkü nefesi zor alıyorum ama ne yedim bea o karikaturdeki gibi oldum
İyi yedik cok iyi yedik

En az 10 gun sonra baya bi haftasi ilerlemis olacak super super bence duracak o aceleci baci

takip ettim ara ara R Rzg14 . bununla gecmis olsun, ne kadar cok kalsa o kadar iyi tabi, tum guzel dualarım senin icin canım.

herkese guzel bir aksam dilerim.

9 gun tatil sonrası ne yogun bir gundu! calısmayı cok seviyorum, çalısırken mutlu oluyorum, ozlemistim calısmayıda ama bugun epey yoruldum...

yarın laflarım artık, aslında soracagım danısacagım konular vardı, bayram tatilindeyken diyordum yazarım gruba diye.

sumak85 sanki sesini duyamadım. iyi misin canım?

gorusmek uzere

Ben de şu hastane çantası gecelik pijama olaylarını araştırıyorum hala. Gecelik ve sabahlık 250 TL'den başlıyor. Onlarda pembe mavi ve ekru renkler. Azıcık koyu renk olsun dedin mi 400 lere çıkıyor. Alt tarafı 1 gün giyeceğiz , foto çekineceğiz. 400'de gözüme çok geliyor. Bi de pijama alacağız. Bayram öncesi Bursa Cumhuriyet caddesinde çamaşırcıları gezdim. Akdem'de güzel gecelikler var. Ama koyu renk yok Fiyatlar sabahlık olmazsa 180 TL kısa kollu gecelik. Eğer içinizden varsa önerebilecek site falan alırım bir dal. Siz nerelerden aldınız? Neler aldınız?

canim ben dun lcw den aldim gecelik önü dugmeli, bi de pijama takimi aldim yine lcw den, evime yakin bir magazadan da sabahlikli pijama takimi siparisi verdim, elbisenin kalibi buyuk s beden aldim pijamayi l beden aldim

Eklentiler

• Screenshot_20190608-234444_LC Waikiki.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20190608-233240_LC Waikiki.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 39
Kizlar hastane cantasina sabahlik ve gecelik olarak ne koycaksiniz ? Ornegin 2 sabahlik bi gecelik gibi yada 2 takimmi? Plan nedir
3 tane pijama takimi biri sabahlikli olcak,bi tanede gecelik koyacagim ins. yarin doktor randevum var nts ye girecegim yerde hemşire ebe bisey bulursam soracagim fikir olsun diye,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…